- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
söz verdiğim gibi hiç kaçamak yapmadım..
yediklerim
benim yapıp götürdüğüm
havuç ve kerevizli kabak salatası
çay çayy...salatama kızlar da bayıldı..tabii onlar herbişeyi yedi..
veee hayır dediklerimmm
peynirli börek
kısır
makarna salatası
havuçlu kek
kurabiye
gürcü tatlısı
bravosss dedim kendime yaawwww
unutmadan yediğim salatanın üstüne 10 dk ankara havası 20 dk da damat havası oynadık
eklerim seni de canım..Yarın tartı günü ve ben iki haftadır düzenli menü bildirimi yaptım.
5 inde başlamıştım. Artık listeye dahil olabilir miyim?
Liste yapmayı kabul ediyorum.
Süpersin.
kizlar ben koptum diyetten..cok isim var yeme duzenim yok..ins izinden donunce kaldigim yerden devam ederim..sizi okumak iyi geliyor ama..
eklerim seni de canım..
Merhabalar herkese;
Ben diyete dün başladım. En baştan okumaya başladım 180. sayfadayım henüz. Delilik sanırım. Ama her şeyi öğrenmek istiyorum.
Geç kalktığım için kahvaltıyı 11-12 gibi yapıyorum.
Dün ;
Kahvaltı (12:00) : 2 kayısı kıvamlı yumurta , 10 adet siyah zeytin , 1 çay bardağı ceviz içi , el ayası kadar peynir, 2 bardak siyah çay,
Ahşam(18:45) : 3 kaşık yogurt, 1,5 kaşık haşlanmış tam buğday , 1 kaşık konserve mısır : bunları karıştırıp yedim. Başka bir şey yemedim.
Gün boyunca toplam 2 lt ye yakın su içtim. Fakat sabah fena susamıştım. Dilim damağıma yapıştı adeta
Bugün :
Kahvaltı(11:00) : Dün yediklerimin aynısını yedim yalnız siyah çay yerine yeşil çay içtim 2 fincan.
Akşam(19 :00) : 6 tane actifry fritözde(1 kaşık yağla) pişirilmiş tavuk kanat, 2 bardak ayran , 1 kase yayla çorbası ( 1 yumurta, 2 kaşık yogurt , 1 kaşık un ile yapılmış)
Menum hakkında biraz önerilerinize ihtiyacım var. Yeni başladığım için fazla bilgim yok. Karatay diyeti ve karatay mutfağı kitaplarını az önce sipariş ettim.
Teşekkür ederiiimm
Adetin birinci günüdeyim ama yinede yazıcam.
canım sen ayın 6 sında aramıza katılmışsın haftaya listeye girebilirsin..tüm arkadaşlarımız öyle yaptı..ekledim seni de listeye. .1 hafta daha sabır
haftaya canım..hem daha çok kilo vermiş olursun..regl olduğumuz hafta daha hızlı çalışıyor metabolizma. .kaçamak yapmazsan süper olur
Evet artık haftaya cuma Kaçamak yapmamaya çalışıyorum bide spor yapıyorum. Herhalde veririm.
üzgünüm canım çok heveslendin biliyorum ama kimseye haksızlık olmasın değil mi
ama sen yine de yarın tartıl ve kilonu unutma haftaya lazım olacak bildirim yaparken
Ben her gün ne yediğimi sabah akşam yazıyorum canım. Kilo, kas, yağ, su, kemik, kalori oranlarımı da. Ne kadar spor yaptığımı da . O yüzden sorun olmaz yani.
Haklısın ben biran sanki 2 hafta oldu gibi düşündüm ama olmamış. Haklısın yani
iyi ozaman canım..haftaya daha güzel sonuçlarla ilk sıradan girersin belki listeye
listeyi takip görevi benim olduğu için dedektif gibiyimdir..kaçmaz..
Yok ben zaten yazdm bak yukarda "KD ne 5 inde başladım" yazıyor.
İnşallah veririm ya bakalım artık.
bak ben ona bakmamıştım
Ben çok unutkanım o yüzden her şeyi yazıyorum. Budiyetle umarım bu unutkanlığım da azalır. Omegaya da başlayacam da bi türlü kan tahlili veremedim iyi mi
yararını hepimiz görücez inşallah canım..iyi geceler ben çıkıyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?