çok acıkıyor insan haklısın ben de zor dayandımCanim onun Sonu husran oldu o gun acliktan oyle bir Gozum Dondu Ki Dunyayi Yedim
işe yaramış o zaman bebişim,süper gitmiş valla
iyi geceler datlum
1-sersum-9 kasım 2012 liste yaptı
2-iyiniyetli-16 kasım 2012 liste yaptı
3-papadiya-23 kasım 2012 liste yaptı
4-reyhan_55 -14 aralık 2012 liste yaptı liste dışı
5-birdy -21 aralık 2012 liste yaptı
6-melexin-4 ocak 2013 liste yaptı
7-iğneoyası-11 ocak 2013 liste yaptı liste dışı
8-kaneel-18 ocak 2013 liste yaptı
9-sersum-25 ocak 2013 liste yaptı
10-ficans-1 şubat 2013 liste yaptı
11-nurudilara-8 şubat 2013 liste yaptı izinli
12-sivasingulu -15 şubat 2013 liste yaptı
13-fbmy8785-22 şubat 2013 liste yaptı
14-Sadece_Askiim-1 mart 2013 liste yaptı liste dışı
15-topalpire-08 mart 2013 liste yaptı 2 hafta izinli
16-Bruxelles-15 mart 2013
17-özlem kartal-22 mart 2013
18-adigegupse-29 mart 2013 liste dışı
19-beyhan25-05 nisan 2013 izinli
20-arska-12 nisan 2013
21-Selmanınkızı-19 nisan 2013
22-Kronikdeli-26 nisan 2013
23-Makbule007-03 mayıs 2013
24-degua-10 mayıs 2013
25-Fzgun-17 mayıs 2013
26-yklm-24 mayıs 2013
27-ihya-31 mayıs 2013
28-cigdemklcsn -7 haziran 2013 (bu hafta listede değil)
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
korktun demiii
ama kurallarda yazıyor 2 hafta izin almadan kilo bildirilmezse liste dışı olunuyo..
Teşkkür canım. Kız seninle biz nolcaz böyle, 2hafta al sonra ver ön sıralara geçbak mesela bu hafta ben limiti aştım, Allahtan bi mani olmazsa hafta yukarılardayım Şaka maka ben de pek sıkamıyorum artık, o kurabiye hamuruişi takıntısı ben de var
Kronik arkadaşım, seni hesapladım,kağıda yazdım emme velakin gözden kaçmış, kusura bakmaliste yaparken zorlanmadım desem yalan olur. Niye öyle diyim de yalan olsun ki,,, çooooookkkkk zorlandımmmm
bugn tartılmış olmama rağmen iş yernden internetin azizliğine uğradım. faturayı odmeeye unutunca internetimizi kesmişler. bildirim yapamadgm için çok üzgünümsersum ben niye liste dısı oldum anlamadım ? elimde olmayn sebepten bildirim yapamadım
özeline bak canım..sanırım arska yerine seni yazmışım yanlışlıkla liste dışı olarak
Korktum evet :18::18::18: Bu hafta ben bildirim yaptım ama bruxell gözden kaçırmış sanırım...Haftaya bildirim yapamam filan listeden çıkarmayın beni
yok canım niye çıkarayım..bana özelden ya da buradan mesaj atıp listede olmak istemiyorum diyenleri çıkardım. .ama ben de yanlışlık yapmışım adıgupseyi gelmeyen arskanın yerine çıkarmışım.:26:.adilemirde ben biraz aravereceğim demişti..sonra da aa ben niye yokum dedi.:44:.bundan sonra mesajları da saklıyacam..hatırlatmak için
merhaba arkadaşlar ..iyi misiniz?
ben iyi değilim..ben kime yazmam gerekiyor bilmiyorum ama bir zaman mazeretli olmak istiyorum..menü bildirimi yapamayacağım..
15 gün kadar burada menü yazamam..
inşallah toparlanırsam geleceğim tekrar..
8 martta da yeniden bildirime başlamışsın canım..ama biliyorsun ki bana özelden listeye katılacağını hatırlatmalıydın..makbule'ciğim..yavaşlamış kilo vermen..geçen hafta çok iyi kilo vermiştin yanlış hatırlamıyorsam..
ben de artık menü bildiriminde bulunmaya başlayacağım..
artı toparladım kendimi..daha iyiyim..
çok şükür..
ben de kilo verdim bu arada ..moral bozukluğuyla iştahım kapanmıştı..yazıştım ..
kaç kilo oldum .bilmiyorum ama inceldim baya..yine bir ara foto koyarım..öncekine göre baya bir fark ettim.siz de görün.belki moral olur size de..
