sagolasın ben dıyet yapıyorum dikkat ediyorum dedım daha cok ısrar edıyorlar keske söylemeseydimcanım istedıgınden de yemıyorum ha cok tuhaf bu insan psikolojısı ya
loxı kaltılıyorum ...ısrar olmamalı yemek konusunda
gül63 artık yeni kitaptan da bakarız sana :)
benim en cok zorlandıgım sabah kalkınca yumurta yumurtayı zaten sevmem omletde gec kalktıgımda içim alıyo rmuz yesem wc sorunu( 7 de kalkmak zorundayım)
yeni gelen fıstıklar menünüz güzel de bence az...:)
Loxandra gecmıs olsun prenses'e.....................................................................Century arkadasım ben tahlıl yaptırmadım henuz ,zaten daha oncekı tahlıllerım normaldı zaten,herhangı bır rahatsızlıgım yok sukur,bu pepetı ısımlı arkadasın hocaya sordugu bır soruydu yanlıs hatırlamıyorsam :"canan hocaya soru sormustum tam soru degıldı aslında
soru canan hanım ben 1 aydır karatay diyeti yapıyorum kitabınızı okudum. bir köyde öğretmenim benım için kolay oluyor. 3 kılo verdım kadınlar kulubundeyım. size sorum tahlıl yaptıracagım hangılerını yaptırmalıyım kontrol amaçlı . etrafımda olumsuz yorumlardan sıkıldım işte tüm hersey normal demek istiyorum :) hayat boyu asla bırakmıyacam saldırma duygum bıttı yıyeceklere normalde herseyı ac tok farketmez hep yerdım su an 64 kıloyum sizi seviyoruzz.omega 3 seven seas kullanıyorum dogrumu acaba
cevap Rahatsanız, iyi ve mutluysanız tahlil yaptırmanıza gerek yok bence. Köydesiniz, yani hepimiz özlediği lüks içinde, doğallıklar içindesiniz. KEYFİNİZE bakın.
Temiz hava bol doğal gıda!!! Omega-3 seven seas iyidir. İçinde omega-6 olmamalı, ben bilmiyorum. Bol bol köy tavuğu, köy tereyağı, yoğurdu ve yumurtasını bizim yerimize de yemelisiniz. Sevgilerimle,
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"Benım cıldım degıstı gunes lekesı sandıgım lekelrım kayboldu,varıs agrılarım durdu,kırmızı kılcal damar goruntulerım kayboldu,konsantrasyonum arttı daha cabuk anlıyorum okudugumu,zıhnım berrak,daha erken uyanabılıyorum,oykumu hocaya yazdım,kıtabına koyacakmıs kızlar bu arada,loxadra dedıgın cıktı kız hoca da ılgınc bulmus sanırım
bu sabah tartıda 2.5 kg fazla çıktım.rakamı görünce önce çok moralim bozuldu ama sonra yağ ve su oranlarıma bakınca gözlerim yuvalarından fırladı.yağ oranım 3 puan aşağıya inmiş ve buna karşılık su oranım da 2-3 puan yükselmiş.suyun fazla tutulduğu ama metabolizmanında 2 katına çıktığı bu regl dönemimde umarım sonu güzel olur.Ben de bunu sağlayabilmek için sadece perşembe değil,bu kez çarşamba da pirinç diyeti yapıcam.ilk kez 2 günlük uygulamış olacağım.Allahım yardım etsin,bayrama kadar hedeflediğim 12 kg yu tamamlayayaım ve bayrama mutlu gireyim..
bu sabah tartıda 2.5 kg fazla çıktım.rakamı görünce önce çok moralim bozuldu ama sonra yağ ve su oranlarıma bakınca gözlerim yuvalarından fırladı.yağ oranım 3 puan aşağıya inmiş ve buna karşılık su oranım da 2-3 puan yükselmiş.suyun fazla tutulduğu ama metabolizmanında 2 katına çıktığı bu regl dönemimde umarım sonu güzel olur.Ben de bunu sağlayabilmek için sadece perşembe değil,bu kez çarşamba da pirinç diyeti yapıcam.ilk kez 2 günlük uygulamış olacağım.Allahım yardım etsin,bayrama kadar hedeflediğim 12 kg yu tamamlayayaım ve bayrama mutlu gireyim..
