Kızlar herkese selam ,
Misafirler geldi-gitti.Ben planladığım gibi çatlayıncaya kadar yedim.Misafirler gittikten sonra hemen ben de yürüyüşe çıktım.Tam 2 saat yüksek tempo yürüdüm.Sanıyorum kısmen yaktım yediklerimi.Nasıl yemişsem artık düşünün hala tokum , akşam yemeği yemicem.Böylece bugünü karsız-zararsız kapatırım zannımca.İşte böyle...Sizler nasılsınız , biraz bugüne bakiim bakalım , neler yazmışsınız...
Arkadaslar herkese merhaba ben de yarin bu diyete baslamaya karar verdim simdiden cevizleri, findiklari depoladim :)) Bir arkadasim bu diyetle 3ayda 12 kg vermis ztn bu diyetin ortalama ayda verdirdigi kilo da 4 sanirim.
Simdi gelelim benim problemime ben yumurta yemiyorum, hic bir sekilde yani kucuklugumden beri...hatta yumurta olan masaya bile oturamam o derece...simdi ben bu diyeti inceledim ve her gun sabah kahvaltisinda 2 yumurta var...peki ben simdi napicam? Yani icinizde boyle yumurta yemeyip kahvaltida yumurtayla es deger bisey yiyen var mi? Yardimlarinizi bekliyorum kizlaar...
Gelsin yaz, gitsin kilolar :))
yürümüşün ya bebişim gitmiştir yediklerinKızlar herkese selam ,
Misafirler geldi-gitti.Ben planladığım gibi çatlayıncaya kadar yedim.Misafirler gittikten sonra hemen ben de yürüyüşe çıktım.Tam 2 saat yüksek tempo yürüdüm.Sanıyorum kısmen yaktım yediklerimi.Nasıl yemişsem artık düşünün hala tokum , akşam yemeği yemicem.Böylece bugünü karsız-zararsız kapatırım zannımca.İşte böyle...Sizler nasılsınız , biraz bugüne bakiim bakalım , neler yazmışsınız...
hoşgeldin tatlım..Ne güzel menü sersumum,afiyetler olsun
Süper menü :128: Afiyet olsun
güle güle kullan canım eşofmanını ve papişlerini..Selam kizlar,nasilsiniz
2 gundur karatay disiyim ama ne diyoruz onumuzdeki maclara bakalim
Yeni arkadaslar gelmis,hosgelmisler
Bugun kendime eşofman takimlar ve yuruyus ayakkabisi aldim,pazartesi insallah eskisi gibi yuruyuslerime basliyorum,ayakkabi ree..k easy.tone,burada yazan arkadaslarda olmustu,iyi cikar umarim
Birdycim ne guzel yurumussun,birak notrlugu eksilerde de olabilirsin
bugün öğleden sonra 2. öğün için eşime mangal yapalım diye tutturdum..
dışarısı yağmur yağdı yağacaktı..ama mangal alanı üstleri kapalı masalar bişey olmaz dedim
kocişim aldı mangalı gitti bende etleri köfteyi hazırladım..kociş aradı ayakta zor duruyorum fırtına var halaa ısrar ediyomusun yapalım mı diyegel gell uçma kocişim dedim ama tabii okaa hazırlanmışım ben dururmuyum fırınımın ızgarasına talim yaptım
2. öğünüm
2-3 köfte
1 pirzola
2 biftek
1 çupra
semizotu salatası
ayran
bol roka ve maydanoz
Ohhhh afiyet&şifa olsun canikom , ne güzel yapmışsınız vallasabah eşimle çarşıda ki kahvaltı salonuna gittik ve çok memnun kaldık..çiçekli köy kahvaltısıyla kıyaslanamaz ama hakkari için mikemmeldi..
ama kaçamaklarım da oldu azzcukk
pastırmalı yumurta
çok bi çeşit peynir
zeytin söğüş salata domates biber
2 lokma bal kaymak
2 lokma sıcak haşhaşlı bi karışım tatlı bişeydi çözemedim ama güzeldi.
