Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Haydin kızlarr,uyanın,tartılın,bildirim yapın
Şu an oğluşum bilgisayar masasının tepesinde,an ganga gayy gayyy şarkı söylüyo,öpücükler filan, pek huzurlu şimdilik.,

bu yöntemi uygulasak gece gündüz sporda oluruz bir gram yağ kalmaz vallahi

Evet sersumum bu aralar sorun olmadığına sevindim canımcım.. Makinayı sen söylemeden toplaması bile süpper

Eveett süper yalnız azıcık kilo almışım.. Yediklerim yüzünden az bile aldım ööle diyeyim..hemen toparlanmalıyım..

RUMUZ-cafo BAŞLANGIÇ TARİHİ-23-01-2013 BAŞLANGIÇ KİLO-72 GEÇEN HAFTAKİ KİLO-72,5 VERİLEN KİLO-1500gr BUGÜNKİ KİLO-71 HAFTALIK YÜZDE-2,06 YAŞ-34 BEDEN-42 SPOR-bu hafta yok

güzel cevabin icin tesekkürler canim..
sende 5 senelik yaglar, ben kendimi bildim bileli tombisim

59 suanki hedefim ama bence ideal kilom daha düsüktür, henüz bilemiyorum.
yaklasik 5 kilo vermeme ragmen asil sorunlu bölgelerimde cok bi degisiklik yok (popo, bacak)..

karlar kalkinca inshallah daha cok yürüyüs yapip, bacaklarimi öyle inceltebilirim diye umuyorum.

Bişey değil canım.. Yerleşik olan kilolar daha zor gidiyor.. Ama kolay da geri gelmiyor..Yürüyüş popo ve bacakları inceltiyor.. Kilo vermek isteyenlerin mutlaka yürüyüş yapmaları da gerekiyor..Hocamız özellikle bunu öneriyor.

canım geçmişi çok okuyamadım iş yerindeyim.biz çok küçük bir ilçede yaşıyorduk ben çalışmıyordum ama eşimin orada çok güzel bir işi var özelde çalışıyor bende annemlerin olduğu şehirde işe başladım çünkü masraflı bir rahatsızlığımız var ve oğlum kreşe gidemez,bakıcıyada veremem onun için ve orada iş imkanı olmadığı için eşimden ayrıyım.sonumuz nasıl olacak bilmiyoruz ben daha iyi bir iş bulursam ya eşim buraya gelecek bulamazsam ve tüp bebek yaparsak ben evime gideceğim 2 side bizim için zor olcak biri maddi biri manevi.hayat ne gösterecek bilmiyoruz.çok zor bir dönemden geçiyoruz.hakkımızda hayırlısı inş.gönül istiyor evimde eşimle oturayım oğlumada ben bakayım .maddi sıkıntım olmasın ama olmuyor işte.

Yaa şimdi bir dilim baklava yedim okulda öğretmen getirdi üstüne de ayran içtim ama artık yedik bir kere.

meraba günlerdir sizleri takip etmekteyin 17 gündür bu dieti kaçamaksız yapmaktaydım bu güne kadar bugün 3 dilim pasta 2 dilim börekle mahvettim
vallahi ne diyelim gerçekten mahvetmişsin
bari bundan sonra böyle hatalara düşme peki 17 gün boyunca kaç kilo verdin

Kesinlikle. Eşim bile sen kilo verdin sanki dedi. Salı günü tartacakmış beni :18: Leslie ile 3mil yapıyorum işte artırmam lazım. Utanıyorum kilolu görmesinden tartıda :18::18::18: Nasıl dikkat ediyorum bilsen

Rumuz: KRoNiKDeLi
Başlangıç tarihi : 07/01/2013
Başlangıç kilo : 74,30 gr
Geçen hafta kilo :70,40 gr
Bu hafta kilo :69,20 gr
Fark : 1,20 gr
Fark yüzdesi :Bunu öğrenemedim henüz
Toplam fark :5,10 gr
Spor: Bu hafta hiç yapmadım
Boy:1,56 cm
Beden : 40-42

Aslında bugün 70 kilo çıktım ama çarşamba yaptığım kaçamaktan dolayı diye bu hafta gördüğüm en düşük kiloyu esas aldım bildirimde

Dün akşam tavuk döner yedim.

Sabahta klasik kahvaltı yaptım tereyağlı omlet ile beraber

Sağlıklı beslenirsen hücrelerin de sağlığına kavuşacaktır inşallah canım. Bence yakında mutlu haberi alıcaz

iyiyim canım benim sen nasılsın
senin gibi ben de artılardayım iyiniyetlim
arkadaşlar hadi kilo verememeyi anlıyorum da kilo nasıl alınıyor diyet yaparken onu anlayamadım
ufak bir kaçamak kilo aldırmamalı diye düşünüyorum sonuçta herkes spor yapıyor
sizler neden artıdasınız

Aslında kilo sandığımız şey vucudun su eksiğini tamamlaması diyebilirizzz. Yağlar kayboldukça vucut suya yer açıyor. Su girince de depoluyor. Çünkü hücreler için gerekli. Biz bunu kilo sanıyoruz ama değil. Yağ ve vucut dengesi vucutta ters çalışıyor. Yağ ne kadar fazlaysa su o kadar az. Yağ oranı arttıkça su oranı azalıyor. O yüzden arkadaşlarrrrr suyumuzu yeterli içip spor yapıyoruzzzzz.
+++++ çıkarsak da önemsemiyoruzzzzz... Çünkü vucut ihtiyacı olanı depoluyor. Şeker aklımı çelemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…