Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sersumcum valla çok güzel geçirmişsin yemek faslını.Merak etme , tartıya yansıyacak bişi yok , salata-ayran çok şişiriyo , e tabi çiğ köfte de...Ondandır şişkinliğin
regl de oluciim..su topladı sanırsam vücudum..haftaya rekor denemesi yaparım artık
Tebriklerrr Hem yemediklerin hem de yediklerin içinnn Patates püresi yedin demek Olan olmuş artık bugun telafi edersin napalım

hoşgeldin tekrar canım..geçmiş olsun oğluşuna ..Allah birdaha göstermesin..iyiniyetlim ideal kilosunda ama o da senin gibi düşünüp sağlıklı beslenmek adına ayrılmadı topikten.
anlayamadığım bişey var..eşinden neden ayrı yaşıyorsun canım..göreve falan mı gitti.:26::26:.tüp bebek içinde allah gönlünüze göre versin..

hadi yarına iyi sonuçlar alırsın inşallah canım..

güzel kilo vermişsin sersum,yarına da aynı sonuç çıkar umarım..
inşallah canım..
biliyorsun beni de canım..bunlar o kadar tanıdık ki bana..bu sıralar bizimki biraz duruldu..arada geliyo yine atarları ama şimdilik idare ediyoruz..bizimkini de bilgisayardan kaldırmak sorun..yarın denemesi var bakalım noolucak..
evle ilgili sorumluluk almaya da başladı..geçen aydan beri yorgun olmadığı günler mutfağı topluyor..bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirip kirlileri koyuyor..eve geliyorum mutfak derli toplu..sarılıp öpüyorum..çok memnun olduğumu bana çok yardımı dokunduğunu söyleyince o da çok mutlu oluyor.(şaka değil harika oluyor insan ..mutfak çok oyalayıcı..ilaç gibi geliyor bana.)
.tıpkı senin dediğin gibi..ama canım oluyor bazen dönemleri sen daha iyi bilirsin..hatırlamıyor musun sana imdat çanlarıyla geldiğimi..insan çıldırıyor gerçekten..biraz ben de tavsiyenle oluruna bıraktım..bakalım idare ediyoruz..umarım seninki de düzelir en kısa sürede canım..bizler hep onlar için en iyisini istiyoruz ama umarım çok geç anlamazlar bunu

ah canım sende de var demek kolay gelsin
çok üzülüyor insan ..umarım çok fazla hasar olmadan atlatırız bu dönemi hepimiz canım..aslına bakarsan ben 2. çocuğa bunları yeniden yaşamaktan korktuğum için de cesaret edemedim.tabii başka sebepler daha ağırlıkta ama bu da bir neden:26::26:
Nohut yapmadik sarimsakli kofte yaptim

iyi yapmışsınız canım..nohutta çok nişasta var.ben onun için ayrana bile koymadım..sahi senin ayranın sonucu ne oldu kıss..kaçırdım mı ben:44::44::44:

Son düzenleme:
yaww bugün de hasta çoktu perşembe olmasına rağmen..yoruldum valla..tıp bayramı nedeniyle bahçede hoppidi hoppidi halay çektik..belki haberlere çıkarım..

akşam yine davetliyim biliyonuz..ama kaçamak yapmıycam sözz..
ben de havuçlu kabak salatası yaptım götürüyorum en çok ondan yiycem..

sabah

kıymalı kaşarlı omlet

öğlen

tavuk çorbası
etli bezelyenin sadece etleri
koca bi kase cacık

hepinize iyi aksamlarrr

bugün kendimi hic iyi hissetmiyorum birde wc sorunum agrilara sebep oldu :2:

dogru dürüst birsey yiyemedim..

sabah 4 kayisiyi sicak suya koyup suyunu ictim, sonrada kayisilarini yedim
kücük kase kuruyemis
incir
bir bardak süt

bugün mecburen iki ögün oldu ama hala ac degilim..

birazdan som baligi yapiyorum, yanina salatada yaparim.

iyi akşamlar kısslar nasılsınız
dün giremedim...
sersumum detoks sonucunu çok merak ediyorum

bugün yediklerim

2 yumurtadan bol peynirli omlet
çökelek
zeytin
antep fıstığı
bitki çayı
1 küçücük muz

2.öğünüm

1 kepçe tavuk suyuna çorba
yarım tabak keşkek
2 kaşık yoğurt

birazdan bitki çayı

nasıl sinirlendiysem aynı mesajı 2 kez atmışım ama menümü yazmayı atlamışım sabah 2 yumurta+peynir öglen peynir+yogurt akşam kıymalı yumurta+peynir

Kimsecikler yok yaw sersumum da kaçmış.. Cafa özlem sersummm ergenyuslar bizi öldürüyorlar yahu
Bakayım benimki odasında ne yapıyor yarın cevap yazarım şimd, kaçayım çünkü kucağımda var birazdan gene saldıracak bilgisayara kiloğlanı izliyos biz

Teşekkürler cevabınız için )
Zaten ben normal kola içmiyorum hiç ...diyet kolacıyım anlaşılan işlenmiş gıda olduğu için yasak...

