akşam yemegımı de yedım geldım.
menumu toptan yazayım
sabah: 2 kayısı yumurta
10 zeytın
2 kk peynr
5 cevız
domates slaatalık
ogle: 1tbk fırında karnıbahar yemegı
1 kase yogurt
akşam:1 tbk karnıbahar yemegı(çok şükür bitti sonunda,hasladıgım akrnıbaharın yarısını da buzluga attım,evde benden baska yıyen yok cunku)
1 kase yogurt
2 kofte
sporum yok bugun
ıdealıst loxandra kesatane konusunda fıkrınız varmı kızlar yıyebılıyomuyuz
eşim halı sahaya gitti canım.kızım hasta zaten ,onu yatırcam bırazdan.oglum da komsuda ,az sonra alırım.2 cocukluyum bu akşam,bıraz zor gorunuyor.ama kendımı şiş de hıssediyorum,afiyet olsun canım. benim karnıbahar da sonunda bitti. neyse bu sefer 2 günle kurtardım
spor yapabilirsin cnm geç kalmış sayılmazsınben de yapmadım daha 8 gibi falan yapıyorum genelde
canım eline sağlık ne güzel.canım çekti vallahihangi maka sütü ne kadar kullandın,hengi marka yoğurdu ne kadar kullanarak maya yaptın,yazabilir misin?ben de evde kendim yapmak istiyorum.kızıma ek gıdalara yeni başladığında yapmıştım bir kaç kez ama çok ekşi olmuştu,kızıma da yedirememiştim.sonra doktordan izin çıkınca hazır yoğurt yedirdik,hala da öyle.yoğurt makinası almayı düşünüyorum.hani şu tefalin yoğurtçum dan.yalnız bir yoğurt mak. için oldukça yüksek bir fiyatı var,o yüzden kararsız kaldım.sinbonunda var,çok ekonomik,o da aynı işi görüyor :26:
eşim halı sahaya gitti canım.kızım hasta zaten ,onu yatırcam bırazdan.oglum da komsuda ,az sonra alırım.2 cocukluyum bu akşam,bıraz zor gorunuyor.ama kendımı şiş de hıssediyorum,
MERHABA TATLILAR
sabahtan beri cok yazı yazılmış 1saaatur okuyorum:)bitmedi
sabah aynı
öğlen 3 köfte salata ayran fındık
1 lokma kek arkadas ısrarı
aksam patlıcan köz yoğurt ve kıyma ilenüz
Kzlar eve geldim truff yaptim hemen miss misss vallahi :) cok tesekkur ederim tarif icinn cok leziz oldu vallahi, sadece ben tarcini biraz fazla kacirmisim sanirim
Bu arada pko nedir tatlilarim ?
bana da bır yapan olsa truffffcanım ttatlı istiyorrrrr
hurmalı trufum olaydı yerdim şimdi ne güzelllllllllllllll
yine yapayım bari
benım esımde bayramdan sonra ılacla sıgarayı bırakcak ıns.sorma yawwww...
kendinede zarar yeme de getirmede diyorum ama dinlemiyor ki..
kızada alıştırıyor asıl ona sinir oluyorum..
gerçi eskiye göre kızım daha iyi şimdi,kuru incire,hurmaya bademe fıstığa bayılıyorr..
veriyorum onları yiyor bus efer aklına çikolata gelmiyor..birde babası karşısında yemese çocuğun
börek çörek özledim bende yaaa...
sağol canım.cok gecmıs olsun canım umarım bır an once ıyılesır
nasıl yaaa,5 kg fazla gosteren tartı,hem de yenı almıssınmerhaba gittim yeniden tartı aldım oda 5 kg fazla gösteriyor
1 aydır karatay diyetine devam ediyorum kacamaklarımda oluyor ama kg vermiş oldugum pantolanlarımdan belli
insan en az hangisi cıkarsa ona inanmak istiyor tabi
sağol ablası,bıraz daha ıyı sımdı,evın ıcınde tur atıyor
Kesi
Kıyamam ben ona ya, çok geçmiş olsun annesi.[/]
hosgeldın canımmm,sonunda transfer ettik senı ve carmenı burayaKızlar merhaba;
Günlerdir hiç sıkılmadan sayfa sayfa paylaşımlarınızı okudum.hiç sıkılmadan.Motivasyonunuza hayran kalmamak elde degil maşallah diyeyim nazar değmesin:))hepinizi tebrik ediyorum başarılarınızdan dolayı.Gül63 e özellikle teşekkür ediyorum ve başarılarının devamı diliyorum.
