- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
tamam böyle deneyeyim bir süre:)
kitabı okumadığım için :) senin nasıl gidiyor ne kaadar oldu başlayalı?
Canımmmm sağol Papişim benim..afıyet olsun ıyınıyetlım hamarat ve fit annem benım
1 çay bardağı çeviz içi ama ufalanmış değilde işte iri parçalar halinde.
Ağzına attığın her şekerli üründen sonra insülin salgılanmaya başladığı yazıyor kitapta. Bu yüzden kahvaltı esnasında yersen daha hızlı kilo verirsin diye düşünüyorum. Hatalıysam diğer arkadaşlar düzeltebilrler.Bende çok yeni başladım.
Canımmmm sağol Papişim benim..
Sabah kalktığında kuru kayısı yiyebilirsin aradan çok zaman geçmemesi daha iyi olur tabi ama eğer hemen kahvaltı edilemeyecekse kabız kalmamak daha mantıklı.. kabızlık sorunu yaşanıyorsa bu şekilde yapılabilir.. Kabız kalınırsa kilo verilemiyor.
Ben kuru kayısı yediğimde en fazla 15 dakika sonra kahvaltımı yapıyorum...
Afiyet olsun menü çok güzel
Kendi bahçen olduğu için çok şanslısııııınnn. Saksıda falan fasülye yetişiyor aslında annem hiç üşenmeden sürekli büyük saksılarda balkonda yetiştirirdi
Teşekkür ederim bu bilgi iyi oldu. Süreyi uzun tutmazsak faydalı bile olur yaniKahvaltı hazırlamaya başlamadan önce onu yeriz. Kahvaltıyı hazırlayıp çayı demleyene kadar 15 dakika geçer zaten. Süper fikir
5.03.2012 de başladım ben. bügün 6. günüm. 72.5 ile başladım. Şuan 70.5 üç günden beri gram oynamadı. Bugun de tartıldım aynı. Ama birkaç güne kadar özel günüm. Sanırım ondan durdu. Şişmemek için tuzu kısıtladım biraz. Hiç zorlanmıyorum alıştı bünye acıkmamaya. Ama spor da ekledim yavaş yavaş artırıyorum. Memnunum çokkkkMeğer ben aç kalarak kilo almışım
Evet çok şanslıyım ama bir de yer değişikliği yapmasam sürekligöçebeler gibiyim. Her gittiğim yerde yoktan bahçe yaratırım ben Bahçem yoksa saksıya ekerim. Saksıda marul maydanoz (maydanozu kasalar olur ya onlara ekerim) biber vb yetiştiririm.
Aynen yazdığın gibi yapıyordum çiğdem ben de bu ara sorunum yok Allah'tan
Hurma da iyi geliyor bana
harikaymış :) umarum bende yakın zamanda forma girerim biraz kendimden bahsetmek gerekirse 24 yaşındayım çalışıyorum. Geçen hafta sözlendimmmboyum 1,83 92 kilodan 72 lere kadar düştüm fakat şu an 78 kiloyum spor yapmaya çalışıyorum ama en çok yürüyorum kahve çok severim kahve yasak mı? peki öğlen ne yiyeceğim şimdi
Olsun sorun olmaması önemli olan zaten. Yazık dokularımıza. Bende bunu yapıcam teşekkür ederim sana iyiniyetli.
canım ellerine sağlık..baya bi emek çekmişsin ben çok beğendim bu formatı..ama sıralama yapmamışsın sanırsam..kendi adıma sevindim sonunculuğum dikkat çekmez
Haklısın sersumumm
evet canım yaz geliyo bak dur artık
yarın yürüycem inşallah
sizin oralarda çiçekler açtı bizde hala kar var bebeemm
eline sağlık..güzel tarif deneyeceğim.. ama yağlı kağıt yasak
Sağol canımHadi ara kaçamak neysede akşamki menü karbonhidrat dolu ve protein yok hem acıktırır hem kilo veremezsin tabii spor yapıyorum diyorsan bilemembundan sonra mümkün olduğunca serbest de olsa karbonhidratları sabah yada öğle yemeğinde tüket akşamları daha protein ağırlıklı olsun bence kolay gelsin
Bugün aksiliğimüstümde sanada 10 üstünden 1 oda yoğurt için o nası menü biberler jumbo boydu allah bilir bulgurluda olsa!
Ohh iyi yapmışsın canım hem çalışıyıoruz hem evdeki işler +çocuk çoğu yük bizlerdeo kadar olsun yani dimi ama,İyi günlerde güle güle kullan dahada çok alırsınız inşallah.Bu arada oğluşunun nanaklarından öper varsa gıdısından yoksa poposundan ısırırım allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömür versin hepsine.
selam canım..geçmiş olsun..kötü şeyler aklına getirme. .ilk olarak mamografi değil meme ultrasonu ya da meme MR yaptır..boşuna radyasyon alma..iyi düşün iyi olsun..
iyi seyirler canım,sana da
Dün ögle 1 tabak bulgurlu lahana sarmasi, yaninda yogurtla, 2 dilim su böregi. su cay.
Aksamda 3 dilim su böregi, yarim cikolata. iyice oburlastim.
Yemeklere saldirdim sanki güzel yapmisim. Kendimi tutamadim.
gunaydın arkadaslar3 gun gırmedım sayfaar ucmus yıne sanırım yenı arkadaslar katılmıs hepsıne hosgeldınız dıyorum
Herkese merhabalar ve iyi haftalar diliyorum
Kahvaltım
kendi yaptığım konserve domatesim ve biber sosuma kırdığım zyağlı tereyağlı ve de kaşarlı 2 yumurta
bol bolll roka bir kaç marul (kendi bahçemden tazeciklerrr yeri olanlar mutlaka eksinler)
kırma yeşil zeytin
çeçil peyniri
fındık
çay
üzerine kahvem
4 omega 3
demin bitki çayı da içtimsizlere de afiyet olsunnnn
kahvaltımı arz edeyim efenim
1 haşlanmış yumurta
yoğurt
peynir
salatalık
1 dilim pastırma
1 avuç çiğdem
12 gibi de detoks çorbamı içtim fekat annem yemeğe çağırdı.napıcam bilmiyorum:18::18:
daha temizlik de yeni bitti,o yüzden yürüyüşe de çıkamadım:26::26:yarın yürürüm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?