Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İşte aynen bende dün bulgur yedim bu gun şiştim. Kesinlikle bulguru çıkardım. Yapmıycam da yemiycem de Ne güzel bi rakam görmüştüm dün sabah bugün ise şoktayım

kızlar inanamıyorum ya bulgur neden yasakama hoca nın mutfağım kitabında büssürü bulgurlu tarif var.ben bulgurda yemezsem ne yicem ya ama kısır cok gevsetiyodu beni bu diyette.
öğleyin ne yiyoruuuuzz

Eğer kendini tutabiliyorsan yiyebilirsin. Ben tutamıyorum canım. 3 kaşığı geçmeyecek.Bir çok şey yiyebilirsin proteinler serbest.Sağlıklı yağlar serbest. Glisemik indeksi 50 nin altında olan yiyecekler serbest. Tabiki pişmiş hallerini de göz önünde bulunduracaksın.

kızlar inanamıyorum ya bulgur neden yasakama hoca nın mutfağım kitabında büssürü bulgurlu tarif var.ben bulgurda yemezsem ne yicem ya ama kısır cok gevsetiyodu beni bu diyette.
öğleyin ne yiyoruuuuzz
Bulgur yasak degil canim sadece kilo vermeni yavaslatiyor yani bence

İşte aynen bende dün bulgur yedim bu gun şiştim. Kesinlikle bulguru çıkardım. Yapmıycam da yemiycem de Ne güzel bi rakam görmüştüm dün sabah bugün ise şoktayım
Bugun biraz daha Bol Suyla atarsin canim uzulme hic kilo degil o bulgur bulgur

Bugun biraz daha Bol Suyla atarsin canim uzulme hic kilo degil o bulgur bulgur

Resmen tok uyandım ya. O yüzden sabah da çok tıka basa doldurmadım. Her şeyden daha az yedim. Detoks bile düşünüyorum yani o derece... Wc ye de düzenli çıkamıyorum zaten :44: Bi yerlerde yanlış yapıyorum....

selam kızlar bugün çok mutluyum artık lakabım 67elif değil.aslında pazar günleri tartılıyorum ama dayanamadım sabah tartıldım ve 66,4 çıktımdemekki benim tek eksiğim fiziksel aktiviteymiş.ne3yse 23 nisana kadar zaten hergün step :))))))))menümü de yazayım hemen
sabah:kıymalı yumurta,peynir,zeytin,1 ısırık simit
öğleden sonra arkadaşımın bebek mevlüdü var eğer pide varsa yarım yerim olmaz mı herkese orada diyetimi anlatacak halim yok.insanlar bazen gereksiz derecede geveze ve anlayışsız olabilo

tamam canlarım buldum ozaman ben bulgur yüzünden kilo veremiyorum.kısır içliköfte bulgur pilavı yiyoıdum cılgınca oki yemem:):44:

Tualet sorunu bende de var canim maalesef detoks ta Ben denedim AMA aksam oyle bir actim Ki ne ler Yedim
bence yoldan sasmamak ve bulgur a dikkatetmek onemli bir de aksam ogunlerini daha az tutmak ve en gec Altida bit irkmek

kızlar merhaba. bugn işler yoğun oldugu için siteye anca girebildim. nasılsınız naklım ?

sabah menümü yazaym hemen
şekersz çay
1 adt haşlanmış yumurta
yarm kase yogurt
biraz peynir
6 zeytin.

öpüldünüzzzz

tamam canlarım buldum ozaman ben bulgur yüzünden kilo veremiyorum.kısır içliköfte bulgur pilavı yiyoıdum cılgınca oki yemem:):44:

Ya az ye ya da kilo verene kadar uzak dur En azından ben öyle yapıcam.

Tualet sorunu bende de var canim maalesef detoks ta Ben denedim AMA aksam oyle bir actim Ki ne ler Yedim
bence yoldan sasmamak ve bulgur a dikkatetmek onemli bir de aksam ogunlerini daha az tutmak ve en gec Altida bit irkmek

Ya yakında yumurta yemekten gıdaklayacağım gerçekten Biraz araştırayım da kitaptan çeşitlendirmek istiyorum. Bu haftayı çok iyi değerlendirmem lazım. Detoksu haftaya pazartesiden itibaren düşünüyorum canım ben. Bakalım şimdilik devam düzene. Bari egzersizi daha fazla yapıyım diyorum.

