Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşgeldin birdyim
Afiyet olsun,yediklerin yağ olmasın bebişim.zaten yürümüşsün o kaaa,bişeycik olmas.....

Bu diyetin en önemli anahtar noktası yumurta aslında bi şekilde kendini alıştırsan iyi olur ama asla yiyemem diyorsan peyniri sütü yoğurdu arttırarak protein ihtiyacını karşılayabilirsin yumurtanın verdiği tokluğu vermez ama 1 kase yoğurdun içine ceviz fındık badem ekleyip yiyebilirsin. Ben 3 gün arka arkaya yumurta yediysem 4. gün çeşitlendirmek adına başka birşey yiyorum menemen ya da yoğurt gibi.

Selam kizlar,nasilsiniz

2 gundur karatay disiyim ama ne diyoruz onumuzdeki maclara bakalim

Yeni arkadaslar gelmis,hosgelmisler

Bugun kendime eşofman takimlar ve yuruyus ayakkabisi aldim,pazartesi insallah eskisi gibi yuruyuslerime basliyorum,ayakkabi ree..k easy.tone,burada yazan arkadaslarda olmustu,iyi cikar umarim

Birdycim ne guzel yurumussun,birak notrlugu eksilerde de olabilirsin

Merhaba arkadaslar
sabah
2 kk yumurtayla kahvaltı
ogle
kısır
aksam
bı tabak ıspanaklı yogurt
herkese ııı geceler

Canan hoca Ankaralilar icin ciftligin urunlerini tuketeblilirsiniz dedi,gonul rahatligiyla alabilirsin canim,hem marketlerde,hem de EBK şubelerinde satiliyor

yürümüşün ya bebişim gitmiştir yediklerin
Ne güzel menü sersumum,afiyetler olsun
hoşgeldin tatlım..

Süper menü :128: Afiyet olsun

güle güle kullan canım eşofmanını ve papişlerini..ohhh yürüyüşler yarasın gitsin kilocuklar

afiyet leptin olsun canim

Siz isterseniz içine bir miktar yağsız beyaz peynir de ekleyebilirsiniz.
Sevgiler…
Malzemeler:

• 1 tavukgöğsünün yarısı
  • 1 su bardağı yağsız süt
  • 2 adet yumurta
  • Tuz, karabiber
  • isteğe göre maydanoz ya da taze nane

Yapılışı:

1. Tavukgöğsünü küp küp doğrayın. Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın.
  2. Yumurta sarılarını küçük bir tencere içine alın, üzerine süt ilave ederek çırpın ve ısıtın. (parmak yakmayacak sıcaklığa gelmesi yeterli)
  3. Sütü ocaktan alın üzerine doğradığınız tavuklar ile birlikte yumurta aklarını ilave edin. Tuz, biber ve maydanoz ekleyerek karıştırın.
  4. Karışımı sufle kaplarına alın 150 derece önceden ısıtılmış fırında 1 saat kadar pişirin.
(karatayimiza uygun guzel bir tafif )

Malzemeler:

• 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tepeleme yağsız yoğurt
  • 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği
  • Tuz, Karabiber
  • 5-6 yaprak maydanoz
Yapılışı:

1. Teflon tavanıza 1 damla yağ damlatıp peçete ile silerek her yanına dağıtın.
  2. Maydanozları ince ince kıyın. Bir kâse içinde yumurta, yoğurt, yulaf kepeğini iyice çırpın.
  3. Maydanozları, tuz ve karabiberi ekleyerek tatlandırın.
  4. Isıttığınız tavada istediğiniz kıvamda karıştırarak pişirin.

Ohhhh afiyet&şifa olsun canikom , ne güzel yapmışsınız valla
deli gibi yeme bebeemm sakin sakin uslu uslu yeafiyetler olsun ve kolay gelsin teyzeme selam..
Yemiş bulundum Sersumum.Mesajını şimdi okudum ama Aleykümselam , ben telefonda söylerim selamını
Yiyeceksen gündüz ye bari de akşama yeezsin. Benim gibi gece yiyip 700 gramı birden alma Dün gece 700 gramıma mal oldu
Gündüz yedim şekerim , saat 14.30 falandı.Bişey dicem ; 1 kilo yağ = 7000 kalori ediyor. Nassı olabilir de bir insan bir gecede 700 gram alabilir? Ancak extradan 5500 kalori falan yemen lazım ki bu da çok ama çoook yiyecek demek.Sonuç itibariyle 700 gram almış olamazsın ama sadece su tutmuş ve şişmiş olabilirsin , bu da geçicidir.Yediğin 2 tane bisküviyi zehir etme kendine canikom.Kilo almak kolay ama o kadar da diiilll...
Yürrü be koçum , kim tutar seni
Ben Ankaralı diilim ama AOÇ ürünlerini biliyorum ve sanırım piyasada bulunabilecek en güzel markalardan birisi.Afiyetle ye canım
Canım çok geçmiş olsun.Bu şartlarda onu yapman bile mucize valla ...
Sen nerelerdesin kaçak ???
Hoşgeldin birdyim
Afiyet olsun,yediklerin yağ olmasın bebişim.zaten yürümüşsün o kaaa,bişeycik olmas.....
Canikom ya hiç karşılaşamıyoruz artık , ,ösledim seni Olmaz bebişim , icabına baktım

Eşofmanlarını ve ayakkabılarını güle güle kullan canım, bol bol kilo verirsin inşallah

hoşgeldin tatlım..

güle güle kullan canım eşofmanını ve papişlerini..ohhh yürüyüşler yarasın gitsin kilocuklar
Hoşbuldum bebişim

Evet bebişim karşılaşamıyoruz;Ben de özlüyorum çoook(

Canım güle güle giy cicilerini Yediklerimi görsen "eksi" diyemezdin Ficansım Gerçi planlı-programlıydı.İstedim-yedim-pişman değilim

hoşgeldin tatlım..

Elimden geleni yaptım valla , kendisi bilir Sersumum

Ya evet onu biliyorum 7000 küsürattan bahsediliyor hatta... Valla salı kociş tartacak :18::18: İddiaya girdik bide iyi mi :18: Bu diyet boyunca uzun bi süre kaçamak yapmıcam

Malzemeler:

• 4 adet kokteyl domates
  • 1-2 yemek kaşığı light beyaz peynir
  • isteğe göre üzerine ince dilimlenmiş light kaşar peynir
  • (peynir tuzsuz ise tuz)
Yapılışı:

1. Domatesleri yıkayıp enine 2 parçaya bölün ve çekirdeklerini çıkartın.
  2. Beyaz peyniri çatal ile ezip domateslerin içine doldurun.
  3. Domateslerin üzerine ince dilimlenmiş kaşar peynirini koyun.
  4. Fırının ızgarasını açıp en yüksek ısıya getirin.
  5. Domateslerin üzerindeki peynirler eriyip kızarıncaya kadar fırınlayın. Sıcak ya da soğuk servis yapın.

Tencereye 3 parmak yüksekliğinde su konur ve kaynatılır.Su kaynadığında 2 yk sirke ve 1 tutam tuz eklenip karıştırılır.Ateş kısılır ve suyun fokurdamaması sağlanır.
Yumurta önce bir kaseye kırılır ve nazikçe suyun içine kaydırılır.beyazının dağılmaması ve düzgün görünümde olması için kevgirle yavaş yavaş kendi çevresinde döndürülür.Dışı tamamen opak hale gelene dek(yaklaşık 3 dk.)pişirilir.
Kevgirle alınarak arzu edilen şekilde servis edilir.(Sulu kalmaması için önce bir kağıt havluya alıp sonra servis edebilirsiniz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…