- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
biz 1. den bişey anlamadık ta olabilürr...
biz 1. den bişey anlamadık ta olabilürr...
Hehehehe gelmek istedikten sonra bahane çokkkkk
Siz herkesi toplayıp kebapçıya falan götürün benceHem daha ucuza gelir hem daha az emek sarfedilir hem de tek seferde iş biter
O zaman batarım bee
Valla eşimin tarafı geldiğinde onu çalıştırmayı düşünüyorum sürekli o zaman annesi falan kıyamaz yardıma kalkar
Başka türlü başedemem onlar çok hızlı ve çokkk yiyo bideyetişemem valla
Kendi tarafım gelince sorun değil.
Bizimkiler her ortama uyarlar. Teyzelerime bile kalkın kızlarrr totonuz çalışşsın zayıflarsınız diiyip şirinlikle götürürümm işi
aboowww..yandın deseneDeme ya :18: Ben yandım valla. Bende yeni evlendim. Seneye akrabaların bol olduğu bir ile geçiyoruz :18: İki taraftanda bolca kişiler var :18:
Buna bi çözüm bulmak lazım. Topluca yani grup grup çağırayım en iyisi aradan çıksın
iyi fikir de kebapçı yerine lahmacun olsun daha ucuz olur..Siz herkesi toplayıp kebapçıya falan götürün benceHem daha ucuza gelir hem daha az emek sarfedilir hem de tek seferde iş biter
Hehehehe gelmek istedikten sonra bahane çokkkkk
canım lahmacun yada pizza ver ellerine tutuştur yesinler gitsinler..O zaman batarım bee
Valla eşimin tarafı geldiğinde onu çalıştırmayı düşünüyorum sürekli o zaman annesi falan kıyamaz yardıma kalkar
Başka türlü başedemem onlar çok hızlı ve çokkk yiyo bideyetişemem valla
Kendi tarafım gelince sorun değil.
Bizimkiler her ortama uyarlar. Teyzelerime bile kalkın kızlarrr totonuz çalışşsın zayıflarsınız diiyip şirinlikle götürürümm işi
Çok yiyolarsa olmaz tabe , evet o zaman senin plan güzelmiş , öyle yaparsın , çok güzel kurgulamışsın afferim
Kızlar acıktım şimdi.Turp dilimledim , limonlayıp onu yiyorum...Sonra da yatıcam yavaş yavaş ...
aboowww..yandın desene
iyi fikir de kebapçı yerine lahmacun olsun daha ucuz olur..
canım lahmacun yada pizza ver ellerine tutuştur yesinler gitsinler..
Valla plan yapmayı öğrendim evlendikten sonra be Bana da gülüyorlar çok yavaş yiyorum diye Hiç kendimi yoramam aferin geline mi diyecekler sanki hıh Taviz yok
Hadi canlarım ben yatıyorum artık.Çok öptüm hepinizi , iyi geceler
amanın gaz bombası olcen kısss
aboowww..yandın desene
iyi fikir de kebapçı yerine lahmacun olsun daha ucuz olur..
canım lahmacun yada pizza ver ellerine tutuştur yesinler gitsinler..
Yada kapıdan girerken herkese ekmek arası peynir domates,daha da ucuza gelir
Hadi canlarım ben yatıyorum artık.Çok öptüm hepinizi , iyi geceler
Yada kapıdan girerken herkese ekmek arası peynir domates,daha da ucuza gelir
Demezler di mi ? Eeee bu durumda mecburen dinsizin hakkından imansız gelecek
İyi geceler tatlı rüyalar bebişimHadi canlarım ben yatıyorum artık.Çok öptüm hepinizi , iyi geceler
amanın gaz bombası olcen kısss
Sorma yaaaa , o gaz olayı doruk noktasına ulaştı bende.Hem sosyal hem de evlilik hayatım bitecek yakında bu gidişle
kıss bu benim kocişimin favori yımırtası çılbır ne poşesii
kırk yıllık çılbır hollanda ellerinde poşe olmuşş
şaka yaptım haaa
üstüne bol sarımsaklı yoğurt onun üstüne de kırmızı biberli kızgın tereyağı yeme de yanın da yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?