evet canim, aslinda fark ediliyor. karnim resmen iceri gecmis.
ama asil sorun bölge (alt kisim) fazla bir ilerleme yok simdilik.
ama azimliyim, inshallah Karatayla hersey düzelecek
arkadaşlar 5 gün önce çok ciddi grip ardından da sinüzit krizi geçirdim.bağışıklık sistemim zayıflamış bu arada karatay diyeti yaptığımı söyledim dr. CRP yani C reaktif proteine baktı.normal insan da 0.4-0.8 arasında olması gereken doz bende tam 37 çıktı.biraz ara vermemi tavsiye ettiler.kilo olayımda 4 kg.de durdu.çünkü kiloyla ilaç yazıldı.
ne güzel iste, benim esimde yardimci o konuda sagolsun..
ama kendi yanimda yemedik sey birakmiyor
arkadaşlar 5 gün önce çok ciddi grip ardından da sinüzit krizi geçirdim.bağışıklık sistemim zayıflamış bu arada karatay diyeti yaptığımı söyledim dr. CRP yani C reaktif proteine baktı.normal insan da 0.4-0.8 arasında olması gereken doz bende tam 37 çıktı.biraz ara vermemi tavsiye ettiler.kilo olayımda 4 kg.de durdu.çünkü kiloyla ilaç yazıldı.
bende 4 kilodan fazla verdim..
ama henüz öyle gözle görülür fazla bir zayiflama yok gibi..
cevremde hemen hemen kimse bilmiyor karatayi uyguladigimi, bence böyle daha rahat
ıyınıyetlım tesk ıyıyım datlum sen de ıyısındır ınsaallah
leylakım ıkı gunluk ızın verdım kendıme
Benim sadece eşim biliyo ama keeşke ona da söylemeseydim. Elim yasak bişeye uzanınca o sana yasak değil mi diye yedirmiyo
İstesemde akşamları kaçamak yapamıyorum.
Gündüz de canım istemiyo
enenmm annen bozdurmasın diyetini..:26::26:
inşallah kalmamıştır demir eksikliğin canım..
en iyisini yapmışsın söylememekle
ediyorum canım..ama açım ve çok şiştim. .acep vermek yerine alıciim mi kilo.. sanırım içine koymadığım nohut ve mercimek tok tutuyordu..ben 3 lt ye yakın ayran içtim hala açım ve davul gibi oldum
nasıl fazla proteini atacağım hakkında birşey demediler.salı gününe kontrole gideceğim.zaten durumum o kadar ağır gitmiştim ki protein işi konusu önemsiz kaldı gribimin yanında.ama beni tedirgin edecek bir şey de demediler.ben saf protein diyeti yapmıştım hiç sebzesiz bakliyatsız salatasız falan.o nedenle ağır geldi sanırım.şimdi biraz daha iyiyim.sızlayan eklemler,ateş ve boğaz ağrım var.bir de evde eşimle kızımı da gripten yere serdim.yarın dr. dan sonra ne dediğini yazarım.gene de kendimi hafiflemiş hissetmek güzel.ben acilde yatarken 40 yaşlarında bir kadın da sedyedeydi.yaklaşık 170 kg vardı ve sanırım kadıncağız bir yerden düşmüş acılar içinde feryat ediyordu.kilolu oldugu için ne mr ne röntgene sokamadılar.ona çok üzüldüm.eşime dedim ki bak ben bu karayatı yapacağım çünkü ben de bu kadının yolunda gidiyorum,o da istememiştir bu kiloları dedim.ben şu anda 116 kg.yim ve hiç spor yapmadan karatayla verdim vazgeçmeyi de zorunda kalmadıkça düşünmüyorum.Alla bu uğurda yola çıkan hiçkimseyi ve beni de,utandırmasın.
Merhaba Karataycılar!
