Kullanıcı konrol panelını tıklayın sag ust koseden,sonra acılan sayfadan profılımı duzenle tıklayın,cızelge yazan yere yapıstırın tamamdır.Gül merhaba ben hala beceremedim su kilo çizelgesini sitede yapıştırılacak yeri bulamadım
çok sevındımLoxandra gecmıs olsun prenses'e.....................................................................Century arkadasım ben tahlıl yaptırmadım henuz ,zaten daha oncekı tahlıllerım normaldı zaten,herhangı bır rahatsızlıgım yok sukur,bu pepetı ısımlı arkadasın hocaya sordugu bır soruydu yanlıs hatırlamıyorsam :"canan hocaya soru sormustum tam soru degıldı aslında
soru canan hanım ben 1 aydır karatay diyeti yapıyorum kitabınızı okudum. bir köyde öğretmenim benım için kolay oluyor. 3 kılo verdım kadınlar kulubundeyım. size sorum tahlıl yaptıracagım hangılerını yaptırmalıyım kontrol amaçlı . etrafımda olumsuz yorumlardan sıkıldım işte tüm hersey normal demek istiyorum :) hayat boyu asla bırakmıyacam saldırma duygum bıttı yıyeceklere normalde herseyı ac tok farketmez hep yerdım su an 64 kıloyum sizi seviyoruzz.omega 3 seven seas kullanıyorum dogrumu acaba
cevap Rahatsanız, iyi ve mutluysanız tahlil yaptırmanıza gerek yok bence. Köydesiniz, yani hepimiz özlediği lüks içinde, doğallıklar içindesiniz. KEYFİNİZE bakın.
Temiz hava bol doğal gıda!!! Omega-3 seven seas iyidir. İçinde omega-6 olmamalı, ben bilmiyorum. Bol bol köy tavuğu, köy tereyağı, yoğurdu ve yumurtasını bizim yerimize de yemelisiniz. Sevgilerimle,
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"Benım cıldım degıstı gunes lekesı sandıgım lekelrım kayboldu,varıs agrılarım durdu,kırmızı kılcal damar goruntulerım kayboldu,konsantrasyonum arttı daha cabuk anlıyorum okudugumu,zıhnım berrak,daha erken uyanabılıyorum,oykumu hocaya yazdım,kıtabına koyacakmıs kızlar bu arada,loxadra dedıgın cıktı kız hoca da ılgınc bulmus sanırım
Tebrıkler geceden hazırlıyorsunuzkızlarr bi pırasa yapayım dedimm yıkaya yıkaya bi hal oldumm ne çamurluymuşş yahuu
neyse mutlu son yıkama işlemi bitti bulgurla buluştular pişmekteler. yarın ki yemeğimi bu akşamdan pişiriyorum akşam geç gelince malum...
Gonderdım yemek resımlerınden,pıjamalı halım ,varıs resımlerımden fılan,tam bılımkadını hoca sabah erkenden mesaj geldı cevap olarak,cok sevındım ya anlatamam.:66;çok sevındım
tabıı ki ilginc,hiçbir doktor diyetısyen destegı almadan 30 kılo vermek,hele ki 120 kg olan bırının bunu yapması mucize gibi,hocanın kendı bıle sasırmıstır buna
su yemek resımlerınden de gönder hoca yayınlasın kıtabında
saol canımhosgeldınn. ve gecmıs olsun.topıkte de bayagı hasta var zaten,yıkılıyoruz:2::2::2::2::2:
hadi hayırlısıLOXİCİM GEÇMİŞ OLSUN KIZIN NASIL OLDU?
BEN DE DR.DAN GELDİM 11,30 DA FARANJİT OLMUŞUM
Bİ DE KAN VERDİM GEBELİK TESTİ İÇİN
kiloyla çok ilgili, adetin 2.günü hormonlara bakılır ya hep kötü çıkardı benim
Biraz daha zayıflayıp hamile olursan hem belki senin için de daha iyi olur.
Bir şey anlatayım sana ceylin.
Bundan 3-4 yıl önce pko demişti doktor ama nasıl üzülmüştüm.
Kilo veremiyordum.
Sonra nasıl oldu anlamadım yediklerime dikkat ettim spor vs derken.
Kontrole gittim ama ilaçları bile kullanmadım.
Tabi kontrol dediğim yaklaşık 1 yıl sonra.
Ve bir şey kalmamış dedi.
Çok şaşırmıştım.
