Aaaa şahane fikir , buzlukta yufkalar vardı , dolaptaki yemekler bitince derhal deniim , çok sağol tarif için
Üzme kendini Makbulecim , hangimizin gözü dönmüyo kiHayatı kendine zindan etme , yemişsin , gözün de doymuş , şimdi kaçaksız-göçeksiz tertemiz yaparsın diyetini...
Yavlucum afiyet&sağlık olsun , nasılsın anacım ve de müstakbel komşum ?
Cok tesekkur ederim desteginiz icin Kizlar yarindan itibaren siki Yönetim Ilan ediyorum yaaaabiraz sakinleşkendine haksızlık etme 1 günlük kaçamak sana verdiğin kiloları geri aldırmayacak
demek ki neymiş sabah güzelce karnını doyurup ondan sonra harekete geçeceksin yoksa sonu kötü oluyor
en azından bu dersi çıkaralım hepimiz
hadi üzülme artık
sabah çıkamasamda akşam çıkıyorum...sorun olmadıYa bu detoksu yapınca wc durumu nasıl oluyor. Çok merak ettim ben.
varmışşşetsizdi ama bulgur hakkımı tükettim. neyse.ben içinde patates olduğunu düşünmüyorum öyle olsa muhakkak tadını alırdık.sen nerden öğrendin canım bu bilgiyi?neyse zaten ayda yılda bir yiyorum bunu da..kesinse bir daha ağzıma sokmam zaten.bu arada bende patatese karşı alerji var içinde patates olsa hastanelik olurdum heralde.
Canikom ben doğru mu okudum , sen iki günde 1.3 kg mu verdin jiddenAyyy ne kadar güsel kıssss , mucize gibi valla Aç kaldın-susuz kaldın ama karşılığını da aldın.Gözün aydın hayatım
afiyet olsun datlum.lahmacunu fazla kaçırdım benoffff çok güzel olmuştu yaw
Sersumum bugün gidiyosun sanırım yemeğe napçaksın merak ediyorum kıss
Kızlar İstanbul'da bugün hava yine çok güzeldi.Kocamla deniz kenarına gittik.Kendisi paten bindi ben de 1 saat yürüyüş yaptım.Evden sandviç yapmıştım , öğle yemeği olarak ayranla onları yedik , üzerine de elma...Sonra eve geldik.Ben bir ikizler burcu insanı olarak kendi ruh halim gibi yemekler yaptım , şöyle ki ; ızgara köfte , balık kavurma , z.yağlı yer elması , yengeç surumi salatası , yeşil mercimek yemeği , salata...Görüldüğü gibi hepsi başka telden çalmaktaNeyse , sırayla yeriz , Allah başka dert vermesin ....Papa bugün de seçilemedi , gözüm şapelin bacasında lakin duman yine kara...içim sıkılıyo , ne zaman seçilecek ki bu Papa Bunca derdin üstüne bi de bu çekilmiyo şerefsizim Geyiğim tuttu , kusura bakmayın
Canımcım sağol.. Ben iyice pimpirikli oldum yaw..
Kıymayı kasaptan alıp evde iç hazırlayıp pideciye haftada bir kez yaptırtıyoruz..
Bi arkadaşımda yiyip tarifini aldım, meğer içinde patates varmış ama kesinlikle fark edilmiyor, ben nasıl olur falan dedim, dışarıda satılanların hepsinde patates var dedi, tarifi ben de denedim , çocuklara yaptım, patates olduğu hiç anlaşılmıyor ama bunu duyduğuma ben de üzüldüm, bulgur yiyoruz diye patates de yiyormuşuz
yatmadan gireyim de yediklerimi yemediklerimi yazıyım dedimm..
yediklerim
fırnda 2 tavuk but
boll yeşil salata + roka marul
5 çiğköfte
mantar sote
2 yaprak sarma
2 kaşık kadar patates püresi(yemiyecektim muhabbete daldım unutup yedim yawww)
ayran
yemediklerim
yaşpasta
baklava
yediklerim
fırnda 2 tavuk but
5 çiğköfte
mantar sote
2 yaprak sarma
ayran
yemediklerim
yaşpasta
baklava
aynen öyle ben de kapuska yedim bol kıymalıydı yanında da 1 bardak yoğurt turşu ooh mis karnım tıkabasa koydusade kapuska tabiki aciktirir..yaninda et,kiyma,peynir gibi protein ekleseydin hic acikmazdin..
yediklerim
fırnda 2 tavuk but
5 çiğköfte
mantar sote
2 yaprak sarma
ayran
yemediklerim
yaşpasta
baklava
bugünkü menüm
sabah 2 yumurta 1kk peynir ve taze soğan maydanozla omlet
2 domates
1 bardak yoğurda 2 ceviz karıştırdım
kahvaltı artık çok gelmeye başladı bundan sonra bi kısmını öğle yemeği olarak yiyeceğim salatayla
45 dk bisiklet
öğlen
küçük bir tavuk but
salata
45 dk yürüyüş
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt veya peynir
günaydin kizlar,
wc sorunum oldu bu hafta yine, 4 gün olcak..
kayisiyi sicak mi suya koyuyorsunuz sogukmu?
ve ne kadar bekletilmesi gerekiyor?
Aynen bende şuan tam 4. günün başındayım çıkamadım.
Kayısı kurusunu sıcak suya koyup biraz bekletip ( 1-2 dk ) kahvaltından 15 dk önce falan yiyebilirsin.
Bende yemeyi hep unutuyorum. Ondan oluyorum. Wc egzersizini de onu yedikten sonra yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?