ben geldimmm
kizlar ögle yemegini bugün arkadaslar disarda yemege davet ettigi icin yanima almamistim.
ben bir ton balikli salata ismarladim, galiba ton baligi cisti dimi? :2:
Konserve ton balığı cıs
Bende dün cıs yedim ( patlamış mısır) Hemen 400 gram almışım. İşte bu kadar tahammülsüz vucudum ya
kilo verme süreci ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor ki ?Canım yufkanın hazırı evde açılmışı yasak.. Sadece haftada 1 tane lahmacun (ince hamurlu ve mayasız olduğu için) bir de Konya yöresinin etli ekmeği 1 tane haftada sanırım o da..
Kilo verme sürecinde yemeyin benceKilo verme süreci bitince aşırıya kaçmadan yasaklılar (abartmadan)yeniyor o gün 1 saat yürüyüş yapmak kaydıyla
kilo verme süreci ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor ki ?
evet canim yaa, aslinda cis yemiyince ben hemen tartida fark ediyorum...
hııı bnde dedim bi süresi varda bnmi duymadım acabakilo vermeye basladigin an baslayip istedigini verince bitiyor
karatayi mesela kilo verdikten sonra uygulayan arkadaslarda var, onlar mesela kilo verme sürecini bitirmis olanlar.
aradabir yürüyüs yapma sartiyla kacamak yapabilirler..herhalde iyiniyetli onu kast etti
kilo vermeye basladigin an baslayip istedigini verince bitiyor
karatayi mesela kilo verdikten sonra uygulayan arkadaslarda var, onlar mesela kilo verme sürecini bitirmis olanlar.
aradabir yürüyüs yapma sartiyla kacamak yapabilirler..herhalde iyiniyetli onu kast etti
Evet ben kilo korumadayım mesela şu anda.. Hedef kilona ulaştığında kilo verme sürecini de tamamlamış oluyorsunKalmak istediğin kiloya ulaşınca yani hedef kilona kilonu korumak için karataya devam ediyorsun..
Eğer karatayı bırakırsanız kilo almaya başlıyorsunuz.. Karatay bir beslenme ve yaşam stili olmalı spor + karatay usulü beslenme = sağlıklı yaşam ve istediğin kilo fazlan olmaması demek
Konserve ton balığı cıs
Bende dün cıs yedim ( patlamış mısır) Hemen 400 gram almışım. İşte bu kadar tahammülsüz vucudum ya
ne yani ben ömrüm boyunca börek yiyemeyecek miyim:18:
Evet ben kilo korumadayım mesela şu anda.. Hedef kilona ulaştığında kilo verme sürecini de tamamlamış oluyorsunKalmak istediğin kiloya ulaşınca yani hedef kilona kilonu korumak için karataya devam ediyorsun..
Eğer karatayı bırakırsanız kilo almaya başlıyorsunuz.. Karatay bir beslenme ve yaşam stili olmalı spor + karatay usulü beslenme = sağlıklı yaşam ve istediğin kilo fazlan olmaması demek
konserve ton neden cıs:26:
bi de ben bu cıslı yiyecek yeyince hemen kilo alma olayını anlamadım bunun mantıklı bir açıklaması var mı
ideal kilomuzda isek,genellikle sağlıklı bi beslenme alışkanlığı edinmişsek,hareket ediyorsak arada bir bu tür yiyecekleri yiyebiliriz,hoca da böyle söylüyo zaten...ne yani ben ömrüm boyunca börek yiyemeyecek miyim:18:
ya da kavurmalı pilav
oooof of bittim ben
sağol bebeemm yazıciim birazdan
bugün de bozmamışsın bebişim tebrikleryarın tartıl da bildir kilonu meraktayım
iyi geceler datluum
Patlamış mısır yedim :18::18::18:
Hemde bu saaaattteeeeeeeee :84:
Leslie ile 2 mil yürüdüm
İnşallah telafi etmişimdir
eh işte diyelim ..hadi inşallah bugün iyi haberlerle gelirsin canım..çabalarına değer..valla doğru diyosun kilo vermek için atmadığımız takla kalmıyoben iki öğüne geçtim,aç da kalmıyorum,bakalım ne olcek
günaydıın kısçeler,günümüz güzel geçsin,kaçamak olmasın,bugün birer kilo verelim inşallaaahh
harikulade bir karatay tabağıyla kahvaltımı ettimüstüne türk kahvemi içtim şimdi yeşil çayımı yudumluyorum hava da güzel,öğlen arası yürüyüşümü yapmak için sabırsızlanıyorum,amann çok motive gördüm kendimi ,hep böyle olsam ne var...herkesin işlerinde kolaylık ve gönüllerine mutluluk diliyorum şimdi kendi işlerime bakayım bakalım
dikicem canım..ama haftayasersumum yeşilliklerini dik bir an evvel soğuklar geçtiyse biraz..
Yıldızcım sana da günaydın..
Ben işlerimi halledeyim biraz
büyük derken1.83 canımmm :)
pardon, uzuntürkcemi idare edin, düzelicek inshallah yakinda..
aa masallah, BMIn kilona ragmen düsük oldugu icin sorayim dedim.
geçmiş olsun canımkızıçeler merhaba. nasılsınız bakalım? dün tüm gün nete giremedm. hafta sonunki tatilde kendimi çarptırdım sanırım. çok hastayım.
sağol bebeemm yazıciim birazdan.azz sonraa..
demin dövdüm şimdi de seviyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?