Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sorma yaaaa , o gaz olayı doruk noktasına ulaştı bende.Hem sosyal hem de evlilik hayatım bitecek yakında bu gidişle
Allahım sana geliyorum

Çok iyi fikir

Oldu olacak sağlıklı beslenme sağlıklı diyip azarlıyım şişmişsiniz diye

İyi geceler canımmm
İyi fikir
lazımlığım nerde..
Bana da lazım lazımlık

sen bi de gaviscon kullan da göreyim ben seni..o gazz başka bi gazz aman yareppim..
O ne olaki kısss

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

Son düzenleme:
epeydir yazilarinizi takip ediyordum ama kismet bugüneymis.... bende karatay diyetine baslayali 15 gün oldu 2700 verdim... ama bazi günler 800gr geri dönüsümler oldu...yinede haftada 1 kiloydu hedefim gayet basariliyim..

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar .. Leptinimiz bol olsun ... herkeze iyi mutlu saglikli pazarlar diliyorummm

Ya bişey sorucam aklıma takıldı. Ben bazen sütlü türk kahvesi içiyorum akşam 8 den sonra. Bu konuda bir yasaklama var mı?

epeydir yazilarinizi takip ediyordum ama kismet bugüneymis.... bende karatay diyetine baslayali 15 gün oldu 2700 verdim... ama bazi günler 800gr geri dönüsümler oldu...yinede haftada 1 kiloydu hedefim gayet basariliyim..

Selam kızlar. ben de karataycı oldum. nasılsınız? geçmişi okuyamadım. kilo verişler nasıl?

hoşgeldiniz aramıza ..1 sayfa önce yazdığım kurallar ve linkler size başlangıç için yol gösterecektir..başarılar..

ben karataycıyım 5 saatte bir yemelisiniz de dersin sen..korkup kaçarlar..

Vuhuuuuuu bunu kesinlikle tutttuuuummm. Zaten o zamana kadar Allah nasip ederse kiloları vermiş olucam. Sadece akşam yemeğine cesaret ederler anca bence

Aramıza hoşgeldin:16.
iyi geceler kizlar .. Leptinimiz bol olsun ... herkeze iyi mutlu saglikli pazarlar diliyorummm
İyi geceler canım
Ya bişey sorucam aklıma takıldı. Ben bazen sütlü türk kahvesi içiyorum akşam 8 den sonra. Bu konuda bir yasaklama var mı?

Şekersiz tabi ki içebilirsin canım...

hoşgeldiniz aramıza ..1 sayfa önce yazdığım kurallar ve linkler size başlangıç için yol gösterecektir..başarılar..

tesekkürler epeydir okuyorum... elimden geldigince devam edicem okumaya... bu arada resim ekliyebiliyormuyuz.. yaptigim bazi yemek ve tarifleri resim cekmistim,,, misal bugün kahvalti icin kurukayisi ve incir ve sütten recel yaptim, tarcin ve zencefilli

hepinize merhabalar,02.03.2013 ten beri dukan diyeti yapıyorum ama dukanın çok katı kuralları var ve yulaf kepeği yemekten midem bulanıyor artık,22 yaşındayım boyum 1.62 ve şu an kilom 55.5 karatay diyeti yapabilir miyim sizce ablalarım,akranlarım bana yardımcı olun lütfen psikolojim alt üst olmuş durumda (

cok sağol canım . ben hocanın iki kitabını aldım zaten. Karatay diyetı ve karatay mutfagı. ikinci kitap degil sanırım bunlar onda ekstradan ne anlatıyor ki? yaklasık bir haftadır aksam 8 kuralına dikkat ediyorum ama menüleri falan daha tam oturtmadım. ekmek ve tatlıyı kestim. yemek kitabından tarifler deniyorum yavas yavas. yarısmaya şimdilik katılmayayım.

sen ne kadardır uyguluyorsun ve ne kadar verdin?

Vuhuuuuuu bunu kesinlikle tutttuuuummm. Zaten o zamana kadar Allah nasip ederse kiloları vermiş olucam. Sadece akşam yemeğine cesaret ederler anca bence

tabii ekleyebilirsin..yeni karatay tarifleri hepimizin işine yarar..

ben de eski bir dukancı olarak burası doğru yer diyorum..paylaştığım yazıyı ve linkleri okuyarak başlayabilirsin canım..hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…