- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
mrb herkese , ben bugün 1 de kalktım daha bişey yemedim(((((. uyku düzeni onemli biliorum ama sevindirici haber 83 den 80.1 e düştüm 1. haftamda başlangıç için iyi daha tam anlamıyla spora başlayamadım tabbi bide uyku düzeni
kahvaltımı arz edeyim efenim
1 haşlanmış yumurta
yoğurt
peynir
salatalık
1 dilim pastırma
1 avuç çiğdem
12 gibi de detoks çorbamı içtim fekat annem yemeğe çağırdı.napıcam bilmiyorum:18::18:
daha temizlik de yeni bitti,o yüzden yürüyüşe de çıkamadım:26::26:yarın yürürüm artık
Tbrikler çok büyük bir başarı bence
thanks canım inş hep oyle gider hepimizden:)
Çiğdem bitkisinin kökü de yeniyormuş. Karatay hocanın kitabında yazıyor. Yaprakları da salatalara koyulabiliyormuş. Hiç ymedim adaşımı
Leslie ile yürü istersen. Bende aynı dertten dolayı az önce 25 dakika yürüdüm. 2 mil
mrb herkese , ben bugün 1 de kalktım daha bişey yemedim(((((. uyku düzeni onemli biliorum ama sevindirici haber 83 den 80.1 e düştüm 1. haftamda başlangıç için iyi daha tam anlamıyla spora başlayamadım tabbi bide uyku düzeni
canım bu detoks ne acaba nasıl yapıyosun
var,haftada 1-2 tane yiyebilrsin yanında bol salata ve ayranlabişey sorcaktım lahmacun varmı acaba bu diyette 1 tene filancık :)))
artık günde 2 öğüne dönmeye karar vermiş bulunuyorum. hadi hayırlısıbaşlayalı nerdeyse 1 ay oldu ama ben sadece 3 kilo verebildim. verme hızımda yavaşladı sanki. biraz da böyle deneyeym bakalım neler olcak. arkdslar az önce yemek yediler ama benim canımda birşey istemedi açıkçası. karatay kahvaltısı sayesinde öğlenlerde de çok acıkmıyordum zaten. karatayımın da en çok bu yanını seviyorum
1 hafta sonunda güzel sonuç bence de
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
bu sayfadan inceleyebirsin canım
var,haftada 1-2 tane yiyebilrsin yanında bol salata ve ayranla
kızlar tekrar merhaba öğle yemeğinden geldim umarım hata yapmamışımdır.
Somon 1 dilim
Zeytinyağlı mantar 1 yemek kaşığı
yeşil mercimek salatası 1 yemek kaşığı
Organik kuruyemiş aldım içinde iç fıstık fındık kuru üzüm var ondan bir çay tabağı kadar ve şekersiz siyah çay
nasıl bir hata var mı?
kusursuzzzzzzzzzzzzzzzzz
afiyet olsun
çok teşekkür ederim çok mutlu oldumm :) hatasız olduğumaçünkü yeşil mercimekte terredüte düştüm.
Öğlen ahçımız iskender yapmış hazır et dönerden.Yemek getirmediğim için ondan yemek zorunda kaldım
Bugün ben 69 kiloyu gördüm
hoş geldin yoktun haftasonu. bu arada 2 ögün daha hızlı kilo gidiyor bence. ben direk 2 ögünle başladım çok zor değil başarırsın bence:)))
Tebrik ederiiiimm.Şuan en çok istediğim şey 69 u görebilmek Darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?