Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tbrikler çok büyük bir başarı bence

canım bu detoks ne acaba nasıl yapıyosun

bende yemedim
dışarda yürümek varken leslie yapmak sıkıyo beni.belki uzaak bi markete falan giderim bilmiyorum şimdilik

artık günde 2 öğüne dönmeye karar vermiş bulunuyorum. hadi hayırlısı başlayalı nerdeyse 1 ay oldu ama ben sadece 3 kilo verebildim. verme hızımda yavaşladı sanki. biraz da böyle deneyeym bakalım neler olcak. arkdslar az önce yemek yediler ama benim canımda birşey istemedi açıkçası. karatay kahvaltısı sayesinde öğlenlerde de çok acıkmıyordum zaten. karatayımın da en çok bu yanını seviyorum

1 hafta sonunda güzel sonuç bence de

canım bu detoks ne acaba nasıl yapıyosun

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

bu sayfadan inceleyebirsin canım

bişey sorcaktım lahmacun varmı acaba bu diyette 1 tene filancık :)))
var,haftada 1-2 tane yiyebilrsin yanında bol salata ve ayranla

hoş geldin yoktun haftasonu. bu arada 2 ögün daha hızlı kilo gidiyor bence. ben direk 2 ögünle başladım çok zor değil başarırsın bence:)))

1 hafta sonunda güzel sonuç bence de

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

bu sayfadan inceleyebirsin canım

var,haftada 1-2 tane yiyebilrsin yanında bol salata ve ayranla

saol LEYLAK84 cüm bakıyım bende kitabı vardı okumuştum ama bir arkadaşa verdim gelemedi. zaten okudum ama bazı şeyleri unutmuştum ama sizler kitaptan daha bilgi ve destek veriyosunuz :))) bence. bu arada 3 e yakın bi kilo verdim AMA ÇOK ÇOK AZI YAĞDIR çoğu ödemdir diye düşünüyorum ve hemen sevinmiyorum

kızlar tekrar merhaba öğle yemeğinden geldim umarım hata yapmamışımdır.

Somon 1 dilim
Zeytinyağlı mantar 1 yemek kaşığı
yeşil mercimek salatası 1 yemek kaşığı
Organik kuruyemiş aldım içinde iç fıstık fındık kuru üzüm var ondan bir çay tabağı kadar ve şekersiz siyah çay

nasıl bir hata var mı?

merhaba arkadaşlar .nasılsınız..ben de geldim menümü yazayım dedim..
sabah çocuklara kadar yumurta vardı.yumurta yemedim..
1 ince belli bardak kuruyemiş.
1 dilim küçük dilim peynir..1 tatlı kaşığı labne.
çay .

öğlen öğünüm 5 saat sonra 1 yumurta haşlanmış..
peynir 1 kibrit kutusu kadar peynir...
2 bardak ayran...

şimdi de kocaman bir bardakta şalgam suyu içtim..acılı ..

ve acıktıkça süt içeceğim bugün.

akşama balık salata var.

ben istediğim kiloma ulaştım sanırım..tartılmadım bayağı oldu..ama vucudum tamam oldu artık..artık ayva göbeğim de yok ..yanlar falan da eridi..

bu arada günde 1 saat plates yapıyorum..karın , kalça , ağırlıklı çalıştım..onun sayesinde inceldi belim zaten..
sabahları ebruli ile yaptım plates..bir kaç günde bile farketti.
tavsiye ederim.
-

Son düzenleme:

kusursuzzzzzzzzzzzzzzzzz

afiyet olsun

çok teşekkür ederim çok mutlu oldumm :) hatasız olduğuma çünkü yeşil mercimekte terredüte düştüm.

kuru baklagiller serbest..mercimek özellikle yemelisin..çok da faydalı..

sadece nohut daha fazla nişasta içerdiği için az yenmeli diye okumuştum buradaki arkadaşlardan.

kolay gelsin canım sana..

ben gidip dinleniyorum.belki bir romana başlarım..
elimde 2 tane polisiye korku romanı okunmamış bekliyor..

küçük oğlan da geçe 1 de yattı..sabah 7:30 da kalktı..yorgunum çok.

pazarımız da vardı bugün..büyük oğlanı okula bıraktıktan sonra pazara da girdim.küçük sıpa da yanımdaydı..zorlandım..

1 saat te plates yapmıştım..kollarımda derman kalmadı..

Öğlen ahçımız iskender yapmış hazır et dönerden.Yemek getirmediğim için ondan yemek zorunda kaldım

Bugün ben 69 kiloyu gördüm

Öğlen ahçımız iskender yapmış hazır et dönerden.Yemek getirmediğim için ondan yemek zorunda kaldım

Bugün ben 69 kiloyu gördüm

Tebrik ederiiiimm. Şuan en çok istediğim şey 69 u görebilmek Darısı başıma

yokk detoks yapamadim duzgunce..bol kacamak oldu malesef..yarin olsun karataya donim diye bekliyorum:)

hoş geldin yoktun haftasonu. bu arada 2 ögün daha hızlı kilo gidiyor bence. ben direk 2 ögünle başladım çok zor değil başarırsın bence:)))

hoşbulduk canım. normalde hafta sonları sadece pazar günüm tatildi. bu hafta sonu patrondan 2 gün tatili kapınca azcık kafa dinlemeye gideym dedm canım.ondan yoktum ortalarda. ama malum bgn p.tesi yine iş başı ve yine karatay.. 3 öğünle bir ayda 3 kilo erebildim. olmucak böyle diyip artık 2 öğüne döndm bakalım. inş iyi sonuçlar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…