Siz zorlamayın ona sorun ki seve seve daha çok yorulsun
Vallahi halim kalmıyordu itiraz etmeye benim
Bende mübarek günde tüm ergen annelerin çektiği çilelere çözüm bulunması için dua ediyorum.
Vaktinizi kızınıza sinirlendikçe spor yapmaktan yana kullanın hanımlarrr
Gitsin kilolarrrr
Evet sersumum bu aralar sorun olmadığına sevindim canımcım.. Makinayı sen söylemeden toplaması bile süpperinşallah canım..
biliyorsun beni de canım..bunlar o kadar tanıdık ki bana. .bu sıralar bizimki biraz duruldu..arada geliyo yine atarları ama şimdilik idare ediyoruz..bizimkini de bilgisayardan kaldırmak sorun..yarın denemesi var bakalım noolucak..
evle ilgili sorumluluk almaya da başladı..geçen aydan beri yorgun olmadığı günler mutfağı topluyor..bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirip kirlileri koyuyor..eve geliyorum mutfak derli toplu..sarılıp öpüyorum..çok memnun olduğumu bana çok yardımı dokunduğunu söyleyince o da çok mutlu oluyor.(şaka değil harika oluyor insan ..mutfak çok oyalayıcı..ilaç gibi geliyor bana.)
.tıpkı senin dediğin gibi..ama canım oluyor bazen dönemleri sen daha iyi bilirsin..hatırlamıyor musun sana imdat çanlarıyla geldiğimi..insan çıldırıyor gerçekten..biraz ben de tavsiyenle oluruna bıraktım..bakalım idare ediyoruz..umarım seninki de düzelir en kısa sürede canım..bizler hep onlar için en iyisini istiyoruz ama umarım çok geç anlamazlar bunu
ah canım sende de var demek kolay gelsin
çok üzülüyor insan ..umarım çok fazla hasar olmadan atlatırız bu dönemi hepimiz canım..aslına bakarsan ben 2. çocuğa bunları yeniden yaşamaktan korktuğum için de cesaret edemedim .tabii başka sebepler daha ağırlıkta ama bu da bir neden:26::26:
iyi yapmışsınız canım..nohutta çok nişasta var. ben onun için ayrana bile koymadım..sahi senin ayranın sonucu ne oldu kıss..kaçırdım mı ben:44::44::44:
Süpersin. Önemli olan verilen kioları geri almamak. Bir de sağlığın bozulmaması. Çünkü bu hayatta en değerli şey sağlık. Bu yüzden bu diyetin kıymetini bilmeliyiz bence
Sonrası süper olmuş sizin içinde zaten giyin süslen püslen gezOhhhhhhhh gitsin kilolar
bu yöntemi uygulasak gece gündüz sporda oluruz bir gram yağ kalmaz vallahi
Canım ben 37 yaşımdayım. 2 çocuk annesiyim. 166 cm boyum 56 kilom şu anda..
Geçen yıl kilom 66 olduğunda diyet yapmaya başladım. O zamana kadar tek tip besinlerle yapılan diyetlerin sağlıksız olduğu için hiç yapmama rağmen, yediklerimi azaltarak porsiyon küçülterek, karbonhidrat diyetini deneyerek başarısız olunca patates diyeti yapmaya başladım. Tam bir işkenceydi benceTam olarak zaten yapamadım. Ama o süreçte(3 gün filandı sanırım) 64.5 kiloya indim. Baktım vücudum sinyal vermeye başladı bıraktım ve ne yapacağımı bilmez durumdaydım. Çünkü kilo veremiyordum kesinlikle ve de bu kilolar 5 yıldır yerleşik olan gitmesi pek mümkün olmayan kilolardı maalesef..
15.02.2012 de karatay grubuna dahil oldum ve vermem gereken 10 kiloyu çok yavaş bir şekilde verdim. Temmuz ayına geldiğimizde ben 54 kiloydum.. Şu an 56 kiloyum kontrollü bir şekilde gitmeye çalışıyorum. İpin ucunu kaçırdığımda hemen toparlıyorum ve karatay usulü beslenmeye ve birkaç ana kuralı ihlal etmemeye çalışıyorum. Yasaklılardan da yememe rağmen kolay kolay kilo da almıyorum.
güzel cevabin icin tesekkürler canim..
sende 5 senelik yaglar, ben kendimi bildim bileli tombisim
59 suanki hedefim ama bence ideal kilom daha düsüktür, henüz bilemiyorum.
yaklasik 5 kilo vermeme ragmen asil sorunlu bölgelerimde cok bi degisiklik yok (popo, bacak)..
karlar kalkinca inshallah daha cok yürüyüs yapip, bacaklarimi öyle inceltebilirim diye umuyorum.
[sıze=3][ı]Regl de oluciim..su topladı sanırsam vücudum. .haftaya rekor denemesi yaparım artık [/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]hoşgeldin tekrar canım..geçmiş olsun oğluşuna . .allah birdaha göstermesin..iyiniyetlim ideal kilosunda ama o da senin gibi düşünüp sağlıklı beslenmek adına ayrılmadı topikten .
Anlayamadığım bişey var..eşinden neden ayrı yaşıyorsun canım..göreve falan mı gitti.:26::26:.tüp bebek içinde allah gönlünüze göre versin..[/ı][/sıze]
Leylakım da gelmiş
Naber canımcım
vallahi ne diyelim gerçekten mahvetmişsinmeraba günlerdir sizleri takip etmekteyin 17 gündür bu dieti kaçamaksız yapmaktaydım bu güne kadar bugün 3 dilim pasta 2 dilim börekle mahvettim
Bişey değil canım.. Yerleşik olan kilolar daha zor gidiyor.. Ama kolay da geri gelmiyor..Yürüyüş popo ve bacakları inceltiyor.. Kilo vermek isteyenlerin mutlaka yürüyüş yapmaları da gerekiyor..Hocamız özellikle bunu öneriyor.
aynen şöyle oluruz bak :118::118::122::124::124: :111::111:Çok güldüm süpersin ya. Allah da senin yüzünü güldürsün. Bence aklınızın bi kenarında kalsın bu
canım geçmişi çok okuyamadım iş yerindeyim.biz çok küçük bir ilçede yaşıyorduk ben çalışmıyordum ama eşimin orada çok güzel bir işi var özelde çalışıyor bende annemlerin olduğu şehirde işe başladım çünkü masraflı bir rahatsızlığımız var ve oğlum kreşe gidemez,bakıcıyada veremem onun için ve orada iş imkanı olmadığı için eşimden ayrıyım.sonumuz nasıl olacak bilmiyoruz ben daha iyi bir iş bulursam ya eşim buraya gelecek bulamazsam ve tüp bebek yaparsak ben evime gideceğim 2 side bizim için zor olcak biri maddi biri manevi.hayat ne gösterecek bilmiyoruz.çok zor bir dönemden geçiyoruz.hakkımızda hayırlısı inş.gönül istiyor evimde eşimle oturayım oğlumada ben bakayım .maddi sıkıntım olmasın ama olmuyor işte.
arkadaşlar hadi kilo verememeyi anlıyorum da kilo nasıl alınıyor diyet yaparken onu anlayamadımiyiyim canım benim sen nasılsın
senin gibi ben de artılardayım iyiniyetlim
aynen şöyle oluruz bak :118::118::122::124::124: :111::111:
arkadaşlar hadi kilo verememeyi anlıyorum da kilo nasıl alınıyor diyet yaparken onu anlayamadım
ufak bir kaçamak kilo aldırmamalı diye düşünüyorum sonuçta herkes spor yapıyor
sizler neden artıdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?