Tam bir diyet kola canavarıyım ... Sanırım beni bu zorlar ve belki de bu nedenle duraklarım bir haftadır... Ne yapalım girdik bir yola içmicez kolayı...
Canımcım sağol.. Ben iyice pimpirikli oldum yaw..
Kıymayı kasaptan alıp evde iç hazırlayıp pideciye haftada bir kez yaptırtıyoruz..
Canikom lahmacunun hamuru çok ince ve küçük ya sanırım ondan.Gerçi yufka da çok ince hatta daha incedir muhtemelen ama m2 olarak daha büyük.1 yufka belki 2 lahmacun edebilir diye düşünüyorum...
sabah kahvaltıdan sonra 4 saat geçti..saatleri yazayım en iyisi..
sabah 8 de kahvaltı
12 de çorba
3.5 ta çorba
5.5- 6 gibi yine çorba yedim..ama ilk gün 3 lt ye yakın içtim..2 lt diyordu sitede..
inşallah atlatırım canım:18:
çok üzülürüm eğer öyleyse yaww..çok seviyorum ben onları..burada da bir tane var zaten güvenilir..:26:
etsizdi ama bulgur hakkımı tükettim. neyse.ben içinde patates olduğunu düşünmüyorum öyle olsa muhakkak tadını alırdık.sen nerden öğrendin canım bu bilgiyi?neyse zaten ayda yılda bir yiyorum bunu da..kesinse bir daha ağzıma sokmam zaten.bu arada bende patatese karşı alerji var içinde patates olsa hastanelik olurdum heralde.
doğru diyorsun .. demek ki hedefe kadar gözleme yok .
oh iyi bariİdeal kilona geldikten sonra yiyebilirsin ama o gün 5 km yürümek şartıyla
Aaaa şahane fikir , buzlukta yufkalar vardı , dolaptaki yemekler bitince derhal deniim , çok sağol tarif içinbugün bi lahmacundur gidiyor
geçen gün derya baykal yufkayla lahmacun yaptı güzel görünüyordu
iki yufkayı aralarına su ve zeytinyağı sürerek üstüste koydu ve bir tabak veya kapakla yuvarlak kesti iki yufkadan 6-8 tane çıktı
üstlerine hazırladığı lahmacun içini koyup fırına verdi çıktığında yufkalar ince ve çıtır görünüyordu
Üzme kendini Makbulecim , hangimizin gözü dönmüyo kiKizlar bugun Sabah spora gittim geldingince kahvalti yaptim ve sonra disari ciktik ve oln oldu detoks yuzunden cok actim zaten avm de yemek Alanina ciktik aman allahim Gozum Dondu sonra bir. Haftadir yeme digim kadar zararli ve yanlis sey Yedim yedikce Kotu hissettim Kotu hisettikce Yedim su anda da cok Kotu hiss ediyorum sebebini bilmedigim bi sikinti var icimde sanki hayat anlamini yitirdi off niye Boyle gitti bir haftalik emegim de
kendimden Nefertiti ediyorum yaa hic olmak iste digim Gibi olamiyorum
Yavlucum afiyet&sağlık olsun , nasılsın anacım ve de müstakbel komşum ?salı
sabah(08:00) 2 yumurta, az peynir,8 zeytin,4 badem,çay,5dilim sucuk
akşam(18:00) çin tavası (antrikot et,kırmızı -yeşilbiber-soğan güveçte)az salata
çarşamba
sabah(08:00) 2 yumurta,4 badem,2 çeri domates,bir ısırık salatalık,çay,10 zeytin
akşam(18:45) 3 kaşık zeytinyağlı barbunya,yarım tavuk but, 1 tbk ciğer
Kizlar bugun Sabah spora gittim geldingince kahvalti yaptim ve sonra disari ciktik ve oln oldu detoks yuzunden cok actim zaten avm de yemek Alanina ciktik aman allahim Gozum Dondu sonra bir. Haftadir yeme digim kadar zararli ve yanlis sey Yedim yedikce Kotu hissettim Kotu hisettikce Yedim su anda da cok Kotu hiss ediyorum sebebini bilmedigim bi sikinti var icimde sanki hayat anlamini yitirdi off niye Boyle gitti bir haftalik emegim de
kendimden Nefertiti ediyorum yaa hic olmak iste digim Gibi olamiyorum
biraz sakinleşkendine haksızlık etme 1 günlük kaçamak sana verdiğin kiloları geri aldırmayacak
demek ki neymiş sabah güzelce karnını doyurup ondan sonra harekete geçeceksin yoksa sonu kötü oluyor
en azından bu dersi çıkaralım hepimiz
hadi üzülme artık
Kesinlikle ya. Akşam da aynıBen şuanda çok acktım. Karanfilli tarçın çayı içicem birazdan :44: Kapuska yedim hemencecik öğüttü midem Ama dün fazla kaçırmıştım. Ceza bana
sade kapuska tabiki aciktirir..yaninda et,kiyma,peynir gibi protein ekleseydin hic acikmazdin..
bende kakaolu sicak sut yaptim ictim..hic begenmedimtarcinli sut cok lezzetli oluyo.
kızlar iyi akşamlar benimde fazla kilolarım var
7 kilo kadar ve hızla kilo alıyorum ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?