Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Siz herkesi toplayıp kebapçıya falan götürün bence Hem daha ucuza gelir hem daha az emek sarfedilir hem de tek seferde iş biter

O zaman batarım bee

Valla eşimin tarafı geldiğinde onu çalıştırmayı düşünüyorum sürekli o zaman annesi falan kıyamaz yardıma kalkar

Başka türlü başedemem onlar çok hızlı ve çokkk yiyo bide yetişemem valla

Kendi tarafım gelince sorun değil.

Bizimkiler her ortama uyarlar. Teyzelerime bile kalkın kızlarrr totonuz çalışşsın zayıflarsınız diiyip şirinlikle götürürümm işi

Çok yiyolarsa olmaz tabe , evet o zaman senin plan güzelmiş , öyle yaparsın , çok güzel kurgulamışsın afferim

Kızlar acıktım şimdi.Turp dilimledim , limonlayıp onu yiyorum...Sonra da yatıcam yavaş yavaş ...

aboowww..yandın desene
Siz herkesi toplayıp kebapçıya falan götürün bence Hem daha ucuza gelir hem daha az emek sarfedilir hem de tek seferde iş biter
iyi fikir de kebapçı yerine lahmacun olsun daha ucuz olur..
Hehehehe gelmek istedikten sonra bahane çokkkkk

canım lahmacun yada pizza ver ellerine tutuştur yesinler gitsinler..

Çok yiyolarsa olmaz tabe , evet o zaman senin plan güzelmiş , öyle yaparsın , çok güzel kurgulamışsın afferim

Valla plan yapmayı öğrendim evlendikten sonra be Bana da gülüyorlar çok yavaş yiyorum diye Hiç kendimi yoramam aferin geline mi diyecekler sanki hıh Taviz yok

Hadi canlarım ben yatıyorum artık.Çok öptüm hepinizi , iyi geceler

Valla plan yapmayı öğrendim evlendikten sonra be Bana da gülüyorlar çok yavaş yiyorum diye Hiç kendimi yoramam aferin geline mi diyecekler sanki hıh Taviz yok

Demezler di mi ? Eeee bu durumda mecburen dinsizin hakkından imansız gelecek

aboowww..yandın desene

iyi fikir de kebapçı yerine lahmacun olsun daha ucuz olur..

canım lahmacun yada pizza ver ellerine tutuştur yesinler gitsinler..

Çok iyi fikir

Yada kapıdan girerken herkese ekmek arası peynir domates,daha da ucuza gelir

Oldu olacak sağlıklı beslenme sağlıklı diyip azarlıyım şişmişsiniz diye

Hadi canlarım ben yatıyorum artık.Çok öptüm hepinizi , iyi geceler

İyi geceler canımmm

hihihihihihiiii
hic alinmadim ki hic alinmam ki ben .. Benim kocisiminde cibiri gorunce paylastim pose yumurta diye yoksa sarimsali yogort miss ama ben yiyemiyorum beyaz beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…