çay çayy
Yemiş bulundum Sersumum.Mesajını şimdi okudum ama Aleykümselam , ben telefonda söylerim selamınıdeli gibi yeme bebeemm sakin sakin uslu uslu yeafiyetler olsun ve kolay gelsin teyzeme selam..
Gündüz yedim şekerim , saat 14.30 falandı.Bişey dicem ; 1 kilo yağ = 7000 kalori ediyor. Nassı olabilir de bir insan bir gecede 700 gram alabilir? Ancak extradan 5500 kalori falan yemen lazım ki bu da çok ama çoook yiyecek demek.Sonuç itibariyle 700 gram almış olamazsın ama sadece su tutmuş ve şişmiş olabilirsin , bu da geçicidir.Yediğin 2 tane bisküviyi zehir etme kendine canikom.Kilo almak kolay ama o kadar da diiilll...Yiyeceksen gündüz ye bari de akşama yeezsin. Benim gibi gece yiyip 700 gramı birden almaDün gece 700 gramıma mal oldu
Yürrü be koçum , kim tutar seniGunaydinn Kizlar nasilsiniz bakalim Ben bomba gibiyim dun sanirim odem Falan Vardi o yuzden oyle cikti kilom tabikii bir onceki aksam ne yediginlede ilgili bulgur yersen hic sansin yok :18:neyse bugun 700gr eksigim Dunden AMA Gecin haftaya gore hala artibu gun den itibaren bulgurlu da cikardim
sporu da arttiracam
kahvaltim
2 yumurta 2 kayisi 2 incir 2 hurma 1 cay bardagi kuruyemis az peynir domates salatalik cay azicik da sucuk ev yapimi Annem getirmis
kizlar bu hafta mutlaka su 64.9 u gormeniz lazimGORMELIYIM !!!
ayyy gaza geldim Kim tutor beni
Ben Ankaralı diilim ama AOÇ ürünlerini biliyorum ve sanırım piyasada bulunabilecek en güzel markalardan birisi.Afiyetle ye canımbu arada özellikle ankaralı karataycılar atatürk orman çiftliği'nin yoğurdu ve sütü hakkında ne düşünüyosunuz?.ben bazen yoğurdu tutturamıyorum ya da çok meşgul oluyorum ve aoç'nin süt ve yoğurdunu tercih ediyorum.sütü zaten mandıradan ya da tamamen doğal almam en azından ankara'dayken imkansız.memleketteyken anneannem sütü yumurtayı yoğurdu tereyağını hep getirir ama ankaraya yalnızca doğal tereyağı getirtebiliyorum.sizce aoç'nin ürünlerini tüketmekte bi sakınca var mıdır?böyle sürekli tonla soru soruyorum ama yeni olduğum için hepinizin de bilgisine, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Canım çok geçmiş olsun.Bu şartlarda onu yapman bile mucize valla ...öğle yemeğim:
1tabak ıspanak
1sb ayran
2ucak köfte
1adet rendelenmiş turp
kızlar kızım bronşiolit oldu o nedenle onu bi an bile bırakamıyorum babane baba olsada harika baksalarda.
been evde walk egzersizi yapsam yarım saat yeter mi. bugün için?
Sen nerelerdesin kaçak ???Merhaba hanımlar nasılsınız bakalım.. Sizleri okuyorum ama bir türlü menü paylaşımına başlayamadım. her gün ne yesem diye düşünmektende çok sıkılıyorum. bu arada her gün spor mutlaka yapıyorum. ya dısarda yürüyüş ya da leslie 3 mil. karın egzersizleri falan kilo vermesemde vuccudum şekle girdi gibi. (kaçamaklarım 3 gündür çok fazla dur demeliyim. şekere falan geri dönünce sürekli istiyor bünye.) tekrar bi düzene girmeliyim gelinliğime karar vermeden ideal kiloma ulaşmalıyım. göbekten falan kurtulmalıyım.
