çok güzel açıklamışsın bunu ben de bi yerde okumuştum da anlayamadığım bu su vücudumuzda belirli bir oranda kalmalı fazlası atılmalı yoksa yağı yakıp ödem mi biriktiriyoruzAslında kilo sandığımız şey vucudun su eksiğini tamamlaması diyebilirizzz. Yağlar kayboldukça vucut suya yer açıyor. Su girince de depoluyor. Çünkü hücreler için gerekli. Biz bunu kilo sanıyoruz ama değil. Yağ ve vucut dengesi vucutta ters çalışıyor. Yağ ne kadar fazlaysa su o kadar az. Yağ oranı arttıkça su oranı azalıyor. O yüzden arkadaşlarrrrr suyumuzu yeterli içip spor yapıyoruzzzzz.
+++++ çıkarsak da önemsemiyoruzzzzz... Çünkü vucut ihtiyacı olanı depoluyor. Şeker aklımı çelemeyecek
Yalnız olmamak güzel leylakımiyiyim canım benim sen nasılsın
senin gibi ben de artılardayım iyiniyetlim
Yürüyüş leslie kesinlikle bu etkiyi gösteriyorKesinlikle. Eşim bile sen kilo verdin sanki dedi. Salı günü tartacakmış beni :18: Leslie ile 3mil yapıyorum işte artırmam lazım. Utanıyorum kilolu görmesinden tartıda :18::18::18: Nasıl dikkat ediyorum bilsen
aynen şöyle oluruz bak :118::118::122::124::124: :111::111:
arkadaşlar hadi kilo verememeyi anlıyorum da kilo nasıl alınıyor diyet yaparken onu anlayamadım
ufak bir kaçamak kilo aldırmamalı diye düşünüyorum sonuçta herkes spor yapıyor
sizler neden artıdasınız
merhaba kızlar
ben aranıza katılalı tam bugun 19. gun lıste yapmayı da kabul edıyorum lısteye gırebılır mıyım?
2 hafta boyunca hergün menü bildirimi yaptiysan ve liste yapmayi kabul ettigine göre girebilirsin tabiki canim
cok gec farkettım arkadasımKızlar az önce oğluş yanımdayken bilg. fişini çekti kerata neyse kaldığımız yerden devammmmmm
ihhya listedesin sen zaten arkadaşım
bildirim beklediklerim
papadiya
sivasın gülü
arska
yklm
tebrik ederim canım :))söz verdiğim gibi hiç kaçamak yapmadım..
yediklerim
benim yapıp götürdüğüm
havuç ve kerevizli kabak salatası
çay çayy...salatama kızlar da bayıldı..tabii onlar herbişeyi yedi..
veee hayır dediklerimmm
peynirli börek
kısır
makarna salatası
havuçlu kek
kurabiye
gürcü tatlısı
bravosss dedim kendime yaawwww
unutmadan yediğim salatanın üstüne 10 dk ankara havası 20 dk da damat havası oynadık
liste nedir? ben biliyorum kieklerim seni de canım..
yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa
KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
.
Yaa şimdi bir dilim baklava yedim okulda öğretmen getirdi üstüne de ayran içtim ama artık yedik bir kere.
çok güzel açıklamışsın bunu ben de bi yerde okumuştum da anlayamadığım bu su vücudumuzda belirli bir oranda kalmalı fazlası atılmalı yoksa yağı yakıp ödem mi biriktiriyoruz
Yürüyüş leslie kesinlikle bu etkiyi gösteriyor
bildirimi beklenenler
papadiya
sivasıngülü
arska
dequa
yklm
çiğdemkln, haftaya
nurudilara ve topalpire izinli
cafo,afatmas ve mimu88 listemde görünmüyor:26:
reyhan55
iğneoyası
sadeceaşkım
adigegupse
lisyte dışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?