Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

-> Balık, kuzu,dana veya av hayvanlarının etleri günde iki defa tüketilebilir.
-> Bulgur veya buğday salatası ya da pilavı günde bir defa tüketilebilir.
-> Mevsimine göre doğal meyve günde bir defa tüketilebilir.
-> Mevsimne göre sebzeler istenildiği kadar tüketilebilir.
-> Klsik beyaz peynir,bol zeytin doyuncaya kadar yenebilir.
-> Kuruyemiş ve baklagiller üç öğün alınabilir

Kilo vermenin zorlaşmasının, ne yapılırsa yapılsın kilo verilememesinin asıl nedeni, vücut ve organizmanın hücre ve hücre zarlarında, Omega-3 ve Omega-6 gibi temel yağların ve fosfolipidlerin yani "lipitlerin" eksik olmasıdır. Bu bilimsel olarak gösterilmiştir.

kesinlikle çoğu ödemdir,ama insan yine de mutlu olup,diyete daha da motive oluyo

selam kızlar yorucu bir okulgünü sonunda evdeyim.öğlen yine nöbet vardı muz ve yoğurt getirdim yanımda onu yedim.akşam da tavuk salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.şu ayran detoksu yapsammı acaba diye düşünüyorum yapan arkadaşlar sonucu yazarsa sevinirim birde zor oluyormu açlık halsizlik falan

herkese merhaba ve iyi haftalar arkadaslar:))) güzel gecen bir haftasonunun ardindan bugün yine is basi (Yarin demir ilacimin sonuncusunu aliyorum :)))))umarim demir eksikligi ile ilgili sorun ortadan kalkmistir da ben de rahat rahat yoluma devam edebilirim.

Sabah:klasik karatay kahvaltisi,1 ufak kan portakali,omaga3 ve demir ilacim

ara:filtre kahve sütlü

ögle:ufak bir avuc ceviz,biraz peynir

aksama:firinda somon,salata,tahin helvasi

hepinize bol leptinli vakitler....

bende 4 kilodan fazla verdim..
ama henüz öyle gözle görülür fazla bir zayiflama yok gibi..

cevremde hemen hemen kimse bilmiyor karatayi uyguladigimi, bence böyle daha rahat

hergün kendini aynada gördüğün için sana öyle geliyordur bence çünkü kilon az ve fark edilmiştir mutlaka kimseye bahsetmemek en güzeli

ıyınıyetlım tesk ıyıyım datlum sen de ıyısındır ınsaallah
leylakım ıkı gunluk ızın verdım kendıme

enemmm canımm benim..ficansımın rüyası çıktı geldin bak..çok özledik seni..ve çok merak ettik..hamiş olmana da çok sevindik..öpüyorum seni
ficansım kısss erdin mi sen bak çıktı rüyan

cevremde hemen hemen kimse bilmiyor karatayi uyguladigimi, bence böyle daha rahat

Benim sadece eşim biliyo ama keeşke ona da söylemeseydim. Elim yasak bişeye uzanınca o sana yasak değil mi diye yedirmiyo

İstesemde akşamları kaçamak yapamıyorum.

Gündüz de canım istemiyo

hergün kendini aynada gördüğün için sana öyle geliyordur bence çünkü kilon az ve fark edilmiştir mutlaka kimseye bahsetmemek en güzeli

evet canim, aslinda fark ediliyor. karnim resmen iceri gecmis.
ama asil sorun bölge (alt kisim) fazla bir ilerleme yok simdilik.

ama azimliyim, inshallah Karatayla hersey düzelecek

Haklısın sersumumm

enenmm annen bozdurmasın diyetini..:26::26:
Öğlen ahçımız iskender yapmış hazır et dönerden.Yemek getirmediğim için ondan yemek zorunda kaldım

Bugün ben 69 kiloyu gördüm

inşallah kalmamıştır demir eksikliğin canım..

en iyisini yapmışsın söylememekle
sersum devam ediyomusun detoksa..ben pek yapamadim..
ediyorum canım..ama açım ve çok şiştim..acep vermek yerine alıciim mi kilo.. sanırım içine koymadığım nohut ve mercimek tok tutuyordu..ben 3 lt ye yakın ayran içtim hala açım ve davul gibi oldum

bu detoks karatayımın kıymetini anlamamı sağladı birkez daha..üleyyn 3 lt ayran içtim hala acımm davul gibi de şiştim..hadi hayırlısı..yarın da bitebilecek mi bakalım.:26:

çarşamba perşembe protein yapacaktım ama çarşamba günü kızımın öğretmeni yemeğe çağırdı..2 hafta önce de haber vermişlerdi doluyduk şimdi geri çeviremedim..offf hiç planım yürümüyor..çarşamba sabah ve öğlen protein yaparım akşama ise sürpriz..perşembe de tam protein yaparım artık

kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum bizimkilere sonra görüşürüz..

arkadaşlar 5 gün önce çok ciddi grip ardından da sinüzit krizi geçirdim.bağışıklık sistemim zayıflamış bu arada karatay diyeti yaptığımı söyledim dr. CRP yani C reaktif proteine baktı.normal insan da 0.4-0.8 arasında olması gereken doz bende tam 37 çıktı.biraz ara vermemi tavsiye ettiler.kilo olayımda 4 kg.de durdu.çünkü kiloyla ilaç yazıldı.

ıyınıyetlım tesk ıyıyım datlum sen de ıyısındır ınsaallah
leylakım ıkı gunluk ızın verdım kendıme

Papadiyam canım benim hoşgeldin , nasılsın canımcım ? Memlekete gitmişsin , ne güzel ....Güzel vakit geçirmişsindir inşallah

Canım çok geçmiş olsun , bu protein fazlalığını atmak için bir tavsiyede bulundular mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…