An itibariyle ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Başlığı foruma giriş yapmadan takip ediyordum. Diyeti yapmaya başlayalı 1 hafta oldu ama yemek önerisi ve diğer konularda oldukça yararlı bilgiler edindim sizin sayenizde. :) Kendimden ve bu diyeti neden yapmak istediğimden bahsediyim; 21 yaşında, 1.75 boyunda diyete başlağımda 64.5 kilo ama şu an 63.8 kilo olan biriyim. Bu seneye kadar düzenli spor yapan ve genellikle sağlıklı beslenen biriydim, fit ve sağlıklı bi vücudum vardı desem yanlış olmaz. Bu seneye kadar diyorum çünkü bu sene okulumun yoğunluğundan maalesef spora ara verdim. Kilom şimdiye kadar hiç 62nin üzerine çıkmamıştı ve ne kadar kilo alırsam alayım sadece göbek ve popodan alırdım ancak bu sene o kadar hızlı kilo aldım ki bacaklarım üst kısmı sıkılığını kaybedip kalınlaşmaya başladı. Bu da artık buna bi son ver sinyali oldu. :) Diyete bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine başladım. Karatay kitabını okumaya başladım ama sistemin nasıl çalıştığı neler yapmam ya da yapmamam konusunda bilgiliyim.Genellikle sebze meyve ve beyaz et tüketiyorum hatta brokoli gördüğünde ağzının suyu akan tek kişi benimdir sanırım.O yüzden ekmeğin ya da tatlıların yokluğu beni pek sarsmadı sadece meyve kısıtlaması biraz zorluyor o kadar. Aklıma takılan ve size sormak istediğim bi soru var; diyette proteinlerin organik olması vurgulanmış yani köy yumurtası tereyağı gibi. Ben bunları sürekli bulabileceğimi sanmıyorum. Sütü AOÇnin pastorize olanını içiyorum yoğurdu annem halledicek ama tereyağı ve yumurta market ürünleri olsa ne olur? Market ürünleriyle bu diyeti yapıp verim alan var mı? Bu konuda ve diyetle ilgili diğer konularda fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Sizin deyiminizle "bol leptinli günler!" :)
nasıl fazla proteini atacağım hakkında birşey demediler.salı gününe kontrole gideceğim.zaten durumum o kadar ağır gitmiştim ki protein işi konusu önemsiz kaldı gribimin yanında.ama beni tedirgin edecek bir şey de demediler.ben saf protein diyeti yapmıştım hiç sebzesiz bakliyatsız salatasız falan.o nedenle ağır geldi sanırım.şimdi biraz daha iyiyim.sızlayan eklemler,ateş ve boğaz ağrım var.bir de evde eşimle kızımı da gripten yere serdim.yarın dr. dan sonra ne dediğini yazarım.gene de kendimi hafiflemiş hissetmek güzel.ben acilde yatarken 40 yaşlarında bir kadın da sedyedeydi.yaklaşık 170 kg vardı ve sanırım kadıncağız bir yerden düşmüş acılar içinde feryat ediyordu.kilolu oldugu için ne mr ne röntgene sokamadılar.ona çok üzüldüm.eşime dedim ki bak ben bu karayatı yapacağım çünkü ben de bu kadının yolunda gidiyorum,o da istememiştir bu kiloları dedim.ben şu anda 116 kg.yim ve hiç spor yapmadan karatayla verdim vazgeçmeyi de zorunda kalmadıkça düşünmüyorum.Alla bu uğurda yola çıkan hiçkimseyi ve beni de,utandırmasın.
