Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar takıldığım başka bi topicte birisi bu çorbayla 2 günde tam 2.600 gr verdi
kadın şu an şokta:94::94::94:

Yuh bee helal olsun. Ne çorbası içmiş Kaç saatte bir ne kadar

Canım çok sağol ama esas birinci Kronikdeli imiş bu hafta.Bildirimi gözden kaçmış galiba.Yani esas alkış ona gitsin
Ama ben de kilo verebildiğim için sevindim açıkçası

Aaaaa öylemii O zaman Kronikdeli ye Tebrik ederim.

Ama sen fazla kasmadan yapıyorsun bildiğim kadarıyla en güzeli aslında ya strese girmemek lazım.

Ayyy bugünkü yemeklerin ne kadar güzelmişşşş , afiyet olsun cicim

Ayyy bugünkü yemekler

Sersumcum , sen 1.3 kg vermemiş miydin zaten , n'oldu o kilo anacım ? Gece uyuyunca geri mi gelmiş? Sabah sorucaktım unuttum...

canımcım 300 gr geri geldi..ben detoksa geçen haftaki kilomla değil(77.9 dum ) haftasonu kaçamakları sonucunda(baklava ,hamır kızartması vb..) 78.6 ile başlamıştım..
tabii cuma listesine 77.9 la girdiğim için 300 gr gitmiş gibi gözüküyor..şimdi de regl olmak üzereyim onun şişkinliği de var..aslında daha iyi durumdayım bence ama göstermiyom haftaya cumaya kopacak dananın kuyruğu şekerim

Evet canım , ben çok öğünlü besleniyorum.Gece de acıkırsam atıştırıyorum.Sizler gibi dayanamıyorum ben
Karatay Teyze'nin tasvip etmediği şeyler de tüketiyorum

Yooo 1.5 kase kısır ve 1 kase mercimek çorbası sadece bunları yedim. Ve dikkat ediyorum ne zaman bulgur pilavı ya da benzeri bişey yesem saat kaç olursa olsun bir saat sonra uyuyorum.
ilginç:44::44:
adımın gereğini yaptım diyosun
tamam canım ekle beni de listeye....bu sabah itibariyle 65,6 kg. ile başlamış bulunmaktayım ..... aldığım kiloları verip hedefime de ulaşıcam inşallah...

ekledim seni de canım..2 hafta sonra bakalım noolcek

Hah , öyle desene anacım , şimdi içime sindi işte Ben de diyorum bu kız 2 gün ayranla hayatta kaldı , reva mı :44::44::44:
Hadi bakalım haftaya bekliyoruz patlamayı

kısslarr..sersum kaçarr... Behzat Ç. zamanı..zaten bitiriyolarmışş..2 haftada bir oluyor artık..hiçbir kanal alamamış dizinin cezaları yüzünden

iyi geceler bol leptinler...

Kizlar slm aksam Yemegi olarak 1 cb kuruyemis 2 hurma Yedim

simdi de sutlu kahvem
yatmadan Leslie ile 2 mile yuruyus yapacagim
simdi ders calismaliyim opuyorum :18:

Evet canım , ben çok öğünlü besleniyorum.Gece de acıkırsam atıştırıyorum.Sizler gibi dayanamıyorum ben
Karatay Teyze'nin tasvip etmediği şeyler de tüketiyorum

Bende şuan bisküvi ve çay tüketiyorum. Dayanamadım :18: Salı da kociş tartacak bilmiyorum nolur artık :18::18::18: Ya biraz yiyorum ohooooo bırak sen bırak diyo :18:

kısslarr..sersum kaçarr... Behzat Ç. zamanı..zaten bitiriyolarmışş..2 haftada bir oluyor artık..hiçbir kanal alamamış dizinin cezaları yüzünden
İyi seyirler canımcım
iyi geceler bol leptinler...

o zaman sen karatay diyeti yapmıyorsun
Yok , yapmıyorum...
Bende şuan bisküvi ve çay tüketiyorum. Dayanamadım :18: Salı da kociş tartacak bilmiyorum nolur artık :18::18::18: Ya biraz yiyorum ohooooo bırak sen bırak diyo :18:
Afiyet olsun Çiğdemcim ...Erkeklerin klasik "ya hep ya hiç" felsefesi işte , kulak asma sen

kocam sütlaç istemişti mis gibi yaptım 3 gündür yiyor ben sadece kokladım kızım börek istedi 2 gün börek yediler onu da kokladım marketete elim bitter çikolataya uzandı aldım eve geldim yine de yemeyecektim ama mercimek tanesi kadar ısırdım 2 haftadır tek günahım bu ama sonuç 0
sabır sabır ya sabır

Afiyet olsun Çiğdemcim ...Erkeklerin klasik "ya hep ya hiç" felsefesi işte , kulak asma sen

Ya sorma. Asmıyorum zaten yedim. Pişman değilim ama. Regl olduğum için bugun izin verdim kendime yarın devam edicem tam gaz.

Valla aynen yedi yedi canım istedi. Bende yicem dedim napim Yeter sabrettiğim

Allah Allah , nassı böyle olabiliyo ki....Sıfır kaçamakla sıfır kilo....Başka bir sebebi olmalı...

Ya sorma. Asmıyorum zaten yedim. Pişman değilim ama. Regl olduğum için bugun izin verdim kendime yarın devam edicem tam gaz.

Valla aynen yedi yedi canım istedi. Bende yicem dedim napim Yeter sabrettiğim

Bu regl işi diyet işlerini acayip sabote ediyo valla ...

Kızlar ben de kaçar....
İyi geceler cümleten , öptüm hepinizi

Iyi geceler kizlar.

Canlarim Kusura bakmayin Dis agrimdan bildirim yapamadim.
gecen haftaki kg-72. 600.
Bu haftaki kg 72.100
Baslangic 83 kg
Boy 1.58.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…