afiyet leptin olsun canim
Ohhhh afiyet&şifa olsun canikom , ne güzel yapmışsınız valla
Yemiş bulundum Sersumum.Mesajını şimdi okudum ama Aleykümselam , ben telefonda söylerim selamını
]
yalancııııEvet bebişim karşılaşamıyoruz;Ben de özlüyorum çoook(
Elimden geleni yaptım valla , kendisi bilir Sersumum
bunun yumurtalısı da oluyo tatlım peynirle beraber yımırta koyuyosun daha da doyurucu oluyoMalzemeler:
Yapılışı:
- 4 adet kokteyl domates
- 1-2 yemek kaşığı light beyaz peynir
- isteğe göre üzerine ince dilimlenmiş light kaşar peynir
- (peynir tuzsuz ise tuz)
- Domatesleri yıkayıp enine 2 parçaya bölün ve çekirdeklerini çıkartın.
- Beyaz peyniri çatal ile ezip domateslerin içine doldurun.
- Domateslerin üzerine ince dilimlenmiş kaşar peynirini koyun.
- Fırının ızgarasını açıp en yüksek ısıya getirin.
- Domateslerin üzerindeki peynirler eriyip kızarıncaya kadar fırınlayın. Sıcak ya da soğuk servis yapın.
[/COLOR][/LEFT]
yürümüşün ya bebişim gitmiştir yediklerin
hoşgeldin tatlım..
güle güle kullan canım eşofmanını ve papişlerini..ohhh yürüyüşler yarasın gitsin kilocuklar
Eşofmanlarını ve ayakkabılarını güle güle kullan canım, bol bol kilo verirsin inşallah
Hoşbuldum bebişim
Canım güle güle giy cicileriniYediklerimi görsen "eksi" diyemezdin Ficansım Ger çi planlı-programlıydı.İstedim-yedim-pişman değilim
Elimden geleni yaptım valla , kendisi bilir Sersumum
yok kıss,seninle aşkımız baki misafirden dert yanıyorum sadece
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
Tencereye 3 parmak yüksekliğinde su konur ve kaynatılır.Su kaynadığında 2 yk sirke ve 1 tutam tuz eklenip karıştırılır.Ateş kısılır ve suyun fokurdamaması sağlanır.
Yumurta önce bir kaseye kırılır ve nazikçe suyun içine kaydırılır.beyazının dağılmaması ve düzgün görünümde olması için kevgirle yavaş yavaş kendi çevresinde döndürülür.Dışı tamamen opak hale gelene dek(yaklaşık 3 dk.)pişirilir.
Kevgirle alınarak arzu edilen şekilde servis edilir.(Sulu kalmaması için önce bir kağıt havluya alıp sonra servis edebilirsiniz.)
yalancııııöslesen gelirdin
şaka bir yana senin eksikliğin çok belli canım yaww..topiğimizin eski azaaalarına nazar deydi
hadi sen taşındın haklısın orada bissürü tanıdık var git gel bitmiyor..pampiş misafirden gelemiyo,iyiniyetlim ce ee diyip gidiyo,ramaska bebişle uğraşıyo,meleksin evle,sergiyle ve kutupayususuyla uğraşıyo,oyamın nesi var çözemedik gelemedi bitürlü..offf ne çok hasretimiz var beyaaa
bunun yumurtalısı da oluyo tatlım peynirle beraber yımırta koyuyosun daha da doyurucu oluyo:
Teşekkűr ederim sersumum,insallah canim gider kilolar
Sagol leylakım
Sagol canımcım
Afiyet olsun canim,sporunu yapmissin ya daha ne olsun
Pampiş'e döndün deseneEeee kim geliyo ki o kadar çok ?
Heee leylak otel
Tüm akrabalar burda bebişim, evlendiğimizden beri evimize ilk defa geliyo hepsi.bi zaman sonra azalır diye umut ediyorum
kıyamam ben sana olur mu hiç annişine kavuşmak hayalindi senin oldu.Aynen nazar değdi bebişim.o kadar çok gelmek istiyorum ki bazen,misafirler gitse de kızlarla muhabbet etsek diyorum ama inan hiç vakit kalmıyo çoğu zaman.taşınmasam daha mı iyiydi ne
Heee leylak otel
Tüm akrabalar burda bebişim, evlendiğimizden beri evimize ilk defa geliyo hepsi.bi zaman sonra azalır diye umut ediyorum
Heee leylak otel
kıyamam ben sana olur mu hiç annişine kavuşmak hayalindi senin oldu..ama hiç değilse gece gel öslüyom ben
biz de umut edelim bariii
Oyyyy herkes en az bi tur gelmeden bitmez o işşşşşş....
Oyyyy herkes en az bi tur gelmeden bitmez o işşşşşş....
1. tur bitince 2. turlar başlamasın daa
1. tur bitince 2. turlar başlamasın daa
Anaaaaam o zaman biterim işte
Hehehe çok memnun kaldık tekrar geldik turu
Deme ya :18: Ben yandım valla. Bende yeni evlendim. Seneye akrabaların bol olduğu bir ile geçiyoruz :18: İki taraftanda bolca kişiler var :18:
Buna bi çözüm bulmak lazım. Topluca yani grup grup çağırayım en iyisi aradan çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?