gunde kaç lahmacun yıeybılıyosunuz 1 mı 2 mi
Bir tane lahmacun yiyebiliyoruz
canim senin boyun kac? baya büyüksün galiba??
büyük derken1.83 canımmm :)
canim senin boyun kac? baya büyüksün galiba??
pardon, uzuntürkcemi idare edin, düzelicek inshallah yakinda..
aa masallah, BMIn kilona ragmen düsük oldugu icin sorayim dedim.
Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni katıldım. Aslında daha önce forumları okuyordum ama ilk defa mesaj atıyorum. Ve ben de motive olup sizlerle kilo vermek istiyorum....
2 yaşında oğlumu doğurduktan sonra diyetisyen ile 13 kilo verdim ardından 1,5 yıldır çeşitli diyetler ile kilo verip geri aldım. En son dukan ile 6 kilo verdim ama sürekli protein yemekten ve yulaf kepeğinden gıma gelmişti...ve 4 kilosunu geri aldım... Yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum 63 den 61 e 5 günde indim ama hala 61 den oynamadı tartıda( boyum 166 ve doğum öncesi kilom 57 ye inmek istiyorum... Acaba karatay a devam mı etmeliyim? Yoksa bana göre değil mi bu diyet? Ama içeriğini çok sevdim diyetin devam da etmek istiyorum ama kilo durunca da canım sıkılıyor (
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, görüşmek üzere...
geçmiş olsun canım:94:kızıçeler merhaba. nasılsınız bakalım? dün tüm gün nete giremedm. hafta sonunki tatilde kendimi çarptırdım sanırım. çok hastayım.
kızıçeler merhaba. nasılsınız bakalım? dün tüm gün nete giremedm. hafta sonunki tatilde kendimi çarptırdım sanırım. çok hastayım.
ben hazir yufka ile tavada ispanaköli gözeleme yapmistim. haftada 2 tane yenilebilirmi??
geçmiş olsun canım..doktora mı gittin..kendine limon sık.kivi ye bir iki tane..kızıçeler merhaba. nasılsınız bakalım? dün tüm gün nete giremedm. hafta sonunki tatilde kendimi çarptırdım sanırım. çok hastayım.
Merhaba arkadaşlar
Ben siteye yeni katıldım. Aslında daha önce forumları okuyordum ama ilk defa mesaj atıyorum. Ve ben de motive olup sizlerle kilo vermek istiyorum....
2 yaşında oğlumu doğurduktan sonra diyetisyen ile 13 kilo verdim ardından 1,5 yıldır çeşitli diyetler ile kilo verip geri aldım. En son dukan ile 6 kilo verdim ama sürekli protein yemekten ve yulaf kepeğinden gıma gelmişti...ve 4 kilosunu geri aldım... Yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum 63 den 61 e 5 günde indim ama hala 61 den oynamadı tartıda( boyum 166 ve doğum öncesi kilom 57 ye inmek istiyorum... Acaba karatay a devam mı etmeliyim? Yoksa bana göre değil mi bu diyet? Ama içeriğini çok sevdim diyetin devam da etmek istiyorum ama kilo durunca da canım sıkılıyor (
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, görüşmek üzere...
kilo verme süreci ne zaman ?
geçmiş olsun canım:94:
Geçmiş olsunn.:2: Hoşgeldinn. Bende bugun regl oldum. Çok halsizim canım hiçbir şey istemiyor :100:
geçmiş olsun canım..doktora mı gittin..kendine limon sık.kivi ye bir iki tane..
tşk ederim kızlar.. sana da geçmiş olsun canım. ahh o ağrılar yok mukadın olmak zor zanaat vesselam
saol canım. dün doktora gidicektim ama iş yerinde bir sürü terslik yaşandı onlar yüzünden gidemedm bir yere. akşam eve gidince önerini yapayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?