hoşgeldin aramıza..o doğal ürünler sağlığımız için son derece önemli ama çoğumuz bulamıyoruz..olduğu kadar artık canımMerhaba Karataycılar!
An itibariyle ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Başlığı foruma giriş yapmadan takip ediyordum. Diyeti yapmaya başlayalı 1 hafta oldu ama yemek önerisi ve diğer konularda oldukça yararlı bilgiler edindim sizin sayenizde. :) Kendimden ve bu diyeti neden yapmak istediğimden bahsediyim; 21 yaşında, 1.75 boyunda diyete başlağımda 64.5 kilo ama şu an 63.8 kilo olan biriyim. Bu seneye kadar düzenli spor yapan ve genellikle sağlıklı beslenen biriydim, fit ve sağlıklı bi vücudum vardı desem yanlış olmaz. Bu seneye kadar diyorum çünkü bu sene okulumun yoğunluğundan maalesef spora ara verdim. Kilom şimdiye kadar hiç 62nin üzerine çıkmamıştı ve ne kadar kilo alırsam alayım sadece göbek ve popodan alırdım ancak bu sene o kadar hızlı kilo aldım ki bacaklarım üst kısmı sıkılığını kaybedip kalınlaşmaya başladı. Bu da artık buna bi son ver sinyali oldu. :) Diyete bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine başladım. Karatay kitabını okumaya başladım ama sistemin nasıl çalıştığı neler yapmam ya da yapmamam konusunda bilgiliyim.Genellikle sebze meyve ve beyaz et tüketiyorum hatta brokoli gördüğünde ağzının suyu akan tek kişi benimdir sanırım.O yüzden ekmeğin ya da tatlıların yokluğu beni pek sarsmadı sadece meyve kısıtlaması biraz zorluyor o kadar. Aklıma takılan ve size sormak istediğim bi soru var; diyette proteinlerin organik olması vurgulanmış yani köy yumurtası tereyağı gibi. Ben bunları sürekli bulabileceğimi sanmıyorum. Sütü AOÇnin pastorize olanını içiyorum yoğurdu annem halledicek ama tereyağı ve yumurta market ürünleri olsa ne olur? Market ürünleriyle bu diyeti yapıp verim alan var mı? Bu konuda ve diyetle ilgili diğer konularda fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Sizin deyiminizle "bol leptinli günler!" :)
detoksu az nohut,yoğurt ve acı biber turşusuyla bozmuş bulunuyorum efenim:86::86::86::86::86::86::86:
evet sen en iyisi çaktırmadan yap canımGüzel güzel de aç bırakıyor beni. Yasak olmayanlara bile müdahale ediyor. Çok o çok diyo
Ayranı biraz daha fazla iç o zaman doyarsın o şişirir diyo
Neyse spor yapmazsam da ohooo sen otura otura kilo vercem diyosun diyo
Neyse artık diyeti bıraktım dicem devam edicem
Sersumum ya evet ruya buna cikti tatlim
Canim sabah karatay kahvaltisi yapmadin mi bidenem,o birazda olsa utardi seni
Yarin da yapabildigin kadar yaparsin canim,carsamba da insallah karataylik seyler de olur,bir de ikramlari geri ceviremeyebilirsin fazla kalabalik olmazsa ama ertesi gunu telafisini yaparsin canim,stres olma ki vucut da direnise gecmesin
Selam kizlar
Sabah kahvaltim 2 haslama yumurta,peynir,zeytin,maydanoz,ceviz
5 saat sonra 3 kase bugdayli yogurt yedim,birazdan da aksam yemegi yiyecegim
Sersumum ben ayran gibi yapmadim direk yogurda kattim bugdayi,hem guzel hem doyurucu oldu,ama detoks oldugu supheli
canım geçmiş olsun ama bunun senin proteinle beslenmenle hiç alakası yok..protein fazlalığı total protein albümin ve ürik asit testlerinin yüksekliğiyle anlaşılır..ki CRP vücutta bir enfeksiyon olduğunu gösterir.. zaten gripmişsin onun için yüksek çıkar canım..tekrar geçmiş olsun
tamamen katılıyorum canım
evet sen en iyisi çaktırmadan yap canım
:13::13:Bende sana katılıyorum
Yemedi15 Gün sonra bakacam kilo vermişmisin demişti. İyi hatırlattın kaç gün kaldı dedi:18:
:13::13:
çok fenaymış kıss kocişin
hoşgeldin aramıza..o doğal ürünler sağlığımız için son derece önemli ama çoğumuz bulamıyoruz..olduğu kadar artık canım..başarılar
evet sen en iyisi çaktırmadan yap canım
yaptım canım ama yetmedi sanursam
onlar ve eşimle ben olucaz yiyemem diyemem ama umarım çok cısslı şeyler yapmaz..:18::18:çiğköfte yaparız diyordu olmadı ondan yerim
ertesi günde saf protein toparlarım heralde
seninki de olmuştur emme katı detoks olmuş canım. .ben çok şiştim ama sende de oldu mu
kıss sen bayaa karatay kahvaltısı yapmışın.. ben ceviz falan yemedim. .ama orada 1 dilim ekmek yerine ceviz yenilebilir keşke yeseydim
Canim benim yarin da detoks yapmayi dusunuyorsan sabahi daha saglam tut ,iste de hareket halindesin,gucten kuvvetten dusme
Ben de cok sislik olmadi canim fazla,belki de yogurt olarak yedim belki ondandir,ayran daha cok sisiriyor olabilir
Canim yukarida da yazdim,yarin da yapacaksan sabah yumurtani,cevizini guzelce ye tatlim
Herkese iyi akşamlar..aylar yıllar oldu girmeyeli..umarım herkes iyidir..sizi cok özledim..yarın inşallah cok uzun bi süreden sonra karataya yeniden başlıyorum..umarım cok fazla kilo almadan hamileliğimi tamamlarım..şimdilik hoşçakalın,yarın görüşmek üZre..
Leylak,pampiş,sersum,fzgün,iyiniyetlim,kanael,ficans..ve diğer kızlar herkese kocaman merabalar tekrardan..
Öpüyorum,iyi geceler..
Canım sen nerelerdesin yaa, seni çok merak ettik ve çok özledik, bak daha dün akşam yazdım alttaki yazıyı, sayfa 8613,, gene rüya mı dedim, demek hamilesin, çok sevindim, sen de sağlam Karatay yapıyordun, sağlıklı bir şekilde hamileliğini geçireceğine inanıyorum ben, bizi fazla merakta bırakmadan gel tekrar canım, seni çok
Sağol leylakımmmhoşgeldin papişimnasıl geçti tatil?
afiyet olsun iyiniyetlim
Ohhh tatil yapayusunıyınıyetlım tesk ıyıyım datlum sen de ıyısındır ınsaallah
leylakım ıkı gunluk ızın verdım kendıme
Yemedi15 Gün sonra bakacam kilo vermişmisin demişti. İyi hatırlattın kaç gün kaldı dedi:18:
benim en büyük sıkıntım atıştırmalıklar..okulda her tenefüste bişiler yiyorum çocuklar elinde simit poğaça bizküvi çikolata resmi geçit yapıyolar( 1 haftadır azzmettim hiç atıştırmadım..Allah sonumu hayretsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?