Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canim onun Sonu husran oldu o gun acliktan oyle bir Gozum Dondu Ki Dunyayi Yedim

Kizlar iyi geceler umariim yarin herkes cok güzel kilo vermis olarak uyanir benim tek dilegim artilarda olmamak:26::26:

yarin gorusuruz Bol leptinler

işe yaramış o zaman bebişim,süper gitmiş valla

kısslarr sersum kaçar..iyi geceler bol leptinler olsun..yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün

iyi geceler datlum

bugün çok yedim ufaktan kaçırdım hatta inş verdiğim kiloları bugün geri almamışımdır. sınıftan arkadaşın doğum günüydü pastalar börekler yedikte yedik kahveler içtik derken biraz kaçırdığımı farkedip durdum. bugün tartılmıcam yarın tartılır yazarım durumlarııııı. iiii geceler hepinizeeeee...

merhaba arkadaslar dun menumu yazmayı unutmusum
sabah
2 kk yumurtayla kahvaltı tabagı
dun aksam
mantarlı tavuk
makarna:26:
bu aksam
patlıcanlı kebap
salata
boll ayran
kızlar bende cok heyecanlıyım haftaıcı haber vermıstım ıns bu hafta bende bıldırımde bulunmak ıstıyorum dıye
ins guzel bı baslangıc olur

Pek sevgili karataylı arkadaşlarım,
Biliyorsunuz bugün liste sırası bende, listeyi aldım. Sabahleyin inş. hazırlayacağım. Ama sizden ricam haftalık yüzdelerinizi hesaplamınız. Bildiğiniz gibi benim bir afacan oğlum var bi yalnışlık yapmakk istemiyorum birde bilmediğiniz ama şimdi herkesler öğrenecek benim matematiğim çok kötü şimdiden teşekkürler

meraba günlerdir sizleri takip etmekteyin 17 gündür bu dieti kaçamaksız yapmaktaydım bu güne kadar bugün 3 dilim pasta 2 dilim börekle mahvettim

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.9 kg
bu hafta kilo: 77.6 kg
haftalık yüzde:% --0.385
fark:--300
toplam fark:7.4 kg
beden:42-44
spor:yok

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

kolaygelsin canım..özeline listeyi yolladım..çizelge yapma formülü de yukarıda..arkadaşlara duyurursun..

rumuz:Kaneel başlangıç tarihi:2nisanbaşlangıç kilo:85geçen haftaki kilo:71.100bu hafta kilo: 71.100haftalık yüzde:% 0.0fark:0.0toplam fark:-15yaş:25beden:38/40spor:hergun 2 mil leslie 35 dkBu kadar hareket edip de aynı kalmayı başarabilen beni kutluyorum ..Adetim yeni bitti belki ondan dolayıda olabilir ama bu hafta umutluyum verememek üzdü beni

Kızlar herkese günaydın

rumuz:Birdy
baş.tarihi: ---
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.6kg
bu hafta kilo:43.9 kg
fark: 0.7 kg (reglim)
yüzde: % 1.56
toplam fark: +0.9 kg
beden: 34
boy : 1.50 m (n'ayır , n'olamaz :)
spor: Yürüyüş , koşu , ağırlık ...

Kızlar bir düzeltme yapmam lazım.Yukarıdaki bildirimi her hafta kopyala-yapıştır yapıyodum ve silmeyi unutmam sonucunda da 4 haftadır sürekli "reglin 3. günü " şeklinde bir ibare kalmış , kusura bakmayın.Son 3 haftadır regl değildim ama bugün jidden reglim
Herkesi ama herkesi tebrik ediyorum , kimse moralini bozmasın lütfen. Bruxelles şimdiden ellerine sağlık hayatım.O tatlı yaramazı da öp benden

Son düzenleme:
Herkese günaydın.

rumuz:fzgun
baş.tarihi:1.3.2013
baş.kilo:103
geçen hafta kilo:102
bu hafta kilo:101,3
fark:0.7
yüzde:0.686
toplam fark:1,7

​sabah(08:00) 2 yumurta ,4 badem,1 ceviz,az peynir,3 çeri domates,3 zeytin
akşam (19:45) 3 çatal ciğer,yarım tavuk but

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo :68,300 gr
Bu hafta kilo :67,900 gr
Fark : -400

Fark yüzdesi : - % 0,5856

Toplam fark :---12,400 gr
Spor: 10. kata merdivenle inip çıkma

Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor (kızımın M beden kazaklarına sığıyorum
)

ben neden yokum ama

fgünaydın dun öğlen kırmızı et mercımke çorbası ve salata yedım
akşam biber ve patlıcan dolması
sabah 2 yumurtalı peynırlı melemen yedım 1 portakal az yer fıstığı ve 1 ıncır yedım

rumuz:makbule007
başlangıç tarihi:25 Ocak
başlangıç kilo:71.3
geçen haftaki kilo:65.4
bu hafta kilo:66.7

haftalık yüzde:% +1.98

fark:+1300

toplam fark:-4600
beden:40-42
spor: yuruyus

Günaydin.
Hayirli cumalar.
3 gündür giremiyorum. ama Karatayetinediya COk SIKI uydum.
kacamaksiz bir hafta oldu. regl oldum 2 gün önce, ds agrim var birde ki sormayin gitsin.
Adeta beynim zonkluyor. Haftada 4 gün 1 1/2 saat fitnese gittim.
Bugünde aksama ugrarim spora. Hedefim 60 kilolari görmek ama ne zaman bilmem ki.
Kahvaltiya misafirim gelecek. O nedenle kahvalti bildirimi gec yaparim.
??

Son düzenleme:
rumuz:SelmaninKizi
baş.tarihi:02.02.2013
baş.kilo:69
geçen hafta kilo:64.8
bu hafta kilo:64.1
fark:-700 gr
yüzde: 1,08 %
toplam fark: 4.9 kg
spor: iki gün 20 dak yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…