Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ohh cizelgemide yeniledim

bir 100gramcik daha verseymisim yolu yariliyacakmisim
insallah son kalan 5 kiloyu daha hizli verebilirim. havalar isinmiyorki istedigim gibi yürüyüs yapayim.

sabah iki adim sonra popisimin üstüne düstüm, cok komikti

rumuz:beyhan25
baş.tarihi:10,01,2013
baş.kilo:74
geçen hafta kilo:68,8
bu hafta kilo:68,1
fark:-700 gr
yüzde: 1,132 %
toplam fark: 5900gr
spor:yok

Merhaba kızlar Koşu bandı almayı düşünüyorum. Yardımınıza ihtiyacım var
ALTIS markasını almayı düşünüyorum nasıl bilirsiniz ?Önerebileceğiniz başka marka var mı?
canım altis kaynımlarda var fena değil..benimki goodman diye bi marka..voit in alt versiyonu..memnunum ama aynı özellikleri taşıyan daha iyi markalar da var...voit en iyisi diye biliyorum..,bence internetteki kullanıcı yorumlarını ve bantların özelliklerini iyice bi incele,fazla güçlü olmasına gerek yok maraton koşmadıktan sonra..2 ya da 2.5 (neydi güç birimi unuttum) yeterli,altına mat koyarsan gürültüyü emiyo ama yine de ayak sesi oluyo normaldir,aktif kullanırsan haftada 1 kez yağlamak yeterli,
doğru diyosun,spor alışkanlığı edindirmek lazım..benim kızım gitar çalıyo,okulda basket takımında,yazın yüzmeye göndereceğiz,tenis klübüne yazdırmak istedim karşı çıktı,biraz zorliyim bari,aslında çok iyi bi çocuk ama atarlı bi ergen şu anda..değişimini dört gözle beklicem

günaydın ben de kilo bildirimi yapıyorum dimi:)

rumuz:mimu88
baş.tarihi:11.03.2013
baş.kilo:79.5
geçen hafta kilo:79.5
bu hafta kilo:79
fark:-500 gr
yüzde: 0,63 %
toplam fark: 500
spor:zumba,pilates,kardio,hafif yürüyüş

yaşım 24 yaa yanlış yazmışım

Bildirim: 15.03.2013
Rumuz: özlemkartal
Başlangıç tarihi: 21.01.2013
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta:90.5
Bu hafta:90.1
Fark:-400
yüzde:% 0.441
Toplam fark: -2.900
Beden:46
Spor:bu hafta 3 gün yürüyüş
Boy: 170

mazeret:haftasonu cozutmasınin salıya kadar sürmesi sonucu ancak bu kadar toparlayabildim,haftaya çizelgemi yakalayacağımı umuyorum,bruxelles kolay gelsin canım sana..

Menümü de yazayım da tam olsun :)

SAbah: kalkar kalkmaz sıcak süt (sütüm açık süt)

09:00 2 yumurta-az peynir-salatalık-maydonoz-5 gün kurusu- ceviz- 6 zeytin-Çay

13:00 ezogelin çorba-6köfte- patlıcan/mantar/mercimek salatası

Bu yediklerim çok olunca başka birşey yemedim bol bol yeşil çay su 2 tane de türk kahvesi içtim sade :/

Günaydın dün akşam bulgur salatası yaptım ama kitaptaki tarifi değiştirdim biraz. Midem rahatsız olduğu için soğan yiyemiyorum. Ben de Salatalık marul ve domates koydum kırmızı biber ve zeytinyağı ekledim biraz da tuz. Acaba uygun olmadı mı çünkü sabah 500 gram fazla çıktım( çok üzüldüm.

afatmas bende ki listede yoksun canım,:44: daha önce listedemiydin, minumu88 arkadaşım sen yenisin sanırım, 2 haftadan soora listeye gireceksin haberin olsun
sivasıngülü sabah girdiğini gördüm bildirim yaptın mıydı yoksa geriye dönem bi bakem mi

sabah vakit darligindan bir adet muz ve 300ml tam yagli günlük sütümü ictim

ögle icin yanima kuruyemis aldim

aksam karatayin kitabindan firinda yaz türlüsü ve kuru yufka böregini yapacagim inshallah

artik evimde hic olmadigi kadar sebze var her zaman, eskiden ne kadar sagliksiz besleniyormusum..
haftanin 4-5 günü makarna yiyorduk Karataydan önce.

Günaydınlarrrr

15.03.2013

56.7 kiloyum beeennnnn Liste yapan arkadaşım bu hafta listede değilim:112:

Kaçamaksız bir karatay kahvaltısı yaptım kızlar..

.. Karataydan Hurmali dondurma tarifi

5 su bardağı süt
5 tatlı kaşığı saf salep (katkısız)
8-10 adet hurma

1. Hurmaları yıkayın, dondurma yapımına başlamadan 2-3 saat önce bir kâsede üzerlerini öretecek miktarda ılık su ile ıslatın.

