hoşbulduk datlum.Sersum, özlem hoşgeldiniz
Sersumum sabah tartıldın mı, benden 1 günde 300 gramcık gitmiş, detoksun ilk günü tartılmadığım için 2 günlük sonucu bilemiyorum, bir de ben onu da Karataya uydurdum, 2 saatte bir içmedim, dün de Karatay kahvaltısının üzerine 6 saat sonra 2. Öğün olarak yedim buğdaylı yoğurdu
Bugün 45 dakika yürüdüm
Yaramadı işe sersuuuummm :18: 5 mil yürüyeydim de kilo almayaydım keşke
Bu akşam telafi edicem söz asla kaçamak yemek yok
2 günlük ayran olayından sonra bugün cennetteyim sandım beyaaa
2 günün sonucu hafta sonu 78.6 gelmiştim(hafta sonu kaçamaklarıyla(cuma 77.9 dum bu arada) sabah 77.3 geldim ama wc ye çıkamadım..yani çıksam 76 görücektim sanırım..
yanee kızlar 1300 gr gitmiş..hafta sonu kaçamak yapmasam 76.6 kg olucaktım yavvv:26: bu akşam umarım çok kaçırmam..off yaaa hiçbirşey planladığım gibi gitmiyor nedenn..
sabah proteinle başladım ama öğlen yemeğinde kurufasulyeyi görünce dayanamadım..yarın da akşam arkadaşlara davetliyim. .ertesi gün tartı var. .napıcam bilmem..
sabah
kıymalı kaşarlı omlet
peynir
öğlen
kurufasulye
tarhana çorbası
3 köfte
3 kaşık yoğurt
akşam meçhull
arkadaşlar hoca çiğ köfteye izin veriyo ama bu çiğ köfteyi şu meşhur çiğ köftecilerden birinden alsak olabilir mi?canım acayip çiğ köfte çekti ama yapmak için imkanım yok.bu arada sabah 7.30 dan beri bi şey yemedim ve hala gayet tokum.vallahi de doyuruyo bu diyet..
2 günün sonucu hafta sonu 78.6 gelmiştim(hafta sonu kaçamaklarıyla(cuma 77.9 dum bu arada) sabah 77.3 geldim ama wc ye çıkamadım..yani çıksam 76 görücektim sanırım..
yanee kızlar 1300 gr gitmiş..hafta sonu kaçamak yapmasam 76.6 kg olucaktım yavvv:26: bu akşam umarım çok kaçırmam..off yaaa hiçbirşey planladığım gibi gitmiyor nedenn..
sabah proteinle başladım ama öğlen yemeğinde kurufasulyeyi görünce dayanamadım..yarın da akşam arkadaşlara davetliyim. .ertesi gün tartı var. .napıcam bilmem..
sabah
kıymalı kaşarlı omlet
peynir
öğlen
kurufasulye
tarhana çorbası
3 köfte
3 kaşık yoğurt
akşam meçhull
arkadaşlar hoca çiğ köfteye izin veriyo ama bu çiğ köfteyi şu meşhur çiğ köftecilerden birinden alsak olabilir mi?canım acayip çiğ köfte çekti ama yapmak için imkanım yok.bu arada sabah 7.30 dan beri bi şey yemedim ve hala gayet tokum.vallahi de doyuruyo bu diyet..
Canım hocanın izin verdiği gerçek etli çiğ köfte, satılanlar etsiz oluyor zaten ama ben yeni bişey duydum, o satılan çiğ köftelerin hepsinin içinde patates de varmış
Afiyet olsun canım, 1300 gram da gayet iyi, sen iki saatte bir mi içtin
Akşamda Cısslar varsa mümkün olduğu kadar porsiyonları küçük tutarsın canım
Canım hocanın izin verdiği gerçek etli çiğ köfte, satılanlar etsiz oluyor zaten ama ben yeni bişey duydum, o satılan çiğ köftelerin hepsinin içinde patates de varmış
KARATAY MUTFAĞI kitabından alıntı;
Karanfil ve Tarçın Kabuğu Çayı
Malzemeler
7- 8 tane karanfil
1 adet Tarçın kabuğu
2-3 su bardağı su
Yapılışı
Tarçın kabuğu ve karanfili yıkayın, Çaydanlığın demliğine (porselen demlik) koyun. Üzerine kaynar sıcaklıkta su ilave edip demleyin.(Normal çay demler gibi altında su bulunan çaydanlığı da kısık ateşte kaynamaya bırakın ki demini döksün.) Direkt olarak ateşte kaynatmamaya özen gösterin. 10- 15 dk demlendirin ve servis edin.
Ben denedim kesnlikle şeker eksiğini hissetmiyorsunuz. Özellikle şekersiz çay içemeyen varsa önce bunu içmeye başlayarak şekeri azaltabilirler. :121:
sabah
kıymalı kaşarlı omlet
peynir
öğlen
kurufasulye
tarhana çorbası
3 köfte
3 kaşık yoğurt
akşam meçhull
Sersum eğer arkadaşına yemeğe davetliysen protein olanları seçmelisin bence. Öğlen karbonhidratlarını almışsın çünkü
güzel gitmiş süper,sonuç alıcak mısın diye merakla bekledim bende yapayım o halde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?