canım altis kaynımlarda var fena değil..benimki goodman diye bi marka..voit in alt versiyonu..memnunum ama aynı özellikleri taşıyan daha iyi markalar da var...voit en iyisi diye biliyorum..,bence internetteki kullanıcı yorumlarını ve bantların özelliklerini iyice bi incele,fazla güçlü olmasına gerek yok maraton koşmadıktan sonra..2 ya da 2.5 (neydi güç birimi unuttum) yeterli,altına mat koyarsan gürültüyü emiyo ama yine de ayak sesi oluyo normaldir,aktif kullanırsan haftada 1 kez yağlamak yeterli,Merhaba kızlarKoşu bandı almayı düşünüyorum. Yardımınıza ihtiyacım var
ALTIS markasını almayı düşünüyorum nasıl bilirsiniz ?Önerebileceğiniz başka marka var mı?
doğru diyosun,spor alışkanlığı edindirmek lazım..benim kızım gitar çalıyo,okulda basket takımında,yazın yüzmeye göndereceğiz,tenis klübüne yazdırmak istedim karşı çıktı,biraz zorliyim bari,aslında çok iyi bi çocuk ama atarlı bi ergen şu anda..değişimini dört gözle beklicemBence yorulacakları spora yazıdırıp ya da yönlendirip iyice yorun onlarıCiddiyim. İşe yaradı benim ergenliğimde Asinin de asisiydim. Şimdi annemi her gün arar sorarım. Babamı arar sorarım. Kardeşlerimi her gün arar sorarım ayrı ayrı sorunlarını dinlemek için ben ararım. Değişiyor insan merak etmeyin.
biliyorsun beni de canım..bunlar o kadar tanıdık ki bana. .bu sıralar bizimki biraz duruldu..arada geliyo yine atarları ama şimdilik idare ediyoruz..bizimkini de bilgisayardan kaldırmak sorun..yarın denemesi var bakalım noolucak..
evle ilgili sorumluluk almaya da başladı..geçen aydan beri yorgun olmadığı günler mutfağı topluyor..bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirip kirlileri koyuyor..eve geliyorum mutfak derli toplu..sarılıp öpüyorum..çok memnun olduğumu bana çok yardımı dokunduğunu söyleyince o da çok mutlu oluyor.(şaka değil harika oluyor insan ..mutfak çok oyalayıcı..ilaç gibi geliyor bana.)
.tıpkı senin dediğin gibi..ama canım oluyor bazen dönemleri sen daha iyi bilirsin..hatırlamıyor musun sana imdat çanlarıyla geldiğimi..insan çıldırıyor gerçekten..biraz ben de tavsiyenle oluruna bıraktım..bakalım idare ediyoruz..umarım seninki de düzelir en kısa sürede canım..bizler hep onlar için en iyisini istiyoruz ama umarım çok geç anlamazlar bunu
çok üzülüyor insan ..umarım çok fazla hasar olmadan atlatırız bu dönemi hepimiz canım..aslına bakarsan ben 2. çocuğa bunları yeniden yaşamaktan korktuğum için de cesaret edemedim .tabii başka sebepler daha ağırlıkta ama bu da bir neden:26::26:
ergen anneleri birliği gibi olduk haaergenlerle nasıl başa çıkılır...bir ergeni anlamanın püf noktaları..aazzz sooraa
sersum kaçamak yapmadığın için tebriks tatlım:13:tıp bayramı dolayısıyla değişik bi spor da yapmışın güzel
tespitlere katılıyorum canım..canım söylediklerine aynen katılıyorum benim de 10 yaşında bi kızım var ve şimdiden ergenlikte zorlanacağımızı görebiliyorum. iplerin bizim elimizde olduğunu onlara ara ara hatırlatmakta fayda var. patron ebeveyndir çocuklar değil. ayrıca anne baba olarak çocuğa onun için yaptığımız fedakarlıkları çok hissettirerek onları baskı altına almamalıyız. onları hayatımızın merkezi haline getirecek tavırlardan uzak durmalıyız. bu durum çocukların gözünde saygınlığımzı dolayısıyle otoritemizi zayıflatır.
gel katıl canım aramıza..nickini kilo kaybeden anlamında kullanırsın..hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz,kaldığın yerden devam et..meraba günlerdir sizleri takip etmekteyin 17 gündür bu dieti kaçamaksız yapmaktaydım bu güne kadar bugün 3 dilim pasta 2 dilim börekle mahvettim
Teşekkürler cevabınız için)
Zaten ben normal kola içmiyorum hiç ...diyet kolacıyım anlaşılan işlenmiş gıda olduğu için yasak...
bulguru zayıflama sürecinde mümkün olduğu kadar az yemelisin,2-3 kaşığı geçme,şişlik yapıyo vücutta,kilondaki artış da bundan olsa gerek..ama kalıcı kilo değildir o yarına geçer,devam et sen..Günaydın dün akşam bulgur salatası yaptım ama kitaptaki tarifi değiştirdim biraz. Midem rahatsız olduğu için soğan yiyemiyorum. Ben de Salatalık marul ve domates koydum kırmızı biber ve zeytinyağı ekledim biraz da tuz. Acaba uygun olmadı mı çünkü sabah 500 gram fazla çıktım( çok üzüldüm.
1300 gr gitti canım..ama haftasonu kaçamak yaptığım için 78.6 ile başlamıştım 77.3 ü gördüm..
ama yarın sanırsam aynı kalmış gibi olucam (geçen hafta77.9 dum)regl olucam şiştim iyice..ama haftaya ortalık yıkılacak yaneee
afiyet olsun bebeemm
arkadaşa gitmiştim canım..he kıss bu ergenyuslar öldürecek bizi
saol canım..
senin de menüler harika afiyet olsun..yürüyüş için
doğru diyosun,spor alışkanlığı edindirmek lazım..benim kızım gitar çalıyo,okulda basket takımında,yazın yüzmeye göndereceğiz,tenis klübüne yazdırmak istedim karşı çıktı,biraz zorliyim bari,aslında çok iyi bi çocuk ama atarlı bi ergen şu anda..değişimini dört gözle beklicem
Teşekkürler cevabınız için)
Zaten ben normal kola içmiyorum hiç ...diyet kolacıyım anlaşılan işlenmiş gıda olduğu için yasak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?