Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben geldimmm

kizlar ögle yemegini bugün arkadaslar disarda yemege davet ettigi icin yanima almamistim.

ben bir ton balikli salata ismarladim, galiba ton baligi cisti dimi? :2:

ben geldimmm

kizlar ögle yemegini bugün arkadaslar disarda yemege davet ettigi icin yanima almamistim.

ben bir ton balikli salata ismarladim, galiba ton baligi cisti dimi? :2:

Konserve ton balığı cıs

Bende dün cıs yedim ( patlamış mısır) Hemen 400 gram almışım. İşte bu kadar tahammülsüz vucudum ya

kilo verme süreci ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor ki ?

kilo verme süreci ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor ki ?

kilo vermeye basladigin an baslayip istedigini verince bitiyor

karatayi mesela kilo verdikten sonra uygulayan arkadaslarda var, onlar mesela kilo verme sürecini bitirmis olanlar.
aradabir yürüyüs yapma sartiyla kacamak yapabilirler..herhalde iyiniyetli onu kast etti

hııı bnde dedim bi süresi varda bnmi duymadım acaba

Evet ben kilo korumadayım mesela şu anda.. Hedef kilona ulaştığında kilo verme sürecini de tamamlamış oluyorsun Kalmak istediğin kiloya ulaşınca yani hedef kilona kilonu korumak için karataya devam ediyorsun..
Eğer karatayı bırakırsanız kilo almaya başlıyorsunuz.. Karatay bir beslenme ve yaşam stili olmalı spor + karatay usulü beslenme = sağlıklı yaşam ve istediğin kilo fazlan olmaması demek

kilonu ve boyunu ögrenebilirmiyim.
ayrica kac kilo ile basladigini, ne kadar zamanda kac kilo verdiginide yazip motive edebilirsin bizi

Konserve ton balığı cıs

Bende dün cıs yedim ( patlamış mısır) Hemen 400 gram almışım. İşte bu kadar tahammülsüz vucudum ya

konserve ton neden cıs:26:
bi de ben bu cıslı yiyecek yeyince hemen kilo alma olayını anlamadım bunun mantıklı bir açıklaması var mı

ne yani ben ömrüm boyunca börek yiyemeyecek miyim:18:
ya da kavurmalı pilav
oooof of bittim ben

konserve ton neden cıs:26:
bi de ben bu cıslı yiyecek yeyince hemen kilo alma olayını anlamadım bunun mantıklı bir açıklaması var mı

Çünkü cıslı yiyecekler ya işlenmiş ürün yani fabrikasyondan geçmiş (içine katkı maddesi konmuş) ya da glisemik indeksi yüksek besinler.
Yani bu ne demek insülin leptin direnci demek. Çünkü eğer vucut glisemik indeksi yüksek besin alırsa hızla insülin salgılanıyor ve hızla kan şekeri yükseliyor. E vucut bu dengeyi sağlayabilmek için kandaki şekeri yağ olarak depoluyor. BU yüzden çilemiz işte

Selam canlar , nasılsınız

Sabah kahvaltımı bugün yumurtasız yaptım( çok nadiren böyle yapıyorum)

1 muz, 1 çay bardağı ceviz, 1 büyük bardak süt

Öğlen yemeğim fırında kaşarlı mantar, 2 büyük bardak ayran

Sersum, özlem hoşgeldiniz

Sersumum sabah tartıldın mı, benden 1 günde 300 gramcık gitmiş, detoksun ilk günü tartılmadığım için 2 günlük sonucu bilemiyorum, bir de ben onu da Karataya uydurdum, 2 saatte bir içmedim, dün de Karatay kahvaltısının üzerine 6 saat sonra 2. Öğün olarak yedim buğdaylı yoğurdu

ne yani ben ömrüm boyunca börek yiyemeyecek miyim:18:
ya da kavurmalı pilav
oooof of bittim ben
ideal kilomuzda isek,genellikle sağlıklı bi beslenme alışkanlığı edinmişsek,hareket ediyorsak arada bir bu tür yiyecekleri yiyebiliriz,hoca da böyle söylüyo zaten...

bugün de bozmamışsın bebişim tebrikleryarın tartıl da bildir kilonu meraktayım

iyi geceler datluum
sağol bebeemm yazıciim birazdan.azz sonraa..
Patlamış mısır yedim :18::18::18:

Hemde bu saaaattteeeeeeeee :84:

Leslie ile 2 mil yürüdüm

İnşallah telafi etmişimdir
demin dövdüm şimdi de seviyim
hadi inşallah bugün iyi haberlerle gelirsin canım..çabalarına değer..valla doğru diyosun kilo vermek için atmadığımız takla kalmıyoben iki öğüne geçtim,aç da kalmıyorum,bakalım ne olcek
eh işte diyelim ..vericezz inşallah canım

sersumum yeşilliklerini dik bir an evvel soğuklar geçtiyse biraz..
Yıldızcım sana da günaydın..

Ben işlerimi halledeyim biraz
dikicem canım..ama haftaya .önümüzdeki hafta da soğuk olcek diyolar.:18:.
büyük derken 1.83 canımmm :)

pardon, uzun türkcemi idare edin, düzelicek inshallah yakinda..

aa masallah, BMIn kilona ragmen düsük oldugu icin sorayim dedim.

kızıçeler merhaba. nasılsınız bakalım? dün tüm gün nete giremedm. hafta sonunki tatilde kendimi çarptırdım sanırım. çok hastayım.
geçmiş olsun canım

sağol bebeemm yazıciim birazdan.azz sonraa..

demin dövdüm şimdi de seviyim

Yaramadı işe sersuuuummm :18: 5 mil yürüyeydim de kilo almayaydım keşke

Bu akşam telafi edicem söz asla kaçamak yemek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…