sersuuum duy benide benide listeye al bugunden itibaren bende baslıyorum cok fena sıkı cooook.sizleri okuyup motıve oluyorum kızlar lütfen cvp yazın beni önemseyin:))ihtiyacım var.11ay önce doğum yaptım,çalışıyorum öğretmenim sabahcıyım bu nedenle kahvaltı problem oluyor okulka götürüyorum fakat tenefüsler 5 dakika.nese bunlar mazeretlerim sanırım.73 kiloyum boy:170.10kilo vermem lazım yoksa böyle dev kadın gibi yaşamaya devam edemeyeceğim(((
kahvaltı:
1yumurta
6badem
yarım avuc tulum peynir
yarım domates
maydanoz
irademe karsı savasımı kati bi şekilde ilan ediyoruuuum!!
Bu diyette özellikle sabah kahvaltısı önemli, kahvaltıyı iyi yaparsanız, daha sonra acıkma durumlarınız olmuyor. Bence biraz daha erken kalkıp iyi bir kahvaltı yapıp çıkarsanız, daha sonra açıkma ihimaliniz ortadan kalkar.
Allah Allah , nassı böyle olabiliyo ki....Sıfır kaçamakla sıfır kilo....Başka bir sebebi olmalı...
ne troid ne insülin direnci hiçbiey yok sabah akşam spordayım evet bi sebebi olmalı değil mi
Allah Allah , nassı böyle olabiliyo ki....Sıfır kaçamakla sıfır kilo....Başka bir sebebi olmalı...
ne troid ne insülin direnci hiçbiey yok sabah akşam spordayım evet bi sebebi olmalı değil mi
günaydın arkadaşım biliyosun bende senin gibi kilo veremiyordum geçen hafta karataya uygun olara sadece protein [et süt yumurta peynir] yiyerek 1500 gr verdim istersen birde bunu dene umarım sende kilo verebilirsin sıkma canını moralini bozma..en azında kilo veremesekte kiloda almıyoruz bu da önemli bi şey dimi canım...xc9....
biz de seni çok seviyoz bebişim..Ya evet , ben çok seviyorum burdaki dostlarımı , bırakamıyorum o yüzden de...Benim de göbek sorunum var , o sebeple gelmiştim bu topiğe.Neticede hem göbek kaldı , hem de ben
işin zor canımcımSon 1hafta cok yogun gecti hayatim 2 cocukla nasil gecti zaman anlamadim yarin annemler gidiyor bundan sonra zor ve yorucu gunler beni bekliyor en buyuk destekcim sizler olacaksiniz evet suan bebisler yeni uyudu oglum kardesi dünya ya gelmesiyle butun huylar degisti birde evde her istedigi yapilmasi ile butun duzen bozuldu bilmem nasil duzelecek bana akil verin kizlar bu hafta kacamakli karatay oldu ama yoluna gircek insallah
tamamdır işlem tamamKendime yeni bir cizgi cizmeliyim ayrica beni de listeye alin kizlar 2 hafta bekliyecem menü bildirimi yapcam sonra listedeyim dimi sersum duy sesimi sanirim listeleri sen hazirliyorsun boylelikle biraz disipline girerim yoksa bu kilolar gitmez koca karinla dolasmak cok sinir belki dogum yapali 75 gun olsa da artik sıkıldim ama biliyorum bende ki bu azimle bu kilolar gider guleryuz de mutlu mesut olur sevgiyle kalin mutlu kalin...
hoşgeldin canım.sersuuum duy benide benide listeye al bugunden itibaren bende baslıyorum cok fena sıkı cooook.sizleri okuyup motıve oluyorum kızlar lütfen cvp yazın beni önemseyin:))ihtiyacım var.11ay önce doğum yaptım,çalışıyorum öğretmenim sabahcıyım bu nedenle kahvaltı problem oluyor okulka götürüyorum fakat tenefüsler 5 dakika.nese bunlar mazeretlerim sanırım.73 kiloyum boy:170.10kilo vermem lazım yoksa böyle dev kadın gibi yaşamaya devam edemeyeceğim(((
kahvaltı:
1yumurta
6badem
yarım avuc tulum peynir
yarım domates
maydanoz
irademe karsı savasımı kati bi şekilde ilan ediyoruuuum!!
biz de seni çok seviyoz bebişim..
işin zor canımcım..kıskançlık krizleri de oluyordur şimdi küçük abinin..valla benim ki tek olduğundan tavsiyelerim anlamsız olur..kardeşi olan çocuklu annelerin tavsiyeleri lazım sana ..kolay gelsin datlum
tamamdır işlem tamam
hoşgeldin canım..doğru yerdesin merak etme..seni de eklerim listeye..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listede olursun sen de
Kızlar herkese selam ,
Annemler gelecek bugün.Birazdan kısır yapıcam.Sofrada deli gibi yemeyi düşünüyorum ve korkuyorum :18::18::18::18::18:
Öpüyorum hepinizi.Akşama görüşürüz ...
Kızlar herkese selam ,
Annemler gelecek bugün.Birazdan kısır yapıcam.Sofrada deli gibi yemeyi düşünüyorum ve korkuyorum :18::18::18::18::18:
Öpüyorum hepinizi.Akşama görüşürüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?