Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok tesekkur ederim desteginiz icin Kizlar yarindan itibaren siki Yönetim Ilan ediyorum yaaaa offff bundan sonra detoks metoks da yapmam karnim a cikinca Gozum Dondu resmen yapar in diyeti mi 100 gr da versem oper basima koyarim vermesem de ac kalmadim Ki derim yani aaa yasasin KARATAY ave iyi Ki varsiniz Kizlar sizinle paylasinca iyi hiss ediyorum

Ya bu detoksu yapınca wc durumu nasıl oluyor. Çok merak ettim ben.
sabah çıkamasamda akşam çıkıyorum...sorun olmadı
varmışşş
Canikom ben doğru mu okudum , sen iki günde 1.3 kg mu verdin jidden Ayyy ne kadar güsel kıssss , mucize gibi valla Aç kaldın-susuz kaldın ama karşılığını da aldın.Gözün aydın hayatım
sağol bebeemm..ama buakşam yediklerim inşallah sabote etmez bu kiloyu
lahmacunu fazla kaçırdım ben offff çok güzel olmuştu yaw
Sersumum bugün gidiyosun sanırım yemeğe napçaksın merak ediyorum kıss
afiyet olsun datlum..çok kötü geçmedi galiba sanursam
ah sorma o siyah duman yok mu o siyah duman..melekler ve şeytanlar aklıma geldi hemen..alemsin..
harika bir gezinti olmuş nekaa güzel

Canımcım sağol.. Ben iyice pimpirikli oldum yaw..
Kıymayı kasaptan alıp evde iç hazırlayıp pideciye haftada bir kez yaptırtıyoruz..

evet tatlım bugün gittiğimiz ev sahibi de tasdikledi seni.varmış patates.kadın bir çiğköfte uzmanı..ama benim yanımda yaptı ben de öğrendim..kendim yapıciim artık çiğköftemi..ohhh mis gibii

Son düzenleme:
yatmadan gireyim de yediklerimi yemediklerimi yazıyım dedimm..

yediklerim

fırnda 2 tavuk but
boll yeşil salata + roka marul
5 çiğköfte
mantar sote
2 yaprak sarma
2 kaşık kadar patates püresi(yemiyecektim muhabbete daldım unutup yedim yawww)
ayran

yemediklerim

yaşpasta
baklava

Son düzenleme:

kızlarrr apıyorsunuz buraya gelemiyorum, bizim oğlan tam pişkopat oldu, sütten kestim çok şükür,emme velakin çocuğumun 2 yaş bbunalımı başladı, allam bir görseniz, parmağında oynatıyo herifçioğlu,ağlam krizleri filan, bir de bişi fark ettim, çocuk sütte geçirdiği vakiti istiyo benden, yani sabah bağrım öyle yatıyo izin vermeden kalkamıyorum, zavallı kociş kahvltısını filan kendi hazırlıo öyle işte canım o bnim yerim çok ta tatlı teyzeleri diyet yapamıyorum, ama kafamı toplasam devam etcem inş. en azından bildirimi apayım iyice salmayayım kendimi demi ama:26:he ben asıl ne diyecem liste sırası bana gelmiş olmalı ben listeyi yapmak istiyorum elimden geldiğince, yarın girmeye çalışırum öpiyurum sizu

günaydın hanımlar bugün 62,4 cıktım moralim bozuldu ama yarın regl olcam sanırım o yüzden

kahvaltı:
sucuklu kasarlı tost (canım cok istedi )
yeşil çay

Sersumcum valla çok güzel geçirmişsin yemek faslını.Merak etme , tartıya yansıyacak bişi yok , salata-ayran çok şişiriyo , e tabi çiğ köfte de...Ondandır şişkinliğin

Kızlar kaç gündür sokaklardayım. Kabaca da olsa temizlik yapmam lazım ve manikür-pedikür...Şimdilik hoşcakalın , herkese sevgiler

sade kapuska tabiki aciktirir..yaninda et,kiyma,peynir gibi protein ekleseydin hic acikmazdin..
aynen öyle ben de kapuska yedim bol kıymalıydı yanında da 1 bardak yoğurt turşu ooh mis karnım tıkabasa koydu
sadece sebze acıktırır ve karataya uygun değil

bugünkü menüm
sabah 2 yumurta 1kk peynir ve taze soğan maydanozla omlet
2 domates
1 bardak yoğurda 2 ceviz karıştırdım
kahvaltı artık çok gelmeye başladı bundan sonra bi kısmını öğle yemeği olarak yiyeceğim salatayla
45 dk bisiklet
öğlen
küçük bir tavuk but
salata
45 dk yürüyüş
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt veya peynir

Tebriklerrr Hem yemediklerin hem de yediklerin içinnn Patates püresi yedin demek Olan olmuş artık bugun telafi edersin napalım

Menunu çok beğendim.

günaydin kizlar,

wc sorunum oldu bu hafta yine, 4 gün olcak..
kayisiyi sicak mi suya koyuyorsunuz sogukmu?
ve ne kadar bekletilmesi gerekiyor?

günaydin kizlar,

wc sorunum oldu bu hafta yine, 4 gün olcak..
kayisiyi sicak mi suya koyuyorsunuz sogukmu?
ve ne kadar bekletilmesi gerekiyor?

Aynen bende şuan tam 4. günün başındayım çıkamadım.
Kayısı kurusunu sıcak suya koyup biraz bekletip ( 1-2 dk ) kahvaltından 15 dk önce falan yiyebilirsin.

Bende yemeyi hep unutuyorum. Ondan oluyorum. Wc egzersizini de onu yedikten sonra yapıcam

günaydın sabah tartıldım 78 bazı yerlerde 78,20 bazı yerlerde 78,5 geldım neden boyle oldu
dun öğlen bulgur plavı çorba ve yoğurt yedım
akşam döğme yemeği yedım
sabah : 2 yumurtalı 1 dılım kaşar peynırlı omlet zeyın kuruyemış 1 porakal yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…