Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam arkadaslar,son 3 gündür giremedim ama carsambadan beri tekrar demir ilacsiz karataya devam ediyorum,vücudumda epey ödem varmis (2 gündür epey farketti.
Bugün tartilma günü umarim herkesin yüzü gülsün:)))
Gecmise de bakamadim insallah herkesin keyfi iyidir,yeni gelenler olmustur muhtemelen,herkese hosgeldiniz,diyorum :))))))

carsamba:sabah klasik kahvalti,ögle ketentohumlu yogurt,aksam balik yemistim
Persembe:sabah klasik karatay kahvaltim,öglen ketentohumlu yogurt-5 findik,aksam 2 yumurtali menemen-1 parca beyaz penir
Bugün:sabah kalsik karatay,ögle ketentohumlu yogurt

Aksama izgara köfte olacak büyük ihtimalle

herkese bol leptinli vakitler,güzel haftasonlari:)))

Rumuz haftalık yüzde

1. birdy -1,56 :119::119:
2.beyhan25 -1,13 :119::119
3.Selmanınkızı -1,08 :119:

4.Fzgun -0,68
5.melexin -0,58
6.ihya -0,53
7.Özlemkartal -0,44
8.sersum -0,38
9.Ficans -0,30

10.Kanael 0,00 :130:

11.fmby8785 +0,74 :2:
12.makbule007 +1,98 :2:
13. Bruxelles +3,28

iznliler:

-Nurudilara
-topalpire

Lİsteye girmek isteyeneler

-Çiğdemklan(haftaya) :130:
-cafo(2 hafta sonra)
-Mimu88(2 hafta sonra)

Liste dışı olanlar:

-Sadeceaşkım
-Reyhan55
-İğneoyası
-Adigegupse

çok özür dilerim..ben bugün kilo bildirimi yapamadım..bir ara büyük oğlum açtı..oyun oynadı..ben girecektim sonra .elektirikler kesildi..ve okula gittik geldik ..küçük uyudu..ve bu saat oldu..

ben de bir değişiklik yok..kilom aynı ...

yani 54 kiloyum..gerçi benim tartım bir öyle bir böyle tartıyor ama bu kilodayım sanırsam..değişiklik yok...

ben de kahvaltıda.

1 yumurtalı bol peynirli omlet

1/2 ince belli bardak kuruyemiş

yarım elma

çay

öğlen öğünümü yine 5 saat sonra yeni yedim..

1 yumurtalı bol domatesli menemen.yazdan yapılan domates sosumla yaptım ..yanında acı biber.

az kuruyemiş

akşama yeşil mercimekli bulgur pilavım var..yanında bol ayran..

sabah 1 saat plates..

Ayyyyy gene mi şampiyon oldum ben yawww Çok mes'udum Yarebbim
Bruxellescim , canım ellerine sağlık.Canlarım kilo veren-alan-stabil kalan herkesi tebrik ediyorum...Herkese benden bol bol Tebriks&Takdirs
Kızlar bu arada yarın annemler gelecek ve sabahtan beri mutfakta kurabiye yapıyorum.Pişmiş mi pişmemiş mi derken rahat 10 tane yemişimdir , Allahım affetsin ...Bugün telafi etmem lazım ama yarını kendime serbest gün ilan ettim.Çatlayasıya yiciiimmmm

Tsk ederim canim bu hafta kacamak dolu gecti malesef artidayim sanirim :18::18:
ama inaniyorum onumuzdeki hafta bomba Gibi olacak
sen nasilsin canim pek gorunmuyorsun
canım buralardayım..ama sadece menü bildirimi yapıp kaçıyorum bu ara..

malum havalar düzeldi .daha fazla dışarıda vakit geçirmeye başladık..
öğlen küçük oğlanla parka gidiyoruz .büyük oğlumu okula bıraktıktan sonra

akşam da okuldan almaya gittiğimizde de yine okul çıkışı parka giriyoruz..1 saat kadar daha.

evde yemek telaşı..
çocuklar derken ..kendime de biraz vakit ayırmam gerektiğini düşündüm..küçük oğlanı yatırdığımda giriyorum buraya..

ama 2 saatim burada geçiyor..
sadece menü bildirip çıkıyorum ..
en azından biraz dinlenip yeşil çay eşliğinde bazen tv izliyorum..bazen dikiş dikmeye çalışıyorum..makinem alta iplik topluyor..yeni aldım..kpss çalıştığım için paketini bile açmamıştım..e sınavlar bitti gitti..açtım ..bir iki diktim ..ama şimdi dikmiyor..

bazen onunla uğraşıyorum..dikermi diye açıp bakıyorum..

