- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Nişanlın için biraz fedakarlık yapabilirsin de ailesi erkenci diye sende erkenci olmak zorunda değilsin:113:
Değişimi kabul edersen değiştirirler valla
Sabahın köründe misafir ağırlarsın sonra
Sen kendi sağlığını düşün. Erken kalkmak dinçleştirir o ayrı konu
ya kzıçelerim bu tuvalet sorunu bnde de mevcut. 2 haftadr özellikle daha fazla var. 3-4 günde bir kere anca çıkabiliyorum. ne yapabilirim
ya aslında ailesi için değilde kendim için istiyorum geç kalkınca gün çabul bitiyor salak gibi oluyorum. birde ailesi sağolsun laf etmeyi pek sever. bende sinir olurum bu duruma ondan yani..
sabahları yeşil çay biberiye çayı iç ılık,akşamlarıda yap yanında kuru meyve vs. incir kayısı iyi gelir. bide alışkanlık haline getirmeye çalış belli saatleri, olmasada git yani.. ister istemez daha rahat edersin.
aa yavlum toparla artık kendini beyaaaMerhaba hanımlar nasılsınız bakalım.. Sizleri okuyorum ama bir türlü menü paylaşımına başlayamadım. her gün ne yesem diye düşünmektende çok sıkılıyorum. bu arada her gün spor mutlaka yapıyorum. ya dısarda yürüyüş ya da leslie 3 mil. karın egzersizleri falan kilo vermesemde vuccudum şekle girdi gibi. (kaçamaklarım 3 gündür çok fazla dur demeliyim. şekere falan geri dönünce sürekli istiyor bünye.) tekrar bi düzene girmeliyim gelinliğime karar vermeden ideal kiloma ulaşmalıyım. göbekten falan kurtulmalıyım.
Sizler ne alemdesiniz gerçi az çok biliyorum ya.
Çiğdemmm Sen çokk disiplinli birisin okudugum kadarıyla... Bende disiplinli oluıyorum ama bi süre sonra sapıtıyorum off ne yapacagım ya bir koça mı ihtiyacım var acep. pfff
Yavaş yavaş aranıza dönemeye uğraşıyorum.. Hayırlısı Bakalım.
iyi karar protein hızlandırıyor metabolizmayı..Disiplinliyim özellikle karar verdiğin ve inandığım bişeye ulaşmak için elimden geleni yaparım. Amaaaa regl dönemim beni bile raydan çıkarıyorO yüzden tekrar irademi kontrol etmeye başladım. saat 8 den sonra oruçmusum gibi düşünüyorum yiyeceklere karşı Aslında menüde protein olmazsa biraz zaman geçince sapıtıyorsun. O yüzden ben artık daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam. Akşamları karbonhidrat tüketmemeyi düşünüyorum mesela. Birazz da böyle deneyelim.
Nişanlın için biraz fedakarlık yapabilirsin de ailesi erkenci diye sende erkenci olmak zorunda değilsin:113:
Değişimi kabul edersen değiştirirler valla
Sabahın köründe misafir ağırlarsın sonra
Sen kendi sağlığını düşün. Erken kalkmak dinçleştirir o ayrı konu
ya aslında ailesi için değilde kendim için istiyorum geç kalkınca gün çabul bitiyor salak gibi oluyorum. birde ailesi sağolsun laf etmeyi pek sever. bende sinir olurum bu duruma ondan yani..
öğle yemeğim:
1tabak ıspanak
1sb ayran
2ucak köfte
1adet rendelenmiş turp
kızlar kızım bronşiolit oldu o nedenle onu bi an bile bırakamıyorum babane baba olsada harika baksalarda.
been evde walk egzersizi yapsam yarım saat yeter mi. bugün için?
iyi karar protein hızlandırıyor metabolizmayı..ama normalden daha fazla su içmelisin
sen de et ye, yoğurt ye, süt iç protein alman gerek bişekildeArkadaslar herkese merhaba ben de yarin bu diyete baslamaya karar verdim simdiden cevizleri, findiklari depoladim :)) Bir arkadasim bu diyetle 3ayda 12 kg vermis ztn bu diyetin ortalama ayda verdirdigi kilo da 4 sanirim.
Simdi gelelim benim problemime ben yumurta yemiyorum, hic bir sekilde yani kucuklugumden beri...hatta yumurta olan masaya bile oturamam o derece...simdi ben bu diyeti inceledim ve her gun sabah kahvaltisinda 2 yumurta var...peki ben simdi napicam? Yani icinizde boyle yumurta yemeyip kahvaltida yumurtayla es deger bisey yiyen var mi? Yardimlarinizi bekliyorum kizlaar...
Gelsin yaz, gitsin kilolar :))
2,5 3 lt arası su içiyorum. Yeterli olur heralde
Sevmeyen sevmesin takmamak lazım
Hamarat gelin modelini oynamaları hele ki çok sakıncalı
yeter canım yetmez mi
ayyynenn
Arkadaslar herkese merhaba ben de yarin bu diyete baslamaya karar verdim simdiden cevizleri, findiklari depoladim :)) Bir arkadasim bu diyetle 3ayda 12 kg vermis ztn bu diyetin ortalama ayda verdirdigi kilo da 4 sanirim.
Simdi gelelim benim problemime ben yumurta yemiyorum, hic bir sekilde yani kucuklugumden beri...hatta yumurta olan masaya bile oturamam o derece...simdi ben bu diyeti inceledim ve her gun sabah kahvaltisinda 2 yumurta var...peki ben simdi napicam? Yani icinizde boyle yumurta yemeyip kahvaltida yumurtayla es deger bisey yiyen var mi? Yardimlarinizi bekliyorum kizlaar...
Gelsin yaz, gitsin kilolar :))
3 LT içip garantiliyim o zaman ben
Canım skılıyor şuan yapacak bir şeyler bakınıyorum nette çok güzel şeyler var
bugün öğleden sonra 2. öğün için eşime mangal yapalım diye tutturdum..
dışarısı yağmur yağdı yağacaktı..ama mangal alanı üstleri kapalı masalar bişey olmaz dedim
kocişim aldı mangalı gitti bende etleri köfteyi hazırladım..kociş aradı ayakta zor duruyorum fırtına var halaa ısrar ediyomusun yapalım mı diyegel gell uçma kocişim dedim ama tabii okaa hazırlanmışım ben dururmuyum fırınımın ızgarasına talim yaptım
2. öğünüm
2-3 köfte
1 pirzola
2 biftek
1 çupra
semizotu salatası
ayran
bol roka ve maydanoz
bugün öğleden sonra 2. öğün için eşime mangal yapalım diye tutturdum..
dışarısı yağmur yağdı yağacaktı..ama mangal alanı üstleri kapalı masalar bişey olmaz dedim
kocişim aldı mangalı gitti bende etleri köfteyi hazırladım..kociş aradı ayakta zor duruyorum fırtına var halaa ısrar ediyomusun yapalım mı diyegel gell uçma kocişim dedim ama tabii okaa hazırlanmışım ben dururmuyum fırınımın ızgarasına talim yaptım
2. öğünüm
2-3 köfte
1 pirzola
2 biftek
1 çupra
semizotu salatası
ayran
bol roka ve maydanoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?