Merhaba kizlar ..
Nasilsiniz ??
Bugun kacamaksiz dolu dolu bir is gunu idi ..

bugun ayran detoxu gibi birsey yaptim ve cok acim ...

Yediklerim;
sabah;
1 yum. sarisi , biraz peynir , 3 hurma , findik fistik , omega 3 , multivitamin ve d vitamini

ogle; 1 muz ve bir kase yogurt ve bir yum. sarisi.

aksam; ayran corbasi

spor; tren ile ise gittim ve bu demek oluyor ki 15 dakika sabah kahvaltidan sonra yurudum.
aksam da corbadan sonra Leslie Sansone ile 2 mile yaptim 35 dakika ..

Bu hafta hergun LEslie sansone yaptim cunku disarisi cok soguk evde kalip evde yurumeyi denedim umarim yarin tartiya yansir ve yarin ben yine ise gidecegim ve yarin cok erken olacak sadece kilomu bildirecegim .. simdi sizleri okuyacagim optum sizleri ... simdilik bbbbbbbbb

Haftada bir tartılıyorum normalde geçen haftaya göre 1,5 kilo almışım(( çok moralim bozuldu aslında pantolonlarına göre zayıflamışımdır diye düşünüyordum ama tartıda şok oldum.... Ama yine de diyete devam ettim
Menüm
2 az pişmiş yumurta
Az peynir
5 zeytin
Öğlen
Ispanaklı tavuk sarma
Biberli patlıcanlı salata
Köftemi yoğurt çorba
Akşam
Mercimek çorbası...

Umarım hepimizin çabaları eksi kilolar olarak geri döner..

selam kızlar bugünkü menüm
sabah:7.00 da peynir,tere,zeytin,elma,3 k.kayısı
öğle:12.45:kabak yemeğipirinçsiz,3 köfte,yoğurt,4 tane cinbiber turşusu
akşam:6.30:tarhana çorba,kıymalı yum.,az peynir,1 kayısı(canım tatlı istedi)

bugün yarım saat step

canım söylediklerine aynen katılıyorum benim de 10 yaşında bi kızım var ve şimdiden ergenlikte zorlanacağımızı görebiliyorum. iplerin bizim elimizde olduğunu onlara ara ara hatırlatmakta fayda var. patron ebeveyndir çocuklar değil. ayrıca anne baba olarak çocuğa onun için yaptığımız fedakarlıkları çok hissettirerek onları baskı altına almamalıyız. onları hayatımızın merkezi haline getirecek tavırlardan uzak durmalıyız. bu durum çocukların gözünde saygınlığımzı dolayısıyle otoritemizi zayıflatır.

Bu akşam kimsecikler yok.:44:

dünkü hastalıgım üzerine yetmezmiş gbi birde diş agrısı çektim koca akşam. bu aralar bir uğursuzluk var bende ama hadi bakalım hayırlısı :26:

Çok geçmiş olsun.

yaww bugün de hasta çoktu perşembe olmasına rağmen..yoruldum valla..tıp bayramı nedeniyle bahçede hoppidi hoppidi halay çektik..belki haberlere çıkarım..

Tıp bayramın kutlu olsun canım.

Bugün:

sabah: 2 yum., 1 portakal, yeşillik, 1 ç.b. ceviz, 3 zeytin
Öğle: 1 kase sebze çor., 3 köfte, patlıcan ızg., salata, 1 armut
Akşam: 1 tabak etli sarma, 1 bardak yoğurt

1 saat yürüyüş

herkese iyi geceler. Yarın inşallah, tartılar hepimizin yüzünü güldürür. sevgiler.

iyi akşamlar kısslar nasılsınız
dün giremedim...
sersumum detoks sonucunu çok merak ediyorum
1300 gr gitti canım..ama haftasonu kaçamak yaptığım için 78.6 ile başlamıştım 77.3 ü gördüm..
ama yarın sanırsam aynı kalmış gibi olucam (geçen hafta77.9 dum)regl olucam şiştim iyice..ama haftaya ortalık yıkılacak yaneee

afiyet olsun bebeemm
arkadaşa gitmiştim canım..he kıss bu ergenyuslar öldürecek bizi
saol canım..

senin de menüler harika afiyet olsun..yürüyüş için

yıldız kıss..bizden başka kimseler yok..topik amma sessiz bugün

söz verdiğim gibi hiç kaçamak yapmadım..

yediklerim

benim yapıp götürdüğüm
havuç ve kerevizli kabak salatası
çay çayy...salatama kızlar da bayıldı..tabii onlar herbişeyi yedi..

veee hayır dediklerimmm

peynirli börek
kısır
makarna salatası
havuçlu kek
kurabiye
gürcü tatlısı
bravosss dedim kendime yaawwww

unutmadan yediğim salatanın üstüne 10 dk ankara havası 20 dk da damat havası oynadık

Son düzenleme:
Yarın tartı günü ve ben iki haftadır düzenli menü bildirimi yaptım.

5 inde başlamıştım. Artık listeye dahil olabilir miyim?

Liste yapmayı kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…