- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Merhaba kizlar
Yemegimi yedim sporumu yaptim geldim.
2. ogunumde;
tarifini verdigim kizarmis tavuk
bol bol salata
kahve
spor; 30 dakika 2 mile Leslie sansone (artik adet edindim her aksam yemekten sonra yapiyorum taaaaa gecen c.tesinden bu yana guzel bi haber kilo veremiyorum ve belki ++++++++ lara dogru gidiyr gibi gorunse de eriyorum. 40 bedenlerim artik 42 gibi oluyor 38 artik sIki miki olmuyor normal oluyor ,,, belki kilo vermem durdu ama spor ve karatay beni eritmeye inceltme baslatti
simdide cay iciyorum biraz metabolizmayi hizlandirsin diye otlari karistirdim yaptim birseyler ise yararsa sizlere de tarifini verecegim
aa yavlum toparla artık kendini beyaaadöğerim bak..
düzenli geldinmi gidiyor kilocuklar biliyosun
iyi karar protein hızlandırıyor metabolizmayı..ama normalden daha fazla su içmelisin
kesinlikle katılıyorumm
sana daha önce de dediğim gibi nasıl başlarsa öyle gider..taviz verme. .konuşan konuşsun
2,5 3 lt arası su içiyorum. Yeterli olur heralde
bugün öğleden sonra 2. öğün için eşime mangal yapalım diye tutturdum..
dışarısı yağmur yağdı yağacaktı..ama mangal alanı üstleri kapalı masalar bişey olmaz dedim
kocişim aldı mangalı gitti bende etleri köfteyi hazırladım..kociş aradı ayakta zor duruyorum fırtına var halaa ısrar ediyomusun yapalım mı diyegel gell uçma kocişim dedim ama tabii okaa hazırlanmışım ben dururmuyum fırınımın ızgarasına talim yaptım
2. öğünüm
2-3 köfte
1 pirzola
2 biftek
1 çupra
semizotu salatası
ayran
bol roka ve maydanoz
Sen nerelerdesin kaçak ???
erkenden kalktim berragim sayesinde.bomba gibiyim dun tam bi karatay gunu gecirdim.an itibariyle yapiyyor oldugum kahvaltim:
fundik kadar tereyagda 2yumurta
6zeytin
1avuc tulum peynir
1caybardagi ceviz
seni kendime benzettim birden,benim gibi baştan gözlerini korkuttun galiba eccük
fena bi durum bacım,birdynin dediği gibi özel ve sosyal hayat kalmaz valla
Teşekkürler bayanlarrr
iyi geceler bol leptinler datlum gıymatlum
Sadece eccüüüükk
İyi geceler canımm.
temizlikve sonrası dinlence film izlemece kısslarr. ..sonra görüşürüzz..
temizlikve sonrası dinlence film izlemece kısslarr. ..sonra görüşürüzz..
günaydın karatayın güzel hanımları
bugun sabah erkenden kalktım klasık kahvaltı eşliğinde bırazcıcık ev sucugu yedımsonra temizliğimi yaptım misler gibi
sonra 1 saat plates
bugun ev arkadaşımın ablasına gideceğiz umarım kaçamak olmaz öncesinden de uyardık diyetteyiz diye ama umarım karataya uygun bır pazar geciririm :18::18::18:
Kolay gelsinnn birazdan bende başlıyorum temizliğe
Yapsada iradene sahip ol. Bak emeklerine yazık hemen tutuyo vucut onu
Aferin bak sporunu bile yapmışsın
umarım canım şimdi hiç yemem diyemem yemege gidiyoruz ama artık en masum şeylerden azıcık yicem:18::18::18: dogru soyluyorsun en az ıkı gun boşa gidior kaçamak yapınca yemıycem tşk ederim destegıne
günaydın karatayın güzel hanımları
bugun sabah erkenden kalktım klasık kahvaltı eşliğinde bırazcıcık ev sucugu yedımsonra temizliğimi yaptım misler gibi
sonra 1 saat plates
bugun ev arkadaşımın ablasına gideceğiz umarım kaçamak olmaz öncesinden de uyardık diyetteyiz diye ama umarım karataya uygun bır pazar geciririm :18::18::18:
selam kızlarnasılsınız..
burası yağmurlu,puslucuma günü rüzgarlı havada yürüdüğümü yazmıştım ya..lodos çarptı beni galiba dün sabah kahvaltıya gittik..güzel geçen birkaç saatten sonra bir AVM ye takılalım dedik..birazda orada gezdik,saat 4 gibi ben de bir baş ağrısı başladı ki sormayın:95:sol gözüm karartılı görmeye,insanların yüzünü flu görmeye başladım:105:eşim tansiyonum düştü diye kocaman ayran aldı,içine tuz atıp verdi içtim ama nafile apar topar eve geldik yattım,bu sabaha kadar da kalkamadım,şimdi kafama vurmuşlar gibi ağır hissediyorum hala:44:..sağolsun eşim çocukları doyurdu,üstelik büyük kızımın boğazı şişmiş,küçük kızım öksürüyodu,onlara da ilaç filan yetiştirdi adamcağız bu sabah da kalkıp patates haşlamış ben de börek yaptım..pirinç haşlamış,birazını sütlaç birazını yayla çorbası yaptım...şimdi gezmeye gitti kardeşiyle ben de buraya geldim
gelelim ne yediğimecuma akşam 1 kocaman çupra,salata,1 minik kase fıstık ve 1 kk helva yemiştim..dün sabah 2 yumurtalı,bol peynir,yeşillik,2 avuç kuruyemiş ve kuru meyvelerden alarak karatay tabağı yaptım,böreklere vs dokunmadım ama çok yemişim....sonrasında saat 4 teki ayran ve akşam 1 bardak süt dışında bişey yiyemedim dün..bu sabah ta peynir,ceviz,helva,yoğurt ve kuru kayısı ile kahvaltımı yaptım,kahvemi yapıp biraz geçmişi okuyacağım bakalım neler olmuş...sabahki börek ve sütlaca dokunmadım ha,dokunmaya da niyetim yok kayısı ve az helva yetti bana..bugün yürümek istiyorum ama başım iyi değil ve de evi temizlemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?