- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
kızlar takıldığım başka bi topicte birisi bu çorbayla 2 günde tam 2.600 gr verdi
kadın şu an şokta:94::94::94:
Canım çok sağol ama esas birinci Kronikdeli imiş bu hafta.Bildirimi gözden kaçmış galiba.Yani esas alkış ona gitsin
Ama ben de kilo verebildiğim için sevindim açıkçası
Ayyy bugünkü yemeklerin ne kadar güzelmişşşş , afiyet olsun cicim
Ayyy bugünkü yemekler
Sersumcum , sen 1.3 kg vermemiş miydin zaten , n'oldu o kilo anacım ? Gece uyuyunca geri mi gelmiş? Sabah sorucaktım unuttum...
Yuh bee helal olsun. Ne çorbası içmişKaç saatte bir ne kadar
Aaaaa öylemiiO zaman Kronikdeli ye Tebrik ederim.
Ama sen fazla kasmadan yapıyorsun bildiğim kadarıyla en güzeli aslında ya strese girmemek lazım.
ilginç:44::44:Yooo 1.5 kase kısır ve 1 kase mercimek çorbası sadece bunları yedim. Ve dikkat ediyorum ne zaman bulgur pilavı ya da benzeri bişey yesem saat kaç olursa olsun bir saat sonra uyuyorum.
adımın gereğini yaptım diyosunmerhaba kızlar
aylar sonra kendıme bı odul vereyım dedım cok abarttım yaa
bı yemısım kı sormayın malum adıyamanlıyız tabı kı cıgkofte yaptım odul icin
normalde de yenebılıyo ama ben cook yemek ıstıyodum bı de yanında lavas tabi
neyse menume geceyım
sabah
melemenle karaty tabagı
aksam
belkıde bı legenın yarısı cıgkofte
bılumum yesıllık ayran ayran
lavas
komsunun boregı:26:
boyleyım ıste ya yapınca tam yaparım bırakınca da aamaaaaan
tamam canım ekle beni de listeye....bu sabah itibariyle 65,6 kg. ile başlamış bulunmaktayım ..... aldığım kiloları verip hedefime de ulaşıcam inşallah...
canımcım 300 gr geri geldi..ben detoksa geçen haftaki kilomla değil(77.9 dum ) haftasonu kaçamakları sonucunda(baklava ,hamır kızartması vb.. ) 78.6 ile başlamıştım..
tabii cuma listesine 77.9 la girdiğim için 300 gr gitmiş gibi gözüküyor..şimdi de regl olmak üzereyim onun şişkinliği de var..aslında daha iyi durumdayım bence ama göstermiyomhaftaya cumaya kopacak dananın kuyruğu şekerim
Hah , öyle desene anacım , şimdi içime sindi işteBen de diyorum bu kız 2 gün ayranla hayatta kaldı , reva mı :44::44::44:
Hadi bakalım haftaya bekliyoruz patlamayı
o zaman sen karatay diyeti yapmıyorsunEvet canım , ben çok öğünlü besleniyorum.Gece de acıkırsam atıştırıyorum.Sizler gibi dayanamıyorum ben
Karatay Teyze'nin tasvip etmediği şeyler de tüketiyorum
Evet canım , ben çok öğünlü besleniyorum.Gece de acıkırsam atıştırıyorum.Sizler gibi dayanamıyorum ben
Karatay Teyze'nin tasvip etmediği şeyler de tüketiyorum
kısslarr..sersum kaçarr...Behzat Ç. zamanı. .zaten bitiriyolarmışş. .2 haftada bir oluyor artık. .hiçbir kanal alamamış dizinin cezaları yüzünden
İyi seyirler canımcım
iyi geceler bol leptinler...
Yok , yapmıyorum...o zaman sen karatay diyeti yapmıyorsun
Afiyet olsun Çiğdemcim ...Erkeklerin klasik "ya hep ya hiç" felsefesi işte , kulak asma senBende şuan bisküvi ve çay tüketiyorum. Dayanamadım :18: Salı da kociş tartacak bilmiyorum nolur artık :18::18::18: Ya biraz yiyorum ohooooo bırak sen bırak diyo :18:
kocam sütlaç istemişti mis gibi yaptım 3 gündür yiyor ben sadece kokladım kızım börek istedi 2 gün börek yediler onu da kokladım marketete elim bitter çikolataya uzandı aldım eve geldim yine de yemeyecektim ama mercimek tanesi kadar ısırdım 2 haftadır tek günahım bu ama sonuç 0Bende şuan bisküvi ve çay tüketiyorum. Dayanamadım :18: Salı da kociş tartacak bilmiyorum nolur artık :18::18::18: Ya biraz yiyorum ohooooo bırak sen bırak diyo :18:
Yok , yapmıyorum...
sen öyle takılıyosun o zaman
vallahi kiloları verince keyfine ben de takılacağım hem de hedefe 1 kg kaldı diye çizelgeye yazacağım
Afiyet olsun Çiğdemcim ...Erkeklerin klasik "ya hep ya hiç" felsefesi işte , kulak asma sen
kocam sütlaç istemişti mis gibi yaptım 3 gündür yiyor ben sadece kokladım kızım börek istedi 2 gün börek yediler onu da kokladım marketete elim bitter çikolataya uzandı aldım eve geldim yine de yemeyecektim ama mercimek tanesi kadar ısırdım 2 haftadır tek günahım bu ama sonuç 0
sabır sabır ya sabır
Allah Allah , nassı böyle olabiliyo ki....Sıfır kaçamakla sıfır kilo....Başka bir sebebi olmalı...kocam sütlaç istemişti mis gibi yaptım 3 gündür yiyor ben sadece kokladım kızım börek istedi 2 gün börek yediler onu da kokladım marketete elim bitter çikolataya uzandı aldım eve geldim yine de yemeyecektim ama mercimek tanesi kadar ısırdım 2 haftadır tek günahım bu ama sonuç 0
sabır sabır ya sabır
Ya evet , ben çok seviyorum burdaki dostlarımı , bırakamıyorum o yüzden de...Benim de göbek sorunum var , o sebeple gelmiştim bu topiğe.Neticede hem göbek kaldı , hem de benYok , yapmıyorum...
sen öyle takılıyosun o zaman
vallahi kiloları verince keyfine ben de takılacağım hem de hedefe 1 kg kaldı diye çizelgeye yazacağım
Ya sorma. Asmıyorum zaten yedim.Pişman değilim ama. Regl olduğum için bugun izin verdim kendime yarın devam edicem tam gaz.
Valla aynen yedi yedi canım istedi. Bende yicem dedim napimYeter sabrettiğim
Bu regl işi diyet işlerini acayip sabote ediyo valla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?