Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

onu Bruxelles yazmış yanına senin yeni katıldığını düşünerek..ben seni bilmem mi üzgünüm artık diyosun 1. lik kaçtı..bu da gösteriyor ki bana daha önce haber vermeliydin

ya 3 öğün yapıp sabah yemen gereken kuruyemişi öğlen yiyeceksin..ya da aralarda yasak olmayan ayran ya da süt içerek idare edeceksin canım.. ya da senin dediğin gibi akşamı önceye çekeceksin..5 gibi..kolay gelsin

Son düzenleme:

Tebrikler kızlarrrr

Birdy

Beyhan25

Selmanınkızı

kıss kısır insanı uyutur muu..kesin yanında yoğurtlu bişey yedin bence galiba sanursam

Yooo 1.5 kase kısır ve 1 kase mercimek çorbası sadece bunları yedim. Ve dikkat ediyorum ne zaman bulgur pilavı ya da benzeri bişey yesem saat kaç olursa olsun bir saat sonra uyuyorum.

kızlar diyete başlayalı tam 1 hafta oldu.4 kilo gitmiş bile ama eksiksiz yaptım yasak hiç birşey yemedim.çooook mutluyum hafta sonları tartılıp yazıcam

Yooo 1.5 kase kısır ve 1 kase mercimek çorbası sadece bunları yedim. Ve dikkat ediyorum ne zaman bulgur pilavı ya da benzeri bişey yesem saat kaç olursa olsun bir saat sonra uyuyorum.

yemekten sonra hemen uyku olursa demir eksikliğinden oluyormuş arkadaşlar oda kilo vermeyi englliyormuş dikkat

merhaba kızlar
aylar sonra kendıme bı odul vereyım dedım cok abarttım yaa
bı yemısım kı sormayın malum adıyamanlıyız tabı kı cıgkofte yaptım odul icin
normalde de yenebılıyo ama ben cook yemek ıstıyodum bı de yanında lavas tabi
neyse menume geceyım
sabah
melemenle karaty tabagı
aksam
belkıde bı legenın yarısı cıgkofte
bılumum yesıllık ayran ayran
lavas
komsunun boregı:26:
boyleyım ıste ya yapınca tam yaparım bırakınca da aamaaaaan

sabah klasik kahvaltımı yaptım 8de.
fakat 2 de koca spomun ekmek dürüm yedim nefret ediyorum kendimden.
akşam yogurt ve bastıramadığım için bol cezerye yedim(((
ben iradesizim ya tam kilo vercektim uffff.
ama yarın kjaldığım yerden devam edicem kızlar

tamam canım ekle beni de listeye....bu sabah itibariyle 65,6 kg. ile başlamış bulunmaktayım ..... aldığım kiloları verip hedefime de ulaşıcam inşallah...

ihya cım bugün tam ihya olmuşsun
ah o leğenin öbür yarısını da ben yiyeydim nolurdu sanki

kızlar takıldığım başka bi topicte birisi bu çorbayla 2 günde tam 2.600 gr verdi
kadın şu an şokta:94::94::94:

sabah

kıymalı kaşarlı omlet

öğlen

tarhana
tavuk sote
2-3 kaşık bulgur pilavı

akşam

dolu bir tabak zeytinyağlı bakla
yoğurt
semizotu salatası

sabah

kıymalı kaşarlı omlet

öğlen

tarhana
tavuk sote
2-3 kaşık bulgur pilavı

akşam

dolu bir tabak zeytinyağlı bakla
yoğurt
semizotu salatası

Ayyy bugünkü yemeklerin ne kadar güzelmişşşş , afiyet olsun cicim

Son düzenleme:
eline saglik canim cok guzel bir liste olmus

kilo verebilen herkezi tebrik ediyorum darisi yerinde sayanlar ve veremeyenlerin basina insallah

yemekten sonra hemen uyku olursa demir eksikliğinden oluyormuş arkadaşlar oda kilo vermeyi englliyormuş dikkat

Ahhh ah zaten fenalardayım. Ferritinim 4 lerde falan hgb 8 lerdeydi en son. B vit bakıldığında ise 123 falandı.Önceden ekmek arası beslenen biri olduğum için... Yavaş yavaş toparlayacağz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…