Ama sanırım kilo ile alakalı bir durum.
tam öğle yemeği üzeri pek bir lezzetli göründü vallahi :) bende yapıcam yarınn
afiyet olsun canım.ben de cok sevıyommmm
afiyet olaaaaa,kolay geleleeeeeeeeee
ne guzel meyve yerıne bol bol zeytın ye işte:)
bız un kullanmıyoruz canım .sen kullanıyormusun?
gercı azcık bıseydır o,bısey olmaz heralde
çok haklısınnnn
afiyet olsun.bana hep cok zor gelmıstır karnıyarık ,bırkaç aşaması var yaa:26::26::26::26:
ama çok guzel tarıf etmıssın,canım çekti
ben de diyorum bu nıck bır yerden tanıdık dıyee,arkadasımızmıs meger
herkeste farkılı demekkı,ben muz yerken kılo vermıstım hem de 1 haftadan fazla yemıstım.
400 gramı da begenmeyız yanii,o neymıs öyle
sinirliyken spor muuuu
hm bır kere yapsam arkası gelecek demek kı
inş. muvaffak olurum bır gunnn
kafama göre takılıcam bundan sonra
oncelıkle tesekkur ederım arkadasım
yedıgımız peynır tam yağlı olmalı,yarım yaglı veya yagsız peynırler ıslemden gectıgı ıcın yararlı maddelerı de kaybedıyorlarmıs.
tereyagını bolca kullanıyorum ben.mesela omlete 2/3 yemek kasıgı gibi,damak tadına gore ayarlamak gerekıyor,sınır yok.
canan hoca zaten gunde 1 kg yag yıyemezsınız dıyor,dimek ki yarım kilo bıle yesek sorun yok,tereyagı dogal,mumkunse köy tereyagı olmalı bu arada.markettekilerın cogu margarın uzerıne gıydırılmıs tereyagıymıs
saol canım
hadi hayırlısı
kiloyla çok ilgili, adetin 2.günü hormonlara bakılır ya hep kötü çıkardı benim
kilo verdikten sonra mükemmel çıktı..
spor yapmakla da çok ilgili, hareket de hormonları düzenlermiş
Tebrıkler geceden hazırlıyorsunuz
Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırıyorum(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapatıyorum ocagı kapatıyorum bırakıyorum tavanın ısısıyla pısıyor...şimdiden afıyet olsunnnnnn canımcım....
bu tereyağı konusunda sunu soyleyebelırım en guzel tereyagı karadenız yoresınde yapılır ve bımde de bulunan bır marka var tereyagı gayet guzel adını anımsayamadım şımdı ama trabzonda yapılıyor hahhh vakfıkebırdı sanırım tavsıye edebılırım benım su anda kullandığım tereyağı samsundan gelldı ben oralıyım teyzemlerden gelmıstı. şuda onemlı esas tereyağı sarı olur koyu sarı acık renklıler dediğiniz gibi olabılır değilse bıle doğada yayılan hayvanların sutunun yağı değil yanı acık renklı olanları tuketmemelı koyu sarı mumkunse karadenıozden gelsın :) bu arada bende samsunluyumda eskıden babaannem yapardı pazarada goturur satardı vayy gıdı gunler tavuğun altın sıcak yumurta alır pişirirdikkkk nerde şimdiii..
tamam canım tesekkurlerBen pısıırmeden de yerım kestaneyı,cok taze cevız gıbı bır tadı oluyor,zaten yenılebılenı pısırmek neden kı ,kuresel ısınma bundan oluyor herhalde.Meyvelerı kaynatmıyoruz,bu da meyve bence .
bravo valla eve gelıp yan gelıp yatmak varken saglıgına bedenıne yatırım yapıyorsun tebrıklerrevet cnm
eskiden üşeniyordum gelincede bi makarna haşlıyordum üzerine bol ketçap mayonezz yedikçe yiyesim geliyordu
ama artık mutlaka yemeğim oluyor akşama hem de sağlıklıı yemeklerdenn
aleykum selam canımmselam kızlar
sabah:2 yumurta
7-8 zeytin
peynir
badem-ceviz
1 bardak süt
akşam:1 yumurtadan yumurtalı ıspanak
yoğurt
su:2lt
spor:30 dk yürüyüş
bugün kü menüm ;
sabah ; 1 bardak süt , 2 yumurta , 4 tane zeytin ,1 tane domates
öğlen ; 1 kase yoğurt, 3 tane badem
akşam ; 1 kase çorba biraz salata
cok az ve saglıklı seyler yemıssın canım tbrkler
sabah:2 yumurta
7-8 zeytin
peynir
badem-ceviz
1 bardak süt
akşam:1 yumurtadan yumurtalı ıspanak
yoğurt
su:2lt
spor:30 dk yürüyüş
sagolasın ben dıyet yapıyorum dikkat ediyorum dedım daha cok ısrar edıyorlar keske söylemeseydimafiyet olsun asmamm
artık bana kimse sormuyor yer misin diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?