Mrhaba nasıl olsun işte dert aynı dert. Menün güzel kaçamaksız. Sen nasılsın ?

Merhaba arkadaşlar:) Nasılsınız?
Bugün diyetimin 13. günü, kaçamaksız 2 hafta geçirdim canım ne bir parça ekmek çekti ne de bir parça tatlı! Kendime hayret ediyorum süper bi duyguymuş:) Yalnız sizin gibi böyle 2-3 kiloluk eksilmeler olmadı bende. Sporla desteklememe rağmen 64.5den bugün 63.2ye düştüm :/ Sizce normal mi? Gerçi sanırım fazla kilomun 2-3 kilo olmasından dolayı da bu kadar yavaş gidiyor olabilir bilmiyorum.

Tualet sorunu bende de var canim maalesef detoks ta Ben denedim AMA aksam oyle bir actim Ki ne ler Yedim :14
benim de tuvalet sorunum vardı ilk başlarda.daha sonra sabah akşam bir kaşık zeytinyağı yine sabah akşam 1 tatlı kaşığı keten tohumu yoğurda salataya falan karıştırdım bi de her sabah şu form çayların kayısılı olanlarından yiyorum bazen de sabahları 1 kuru incir ya da 2-3 gün kurusu yiyorum vallahi artık her şeyi yaptım böyle de bi alışkanlık edindim.şimdi çok şükür her sabah rahatlıkla tuvalete çıkıyorum.muhtemelen biliyosunuzdur bunları da yine de söylemek istedim.

bu arada özellikle ankaralı karataycılar atatürk orman çiftliği'nin yoğurdu ve sütü hakkında ne düşünüyosunuz?.ben bazen yoğurdu tutturamıyorum ya da çok meşgul oluyorum ve aoç'nin süt ve yoğurdunu tercih ediyorum.sütü zaten mandıradan ya da tamamen doğal almam en azından ankara'dayken imkansız.memleketteyken anneannem sütü yumurtayı yoğurdu tereyağını hep getirir ama ankaraya yalnızca doğal tereyağı getirtebiliyorum.sizce aoç'nin ürünlerini tüketmekte bi sakınca var mıdır?böyle sürekli tonla soru soruyorum ama yeni olduğum için hepinizin de bilgisine, tecrübelerinize ihtiyacım var.

Tesekkurler canim form Çaylar bende de ise yariyor AMA iki poset demliyorum Ben
bence de canim egzersiz cok onemli bende arttiracagim bu hafta hepimiz güzel kilolar verice a o zaman bulgurlu da artik kilo verene kadar dayanmak lazim

Muhtemelen oyuzden canim tebrik ediyorum seni az Giden yagdan cok Giden kastan

öğle yemeğim:
1tabak ıspanak
1sb ayran
2ucak köfte
1adet rendelenmiş turp

kızlar kızım bronşiolit oldu o nedenle onu bi an bile bırakamıyorum babane baba olsada harika baksalarda.
been evde walk egzersizi yapsam yarım saat yeter mi. bugün için?

Gecmis olsun canim ogluna bence yeter

Tesekkurler canim form Çaylar bende de ise yariyor AMA iki poset demliyorum Ben
bence de canim egzersiz cok onemli bende arttiracagim bu hafta hepimiz güzel kilolar verice a o zaman bulgurlu da artik kilo verene kadar dayanmak lazim

Ya sorun değil hiç yemesemde olur yeterki vereyim :44:

İlk başta yarım saat sonra hafta hafta 10 ar dk artırın diyor hoca hiç yoktan iyidir tbiki. Önemli olan bebiş. Geçmiş olsun.

kizlar dogru tespittesiniz...
bulgur ve diger serbest baklagiller kilo verdirmiyo..1 hafta deneyin -3 kilo garanti ..denenmistir...ama nereye kadar yeme yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…