- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
saol LEYLAK84 cüm bakıyım bende kitabı vardı okumuştum ama bir arkadaşa verdim gelemedi. zaten okudum ama bazı şeyleri unutmuştum ama sizler kitaptan daha bilgi ve destek veriyosunuz :))) bence. bu arada 3 e yakın bi kilo verdim AMA ÇOK ÇOK AZI YAĞDIR çoğu ödemdir diye düşünüyorum ve hemen sevinmiyorum
kesinlikle çoğu ödemdir,ama insan yine de mutlu olup,diyete daha da motive oluyo
bende 4 kilodan fazla verdim..
ama henüz öyle gözle görülür fazla bir zayiflama yok gibi..
cevremde hemen hemen kimse bilmiyor karatayi uyguladigimi, bence böyle daha rahat
enemmm canımm benimHerkese iyi akşamlar..aylar yıllar oldu girmeyeli..umarım herkes iyidir..sizi cok özledim..yarın inşallah cok uzun bi süreden sonra karataya yeniden başlıyorum..umarım cok fazla kilo almadan hamileliğimi tamamlarım..şimdilik hoşçakalın,yarın görüşmek üZre..
Leylak,pampiş,sersum,fzgün,iyiniyetlim,kanael,ficans..ve diğer kızlar herkese kocaman merabalar tekrardan..
Öpüyorum,iyi geceler..
ficansım kısss erdin mi sen bak çıktı rüyanCanım sen nerelerdesin yaa, seni çok merak ettik ve çok özledik, bak daha dün akşam yazdım alttaki yazıyı, sayfa 8613,, gene rüya mı dedim, demek hamilesin, çok sevindim, sen de sağlam Karatay yapıyordun, sağlıklı bir şekilde hamileliğini geçireceğine inanıyorum ben, bizi fazla merakta bırakmadan gel tekrar canım, seni çok
bende 4 kilodan fazla verdim..
cevremde hemen hemen kimse bilmiyor karatayi uyguladigimi, bence böyle daha rahat
gunaydın arkadaslar3 gun gırmedım sayfaar ucmus yıne sanırım yenı arkadaslar katılmıs hepsıne hosgeldınız dıyorum
hergün kendini aynada gördüğün için sana öyle geliyordur bence çünkü kilon az ve fark edilmiştir mutlaka kimseye bahsetmemek en güzeli
Benim sadece eşim biliyo ama keeşke ona da söylemeseydim. Elim yasak bişeye uzanınca o sana yasak değil mi diye yedirmiyo
İstesemde akşamları kaçamak yapamıyorum.
Gündüz de canım istemiyo
Haklısın sersumumm
enenmm annen bozdurmasın diyetini..:26::26:kahvaltımı arz edeyim efenim
1 haşlanmış yumurta
yoğurt
peynir
salatalık
1 dilim pastırma
1 avuç çiğdem
12 gibi de detoks çorbamı içtim fekat annem yemeğe çağırdı.napıcam bilmiyorum:18::18:
daha temizlik de yeni bitti,o yüzden yürüyüşe de çıkamadım:26::26:yarın yürürüm artık
Öğlen ahçımız iskender yapmış hazır et dönerden.Yemek getirmediğim için ondan yemek zorunda kaldım
Bugün ben 69 kiloyu gördüm
inşallah kalmamıştır demir eksikliğin canım..herkese merhaba ve iyi haftalar arkadaslar:))) güzel gecen bir haftasonunun ardindan bugün yine is basi(Yarin demir ilacimin sonuncusunu aliyorum :)))))umarim demir eksikligi ile ilgili sorun ortadan kalkmistir da ben de rahat rahat yoluma devam edebilirim.
Sabah:klasik karatay kahvaltisi,1 ufak kan portakali,omaga3 ve demir ilacim
ara:filtre kahve sütlü
ögle:ufak bir avuc ceviz,biraz peynir
aksama:firinda somon,salata,tahin helvasi
hepinize bol leptinli vakitler....
en iyisini yapmışsın söylememeklebende 4 kilodan fazla verdim..
ediyorum canım..sersum devam ediyomusun detoksa..ben pek yapamadim..
ıyınıyetlım tesk ıyıyım datlum sen de ıyısındır ınsaallah
leylakım ıkı gunluk ızın verdım kendıme
arkadaşlar 5 gün önce çok ciddi grip ardından da sinüzit krizi geçirdim.bağışıklık sistemim zayıflamış bu arada karatay diyeti yaptığımı söyledim dr. CRP yani C reaktif proteine baktı.normal insan da 0.4-0.8 arasında olması gereken doz bende tam 37 çıktı.biraz ara vermemi tavsiye ettiler.kilo olayımda 4 kg.de durdu.çünkü kiloyla ilaç yazıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?