ne güzel işte kısss,eşin otokontrol sağlıyo sana
ilk kilolar ödem olduğu için gözle görünür bi fark hemen belli olmuyo canım.6-7 kg dan sonra daha fazla belli olur
kimse bilmesin daha iyi zaten canımcım
oh iyi yapmışsın datlum gıymatlum
ne güzel işte kısss,eşin otokontrol sağlıyo sana
annem değil ama ben sabote ettim detoksumuanam geçen sene nasıl yapmışım ben bunu bilmiyorum.karatayımın kıymetini anladım yine dayanamadım bacım içim sıvı doldu ama açlıktan öldüm yaw
çok geçmiş olsun canım :105::105:
detoksu az nohut,yoğurt ve acı biber turşusuyla bozmuş bulunuyorum efenim:86::86::86::86::86::86::86:
Proteini değil enfeksiyonu atman lazım canım. Bol su içeceksin. Verdiyse antibiyotiklerini düzenli kullanacaksın. Ve eksik kullanmayacaksın. Kaç gün dediyse o kadar kullan. Birde sana pm attım. Belki sebebi o da olabilir. Yediklerinin taze olduğuna dikkat edersen barsak enfeksiyonu da olmazsın. Dediğim gibi bol suuuuuu
evet,dediklerine dikkat edeceğim.zaten ben saf protein yaptığım için baştan kabahatliyim.ilaçları düzenli alıyorum.dediğim gibi dr. da beni tedirgin edecek bir şey demedi diyet hakkında.bu arada bilgi için teşekkür ederim :)
Proteini değil enfeksiyonu atman lazım canım. Bol su içeceksin. Verdiyse antibiyotiklerini düzenli kullanacaksın. Ve eksik kullanmayacaksın. Kaç gün dediyse o kadar kullan. Birde sana pm attım. Belki sebebi o da olabilir. Yediklerinin taze olduğuna dikkat edersen barsak enfeksiyonu da olmazsın. Dediğim gibi bol suuuuuu
evet,dediklerine dikkat edeceğim.zaten ben saf protein yaptığım için baştan kabahatliyim.ilaçları düzenli alıyorum.dediğim gibi dr. da beni tedirgin edecek bir şey demedi diyet hakkında.bu arada bilgi için teşekkür ederim :)
Rice ederim ne demekSaf protein yapsan bile bunların gelişmesi gerekmez canım. Diyetinle ilişkili bir durum yok. Sen rahat ol. He ürik asidin falan yükseldiyse onu bilemicem ama sen metabolik neyin var diye bi baktır bence diyabet, hipertansiyon falan. Şişmanlık hepimzde var zaten Başka da risk faktörü gelmiyor aklıma şuan için :18:
Canım hoşgeldin aramıza ve de ne kadar uzun ve ne kadar incesin , pes yani diyorum
enemmm canımm benim..ficansımın rüyası çıktı geldin bak. .çok özledik seni..ve çok merak ettik..hamiş olmana da çok sevindik..öpüyorum seni
ficansım kısss erdin mi sen bak çıktı rüyan
bu detoks karatayımın kıymetini anlamamı sağladı birkez daha..üleyyn 3 lt ayran içtim hala acımmdavul gibi de şiştim..hadi hayırlısı. .yarın da bitebilecek mi bakalım.:26:
çarşamba perşembe protein yapacaktım ama çarşamba günü kızımın öğretmeni yemeğe çağırdı..2 hafta önce de haber vermişlerdi doluyduk şimdi geri çeviremedim..offf hiç planım yürümüyor. .çarşamba sabah ve öğlen protein yaparım akşama ise sürpriz..perşembe de tam protein yaparım artık
detoksu az nohut,yoğurt ve acı biber turşusuyla bozmuş bulunuyorum efenim:86::86::86::86::86::86::86:
Hoşbuldum canım, teşekkür ederim bu güzel sözün için çok naziksin ama artık ince değilim, ama tekrar olacağım inanıyorum! :) Yazımın sonundaki soruyla ilgili bi fikrin var mı acaba?:)
canım geçmiş olsun ama bunun senin proteinle beslenmenle hiç alakası yok.arkadaşlar 5 gün önce çok ciddi grip ardından da sinüzit krizi geçirdim.bağışıklık sistemim zayıflamış bu arada karatay diyeti yaptığımı söyledim dr. CRP yani C reaktif proteine baktı.normal insan da 0.4-0.8 arasında olması gereken doz bende tam 37 çıktı.biraz ara vermemi tavsiye ettiler.kilo olayımda 4 kg.de durdu.çünkü kiloyla ilaç yazıldı.
tamamen katılıyorum canımCRP yüksekliğinin karatayla ne alakası var canım onu anlayamadım.
Crp genelde enfeksiyon, iltihap, bağırsak hastalıkları, romatoid artrit,tüberküloz,bağ dokusu hastalıkları,kanser (ca) gibi durumlarda yükselir.
Zaten senin grip, barsak sistemi ve iltihabı ( yani sinüzit) durumların varmış. Yükselmesi çok normalki. Anlam veremedim doktorun söylediğine. Ne doktoruna gitiin?
ben de açlıktan öldüm canım..annem değil ama ben sabote ettim detoksumuanam geçen sene nasıl yapmışım ben bunu bilmiyorum.karatayımın kıymetini anladım yine dayanamadım bacım içim sıvı doldu ama açlıktan öldüm yaw
:[/B][/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?