Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bi Ankaralı olarak ben fikirlerimi paylaşayım istersen:) 90lı yıllarda hatırlıyorum öyle Pınar falan olmazdı her gün evimizin karşısındaki bakkaldan günlük AOÇ sütü alırdık cam şişede. O sütü bayıla bayıla içerdim şimdi öyle marketlerde çok görmüyoruz e sürekli çiftliğe de gitmeye vakit olmuyor ama bu sene markette görünce geri hemen ona döndük. Bana kalırsa günlük süt olması nedeniyle diğer markalara göre çok çok daha sağlık 1 sütün kullanım süresini 1-2 ay uzatmak için kim bilir neler ekleniyordur içine. Bu yönden bakılırsa bence AOÇ daha doğal. :)

kizlar dogru tespittesiniz...
bulgur ve diger serbest baklagiller kilo verdirmiyo..1 hafta deneyin -3 kilo garanti ..denenmistir...ama nereye kadar yeme yeme

57 olana kadar yemeyeceğim. Sonra yerim nasılsa. ne gerek var 57 olmayı görmek istiyorum hemen ama bulgur uzatıyor süreyi o zaman bende yemem hemen hedeime kavuşmak için...

ya kzıçelerim bu tuvalet sorunu bnde de mevcut. 2 haftadr özellikle daha fazla var. 3-4 günde bir kere anca çıkabiliyorum. ne yapabilirim

ya kzıçelerim bu tuvalet sorunu bnde de mevcut. 2 haftadr özellikle daha fazla var. 3-4 günde bir kere anca çıkabiliyorum. ne yapabilirim

Öncelikle kahvaltıdan 15 dk önce gün kurusu yiyip üstüne ılık su iç sonra yapabilirsen zeytin yağı iç 1 kaşık. Ben bunu yaptım az önce çıktım. Bide biraz oturup kalk. wc alatıurkaya oturur gibi. Ancak bunu yapınca düzeliyor benim

merhaba kizlar ,
herkeze iyi hafta sonlari nasilsiniz ??

Dun ben cok cok yorgun ve bitkin oldugum icin gecmisi okudum bir kac yorum yaptim ciktim .. Dun aksam kacamklarim olmustu ..
neyse dun den dolu dolu oldugum icin sabah kaltigimda kahvalti yapmadim.

Kakao , yogurt ve bir avuc bademi guzelce karistirdim ve yedim yanina da bir fincan kahve ictim.

Yemekten sonra 1 saat yurudum ..

Eve geldim biraz acikmistim yarim kase salata ve bir avuc badem yedim simdi lyemeklerim pisiyor bende buradayim.

Bugun ucuz zayiflama caylarindan aldim hic olmadi wc sorununu halletsin diye

Kızarmış Tavuk 6 – 8 Kişilik

MALZEMELER:
Baharat karışımı
1 yemek kaşığı artı 1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı paprika
1 ½ tatlı kaşığı soğan tozu
1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
1 tatlı kaşığı kuru hardal
1 tatlı kaşığı kurutulmuş fesleğen
½ tatlı kaşığı karabiber
½ tatlı kaşığı beyaz biber
¼ tatlı kaşığı kimyon
1.4 kg 8 parçaya ayrılmış, yağları çıkarılmış tavuk
900 ml kaymak
360 ml ayçiçeği yağı

Pişirme – baharat karışımı malzemelerini küçük bir kaseye koyun.
Tavuk parçalarını bir tavaya veya bir kaba koyun. Üzerine kaymağı boşaltıp 1 saat kadar oda sıcaklığında terbiye edilmeye bırakın. Tavuk parçalarının üzerine 2 yemek kaşığı baharat karışımından serpin ve ellerinizle iyice yedirin. Geniş, yapışmaz bir kızartma tavasında yağı iyice kızdırın. Tavukları baharata bulayın, fazlalıkları alın ve deri kısmı aşağıda kalacak şekilde bir parçayı yağa koyun. Tavanın üzerini kapatıp ateşi orta dereceye alın ve tavuğun yanmaması için ara sıra kontrol ederek bir yanı kahverengi olana dek 5-6 dakika boyunca kızartın. Tavadan alıp kağıt havluyla yağını alın.