Sizler ne alemdesiniz gerçi az çok biliyorum ya.
Çiğdemmm Sen çokk disiplinli birisin okudugum kadarıyla... Bende disiplinli oluıyorum ama bi süre sonra sapıtıyorum off ne yapacagım ya bir koça mı ihtiyacım var acep. pfff
Yavaş yavaş aranıza dönemeye uğraşıyorum.. Hayırlısı Bakalım.
Canikom ya hiç karşılaşamıyoruz artık , ,ösledim seniHoşgeldin birdyim
Afiyet olsun,yediklerin yağ olmasın bebişim.zaten yürümüşsün o kaaa,bişeycik olmas.....
Eşofmanlarını ve ayakkabılarını güle güle kullan canım, bol bol kilo verirsin inşallahSelam kizlar,nasilsiniz
Bugun kendime eşofman takimlar ve yuruyus ayakkabisi aldim,pazartesi insallah eskisi gibi yuruyuslerime basliyorum,ayakkabi ree..k easy.tone,burada yazan arkadaslarda olmustu,iyi cikar umarim
Hoşbuldum bebişimyürümüşün ya bebişim gitmiştir yediklerin
hoşgeldin tatlım..
güle güle kullan canım eşofmanını ve papişlerini..ohhh yürüyüşler yarasın gitsin kilocuklar
Ohhhh afiyet&şifa olsun canikom , ne güzel yapmışsınız valla
Yemiş bulundum Sersumum.Mesajını şimdi okudum ama Aleykümselam , ben telefonda söylerim selamını
Gündüz yedim şekerim , saat 14.30 falandı.Bişey dicem ; 1 kilo yağ = 7000 kalori ediyor. Nassı olabilir de bir insan bir gecede 700 gram alabilir? Ancak extradan 5500 kalori falan yemen lazım ki bu da çok ama çoook yiyecek demek.Sonuç itibariyle 700 gram almış olamazsın ama sadece su tutmuş ve şişmiş olabilirsin , bu da geçicidir.Yediğin 2 tane bisküviyi zehir etme kendine canikom.Kilo almak kolay ama o kadar da diiilll...
Yürrü be koçum , kim tutar seni
Ben Ankaralı diilim ama AOÇ ürünlerini biliyorum ve sanırım piyasada bulunabilecek en güzel markalardan birisi.Afiyetle ye canım
Canım çok geçmiş olsun.Bu şartlarda onu yapman bile mucize valla ...
Sen nerelerdesin kaçak ???
Canikom ya hiç karşılaşamıyoruz artık , ,ösledim seniOlmaz bebişim , icabına baktım
Canım güle güle giy cicileriniSelam kizlar,nasilsiniz
yürümüşün ya bebişim gitmiştir yediklerin
hoşgeldin tatlım..
güle güle kullan canım eşofmanını ve papişlerini..ohhh yürüyüşler yarasın gitsin kilocuklar
Evet bebişim karşılaşamıyoruz;Ben de özlüyorum çoook(
Gündüz yedim şekerim , saat 14.30 falandı.Bişey dicem ; 1 kilo yağ = 7000 kalori ediyor. Nassı olabilir de bir insan bir gecede 700 gram alabilir? Ancak extradan 5500 kalori falan yemen lazım ki bu da çok ama çoook yiyecek demek.Sonuç itibariyle 700 gram almış olamazsın ama sadece su tutmuş ve şişmiş olabilirsin , bu da geçicidir.Yediğin 2 tane bisküviyi zehir etme kendine canikom.Kilo almak kolay ama o kadar da diiilll...
Taşındıktan sonra çok ihmal ettin beni
Valla öyle oldu bacım, buraya geldiğimizden beri misafir bitmiyoe tabi daha da sosyalleştim.o yüzden internete vakit kalmıyo bazen
Alenen "aşkımız bitti , seni ikinci plana attım " diyosun yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?