böyle işte ..
ama hala yorgunluğum geçmedi makbulecim ..

sen nasılsın..ev arkadaşların iyidir inşallah,,

bu hafta artıları görmüşsün...
ben inanıyorum ki sen haftaya baya bir eksilerde olacaksın canım

ben liste yapmayacak mıyım canım..beni gözden çıkardınız mı yoksam?? :26: :26: :26:

Son düzenleme:

afiyet olsun ..ama çatlayasıya yeme yaaaaa..
nasıl yaptın kurabiyeyi..

bu arada tebrik ederim geçen hafta gibi bu hafta da birinci olmusşun

selam kızlar kilo veren arkadaşlarımı takdir ediyorum.bakalım pazar günü ben kaç çıkacağım.yine lakabım 67elif olarak mı kalacak:)neyse menüm sabah:1 yumurta.peynir.10 tane fındık,zeytin,3 kurukayısı
öğle:tarhana,köfte,salata,yoğurt,1 kuru incir
akşama bakalım ne yiyecez?
bu arada dün akşam 20 dakika aerobik yaptım.

bruxelles liste için ellerine sağlık canımbirdy 2 haftadır birincisin bacım bravoböyle devam et dicem de olmaz ki..43 kilosun zaten nereye kadar dimi hımmm demek çatlayana kadar yicen.. kulağa ne hoş geliyo ama...haftada 1 günü çatlayana kadar yeme günü mü yapsak topikçe acabaa

Ya haftada bir kafa izni veriyorum kendime , sıkamıyorum kendimi çok fazla
Canikom çok teşekkür ederim Ben geçirdiğim rahatsızlık döneminde biraz kilo almıştım , şimdi vücudum biraz dengeye girdi , yavaş yavaş vermeye çalışıyorum....
4 çeşit kurabiye yaptım hayatım ; 1 tanesi elmalı , bir tanesi cevizli , bunlar tatlı olanlar. Bir de tuzlu hamur yaptım , yarısını sade , yarısını da lor ve kekikle yoğurup pişirdim.Ben bööle zaman zaman bişeylere kafayı takarım.Bu aralar kurabiyeye taktım , bikaç kere daha yapar unuturum sonra yine

ayni sekilde canim, bende hafta sonu bir gün kendimi aklim sira ödüllendiriyorum

ama sonra 2-3 güne anca toparliyabiliyorum.. bazen düsünüyorum kacamak yaptigim halde veriyorum, yapmasam acaba ne kadar verecegim.

canim ben 6 haftada yasklasik 5 kilo verdim, nasil sence?
sanki yavas gidiyor bende, ama gidiyorya onada sükür

hava soğuktu,rüzgar vardı,yağmur yağıyordu ama ben sanki bu durumdan daha çok hoşlandım,bi tuhaflık var bende zaar
bugünkü menümü de verip birazdan eve geçeceğim kızlar,işim yoktu patron git dediev rezalet halde,biraz toparlayıp akşama fırında çupra yapacağım,bolca da salataküçük kızım sabah biraz ateşliydi,ne yaptı acaba okulda.. aklım kaldı

kahvaltı 08.00; 2 yumurta,1 zeytin, 2 kk peynir,6 ceviz,1 küçük muz,4 çilek,yarım kapya biber,omega 3
ara 13.30; 2 bardak ayran,1 aktivya yoğurt,3 kuru kayısı
akşam 18.00;balık ve salata

Teşekkürler yavlucum , darısı herkesin başına Dediğin gibi nereye kadar , bu da bünye yane
43.5 olunca tamamdır benim olayım ...Valla hayatım 2 hafta bitti ben diyeti gireli.Haftada bir oyyy canım ne çektiyse yedim , kısmadım...
Şimdi alışverişe gidiyorum , akşama görüşürüz.Çok öptümmmmm
Her Cuma yeme günü olsa mı ki , tartı sonrası kafa izni hesaabıııı

Eeee haftada 1 kilo nerdeyse , az mı ki , bence şahane valla
Ödül ve ceza bende çok işe yarıyo , sen de öylesin demek ki ...

zaten senin sırrın da bu..kasmıyosunhem fazla kilon da yok niye kasasın..iyi alışverişler canikomaslında haftada 1 öğün(günün tamamı değil)istediğimizi istediğimiz kadar yesek ne olur ki..devamlı kaçamağa meyilli olmayız belki

kolay gels in canim bende iyiyim ev arkadasimizla spor saloluna yazildik yeni geldim yoruldum bende vallahi canim bende ingilizceye hazirlaniyorum iste insallah rabbim herkes in gonlune gore verir canim

bu hafta arti ciktik kacamak doluydu zaten AMA haftada bomba Gibi olacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…