Hepiniz mucizeler yaratmışsınız Canan hocaya da ayrıca teşekkürler tabii..
Ben 11 Eylül 2011 de dukan diyetine başlamıştım,7 günlük atak evremde 6 kilo verdim.1 ayı tamaladım ama 6 kiloyla kaldım gram dahi verememiştim.Sonrasında carmen arkadaşım paleo diyetten bahsetti onun sayesinde paleo diyetle tanıştım ama taş devri kitabını edinemedim hala.
sonrasında karatay diyetini duyuyordum zaten araştırmaya başladım ve canan hocanın kitabını aldım.İnsan okudukça bugüne kadar ne kadar çok yanlış yaptığının farkına varıyor.Ne kadar çok doğru bildiğimiz yanlışlar varmış,okudukça öğreniyoruz.
Ben 73 doğumluyum 12 yaşına kadar incecik bir kız çocuğuyken regl olduktan sonra kilo almaya başladım,başladım ama sonrasında durduramadım:)))kendimi bildim bileli hep kiloydum.yıllarca kulaktan duydugum tv den duydugum milyon tane diyet yapmışlığım vardır.Bitkisel ürünler,akapuntur,zayıflama ilaçları aklınıza ne geliyorsa işte.evet kilo verdim dönem dönem 20 kilo kadar vermişliğimde oldu.Ama koruyamadım malesef..
Ama artık her ne yapacaksam son olacak diye ve tabiii tatilde gördügüm rus hatunların da bunda etkisi büyük:)))) oldu.Hepsi en az iki çocuklu kadınlar ama çok merak ettim nerden çıkarmışlar o çocukları:)))) hiç mi bozulmaz vücutları hiç mi yağ tutmaz bunlar bayagı biiii bozuldum tabii:)))
Geldim ve araştırmaya başladım ne yapsam dogru olur derken Dukan amcayla tanıştım hemen kitabını aldım ve başladım diyete,ama 6 kilodan sonra gram oynamayınca ve kabızlık beni zorlamaya başlayınca ve artık et tüketmekten öğğğğğ gelince,başka arayışlara girdim vücudumun direncini bir şekilde kırmam gerekiyordu.
Dukan topiginde sagolsun carmen arkadaşımız paleo dan bahsedince merak edip araştırdım.Taş devri kitabı (ama hala alamadım sadece netten araştırabildim daha dogrusu kitapçıya gittigimde fiyatı tuzlu geldi) bende karatay diyeti kitabını aldım zaten kafamda karatay diyeti vardı.
hem kitaptan hemde sizin deneyimlerinizden inanılmaz etkilendim.Şu anda tam anlamıyla karatay yapıyorum diyemiyorum çünkü dukandan kalan alışkanlıkları bırakamadım henüz,nedense yağ beni korkutuyor.dukandayken meyve meyve diye ölüyordum,canan hoca günde 1 taneye izin versede artık agzıma sürmüyorum.
Bayramda tekrar dukan amcanın atak ını yapacagım sonrasında karatayla devam etmek istiyorum.Motivasyonlarını benden esirsemezseniz çok mutlu olurum.
Hepinize sağlıklı kilo kayıpları diliyorum.Sevgiyle kalın...
bu arada suanda türk kahvesi içiyorum. ve aklıma takıldı kızlar, öğle ve aksam yemegi arasında böyle birsey içmem zararlı mı ? yani zayıflamama engel olmaz dimi hani şu lüksen hormonu var ya o yüzden :)
kıslar aşk olsun birizniz bile cevap yazmadınız soruma beni aranıza almıycaksınız sanırım
Üff evet ya pide di mi nasıl da güzel sıcak sıcak getiriyolar
Canım çekti valla
Leylakçım öğlendeki kuruüzüm olmamış..
