- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Gunaydinn Kizlar nasilsiniz bakalim Ben bomba gibiyim dun sanirim odem Falan Vardi o yuzden oyle cikti kilom tabikii bir onceki aksam ne yediginlede ilgili bulgur yersen hic sansin yok :18:neyse bugun 700gr eksigim Dunden AMA Gecin haftaya gore hala artibu gun den itibaren bulgurlu da cikardim
sporu da arttiracam
kızlar inanamıyorum ya bulgur neden yasakama hoca nın mutfağım kitabında büssürü bulgurlu tarif var.ben bulgurda yemezsem ne yicem ya ama kısır cok gevsetiyodu beni bu diyette.
öğleyin ne yiyoruuuuzz
Bulgur yasak degil canim sadece kilo vermeni yavaslatiyor yani bencekızlar inanamıyorum ya bulgur neden yasakama hoca nın mutfağım kitabında büssürü bulgurlu tarif var.ben bulgurda yemezsem ne yicem ya ama kısır cok gevsetiyodu beni bu diyette.
öğleyin ne yiyoruuuuzz
Bugun biraz daha Bol Suyla atarsin canim uzulme hic kilo degil o bulgur bulgurİşte aynen bende dün bulgur yedim bu gun şiştim. Kesinlikle bulguru çıkardım. Yapmıycam da yemiycem deNe güzel bi rakam görmüştüm dün sabah bugün ise şoktayım
Bugun biraz daha Bol Suyla atarsin canim uzulme hic kilo degil o bulgur bulgur
Tualet sorunu bende de var canim maalesef detoks ta Ben denedim AMA aksam oyle bir actim Ki ne ler YedimResmen tok uyandım ya. O yüzden sabah da çok tıka basa doldurmadım. Her şeyden daha az yedim. Detoks bile düşünüyorum yani o derece...Wc ye de düzenli çıkamıyorum zaten :44: Bi yerlerde yanlış yapıyorum....
tamam canlarım buldum ozaman ben bulgur yüzünden kilo veremiyorum.kısır içliköfte bulgur pilavı yiyoıdum cılgınca oki yemem:):44:
Tualet sorunu bende de var canim maalesef detoks ta Ben denedim AMA aksam oyle bir actim Ki ne ler Yedim
bence yoldan sasmamak ve bulgur a dikkatetmek onemli bir de aksam ogunlerini daha az tutmak ve en gec Altida bit irkmek
kızlar merhaba. bugn işler yoğun oldugu için siteye anca girebildim. nasılsınız naklım ?
sabah menümü yazaym hemen
şekersz çay
1 adt haşlanmış yumurta
yarm kase yogurt
biraz peynir
6 zeytin.
öpüldünüzzzz
benim de tuvalet sorunum vardı ilk başlarda.daha sonra sabah akşam bir kaşık zeytinyağı yine sabah akşam 1 tatlı kaşığı keten tohumu yoğurda salataya falan karıştırdım bi de her sabah şu form çayların kayısılı olanlarından yiyorum bazen de sabahları 1 kuru incir ya da 2-3 gün kurusu yiyorum vallahi artık her şeyi yaptım böyle de bi alışkanlık edindim.şimdi çok şükür her sabah rahatlıkla tuvalete çıkıyorum.muhtemelen biliyosunuzdur bunları da yine de söylemek istedim.Tualet sorunu bende de var canim maalesef detoks ta Ben denedim AMA aksam oyle bir actim Ki ne ler Yedim:14
bence yoldan sasmamak ve bulgur a dikkatetmek onemli bir de aksam ogunlerini daha az tutmak ve en gec Altida bit irkmek
Tesekkurler canim form Çaylar bende de ise yariyor AMA iki poset demliyorum Benbenim de tuvalet sorunum vardı ilk başlarda.daha sonra sabah akşam bir kaşık zeytinyağı yine sabah akşam 1 tatlı kaşığı keten tohumu yoğurda salataya falan karıştırdım bi de her sabah şu form çayların kayısılı olanlarından yiyorum bazen de sabahları 1 kuru incir ya da 2-3 gün kurusu yiyorum vallahi artık her şeyi yaptım böyle de bi alışkanlık edindim.şimdi çok şükür her sabah rahatlıkla tuvalete çıkıyorum.muhtemelen biliyosunuzdur bunları da yine de söylemek istedim.
bence de canim egzersiz cok onemli bende arttiracagimYa yakında yumurta yemekten gıdaklayacağım gerçektenBiraz araştırayım da kitaptan çeşitlendirmek istiyorum. Bu haftayı çok iyi değerlendirmem lazım. Detoksu haftaya pazartesiden itibaren düşünüyorum canım ben. Bakalım şimdilik devam düzene. Bari egzersizi daha fazla yapıyım diyorum.
Mrhaba nasıl olsun işte dert aynı dert. Menün güzel kaçamaksız.Sen nasılsın ?
Muhtemelen oyuzden canim tebrik ediyorum seni az Giden yagdan cok Giden kastanMerhaba arkadaşlar:) Nasılsınız?
Bugün diyetimin 13. günü, kaçamaksız 2 hafta geçirdim canım ne bir parça ekmek çekti ne de bir parça tatlı! Kendime hayret ediyorum süper bi duyguymuş:) Yalnız sizin gibi böyle 2-3 kiloluk eksilmeler olmadı bende. Sporla desteklememe rağmen 64.5den bugün 63.2ye düştüm :/ Sizce normal mi? Gerçi sanırım fazla kilomun 2-3 kilo olmasından dolayı da bu kadar yavaş gidiyor olabilir bilmiyorum.
Gecmis olsun canim oglunaöğle yemeğim:
1tabak ıspanak
1sb ayran
2ucak köfte
1adet rendelenmiş turp
kızlar kızım bronşiolit oldu o nedenle onu bi an bile bırakamıyorum babane baba olsada harika baksalarda.
been evde walk egzersizi yapsam yarım saat yeter mi. bugün için?
Tesekkurler canim form Çaylar bende de ise yariyor AMA iki poset demliyorum Ben
bence de canim egzersiz cok onemli bende arttiracagimbu hafta hepimiz güzel kilolar verice a o zaman bulgurlu da artik kilo verene kadar dayanmak lazim
öğle yemeğim:
1tabak ıspanak
1sb ayran
2ucak köfte
1adet rendelenmiş turp
kızlar kızım bronşiolit oldu o nedenle onu bi an bile bırakamıyorum babane baba olsada harika baksalarda.
been evde walk egzersizi yapsam yarım saat yeter mi. bugün için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?