Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim senin boyun kac? baya büyüksün galiba??

pardon, uzun türkcemi idare edin, düzelicek inshallah yakinda..

aa masallah, BMIn kilona ragmen düsük oldugu icin sorayim dedim.

evet göstermiyorum 92 kilodan geldim buralara:) ama o zamanda kimse 92 demezdi. ama uzun boylu olunca daha iri ve hantal gözüküyorsun kiloyla beraber maalesef uzun boy kiloyu kaldırıyor adeta bir yalan :)

İyi günler,

Sabah: 1 yum., peynir, 1 portakal, 1 ç.b. ceviz, 4 zeytin, yeşillik

Bugün misafirlerim var, belki uğrayamam, herkese sevgiler.

merhaba kızlar
menüm
sabah
2 yumurtalı menemen
5 zeytin
küçük bir kase yoğurda 1 avuç ceviz

öğle
1 tabak kapuska
büyükçe bir tabak yoğurtlu salata

akşam da aynı olacak

Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni katıldım. Aslında daha önce forumları okuyordum ama ilk defa mesaj atıyorum. Ve ben de motive olup sizlerle kilo vermek istiyorum....
2 yaşında oğlumu doğurduktan sonra diyetisyen ile 13 kilo verdim ardından 1,5 yıldır çeşitli diyetler ile kilo verip geri aldım. En son dukan ile 6 kilo verdim ama sürekli protein yemekten ve yulaf kepeğinden gıma gelmişti...ve 4 kilosunu geri aldım... Yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum 63 den 61 e 5 günde indim ama hala 61 den oynamadı tartıda ( boyum 166 ve doğum öncesi kilom 57 ye inmek istiyorum... Acaba karatay a devam mı etmeliyim? Yoksa bana göre değil mi bu diyet? Ama içeriğini çok sevdim diyetin devam da etmek istiyorum ama kilo durunca da canım sıkılıyor (
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, görüşmek üzere...

doğru yerdesin canım sakın vazgeçme bu bir diyet programı değil sağlıklı yaşam doğru beslenme programı doğal sonuç olarak da kilo veriyorsun ben de 10 gündür burdayım ama henüz kilo vermemiş olsam da çok inandığım için devam ediyorum.

kızıçeler merhaba. nasılsınız bakalım? dün tüm gün nete giremedm. hafta sonunki tatilde kendimi çarptırdım sanırım. çok hastayım.

kızıçeler merhaba. nasılsınız bakalım? dün tüm gün nete giremedm. hafta sonunki tatilde kendimi çarptırdım sanırım. çok hastayım.

Geçmiş olsunn.:2: Hoşgeldinn. Bende bugun regl oldum. Çok halsizim canım hiçbir şey istemiyor :100:

ben hazir yufka ile tavada ispanaköli gözeleme yapmistim. haftada 2 tane yenilebilirmi??

Canım yufkanın hazırı evde açılmışı yasak.. Sadece haftada 1 tane lahmacun (ince hamurlu ve mayasız olduğu için) bir de Konya yöresinin etli ekmeği 1 tane haftada sanırım o da..

Kilo verme sürecinde yemeyin bence Kilo verme süreci bitince aşırıya kaçmadan yasaklılar (abartmadan)yeniyor o gün 1 saat yürüyüş yapmak kaydıyla

selam arkadaşlar..nasılsınız..havalar iyice düzeldi.tam bahar oldu buralarda..

menüm:1 yumurta .sucuklu..

1 parça peynir

1 ince belli bardakta kuruyemiş.

1 kivi

öğlen öğünüm :

2 tatlı kaşığı labne.

yarım muz

bir kaç parça et.

3 dilim peynir

2 çay kaşığı pekmez

şimdi yeşil çay demledim..onu içeceğim..

ve sabah 1 saat plates yaptım..

geçmiş olsun canım..doktora mı gittin..kendine limon sık.kivi ye bir iki tane..

zamanla kilo verirsin ..bence bu diyet çok iyi ..ben ideal kiloma ulaştım..ama yine de bu diyet programı ile beslenmeye devam ediyorum..bunu bir yaşam tarzı haline getirmek lazım..o zaman verilen kilolar geri alınmamış olur.

geçmiş olsun canım:94:

Geçmiş olsunn.:2: Hoşgeldinn. Bende bugun regl oldum. Çok halsizim canım hiçbir şey istemiyor :100:

tşk ederim kızlar.. sana da geçmiş olsun canım. ahh o ağrılar yok mu
kadın olmak zor zanaat vesselam

geçmiş olsun canım..doktora mı gittin..kendine limon sık.kivi ye bir iki tane..

saol canım. dün doktora gidicektim ama iş yerinde bir sürü terslik yaşandı onlar yüzünden gidemedm bir yere. akşam eve gidince önerini yapayım bari.

Çok şükür ağrım olmuyor ama uyuşukluk halsizlik oluyor bende. Yemek bile yapmadım daha :100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…