arkadaşım ben bu haftaki kilo bildirimi listesinde listeye girmek isteyenler başlıgında adımın karşısında 2 hafta sonra yazısını gördüm bu gün içinde liste yapmayı kabul ettigimi yazmıştım işte oldugundan görememişsinolsun önemli degil yani ben şimdi haftayamı yoksa2 hafta sonramı kilo bildirimi yapabilecegim onu merak etmiştim sadece kızz ne güzelde kilo vermiştim annemmmm....
kilo vermekten ziyade kilomu koruma derdindeyim ben:) dediğin doğru.benim şöyle bi durumum var sabah klasik karatay kahvaltısı beni çok rahat 8 9 hatta 10 saat idare edebiliyo o yüzden öğle yemeği yiyemiyorum istesem de boğazımdan geçmiyo.akşama doğru olunca da biraz fazla aç hissediyorum. akşam yemeğini daha erkene alayım diyorum ama 18.30 19.00 olmadan yiyemiyorum napmak lazım acaba?yasaklı olan hiçbir şeyi yemiyorum allahtan.:)
Rumuz haftalık yüzde
1. birdy -1,56:119::119:
2.beyhan25 -1,13:119::119
3.Selmanınkızı -1,08:119:
4.Fzgun -0,68
5.melexin -0,58
6.ihya -0,53
7.Özlemkartal -0,44
8.sersum -0,38
9.Ficans -0,30
10.Kanael 0,00 :130:
11.fmby8785 +0,74:2:
12.makbule007 +1,98:2:
13. Bruxelles +3,28
iznliler:
-Nurudilara
-topalpire
Lİsteye girmek isteyeneler
-Çiğdemklan(haftaya) :130:
-cafo(2 hafta sonra)
-Mimu88(2 hafta sonra)
Liste dışı olanlar:
-Sadeceaşkım
-Reyhan55
-İğneoyası
-Adigegupse
Kısır uykumu getirdi yaa :95:
kıss kısır insanı uyutur muu..kesin yanında yoğurtlu bişey yedin bence galiba sanursam
başlayalı 1 hafta oluyor 78 kiloda başladım gelişmeleri yazacağım arkadaşlar tam uygulamaya çalışıyorum.şu an için 20 dakika yürüyorum parktaki aletlerle çalışıyorum.çayı şekersiz içemem diyordum inanın içilebiliyormuş.müthiş bir kitap tamamıyla sağlıklı beslenme herkeze şans diliyorum birbirimize destek olalım kızlar :))
Yooo 1.5 kase kısır ve 1 kase mercimek çorbası sadece bunları yedim. Ve dikkat ediyorum ne zaman bulgur pilavı ya da benzeri bişey yesem saat kaç olursa olsun bir saat sonra uyuyorum.
benim kilolar aynı hızında yani kaplumbağa misali gidiyor ama şükür ki gidiyor..sen de ++ dasın sanırım..üzülme canım..burada kalırsan veririz hepberaber biliyosun..naaapçan listeye katılıcan mı menü bildirimine başlıyo musun ..öyleyse ekleyeyim hemen de 2 hafta sonra da liste de ol canım. .süre geçmesin
kızlar diyete başlayalı tam 1 hafta oldu.4 kilo gitmiş bile ama eksiksiz yaptım yasak hiç birşey yemedim.çooook mutluyumhafta sonları tartılıp yazıcam
ihya cım bugün tam ihya olmuşsunmerhaba kızlar
aylar sonra kendıme bı odul vereyım dedım cok abarttım yaa
bı yemısım kı sormayın malum adıyamanlıyız tabı kı cıgkofte yaptım odul icin
normalde de yenebılıyo ama ben cook yemek ıstıyodum bı de yanında lavas tabi
neyse menume geceyım
sabah
melemenle karaty tabagı
aksam
belkıde bı legenın yarısı cıgkofte
bılumum yesıllık ayran ayran
lavas
komsunun boregı:26:
boyleyım ıste ya yapınca tam yaparım bırakınca da aamaaaaan
Tebrikler kızlarrrr
Birdy
Beyhan25
Selmanınkızı
kızlar takıldığım başka bi topicte birisi bu çorbayla 2 günde tam 2.600 gr verdi
kadın şu an şokta:94::94::94:
sabah
kıymalı kaşarlı omlet
öğlen
tarhana
tavuk sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
akşam
dolu bir tabak zeytinyağlı bakla
yoğurt
semizotu salatası
Rumuz haftalık yüzde
1. birdy -1,56:119::119:
2.beyhan25 -1,13:119::119
3.Selmanınkızı -1,08:119:
4.Fzgun -0,68
5.melexin -0,58
6.ihya -0,53
7.Özlemkartal -0,44
8.sersum -0,38
9.Ficans -0,30
10.Kanael 0,00 :130:
11.fmby8785 +0,74:2:
12.makbule007 +1,98:2:
13. Bruxelles +3,28
iznliler:
-Nurudilara
-topalpire
Lİsteye girmek isteyeneler
-Çiğdemklan(haftaya) :130:
-cafo(2 hafta sonra)
-Mimu88(2 hafta sonra)
Liste dışı olanlar:
-Sadeceaşkım
-Reyhan55
-İğneoyası
-Adigegupse
yemekten sonra hemen uyku olursa demir eksikliğinden oluyormuş arkadaşlar oda kilo vermeyi englliyormuş dikkat
uleeyyynn millette ne metabolizma var beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?