edi ile büdü olaraktan bir biz kaldık kısss
o kaaa açım ki canım ip atlayacak mecalim yokeşimin sırtına binsem de o atlasa ben de faydalansam olma mı ki
he kıss ayy büdüüü..benim kociş tersleniyo kaçıyom ben
hepinizi öpüyom..detoksumuzda da başarılar diliyorumm.. iyi geceler bol leptinler
Bu arada 100 kere ip atladım.
15 dakika leslie ile 1 mil yaptım.
Pilates bu saatte yapmicimm Onun yerine 5 mil yürümeye gidiyorum bu Leslie yi sevdim
Söz verdiğim gibi tam bir saat sürüyor
Herkese bol bol kilo vermesini dileyerek yavaş yavaş gözümü leslieye kaydırıyorum
ya aslında evde olunda acıkıyor insan okulda olsam tek bir ara yapardım ama karatay'ın kitabında ara için 1 küçük portakal ve bir kase yogurt yazmıs tabii şart değil ama alışkanlık ben 1 senedir diyetisyen 6 ogunluk tarifini uyguluyorum faydası olmadı mı oldu ama tabi geri almak da istemiyorum ve daha kilo verecegim inş. niye kızayım teşekkür ederim. daha çok dirayet lazım demekki:)
Herkese iyi akşamlar..aylar yıllar oldu girmeyeli..umarım herkes iyidir..sizi cok özledim..yarın inşallah cok uzun bi süreden sonra karataya yeniden başlıyorum..umarım cok fazla kilo almadan hamileliğimi tamamlarım..şimdilik hoşçakalın,yarın görüşmek üZre..
Leylak,pampiş,sersum,fzgün,iyiniyetlim,kanael,ficans..ve diğer kızlar herkese kocaman merabalar tekrardan..
Öpüyorum,iyi geceler..
Hayra çıksın, rüyamda propycil foruma gelmiş, yazı yazmış, o tatlı avatarını görüyorum , geldiğine çok seviniyorum ama ne yazdığını bir türlü okuyamıyorum...
İnşallah sağlığı iyidir...
Herkese iyi akşamlar..aylar yıllar oldu girmeyeli..umarım herkes iyidir..sizi cok özledim..yarın inşallah cok uzun bi süreden sonra karataya yeniden başlıyorum..umarım cok fazla kilo almadan hamileliğimi tamamlarım..şimdilik hoşçakalın,yarın görüşmek üZre..
Leylak,pampiş,sersum,fzgün,iyiniyetlim,kanael,ficans..ve diğer kızlar herkese kocaman merabalar tekrardan..
Öpüyorum,iyi geceler..
Herkese günaydıııııınnnnnnnnnnnn kaçamaksız bol enerjili bol sporlu harika bir gün geçirirsiniz umarıııııımmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?