evet canım tartım gösteriyor..canım tartınmı gösteriyor yağ su oranını nasıl anlıyorsun ben de kılo almış görunuyorum çok üzüldüm ayın 23 üne kadar mısafır almayacagım mısafırlıgede gıtmeyeceğim hep bu yuzden dıyetım bozuluyor benım eşimlede masaya oturmayacagım tok oldugum halde tırtıklıyorum
Yağ oranının düştüğünü görmek çok güzel bir şey.
Ben ayda 1 kere bakıyorum artık genelde.
Ve kilo vermekten daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Yağ yakıp yerine kas koyduğumuzda hem günlük kendiliğimizden yaktığımız kalori miktarı artıyor böylece tekrar kilo alma sorunu yaşamıyoruz, hem de aynı kiloda olan 2 insandan yüksek kas oranına sahip olan çok daha zayıf gözüküyor.
Umarım bayrama gayet güzel bir şekilde girersin saphıracım.
evet canım tartım gösteriyor..
diyet bozucu unsurlardan uzak durmalıyız
evet canım ama hangi hafta spor yapsam o zaman tartıda verdiğim kilo az oluyor.spor yapmadığımda daha fazla veriyorum.benim kilom çok fazla hayatım biliyorsun,bu yüzen beni demoralize edecek her şeyden uzak durmaya çalışıyorum.şu regl dönemimi bir atlatayım,sonra bakıcam yine duruma göre.
inşallah tatlım
sağol canım.....ıkızcım canım menun cok guzel yuruyuste kıvamında tbrk ederım
hafif bir menü olmuş
Inanın ben beslenmıyor zehırlenıyormusum bu dıyetten once,120 kılo zaten hastalık demek tahlıllerım normaldı ama hıc ıyı hıssetmıyordum,zaten daha ıyı hıssetmek nedır onu da bılıyoR oldugum soylenemezdı,sımdı cok calısabılıyorum,damarlarım acılıyor adeta,"* Yumurta kolesterolü yükseltmiyor diyorsunuz.Canım benim kolesterol ve trigliseritte yükseklik vardı bu beslenme nasıl etkiledi merak ediyorumda onun için tahlil yaptıran varmış diye sordum. Gül bu arada resmen bana moral oldun umudum kaybolduğu anda aklıma sen geliyorsun hemen toparlanıyorum . İyiki varsın basarılarının devamını diliyorum
42 beden oluyor masallah,vucut sıkılasıyor,tartıya aldırmayın fazla ,Super anne masallahbu sabah tartıda 2.5 kg fazla çıktım.rakamı görünce önce çok moralim bozuldu ama sonra yağ ve su oranlarıma bakınca gözlerim yuvalarından fırladı.yağ oranım 3 puan aşağıya inmiş ve buna karşılık su oranım da 2-3 puan yükselmiş.suyun fazla tutulduğu ama metabolizmanında 2 katına çıktığı bu regl dönemimde umarım sonu güzel olur.Ben de bunu sağlayabilmek için sadece perşembe değil,bu kez çarşamba da pirinç diyeti yapıcam.ilk kez 2 günlük uygulamış olacağım.Allahım yardım etsin,bayrama kadar hedeflediğim 12 kg yu tamamlayayaım ve bayrama mutlu gireyim..
afiyet olsun bebikkkkkkkkgünaydınnn bayanlar....
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 avuç peynir
9 yeşil zeytin
1 kupa kahveli tarçınlı süt
biraz fıstık
3 hurmalı truf(3 gündür fazla yapıp yer oldum,bir süre ara versem iyi olacakbağırsakları çok iyi çalıştırıyor ama )
biraz domates-salatalık-biber
öğlene karnıbahar salatası yicem
yanında biraz peynir,zeytin,domates,salatalık ve yoğurt....
bu gün 2 öğün yapıcam bakalım becerebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?