Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlarr bi pırasa yapayım dedimm yıkaya yıkaya bi hal oldumm ne çamurluymuşş yahuu
neyse mutlu son yıkama işlemi bitti bulgurla buluştular pişmekteler. yarın ki yemeğimi bu akşamdan pişiriyorum akşam geç gelince malum...

Gül merhaba ben hala beceremedim su kilo çizelgesini sitede yapıştırılacak yeri bulamadım
Kullanıcı konrol panelını tıklayın sag ust koseden,sonra acılan sayfadan profılımı duzenle tıklayın,cızelge yazan yere yapıstırın tamamdır.

çok sevındım

tabıı ki ilginc,hiçbir doktor diyetısyen destegı almadan 30 kılo vermek,hele ki 120 kg olan bırının bunu yapması mucize gibi,hocanın kendı bıle sasırmıstır buna

su yemek resımlerınden de gönder hoca yayınlasın kıtabında

Tebrıkler geceden hazırlıyorsunuz

Gonderdım yemek resımlerınden,pıjamalı halım ,varıs resımlerımden fılan,tam bılımkadını hoca sabah erkenden mesaj geldı cevap olarak,cok sevındım ya anlatamam.:66;

hosgeldınn. ve gecmıs olsun.topıkte de bayagı hasta var zaten,yıkılıyoruz:2::2::2::2::2:
saol canım
LOXİCİM GEÇMİŞ OLSUN KIZIN NASIL OLDU?
BEN DE DR.DAN GELDİM 11,30 DA FARANJİT OLMUŞUM
Bİ DE KAN VERDİM GEBELİK TESTİ İÇİN
hadi hayırlısı

kiloyla çok ilgili, adetin 2.günü hormonlara bakılır ya hep kötü çıkardı benim
kilo verdikten sonra mükemmel çıktı..
spor yapmakla da çok ilgili, hareket de hormonları düzenlermiş

tam öğle yemeği üzeri pek bir lezzetli göründü vallahi :) bende yapıcam yarınn

şimdiden afıyet olsunnnnnn canımcım....

bu tereyağı konusunda sunu soyleyebelırım en guzel tereyagı karadenız yoresınde yapılır ve bımde de bulunan bır marka var tereyagı gayet guzel adını anımsayamadım şımdı ama trabzonda yapılıyor hahhh vakfıkebırdı sanırım tavsıye edebılırım benım su anda kullandığım tereyağı samsundan gelldı ben oralıyım teyzemlerden gelmıstı. şuda onemlı esas tereyağı sarı olur koyu sarı acık renklıler dediğiniz gibi olabılır değilse bıle doğada yayılan hayvanların sutunun yağı değil yanı acık renklı olanları tuketmemelı koyu sarı mumkunse karadenıozden gelsın :) bu arada bende samsunluyumda eskıden babaannem yapardı pazarada goturur satardı vayy gıdı gunler tavuğun altın sıcak yumurta alır pişirirdikkkk nerde şimdiii..

Test yaptırmasam bile düzelmeleri hissediyorum vücudumdaki.
Özellikle ilaç kullanmaya başlamadan önce bile ikidebir zamanını sapıtıp duran ader dönemim düzene girmişti.

İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menüm:
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ceviz ve fındık birkaç zeytin domates birkaç yaprak roka peynir
öğle:2 erik
akşam:balık salata çorba.
1.5 + su
20-30 dk lık yürüyüş.(işe gidip gelirken durağa kadar 15dk civaında yürüyorum.)

Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırıyorum(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapatıyorum ocagı kapatıyorum bırakıyorum tavanın ısısıyla pısıyor...

Eklentiler

• $IMG01873-20110915-0709.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 53

sabah:2 yumurta
7-8 zeytin
peynir
badem-ceviz
1 bardak süt
akşam:1 yumurtadan yumurtalı ıspanak
yoğurt
su:2lt
spor:30 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Ben pısıırmeden de yerım kestaneyı,cok taze cevız gıbı bır tadı oluyor,zaten yenılebılenı pısırmek neden kı ,kuresel ısınma bundan oluyor herhalde.Meyvelerı kaynatmıyoruz,bu da meyve bence .
tamam canım tesekkurler
evet cnm
eskiden üşeniyordum gelincede bi makarna haşlıyordum üzerine bol ketçap mayonezz yedikçe yiyesim geliyordu
ama artık mutlaka yemeğim oluyor akşama hem de sağlıklıı yemeklerdenn
bravo valla eve gelıp yan gelıp yatmak varken saglıgına bedenıne yatırım yapıyorsun tebrıklerr
aleykum selam canımm

sabah:2 yumurta
7-8 zeytin
peynir
badem-ceviz
1 bardak süt
akşam:1 yumurtadan yumurtalı ıspanak
yoğurt
su:2lt
spor:30 dk yürüyüş

ıkızcım canım menun cok guzel yuruyuste kıvamında tbrk ederım

tekrar selam arkadaslar bugunku öğünüm 2 degıl 1 kez yenmek yedım.cunkı bugun nıyetlıydım aksam 17de yarım kase mercımek corba yarım tabak ıspanak salata haslanmıs tavuk budu cayın yanındada kayısı cevız ıncır yarım saatte kosu bandında yurudum sauna esofmanımıda gıymıstım ındıgımde ter ayagımdan cıkmıstı

bugün kü menüm ;

sabah ; 1 bardak süt , 2 yumurta , 4 tane zeytin ,1 tane domates

öğlen ; 1 kase yoğurt, 3 tane badem

akşam ; 1 kase çorba biraz salata

afiyet olsun asmamm
artık bana kimse sormuyor yer misin diyeee
sagolasın ben dıyet yapıyorum dikkat ediyorum dedım daha cok ısrar edıyorlar keske söylemeseydim canım istedıgınden de yemıyorum ha cok tuhaf bu insan psikolojısı ya
loxı kaltılıyorum ...ısrar olmamalı yemek konusunda
gül63 artık yeni kitaptan da bakarız sana :)
benim en cok zorlandıgım sabah kalkınca yumurta yumurtayı zaten sevmem omletde gec kalktıgımda içim alıyo rmuz yesem wc sorunu( 7 de kalkmak zorundayım)
yeni gelen fıstıklar menünüz güzel de bence az...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…