Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tamam böyle deneyeyim bir süre:)

kitabı okumadığım için :) senin nasıl gidiyor ne kaadar oldu başlayalı?

5.03.2012 de başladım ben. bügün 6. günüm. 72.5 ile başladım. Şuan 70.5 üç günden beri gram oynamadı. Bugun de tartıldım aynı. Ama birkaç güne kadar özel günüm. Sanırım ondan durdu. Şişmemek için tuzu kısıtladım biraz. Hiç zorlanmıyorum alıştı bünye acıkmamaya. Ama spor da ekledim yavaş yavaş artırıyorum. Memnunum çokkkk Meğer ben aç kalarak kilo almışım

afıyet olsun ıyınıyetlım hamarat ve fit annem benım
Canımmmm sağol Papişim benim..

Sabah kalktığında kuru kayısı yiyebilirsin aradan çok zaman geçmemesi daha iyi olur tabi ama eğer hemen kahvaltı edilemeyecekse kabız kalmamak daha mantıklı.. kabızlık sorunu yaşanıyorsa bu şekilde yapılabilir.. Kabız kalınırsa kilo verilemiyor.
Ben kuru kayısı yediğimde en fazla 15 dakika sonra kahvaltımı yapıyorum...

Teşekkür ederim bu bilgi iyi oldu. Süreyi uzun tutmazsak faydalı bile olur yani Kahvaltı hazırlamaya başlamadan önce onu yeriz. Kahvaltıyı hazırlayıp çayı demleyene kadar 15 dakika geçer zaten. Süper fikir

Evet çok şanslıyım ama bir de yer değişikliği yapmasam sürekli göçebeler gibiyim. Her gittiğim yerde yoktan bahçe yaratırım ben Bahçem yoksa saksıya ekerim. Saksıda marul maydanoz (maydanozu kasalar olur ya onlara ekerim) biber vb yetiştiririm.

Aynen yazdığın gibi yapıyordum çiğdem ben de bu ara sorunum yok Allah'tan
Hurma da iyi geliyor bana

harikaymış :) umarum bende yakın zamanda forma girerim biraz kendimden bahsetmek gerekirse 24 yaşındayım çalışıyorum. Geçen hafta sözlendimmm boyum 1,83 92 kilodan 72 lere kadar düştüm fakat şu an 78 kiloyum spor yapmaya çalışıyorum ama en çok yürüyorum kahve çok severim kahve yasak mı? peki öğlen ne yiyeceğim şimdi

Annem gibisin Duygulandım

Aynen yazdığın gibi yapıyordum çiğdem ben de bu ara sorunum yok Allah'tan
Hurma da iyi geliyor bana

Olsun sorun olmaması önemli olan zaten. Yazık dokularımıza. Bende bunu yapıcam teşekkür ederim sana iyiniyetli.

İşlenmemiş kahve yasak değil. Hatta şekersiz türk kahvesi içebilirsin. Ama şeker kesinlikle yasak

Glisemik indeksi 50 nin altında olan besinleri yiyebilirsin. Hazır gıdalar ve trans yağlar yok. Fabrikaya girmiş her türlü besin yasak.

canım ellerine sağlık..baya bi emek çekmişsin ben çok beğendim bu formatı..ama sıralama yapmamışsın sanırsam..kendi adıma sevindim sonunculuğum dikkat çekmez

Selam arkadaşlar :) Aslında o tabloda birinciler kırmızı, ikinciler sarı, üçüncü ise mavi ile belirtildi :) Bu formatı bu hafta liste yapacak arkadaşa verebilirim, kolaylık olur. Tabloyu eklerken jpeg formatına dönüştürürseniz eklemede sıkıntı yaşamazsınız

Dün akşam menüde lahmacun ve ayran vardı. 2 lahmacun yedim bir bardak ayran ile...

Çiğ köfte aldık ondan da yedim.Ben lahmacun olduğu gün çiğköftede yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba farklı günlerde mi yesem :44::44::44:

Sabahta klasik kahvaltı sucuklu yumurta eşliğinde...Ekmeği bile bıraktım sucuğu bırakamadım

Diyete alıştım sanırım artık ikramlara hayır diyebiliyorum

evet canım yaz geliyo bak dur artık

yarın yürüycem inşallah
sizin oralarda çiçekler açtı bizde hala kar var bebeemm

eline sağlık..güzel tarif deneyeceğim.. ama yağlı kağıt yasak
Haklısın sersumumm
Sağol canım Teşekkür ederim. oğluşu gidince sıkışıtırıp mıncıklayacağım senin için de AMİN canım

iyi seyirler canım,sana da

Dün ögle 1 tabak bulgurlu lahana sarmasi, yaninda yogurtla, 2 dilim su böregi. su cay.
Aksamda 3 dilim su böregi, yarim cikolata. iyice oburlastim.
Yemeklere saldirdim sanki güzel yapmisim. Kendimi tutamadim.

Son düzenleme:

Dün ögle 1 tabak bulgurlu lahana sarmasi, yaninda yogurtla, 2 dilim su böregi. su cay.
Aksamda 3 dilim su böregi, yarim cikolata. iyice oburlastim.
Yemeklere saldirdim sanki güzel yapmisim. Kendimi tutamadim.

ellerine saglık afiyetolsun bazen oluyo böyleşeyler özelliklede haftasonları toparlarsın haftaiçi...

gunaydın arkadaslar 3 gun gırmedım sayfaar ucmus yıne sanırım yenı arkadaslar katılmıs hepsıne hosgeldınız dıyorum

hoşgeldin papişimnasıl geçti tatil?

afiyet olsun iyiniyetlim

kahvaltımı arz edeyim efenim
1 haşlanmış yumurta
yoğurt
peynir
salatalık
1 dilim pastırma
1 avuç çiğdem

12 gibi de detoks çorbamı içtim fekat annem yemeğe çağırdı.napıcam bilmiyorum:18::18:
daha temizlik de yeni bitti,o yüzden yürüyüşe de çıkamadım:26::26:yarın yürürüm artık

Çiğdem bitkisinin kökü de yeniyormuş. Karatay hocanın kitabında yazıyor. Yaprakları da salatalara koyulabiliyormuş. Hiç ymedim adaşımı

Leslie ile yürü istersen. Bende aynı dertten dolayı az önce 25 dakika yürüdüm. 2 mil

Son düzenleme:
mrb herkese , ben bugün 1 de kalktım daha bişey yemedim(((((. uyku düzeni onemli biliorum ama sevindirici haber 83 den 80.1 e düştüm 1. haftamda başlangıç için iyi daha tam anlamıyla spora başlayamadım tabbi bide uyku düzeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…