bu arada özellikle ankaralı karataycılar atatürk orman çiftliği'nin yoğurdu ve sütü hakkında ne düşünüyosunuz?.ben bazen yoğurdu tutturamıyorum ya da çok meşgul oluyorum ve aoç'nin süt ve yoğurdunu tercih ediyorum.sütü zaten mandıradan ya da tamamen doğal almam en azından ankara'dayken imkansız.memleketteyken anneannem sütü yumurtayı yoğurdu tereyağını hep getirir ama ankaraya yalnızca doğal tereyağı getirtebiliyorum.sizce aoç'nin ürünlerini tüketmekte bi sakınca var mıdır?böyle sürekli tonla soru soruyorum ama yeni olduğum için hepinizin de bilgisine, tecrübelerinize ihtiyacım var.
kizlar dogru tespittesiniz...
bulgur ve diger serbest baklagiller kilo verdirmiyo..1 hafta deneyin -3 kilo garanti ..denenmistir...ama nereye kadar yeme yeme
Mrhaba nasıl olsun işte dert aynı dert. Menün güzel kaçamaksız.Sen nasılsın ?
ya kzıçelerim bu tuvalet sorunu bnde de mevcut. 2 haftadr özellikle daha fazla var. 3-4 günde bir kere anca çıkabiliyorum. ne yapabilirim
Merhaba hanımlar nasılsınız bakalım.. Sizleri okuyorum ama bir türlü menü paylaşımına başlayamadım. her gün ne yesem diye düşünmektende çok sıkılıyorum. bu arada her gün spor mutlaka yapıyorum. ya dısarda yürüyüş ya da leslie 3 mil. karın egzersizleri falan kilo vermesemde vuccudum şekle girdi gibi. (kaçamaklarım 3 gündür çok fazla dur demeliyim. şekere falan geri dönünce sürekli istiyor bünye.) tekrar bi düzene girmeliyim gelinliğime karar vermeden ideal kiloma ulaşmalıyım. göbekten falan kurtulmalıyım.
Sizler ne alemdesiniz gerçi az çok biliyorum ya.
Çiğdemmm Sen çokk disiplinli birisin okudugum kadarıyla... Bende disiplinli oluıyorum ama bi süre sonra sapıtıyorum off ne yapacagım ya bir koça mı ihtiyacım var acep. pfff
Yavaş yavaş aranıza dönemeye uğraşıyorum.. Hayırlısı Bakalım.
Disiplinliyim özellikle karar verdiğin ve inandığım bişeye ulaşmak için elimden geleni yaparım. Amaaaa regl dönemim beni bile raydan çıkarıyorO yüzden tekrar irademi kontrol etmeye başladım. saat 8 den sonra oruçmusum gibi düşünüyorum yiyeceklere karşı Aslında menüde protein olmazsa biraz zaman geçince sapıtıyorsun. O yüzden ben artık daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam. Akşamları karbonhidrat tüketmemeyi düşünüyorum mesela. Birazz da böyle deneyelim.
Öncelikle kahvaltıdan 15 dk önce gün kurusu yiyip üstüne ılık su iç sonra yapabilirsen zeytin yağı iç 1 kaşık. Ben bunu yaptım az önce çıktım. Bide biraz oturup kalk. wc alatıurkaya oturur gibi. Ancak bunu yapınca düzeliyor benim
hım evet o regl dönemleri baş belası. Evet haklısın geceleri biraz zor geçiyor. Bende birşeyler yapmalıyım ama yemek hazırlamak zor geliyor bana ya. tek başıma kendim için yapmaya çalışınca canım istemiyor. her gün ne yesem diyorum. Spor 1 haftadır yapıyorum hergün 1 gün aksadı o da dün. gündüz yapabilirsem gündüz olmadıysa akşam mutlaka. Dün gece okuldan geç geldim ve nişanlıma yardım etmem gerekiyordu aksadı o yüzden. bugün telafi etmeliyim. hava kötü dışarda gene leslie bacıya kaldık ama olsun. 3 mil videosu güzel. hem grup olarak yapıyorlar hemde kolları falan daha fazla çalıştırıyor. kol sorunumda olduğundan iyi geliyor.
Birbirimizin takipçisi olsak aslında :44: Belki gaza gelirim daha fazla dikkat ederim? sen ne dersin? Birebir bi takip olursa daha iyi olur sanki tabi daha beter sıkmazsa
zeytinyağı yiyemem ama diğerlerini denemkte fayda var. çok saol kuzum
Valla ben herkesi takip etmeye çalışıourm zatenSen istememsende ederim yani Yediklerini yaz. Yasak bişey yazsanda yaz. Sporunu yapmayınca kızacaklarmış gibi düşün Düğünde herkes sana ayyyy ne şişmaaaan diyecekmiş gibi düşün. O zaman nasıl motive olursun :18:
Disiplinliyim özellikle karar verdiğin ve inandığım bişeye ulaşmak için elimden geleni yaparım. Amaaaa regl dönemim beni bile raydan çıkarıyorO yüzden tekrar irademi kontrol etmeye başladım. saat 8 den sonra oruçmusum gibi düşünüyorum yiyeceklere karşı Aslında menüde protein olmazsa biraz zaman geçince sapıtıyorsun. O yüzden ben artık daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam. Akşamları karbonhidrat tüketmemeyi düşünüyorum mesela. Birazz da böyle deneyelim.
Evet öyle olmalı aslında.. Başlamalıyım bir yerden. Off offf. Bugün başlim o zaman ya
Kahvaltım;
-domates salatalık
-sucuklu yumurta
-şekersiz çay
-az beyaz peynir
-kaçamaklı ama olsun ekmekle az incir reçeli
bu kadar sanırım.
Bugün ceviz yemeyi unutmuşum yaf nasıl olduysa.
Geç kalktım şu uyku düzenime bir çözüm bulamadım. Bir kaç gündür hastayım aslında ondan galiba. Ama hasta olmasamda aynı. erkende yatsam geçte yatsam aynı. Uyansam bile kalkamıyorum yataktan. mecburi olmadıgımdan sanırım ama bi düzene koymalıyım. evlenince zor olacak değilse ya.
Bugün saç bakımı ve spor yapmalıyım. saat kaç olursa olsun. dünün acısınıda çıkarmalıyım.
Akşam yemegımı yıyorum sımdı kıymalı ıspanak
lahana brokolı ve karnabaharı hasladım lımon zeytınyagı ve sumak ıle ımmmm harıka oluyor tavsıye ederım kızlar
bende aranıza katılalı 1 hafta oluyo 4 kilo gitti bile ama bişey sorucam ben ara öğün yemiyorum fındık ceviz falan çünkü acıkmıyorum ama şunu merak ediyorum yiyince kilo vermen yavaşlıyomu hani aralar 4,5 saat olacakya o yüzden vereceğin bilgi için şimdiden teşekkürler.34:
Merak etme beslenmeni düzene sokunca uykun falan da düzene girecek. En azından benim öyle oldu. Yooo ben evliyim sorun olmuyor. Ama bence sen yinede düzene sok. ne güzel erkenden işlerini halledip diğer zamanları kendine ve eşine ayırırısın.
Ya benim nişanlım geç yatsada erken kalkan biri ve benim onu yalnız bırakmamı sevmiyor. benden ayrı zaman geçirince triplerde :) o yüzden bir de nişanlımın aileside erkenci. biraz sorun oluyor.. Bakalım kısmet. uyku düzenim hep sorunluydu çok uyuyorum ama bakalım sonum ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?