Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tam bir diyet kola canavarıyım ... Sanırım beni bu zorlar ve belki de bu nedenle duraklarım bir haftadır... Ne yapalım girdik bir yola içmicez kolayı...

yardımcı olayım heman:
Bu güne kadar çoğunuz kola ve coca kola'nın zararları hakkında bir çok şey okumuşsunuzdur, bu konuda bir çok slayt, video izlemiş olabilirsiniz. Fakat çoğunuz, hala kola içmeye devam ediyordur. Bazıları coca kola'nın israil'le olan bağlatısı yüzünden haklı olarak coca kola içmiyor. Ama kola alışkanlığını yine bırakmıyor. Başka markalarla bu zararlı alışkanlığına devam ediyor. İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'da 1 bardak kola'nın 1 saatte vücütta neler yaptığını açıklamış.

Belki Canan Karatay'ın aşağıda yazılı olan söylediklerini okuduktan sonra kola hakkında fikriniz değişebilir...

* İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan fosforik asiddir.

* İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

* 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

* 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

* 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

Sonuç: Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve unsilin gelişir. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir. Altın Çilek

Canımcım sağol.. Ben iyice pimpirikli oldum yaw..
Kıymayı kasaptan alıp evde iç hazırlayıp pideciye haftada bir kez yaptırtıyoruz..

Ohhh en güzelini yapıyosunuz , misss gibi ....Annemler de pide yaptırırlar o şekilde.Benim annem o kadar pimpiriklidir ki anlatamam sana.Dışarıda tost dışında hiç bişey yemez.Aç kalmayı tercih eder

Bi arkadaşımda yiyip tarifini aldım, meğer içinde patates varmış ama kesinlikle fark edilmiyor, ben nasıl olur falan dedim, dışarıda satılanların hepsinde patates var dedi, tarifi ben de denedim , çocuklara yaptım, patates olduğu hiç anlaşılmıyor ama bunu duyduğuma ben de üzüldüm, bulgur yiyoruz diye patates de yiyormuşuz

başlayalı 1 hafta oluyor 78 kiloda başladım gelişmeleri yazacağım arkadaşlar tam uygulamaya çalışıyorum.şu an için 20 dakika yürüyorum parktaki aletlerle çalışıyorum.çayı şekersiz içemem diyordum inanın içilebiliyormuş.müthiş bir kitap tamamıyla sağlıklı beslenme herkeze şans diliyorum birbirimize destek olalım kızlar :))

iyi akşamlar kızlar.bugün acayip yoruldum.23 nisan hazırlıkları başladı malum.ben step dans yaptırcam.bugün 1 saat çalıştık.yarım saati aktif olsa bile süper spor.böylece evde yapamadığım sporu telafi etmiş oluyorum.neyse menümü yazayım
sabaheynir,1yumurta,az kaşar,zeytin,3 kurukayısı
öğlen:kabak yemeği,yoğurt,turşu
ara:1 çaybardağı süt
akşam:4 köfte,salata,yoğurt ,1 kuruincir
şuan ağrımayan bir yanım yok totom da dahil

bugün bi lahmacundur gidiyor
geçen gün derya baykal yufkayla lahmacun yaptı güzel görünüyordu
iki yufkayı aralarına su ve zeytinyağı sürerek üstüste koydu ve bir tabak veya kapakla yuvarlak kesti iki yufkadan 6-8 tane çıktı
üstlerine hazırladığı lahmacun içini koyup fırına verdi çıktığında yufkalar ince ve çıtır görünüyordu

Kizlar bugun Sabah spora gittim geldingince kahvalti yaptim ve sonra disari ciktik ve oln oldu detoks yuzunden cok actim zaten avm de yemek Alanina ciktik aman allahim Gozum Dondu sonra bir. Haftadir yeme digim kadar zararli ve yanlis sey Yedim yedikce Kotu hissettim Kotu hisettikce Yedim su anda da cok Kotu hiss ediyorum sebebini bilmedigim bi sikinti var icimde sanki hayat anlamini yitirdi off niye Boyle gitti bir haftalik emegim de

kendimden Nefertiti ediyorum yaa hic olmak iste digim Gibi olamiyorum

salı
sabah(08:00) 2 yumurta, az peynir,8 zeytin,4 badem,çay,5dilim sucuk
akşam(18:00) çin tavası (antrikot et,kırmızı -yeşilbiber-soğan güveçte)az salata
çarşamba
sabah(08:00) 2 yumurta,4 badem,2 çeri domates,bir ısırık salatalık,çay,10 zeytin
akşam(18:45) 3 kaşık zeytinyağlı barbunya,yarım tavuk but, 1 tbk ciğer

Aaaa şahane fikir , buzlukta yufkalar vardı , dolaptaki yemekler bitince derhal deniim , çok sağol tarif için
Üzme kendini Makbulecim , hangimizin gözü dönmüyo ki Hayatı kendine zindan etme , yemişsin , gözün de doymuş , şimdi kaçaksız-göçeksiz tertemiz yaparsın diyetini...
Yavlucum afiyet&sağlık olsun , nasılsın anacım ve de müstakbel komşum ?

Merhaba kizlar ,
Nasilsiniz ?
Bugunde tum gun calistim .. Cok hareketli ve yogun bir gundu ve birazcik kacamak da yaptim ama abartmadim ..
Yediklerimi yazmiyorum gece gece caniniz istemesin ..

spor; sabah trene kadar yurudum. ( 15 dakika )
aksam; 35 dakika Leslie Sansone 2 mile yaptim.

Yarinda ayran detoxu yapacagim. Kocisten izin alabildimm ve ozel gunumde de son gunimde oldugum icin yapacagim .. Belki tartiya da yansir bu hafta her gun Leslie sansione de yaptim belki ise yarar

biraz sakinleş kendine haksızlık etme 1 günlük kaçamak sana verdiğin kiloları geri aldırmayacak
demek ki neymiş sabah güzelce karnını doyurup ondan sonra harekete geçeceksin yoksa sonu kötü oluyor
en azından bu dersi çıkaralım hepimiz
hadi üzülme artık

Kesinlikle ya. Akşam da aynı Ben şuanda çok acktım. Karanfilli tarçın çayı içicem birazdan :44: Kapuska yedim hemencecik öğüttü midem Ama dün fazla kaçırmıştım. Ceza bana

Kesinlikle ya. Akşam da aynı Ben şuanda çok acktım. Karanfilli tarçın çayı içicem birazdan :44: Kapuska yedim hemencecik öğüttü midem Ama dün fazla kaçırmıştım. Ceza bana

sade kapuska tabiki aciktirir..yaninda et,kiyma,peynir gibi protein ekleseydin hic acikmazdin..

bende kakaolu sicak sut yaptim ictim..hic begenmedim tarcinli sut cok lezzetli oluyo.

sade kapuska tabiki aciktirir..yaninda et,kiyma,peynir gibi protein ekleseydin hic acikmazdin..

Yoğurt yedim bir su bardağı kdar. Bide yeşil salata :44: Ama doymadan kalktım sofradan heralde ondan :44:

bende kakaolu sicak sut yaptim ictim..hic begenmedim tarcinli sut cok lezzetli oluyo.

Ya ben soğuk sütle yaptım tadı pek belli değildi. Sen sıcak ya da ılık sütle mi yapıyorsun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…