Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tesekkürler canim.. yarin +++ cikarsak sasirmam

Bide regl olmama rağmen wc ye gidemedim. Normalde regl olduğumda wc den çıkamazdım ben. :101:

Bugün kayısıdan sonra wc egzersizi yapıp öyle kahvaltımı hazırlayacağım bakalım işe yarayacak mı ?

Artı martı kabul etmiyorum artık En fazl 300 gram farketsin hadi. 3 günün hatrına o da

Kaçamak yapmadığım gün direk veriyorum. Ya fazla kaçırıyoruz ya da Kaçamak yapıyoruz. Bide bunun duraklama dönemi olacak o zaman napıcaz Şimdi gidiyorken kilolar kaçamak yapmamamız lazım

günaydın kızlar,,

beni tanıyanlar tanırlar.geçen yaz bende bu topikteydim.iyiniyetli ve sersum maşallah size hala devam ediyorsunuz!yazdan bu yana hayatımda çok büyük değişimler oldu.oğlum rahatsızlandı.evimden eşimden ayrı annemlerde yaşamaya başladım ve çalışıyorum.muhasebeciyim ve akşama kadar oturuyorum.moral bozukluğu ve işe alışkın olmamanın sebebiyle akşamları çok yorgun oluyorum.oğlumla zar zor ilgileniyorum.spor falan hak getire yani yazın 63-64 kilolardaydım .annemelerde tartı yok bende hiç merak etmiyorum,çevremdekiler zayıfladığımı söylüyorlar.ben yine aynı şekilde karataya başlamak istiyorum.çünkü karatay beni rahatlatıyor.psiolojik olarakta hafif oluyorum.2 ay sonra tüp bebek denemeye karar verdik.bunun için şimdiden sağlıklı olmak zorundayım.beni tekrar aranıza alın lütfennn

herkesee günaydınlar;

yarın karatayla ilk kilo bildirme günüm çok heycanlıyım :)

Dün yediklerime gelince;

Sabah 08:00 4 gün kurusu - Limonlu su

O9:00 az peynir- maydonoz- salatalık- 2 yumurta - 5-6 siyah zeytin - badem- yeşilçay

12:30 Balıklı salata Zeytinyağı bulamadım bol limonla yedim.

18:00 1 tane portakal ( işten çıkkmadan yiyeyim dedim)

19:00 1 kase ezogelin- mantarlı/karnıbaharlı/dereotlu karmakarışık bi salata :)

salatayı aldığıma pişman oldum çünkü çorba ciddi manada tıkadı benii

Bugünkü Menüm

Kahvaltım (10:00)

1 çay bardağı çiğ badem

15 tane yeşil zeytin

1 kibrit kutusundan biraz büyük beyaz peynir

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta

3 tatlı kaşığı (tahin, pekmez, ceviz ) Regl başlagıcındayım ondan yiyorum

3 fincan şekersiz siyah çay

Akşam(18:00)

1/2 tabak Ispanak yemeği
1 su bardağı yogurt
2 tane içli köfte

Kaçamak yok

dünkü hastalıgım üzerine yetmezmiş gbi birde diş agrısı çektim koca akşam. bu aralar bir uğursuzluk var bende ama hadi bakalım hayırlısı :26:

dün menümü paylaşmayı unuttum.
sabah;
2 adet haşlanmış yumurta
biraz peynir
yarım kase yoğurt
şekersiz çay

akşam menüm;
misss gibi anne taranası :)
haşlanmış tavuk
yeşil salata
yoğurt

bu sabahki menüm;
şekersiz çay
yarım kase yoğurt
1 adt haşlanmış yumurta
biraz peynir

gunaydin kizlar
8de kahvalti yaptim
1yumurta ile yesilsoganli kasarli omlet
cay.bukadar

Benim dünkü menüm
Sabah00
2 yumurta
Süt
Zeytin
Beyaz peynir
Çerkez peyniri
Ceviz
Öğlen00
Zeytin
çerkez peyniri
Ayran
Ceviz
Akşam 17:30
Tavuklu mantılı sote
1 kase yoğurt
3 çiğ köfte

Bugün 5. Günüm 1.5 kilo gitmiş gibi ama aç karnına tartılamadım daha. Kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum çünkü normalde 12 deki yemekten sonra saat dörde doğru elim ayağım titremeye başlardı açlıktan. Dün beş buçuk saat sonra yedim ve hiç böyle birşey hissetmedim aralarda biraz karışık çiğ kuruyemiş de yedim.onun da etkisi var sanırım.
Moralim çok yerinde inşallah bu sefer hem verip hem korumayı da başarıcam:))

Limonlu yeşil çay içmeyi denediniz mi? Ben sürekli olmamakla birlikte sadece bu durumu yaşadığım günlerde 1 bardak yeşil çay içiyorum, sorunum 1 saat sonra çözülmüş oluyor. :)
yesil cay iciyorum AMA limonlu degil onu da denerim

bu arada herkeze gunaydinn Mis Gibi karatay kahvaltimi yaptim cok mutlu yum
sabah
2 yumurta 2 kuru kayisi 2 incir 2 hurma 10 Zeytin biraz sucuk 1. Cay bardagi kuruyemis domates salatalik 1 Kk peynir

Aksama da no hut Yemegi yapacagim yasak miydi dun yapamadigim detoksun nohutlari duruyor

artik bende menümü yazmaya karar verdim :)

sabah 9 da
2 tane tereyagli peynirli yumurta
7 tane zeytin
1 incir
2 bardak cay
ve maydonoz

Leslie ile 3 mil yaptım

1 dk dinlendikten sonra 70 tane ip atladım.

Kondisyonum giderek artıyor

kilonu ve boyunu ögrenebilirmiyim.
ayrica kac kilo ile basladigini, ne kadar zamanda kac kilo verdiginide yazip motive edebilirsin bizi

Canım ben 37 yaşımdayım. 2 çocuk annesiyim. 166 cm boyum 56 kilom şu anda..
Geçen yıl kilom 66 olduğunda diyet yapmaya başladım. O zamana kadar tek tip besinlerle yapılan diyetlerin sağlıksız olduğu için hiç yapmama rağmen, yediklerimi azaltarak porsiyon küçülterek, karbonhidrat diyetini deneyerek başarısız olunca patates diyeti yapmaya başladım. Tam bir işkenceydi bence Tam olarak zaten yapamadım. Ama o süreçte(3 gün filandı sanırım) 64.5 kiloya indim. Baktım vücudum sinyal vermeye başladı bıraktım ve ne yapacağımı bilmez durumdaydım. Çünkü kilo veremiyordum kesinlikle ve de bu kilolar 5 yıldır yerleşik olan gitmesi pek mümkün olmayan kilolardı maalesef..
15.02.2012 de karatay grubuna dahil oldum ve vermem gereken 10 kiloyu çok yavaş bir şekilde verdim. Temmuz ayına geldiğimizde ben 54 kiloydum.. Şu an 56 kiloyum kontrollü bir şekilde gitmeye çalışıyorum. İpin ucunu kaçırdığımda hemen toparlıyorum ve karatay usulü beslenmeye ve birkaç ana kuralı ihlal etmemeye çalışıyorum. Yasaklılardan da yememe rağmen kolay kolay kilo da almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…