Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin aramıza..o doğal ürünler sağlığımız için son derece önemli ama çoğumuz bulamıyoruz..olduğu kadar artık canım..başarılar
detoksu az nohut,yoğurt ve acı biber turşusuyla bozmuş bulunuyorum efenim:86::86::86::86::86::86::86:

evet sen en iyisi çaktırmadan yap canım

yaptım canım ama yetmedi sanursam

onlar ve eşimle ben olucaz yiyemem diyemem ama umarım çok cısslı şeyler yapmaz..:18::18:çiğköfte yaparız diyordu olmadı ondan yerim
ertesi günde saf protein toparlarım heralde

Selam kizlar

Sabah kahvaltim 2 haslama yumurta,peynir,zeytin,maydanoz,ceviz

5 saat sonra 3 kase bugdayli yogurt yedim,birazdan da aksam yemegi yiyecegim

Sersumum ben ayran gibi yapmadim direk yogurda kattim bugdayi,hem guzel hem doyurucu oldu,ama detoks oldugu supheli

sabah

omlet
peynir
ayran

sonrası bilumum ayran çorbası..en son 1 saat önce içtim..kendimi çok şiş hissediyorum..hadi hayırlısı

seninki de olmuştur emme katı detoks olmuş canım..ben çok şiştim ama sende de oldu mu

kıss sen bayaa karatay kahvaltısı yapmışın.. ben ceviz falan yemedim..ama orada 1 dilim ekmek yerine ceviz yenilebilir keşke yeseydim

Bende sana katılıyorum

kısslar sersum kaçar ..geç vakit gelmeye çalışırım(eşim sızarsa gelirim)

Canim benim yarin da detoks yapmayi dusunuyorsan sabahi daha saglam tut ,iste de hareket halindesin,gucten kuvvetten dusme

Ben de cok sislik olmadi canim fazla,belki de yogurt olarak yedim belki ondandir,ayran daha cok sisiriyor olabilir

Canim yukarida da yazdim,yarin da yapacaksan sabah yumurtani,cevizini guzelce ye tatlim

yarın da yapacağım canım.:18::18:.dediğin gibi sabahı kuvvetli yiyicem bu sefer

iyi akşamlar hanımlar 3 gündür giremedim sayfalar uçmuş haftasonu misafirim vardı
karataydan eserkalmadı bugün karatay kahvaltısıyla başladım 2 öğün yedim

sabah11.00
2yumurta salatası
3kayısı1icir
ceviz
5zeytin
peynir

16.00 kısır 1 tabak
5 fındık
karatay usülü sebzeli mıhlama

Propycilim senden güzel haberler aldığıma çok sevindim, özellikle hamile olmana. Allah bebeğini sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de uzun bir aradan sonra yeniden başladım. İnşallah tekrar bol bol görüşme fırsatımız olur. Seni çok öpüyorum, sevgiler.

Ficanscım, kalbin ne kadar temizmiş, rüyan çıktı.

İyi akşamlar hanımlar, umarım herkes iyidir.

kaçamaksız bir gün daha:

sabah: 2 yum, peynir, 1 portakal, 1 ç.b. ceviz, domates

Öğle: 3 köfte, salata, 1 kase yoğurt

akşam: balık, salata, 1 k.k tahin helvası

1 saat yürüyüş

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

Canım ben seni çoooookkk merak ettimdi Neyse ki iyisin bir de hamileymişsin:119: küçük propycil sağlıcakla doğar inş.:119:

benim en büyük sıkıntım atıştırmalıklar..okulda her tenefüste bişiler yiyorum çocuklar elinde simit poğaça bizküvi çikolata resmi geçit yapıyolar ( 1 haftadır azzmettim hiç atıştırmadım..Allah sonumu hayretsin inşallah..

Öğrencilerim bana da gofret şeker vb uzatıp almam için ısrar ederler.. Çok ısrar ederlerse alırım çocuklarıma veriyorum. Genelde çocuklarıma marketten ıvır zıvır almam arada sevinsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…