Merhaba hanımlar nasılsınız bakalım.. Sizleri okuyorum ama bir türlü menü paylaşımına başlayamadım. her gün ne yesem diye düşünmektende çok sıkılıyorum. bu arada her gün spor mutlaka yapıyorum. ya dısarda yürüyüş ya da leslie 3 mil. karın egzersizleri falan kilo vermesemde vuccudum şekle girdi gibi. (kaçamaklarım 3 gündür çok fazla dur demeliyim. şekere falan geri dönünce sürekli istiyor bünye.) tekrar bi düzene girmeliyim gelinliğime karar vermeden ideal kiloma ulaşmalıyım. göbekten falan kurtulmalıyım.
Sizler ne alemdesiniz gerçi az çok biliyorum ya.

Çiğdemmm Sen çokk disiplinli birisin okudugum kadarıyla... Bende disiplinli oluıyorum ama bi süre sonra sapıtıyorum off ne yapacagım ya bir koça mı ihtiyacım var acep. pfff
Yavaş yavaş aranıza dönemeye uğraşıyorum.. Hayırlısı Bakalım.

Disiplinliyim özellikle karar verdiğin ve inandığım bişeye ulaşmak için elimden geleni yaparım. Amaaaa regl dönemim beni bile raydan çıkarıyor O yüzden tekrar irademi kontrol etmeye başladım. saat 8 den sonra oruçmusum gibi düşünüyorum yiyeceklere karşı Aslında menüde protein olmazsa biraz zaman geçince sapıtıyorsun. O yüzden ben artık daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam. Akşamları karbonhidrat tüketmemeyi düşünüyorum mesela. Birazz da böyle deneyelim.

Akşamki Menüm ;

Düdüklüde dana kavurması 1 tbk

Ayran 2 Bardak

1 kaşık bugday ve 2 tane bütün ceviz ile yeşil salata

Taviz yok

hım evet o regl dönemleri baş belası. Evet haklısın geceleri biraz zor geçiyor. Bende birşeyler yapmalıyım ama yemek hazırlamak zor geliyor bana ya. tek başıma kendim için yapmaya çalışınca canım istemiyor. her gün ne yesem diyorum. Spor 1 haftadır yapıyorum hergün 1 gün aksadı o da dün. gündüz yapabilirsem gündüz olmadıysa akşam mutlaka. Dün gece okuldan geç geldim ve nişanlıma yardım etmem gerekiyordu aksadı o yüzden. bugün telafi etmeliyim. hava kötü dışarda gene leslie bacıya kaldık ama olsun. 3 mil videosu güzel. hem grup olarak yapıyorlar hemde kolları falan daha fazla çalıştırıyor. kol sorunumda olduğundan iyi geliyor.

Birbirimizin takipçisi olsak aslında :44: Belki gaza gelirim daha fazla dikkat ederim? sen ne dersin? Birebir bi takip olursa daha iyi olur sanki tabi daha beter sıkmazsa

zeytinyağı yiyemem ama diğerlerini denemkte fayda var. çok saol kuzum

Valla ben herkesi takip etmeye çalışıourm zaten Sen istememsende ederim yani Yediklerini yaz. Yasak bişey yazsanda yaz. Sporunu yapmayınca kızacaklarmış gibi düşün Düğünde herkes sana ayyyy ne şişmaaaan diyecekmiş gibi düşün. O zaman nasıl motive olursun :18:

zeytinyağı yiyemem ama diğerlerini denemkte fayda var. çok saol kuzum

Rica ederim ne demek o zaman sabah kahvaltısını yaparken yumurtayı yağda falan ye bari. Belki onun yağıyla çıkarsın

merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım..

bugün burası yağmurlu..ve hava da kapalı

ben sahlepli dondurma fikrine bayıldım kızlar ya..