.
Öyle özel durumlar için sadece sana özel mesaj atılsa daha iyi olur sanırım.Yanlışlık olmaması adına
arkadaşlar kitapta rastlamadım karatayda tarçın tüketmekte bi sakınca var mı? ben tarçınlı sütü çok seviyorum da..bu arada kilo veren vermeyen herkesi de kutluyorum.
arkadaşlar kitapta rastlamadım karatayda tarçın tüketmekte bi sakınca var mı? ben tarçınlı sütü çok seviyorum da..bu arada kilo veren vermeyen herkesi de kutluyorum.
evet haklısın canım..ben de birtek burada değilim tahmin edersiniz insanlık hali karıştırabilirim de ama adilemiri çok iyi hatırlıyordum ve mesajlarını da buldum. .çok dedektif gördüm kendimi yine
sersum yemek yapmaya gider kısslar..sonra görüşürüz..
[sıze=3][ı]canım sen bana beni listeye ekle ben de liste yapmayı kabul ediyorum demedin ki? Ben mi hatırlamıyorum:44::44:[/ı][/sıze]
Canım sağol , şimdi gördüm mesajını.He , ödül verelim kendimize , aklımızda durucağına midemizde dursunzaten senin sırrın da bu..kasmıyosunhem fazla kilon da yok niye kasasın..iyi alışverişler canikom aslında haftada 1 öğün(günün tamamı değil)istediğimizi istediğimiz kadar yesek ne olur ki..devamlı kaçamağa meyilli olmayız belki
Ben de kaçmışım kısssbirdy bizden başka kimseler kalmamış yavv,birden terketmişler topiği ne ilginç demihadi ben de kaçtım,paluk yapmaca
Rumuz haftalık yüzde
1. Kronikdeli -1,705
2. birdy -1,56
3.beyhan25 -1,13
Selmanınkızı -1,08
Fzgun -0,68
melexin -0,58
ihya -0,53
Özlemkartal -0,44
sersum -0,38
Ficans -0,30
Kanael 0,00
fmby8785 +0,74
makbule007 +1,98
Bruxelles +3,28
iznliler:
-Nurudilara
-topalpire
Lİsteye girmek isteyeneler
-Çiğdemklan(haftaya)
-cafo(2 hafta sonra)
-Mimu88(2 hafta sonra)
Liste dışı olanlar:
-Sadeceaşkım
-Reyhan55
-İğneoyası
-Adigegupse
Ne kızıcam be yawww iyi olan kazansınkiz birinci olmussun ya... tebrik ederim. beni ilk ücten attin
umarim birdycigimde kizmamistir birinciligi kaptirdigi icin
Tebriks & TakdirsTeşekkürler
İkinizden de özür dilerimBirdy 700 gr vermiş sanırım.Ben 1,200 verdim bu hafta :26:
Yavrucum biliyosun benim başıma gelmeyen hastalık kalmayınca ben bikaç kilo almış bulundum o dönemde.43.5 oldum mu tamamdır benim.Ondan sonra 100gr aşağı 100 gr yukarıTeşkkür canım. Kız seninle biz nolcaz böyle, 2hafta al sonra ver ön sıralara geçbak mesela bu hafta ben limiti aştım, Allahtan bi mani olmazsa hafta yukarılardayım Şaka maka ben de pek sıkamıyorum artık, o kurabiye hamuruişi takıntısı ben de var
Kronik arkadaşım, seni hesapladım,kağıda yazdım emme velakin gözden kaçmış, kusura bakmaliste yaparken zorlanmadım desem yalan olur. Niye öyle diyim de yalan olsun ki,,, çooooookkkkk zorlandımmmm
Canım istediğin kadar tüketebilirsin...arkadaşlar kitapta rastlamadım karatayda tarçın tüketmekte bi sakınca var mı? ben tarçınlı sütü çok seviyorum da..bu arada kilo veren vermeyen herkesi de kutluyorum.
Korktum kısss senden :18::18::18::18: İçinde bi Sherlock Holmes yatıyomuş da haberimiz yokmuş....evet haklısın canım..ben de birtek burada değilim tahmin edersiniz insanlık hali karıştırabilirim de ama adilemiri çok iyi hatırlıyordum ve mesajlarını da buldum. .çok dedektif gördüm kendimi yine
Ne kızıcam be yawww iyi olan kazansınKronikdelicim tebrikler canım
Tebriks & TakdirsNiçün özür diledin canikom ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?