2. Mandıradan ya da marketten aldığınız çiftlik sütünü kaynatıp soğutun.

3. Salebi küçük bir kâseye koyun, soğuttuğunuz sütten bir miktar üzerine döküp, tahta bir kaşıkla karıştırarak salebi pütürsüz bir kıvama getirin ve karıştırarak tenceredeki süte katın. Ocağı orta ısıda açıp, devamlı karıştırarak pişirin (süt katı bir muhallebi kıvamı alıncaya kadar).

4. Süt iyice katılaşınca tencereyi ateşten alın ve 5-10 dakika kadar sürekli karıştırın.

5. Suda yumuşamış hurmaları çekirdeklerinden ayırıp küçük küp şeklinde doğrayın. Her kâseye iki adet hurma düşecek şekilde, hurmaları kâselerin içine koyun. Üzerine hazırladığınız dondurmayı dökün, soğutun, buzdolabında dinlendirin, servis etmeden 3-4 saat önce buzluğa koyup dondurun ve servis edin.

Not:

· Dondurmaya asıl tadı salep verdiği için, arzu ederseniz buzlukta bekletmeden hafif yumuşamış dondurma kıvamında da servis edebilirsiniz.

· Bu dondurmaya kesinlikle şeker konmaz!

Teşekkürler cevabınız için )
Zaten ben normal kola içmiyorum hiç ...diyet kolacıyım anlaşılan işlenmiş gıda olduğu için yasak...

Zayıflamaya yardımcı olarak kullanılan rejim kola içerdiği çok yüksek tatlandırıcı oranından dolayı yağ depolama baş ağrıları uyku sorunu gibi bir çok sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Light kolanın zararları bir kaç maddede sayılacak kadar değil oldukça fazla sağlık sorunlarına neden oluyor. Light kola ve diğer bir çok rejim içeceğinin tatlandırılmasında kullanılan mısır şurubu aşırı derecede fazla kullanıldığında hastalıklara davetiye çıkarıyor. Light kola kaç kalori şeklinde düşünen kullanıcılar bilmelidirlerki tatlı türlerinden çok ucuza satılan çeşitlerin yüksek miktarda aspartam içerdiğinden vücutta yapacağı tahribatlar göz ardı edilmemelidir.

Light kola kalori hesabı yapanların dikkat etmediği bir diğer önemli konu yüksek miktarda alınan aspartam gereksiz yere vücudumuzun insülin salgılamasına neden olarak kan şekeri değerinin düşmesine neden olarak açlok hissetmeye neden olur, bu durumda daha fazla yemek yemek fazla kalori almak anlamına geleceğinden kilo verme konusunda pek bir yararı olmayacağı anlaşılıyor. Şekersiz kola ve mentos, Şekersiz kola ile ilgili olarak bu şekilde rejim içecekler kullanmak isteyenlerin, Light kola kilo aldırırmı şeklinde soranların dikkat etmeleri gerekir.

içecekler aspartam ve diğer zararlı maddeler içerecek şekilde üretildiğinde onlardan yarar beklenmemeli ve en doğal şekilde üretilenlerin tercih edilmesi gerekmektedir. Form içecekleri konusunda duyarsız davrananların kilo sorunundan daha başka bir çok sağlık sorununa neden olacağı aşikardır.

bulguru zayıflama sürecinde mümkün olduğu kadar az yemelisin,2-3 kaşığı geçme,şişlik yapıyo vücutta,kilondaki artış da bundan olsa gerek..ama kalıcı kilo değildir o yarına geçer,devam et sen..

Cafo ve diğer arkadaşlar kolanın her türlüsü yasak yani Kola diyet olunca özünde ne var kızlar yararlı hiçbişey yok ki işlenmiş olsun! Hatta daha da zararlı!

Sersumum hopidik hopidik oynamış halay çekmişsin Geç oldu ama tıp bayramınız kutlu olsun canım. Ama o kadar çok şiddet olayı oluyor ki hastanelerde
Kıss ne yedin yazdın mı dur bakem

Siz zorlamayın ona sorun ki seve seve daha çok yorulsun

Vallahi halim kalmıyordu itiraz etmeye benim

Bende mübarek günde tüm ergen annelerin çektiği çilelere çözüm bulunması için dua ediyorum.

Vaktinizi kızınıza sinirlendikçe spor yapmaktan yana kullanın hanımlarrr

Gitsin kilolarrrr

Teşekkürler cevabınız için )
Zaten ben normal kola içmiyorum hiç ...diyet kolacıyım anlaşılan işlenmiş gıda olduğu için yasak...

Evet ama kolanın özünde olan herşey diyet kolada da var sanrım değil mi diyet olunca kola olmuyor mu? Kolanın içerisinde zararlı olan sadece şeker değil arkadaşlar di mi?
Sadece tatlandırıcı farkı var o daha da beter zararlı uzmanlar uyarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…