Sen de bir test yapsana belki senden güzel haber alacağız?
tesekkurler canım pek severımde bı sansımı deneyım dedıydımfikrim yok canım.gi sine baktım netten ama bulamadım.sadece soguk tuketıldıgınde gi si düşüyormus,onu ogrendım
su trufuda bı ben deneyemedım yawKzlar eve geldim truff yaptim hemen miss misss vallahi :) cok tesekkur ederim tarif icinn cok leziz oldu vallahi, sadece ben tarcini biraz fazla kacirmisim sanirim
Bu arada pko nedir tatlilarim ?
bu ısrarlarda olmasa cok daha basarılı olcazMERHABA TATLILAR
sabahtan beri cok yazı yazılmış 1saaatur okuyorum:)bitmedi
sabah aynı
öğlen 3 köfte salata ayran fındık
1 lokma kek arkadas ısrarı
aksam patlıcan köz yoğurt ve kıyma ilenüz
saphiracığım hazır süt değildi canım. köyde çalışıyorum ben öğretmenim. öğrencilerim getiriyor arada 2lt falan .
halis muhlis doğal inek sütünden yaptım yani.maya olarak kullandığım yoğurt da ev yapımı yoğurttu.
pek yardımcı olamadım cnm. 1,5 lt süte 1 dolu kaşık yoğurt koydum maya olarak.
mak ineler hakkında en ufak bir bilgim yok tatlım:26::26:
Ben pısıırmeden de yerım kestaneyı,cok taze cevız gıbı bır tadı oluyor,zaten yenılebılenı pısırmek neden kı ,kuresel ısınma bundan oluyor herhalde.Meyvelerı kaynatmıyoruz,bu da meyve bence .aa gulde burdaymıs gulcum senın kesın fıkrın vardır bu konuda
Kızlar hepinize selamlar aranızda diyetten sonra kan tahlili yaptıran oldu mü ? Kolesterol , trigliserit ne durumda acaba. Birde karaciğer yaşlanmasını gösteren tahliller var onlar değiştirmiş acaba çok merak ediyorum kilo veren arkadaslar tahlil yaptırdınız mı bir degisiklik var mı ?
tesekkurler canım pek severımde bı sansımı deneyım dedıydım
su trufuda bı ben deneyemedım yawpko polıkıstık over tatlım
bu ısrarlarda olmasa cok daha basarılı olcaz
cok sanslısın tatlım canan hocanın dedıgı gıbı artık luks olan köyde yasamak ve köy urunlerınden yemek bız ılkel sen luks sartlardasın tadını keyfını cıkar ve bol bol ye
Loxandra gecmıs olsun prenses'e.....................................................................Century arkadasım ben tahlıl yaptırmadım henuz ,zaten daha oncekı tahlıllerım normaldı zaten,herhangı bır rahatsızlıgım yok sukur,bu pepetı ısımlı arkadasın hocaya sordugu bır soruydu yanlıs hatırlamıyorsam :"canan hocaya soru sormustum tam soru degıldı aslında
soru canan hanım ben 1 aydır karatay diyeti yapıyorum kitabınızı okudum. bir köyde öğretmenim benım için kolay oluyor. 3 kılo verdım kadınlar kulubundeyım. size sorum tahlıl yaptıracagım hangılerını yaptırmalıyım kontrol amaçlı . etrafımda olumsuz yorumlardan sıkıldım işte tüm hersey normal demek istiyorum :) hayat boyu asla bırakmıyacam saldırma duygum bıttı yıyeceklere normalde herseyı ac tok farketmez hep yerdım su an 64 kıloyum sizi seviyoruzz.omega 3 seven seas kullanıyorum dogrumu acaba
cevap Rahatsanız, iyi ve mutluysanız tahlil yaptırmanıza gerek yok bence. Köydesiniz, yani hepimiz özlediği lüks içinde, doğallıklar içindesiniz. KEYFİNİZE bakın.
Temiz hava bol doğal gıda!!! Omega-3 seven seas iyidir. İçinde omega-6 olmamalı, ben bilmiyorum. Bol bol köy tavuğu, köy tereyağı, yoğurdu ve yumurtasını bizim yerimize de yemelisiniz. Sevgilerimle,
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"Benım cıldım degıstı gunes lekesı sandıgım lekelrım kayboldu,varıs agrılarım durdu,kırmızı kılcal damar goruntulerım kayboldu,konsantrasyonum arttı daha cabuk anlıyorum okudugumu,zıhnım berrak,daha erken uyanabılıyorum,oykumu hocaya yazdım,kıtabına koyacakmıs kızlar bu arada,loxadra dedıgın cıktı kız hoca da ılgınc bulmus sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?