Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet leptin olsun canim

Ohhhh afiyet&şifa olsun canikom , ne güzel yapmışsınız valla

Yemiş bulundum Sersumum.Mesajını şimdi okudum ama Aleykümselam , ben telefonda söylerim selamını
]

Evet bebişim karşılaşamıyoruz;Ben de özlüyorum çoook(
yalancıııı öslesen gelirdin
şaka bir yana senin eksikliğin çok belli canım yaww..topiğimizin eski azaaalarına nazar deydi
hadi sen taşındın haklısın orada bissürü tanıdık var git gel bitmiyor..pampiş misafirden gelemiyo,iyiniyetlim ce ee diyip gidiyo,ramaska bebişle uğraşıyo,meleksin evle,sergiyle ve kutupayususuyla uğraşıyo,oyamın nesi var çözemedik gelemedi bitürlü..offf ne çok hasretimiz var beyaaa

Elimden geleni yaptım valla , kendisi bilir Sersumum

bunun yumurtalısı da oluyo tatlım peynirle beraber yımırta koyuyosun daha da doyurucu oluyo:

yürümüşün ya bebişim gitmiştir yediklerin

hoşgeldin tatlım..

güle güle kullan canım eşofmanını ve papişlerini..ohhh yürüyüşler yarasın gitsin kilocuklar

Teşekkűr ederim sersumum,insallah canim gider kilolar

Eşofmanlarını ve ayakkabılarını güle güle kullan canım, bol bol kilo verirsin inşallah

Hoşbuldum bebişim

Sagol leylakım

Canım güle güle giy cicilerini Yediklerimi görsen "eksi" diyemezdin Ficansım Gerçi planlı-programlıydı.İstedim-yedim-pişman değilim

Elimden geleni yaptım valla , kendisi bilir Sersumum

Sagol canımcım

Afiyet olsun canim,sporunu yapmissin ya daha ne olsun

kıss bu benim kocişimin favori yımırtası çılbır ne poşesii
kırk yıllık çılbır hollanda ellerinde poşe olmuşş

şaka yaptım haaa

üstüne bol sarımsaklı yoğurt onun üstüne de kırmızı biberli kızgın tereyağı yeme de yanın da yat

Son düzenleme:

Aynen nazar değdi bebişim.o kadar çok gelmek istiyorum ki bazen,misafirler gitse de kızlarla muhabbet etsek diyorum ama inan hiç vakit kalmıyo çoğu zaman.taşınmasam daha mı iyiydi ne

Aynen nazar değdi bebişim.o kadar çok gelmek istiyorum ki bazen,misafirler gitse de kızlarla muhabbet etsek diyorum ama inan hiç vakit kalmıyo çoğu zaman.taşınmasam daha mı iyiydi ne
kıyamam ben sana olur mu hiç annişine kavuşmak hayalindi senin oldu..ama hiç değilse gece gel öslüyom ben
Heee leylak otel
Tüm akrabalar burda bebişim, evlendiğimizden beri evimize ilk defa geliyo hepsi.bi zaman sonra azalır diye umut ediyorum

biz de umut edelim bariii

Son düzenleme:
Oyyyy herkes en az bi tur gelmeden bitmez o işşşşşş....

Deme ya :18: Ben yandım valla. Bende yeni evlendim. Seneye akrabaların bol olduğu bir ile geçiyoruz :18: İki taraftanda bolca kişiler var :18:

Buna bi çözüm bulmak lazım. Topluca yani grup grup çağırayım en iyisi aradan çıksın

Siz herkesi toplayıp kebapçıya falan götürün bence Hem daha ucuza gelir hem daha az emek sarfedilir hem de tek seferde iş biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…