Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada 100 kere ip atladım.

15 dakika leslie ile 1 mil yaptım.

Pilates bu saatte yapmicimm Onun yerine 5 mil yürümeye gidiyorum bu Leslie yi sevdim

Söz verdiğim gibi tam bir saat sürüyor

Herkese bol bol kilo vermesini dileyerek yavaş yavaş gözümü leslieye kaydırıyorum

ben de çıkıyorum canlarım,önceden kalma detoks malzemelerim vardı dondurucuda.onları çıkarıp yatayım.herkese iyi geceler bol leptinler olsun

sana akıl veriyorumda bende bugün pasta kaçamağı yaptım(((( daha dirayet lazım olcak inş. hadi bakalım kolay gelsin bizeee:))))

merhaba kızlar ben bu diyete yarın başlayacam.tabi kaç gün devam edebilirim bilmiyorum :) akşama tavuk yapmayı düşünüyorum da illa ızgara mı olması gerekiyor sote yapsam olur mu :)

Herkese iyi akşamlar..aylar yıllar oldu girmeyeli..umarım herkes iyidir..sizi cok özledim..yarın inşallah cok uzun bi süreden sonra karataya yeniden başlıyorum..umarım cok fazla kilo almadan hamileliğimi tamamlarım..şimdilik hoşçakalın,yarın görüşmek üZre..
Leylak,pampiş,sersum,fzgün,iyiniyetlim,kanael,ficans..ve diğer kızlar herkese kocaman merabalar tekrardan..
Öpüyorum,iyi geceler..

günaydın kızlar birazdan kahvaltımı yapıcam.ama önce akşam yediklerimi yazayım dedim.dün akşam arkadaşımın doğum günüydü.yanımda buğday salatamı götürdüm.baktım arkadaşım kısır da yapmış biraz da ondan yedim.ama hiç yaşpasta,elmalı turta,şekerpare,börek,tuzlukek,vs.yemedim.biraz günah çıkarayım dedim

Canım sen nerelerdesin yaa, seni çok merak ettik ve çok özledik, bak daha dün akşam yazdım alttaki yazıyı, sayfa 8613,, gene rüya mı dedim, demek hamilesin, çok sevindim, sen de sağlam Karatay yapıyordun, sağlıklı bir şekilde hamileliğini geçireceğine inanıyorum ben, bizi fazla merakta bırakmadan gel tekrar canım, seni çok

Herkese günaydıııııınnnnnnnnnnnn kaçamaksız bol enerjili bol sporlu harika bir gün geçirirsiniz umarıııııımmmmmmmm.

hoşgeldin canımficansın da dediği gibi daha dün konuşmuştuk seni.iyi olduğuna ve deeeee hamile olmana çok sevindimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Marketlerde satılan örgü peynir almamda bir sakınca var mı. Memlekete gidinceye kadar marketlerden idare etmek zorundayım. Buralarda temizliğine güvenebileceğim ne sütçü ne de peynir tereyağ yapan birini tanımıyorum.

hepinize günaydiiiin

haftasonu dedigim gibi iki ögünle gecirdim..
sabahlari gec uyandigim icin kuvvetli kahvalti yaptim.
aksama kadar baya aciktigim icin cisslarda yedim :2: cok sucluyum..

bu sabah: iki haslanmis yumurta, beyaz peynir, zeytin

ögle icin yanima 2 hurma, 2 incir, 3 kayisi ve bir cay bardagi kadar findik ceviz karisimi aldim. bir bardakta süt icerim

hepinize huzurlu, hayirli ve basarili bir hafta dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…