çocuklar çokça tüketiyor ya yazın..bana çok lazımdı böyle bir tarif..iyi oldu..emeğine sağlık arkadaşımızın .üsenmemiş paylaşmış

makbuleciğim .iyi yapmışsın canım spora yazılmakla..sevindim..

ingilizce kursun da iyi gidiyordur insallah canım..

ben bu sabah ne yedimmmm

menüm..
bol lor peynirinin içine biber ve domates koydum..yazdan yapılan konservemden..üzerine yumurta kırcaktım ama son anda canım istemedi..öylece yedim..çoktu zaten..

ve 1/2 ince belli fıstık..
çay

öğlen ise

bol peynirli omlet..

yanında ise birşey yoktu..sadece acılı turşu vardı..

akşama da mercimek çorbası yaptım

dün akşam annemde yedik..istim kebabı yapmış..

yanında bulgur pilavı vardı..

benden bu kadar..cnbc dizilerimi izlemeye devam ediyorum..kaçıyorum..kendinize iyi bakın..

Evet öyle olmalı aslında.. Başlamalıyım bir yerden. Off offf. Bugün başlim o zaman ya
Kahvaltım;
-domates salatalık
-sucuklu yumurta
-şekersiz çay
-az beyaz peynir
-kaçamaklı ama olsun ekmekle az incir reçeli
bu kadar sanırım.
Bugün ceviz yemeyi unutmuşum yaf nasıl olduysa.
Geç kalktım şu uyku düzenime bir çözüm bulamadım. Bir kaç gündür hastayım aslında ondan galiba. Ama hasta olmasamda aynı. erkende yatsam geçte yatsam aynı. Uyansam bile kalkamıyorum yataktan. mecburi olmadıgımdan sanırım ama bi düzene koymalıyım. evlenince zor olacak değilse ya.
Bugün saç bakımı ve spor yapmalıyım. saat kaç olursa olsun. dünün acısınıda çıkarmalıyım.

Akşam yemegımı yıyorum sımdı kıymalı ıspanak

lahana brokolı ve karnabaharı hasladım lımon zeytınyagı ve sumak ıle ımmmm harıka oluyor tavsıye ederım kızlar

bende aranıza katılalı 1 hafta oluyo 4 kilo gitti bile ama bişey sorucam ben ara öğün yemiyorum fındık ceviz falan çünkü acıkmıyorum ama şunu merak ediyorum yiyince kilo vermen yavaşlıyomu hani aralar 4,5 saat olacakya o yüzden vereceğin bilgi için şimdiden teşekkürler.34:

Merak etme beslenmeni düzene sokunca uykun falan da düzene girecek. En azından benim öyle oldu. Yooo ben evliyim sorun olmuyor. Ama bence sen yinede düzene sok. ne güzel erkenden işlerini halledip diğer zamanları kendine ve eşine ayırırısın.

Akşam yemegımı yıyorum sımdı kıymalı ıspanak

lahana brokolı ve karnabaharı hasladım lımon zeytınyagı ve sumak ıle ımmmm harıka oluyor tavsıye ederım kızlar

Çok güzel menüü

Bende yemiyorum. Kilon ne kadar fazlaysa o kadar hızlı gidiyor genelde. Bende yeni başladım. Daha deneyimli arkadaşlar var. Onlarda tavsiyede bulunurlar elbet ama eğer yeterli miktarda yer ara öğün, kaçamak falan yapmazsan haftada 2 kilo verilebiliyor. Kaçamak yaparsam 2 günüm boşa gidiyor benim. :26: O yüzden yapma

Son düzenleme:

Ya benim nişanlım geç yatsada erken kalkan biri ve benim onu yalnız bırakmamı sevmiyor. benden ayrı zaman geçirince triplerde :) o yüzden bir de nişanlımın aileside erkenci. biraz sorun oluyor.. Bakalım kısmet. uyku düzenim hep sorunluydu çok uyuyorum ama bakalım sonum ne olacak..

Nişanlın için biraz fedakarlık yapabilirsin de ailesi erkenci diye sende erkenci olmak zorunda değilsin :113:

Değişimi kabul edersen değiştirirler valla

Sabahın köründe misafir ağırlarsın sonra

Sen kendi sağlığını düşün. Erken kalkmak dinçleştirir o ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…