Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok güzel açıklamışsın bunu ben de bi yerde okumuştum da anlayamadığım bu su vücudumuzda belirli bir oranda kalmalı fazlası atılmalı yoksa yağı yakıp ödem mi biriktiriyoruz

merhaba kızlar
ben aranıza katılalı tam bugun 19. gun lıste yapmayı da kabul edıyorum lısteye gırebılır mıyım?

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum,hava yağışlı ama canım yürümek istiyo..bunun için evden yürüyüş ayakkabılarımı getirdim,takımın altına spor ayakkabı bi tuhaf olacak ama napayım..ayaklarım acıyo yoksa...görüşürüz kızlar

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6
geçen hafta kilo:67.5
bu hafta kilo:68
fark:+500
yüzde:%740
toplam fark:13.4
beden:40
spor:yok

iyiyim canım benim sen nasılsın
senin gibi ben de artılardayım iyiniyetlim
Yalnız olmamak güzel leylakım Ama senin belki kullandığın ilacın etkisiyle olabilir de benimki :27 dan
Yürüyüş leslie kesinlikle bu etkiyi gösteriyor
aynen şöyle oluruz bak :118::118::122::124::124: :111::111:

Yazayım da canın istesin Ben kilo almamaya çalışıyorum artık kilo vermeye değil. Bazen yediğim yasaklıların dozu kaçıyor
Patates cipsi yiyorum mesela yazayım mı daha lahmacunu evvelki gün kaçırdım yazmıştım 5 tane yedim gibi bulgurda yemiştim bunlar vücutta hep su tutan şeyler maalesef.. Cips bambaşka felaket bence midemi ağrıtıyor bariz bi şekilde farkettim yemiyorum artık

RUMUZ:ihya
BASLANGIC TARİHİ:3 Ekim 2012
GECEN HAFTAKI KILO:93
BU HAFTAKİ KİLO:92.5
HAFTALIK YUZDE:%-0.531
FARK:-500
TOPLAM FARK:15.5
YAS:24
BEDEN:52-50
BOY:1.73
SPORLATES

Kızlar az önce oğluş yanımdayken bilg. fişini çekti kerata neyse kaldığımız yerden devammmmmm
ihhya listedesin sen zaten arkadaşım

bildirim beklediklerim
papadiya
sivasın gülü
arska
yklm

bildirimi beklenenler
papadiya
sivasıngülü
arska
dequa
yklm

çiğdemkln, haftaya
nurudilara ve topalpire izinli

cafo,afatmas ve mimu88 listemde görünmüyor:26:

reyhan55
iğneoyası
sadeceaşkım
adigegupse
lisyte dışı

tebrik ederim canım :))

tamam aldım cevabımı :)) listeye girmek için bir iki hafta geçmesi gerekiyor sanırım...

Yaa şimdi bir dilim baklava yedim okulda öğretmen getirdi üstüne de ayran içtim ama artık yedik bir kere.

çok güzel açıklamışsın bunu ben de bi yerde okumuştum da anlayamadığım bu su vücudumuzda belirli bir oranda kalmalı fazlası atılmalı yoksa yağı yakıp ödem mi biriktiriyoruz

% 65-70 oranında olmalı. Merak etmeyin fazla kilosu olanlar zaten yağ oranı bakımından genelde zengin oldukları için su ıranı az oluyor. Aslında bunu idrar durumuyla ölçebilirsiniz. Aldığınız ile çıkardığını karşılaştırın bisüre. Eğer anlamlı bir fark varsa su tutuyor olabilirsiniz.

Yürüyüş leslie kesinlikle bu etkiyi gösteriyor

Evet ya ben yaptığım günün ertesi günü mutlaka 500 gram falan vermiş oluyorum. Yediklerime dikkat eder doğru beslenirsem. Gidişattan memnunum aslına bakarsanız. Aşırı hızlı da vermek istemem. Kaçamak yapınca 3 günüm boşa gidiyor. O yüzden kendimi tutuyorum. 3 günüme yazık yaaa

Haftaya bomba geliyorum bkleyin

Bende yapam bildirimi
bruxelles
başlangıç: 69
geçen hafta: 69
bu hafta :71
toplm fark: +2 kg
haftalık yüz: +3,28
hedef: 66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…