Bu kız da basarmıs.Yenıden dogmak gıbı bırsey kılo vermek.
centurycım bu seylerı yıyınce acaıp tok oldugundan verıyorsun kılo ne bozacan moralini
problem bız tam yemıyoruz bazen
o zaman acıkılıyor sapmalar oluyor
gülün menülerini ve acıklamalarını eskıdan takıp edersen zaten sorun yok
hadı ıyı aksamlar
kankacım daha once yazdın mı bılmıyorum,kaçırmıs olabılrıım.tartın ne marka,yarın ile gidebilirsem alacagım 1 tane,yağ kas olcenler daha mantıklı sanırım.
nasıl olctugunu de anlamıyorum onların kıloya göre bır oran mı yapıyor acaba,tartı nasıl olcebılır ki yagı kası?:26:
afiyet olsun bebikkkkkkkk
2 ogunu dene bakalım,ben bırkaç gundur 3 ogun yapıyorum,ve sısnhıssedıyorum kendımı,sanırı kılo aldımbır tartı alsam da baksm artık
bir arkadaş un çuvalını üzerine koydum tartının onunda yağını suyu ölçtü diyodu
normal tartı al bence...
ne yiyip içiyosun ki kilo alasınn..
ben dün akşam 3 kase tarhana çorba içtimmm
pek acıkmışımmm...
öğle pirinçli ıspanak yedim ya ondan sanırımm
Zeytını az tuketıyorsunuz ya,zeytın de tok tutuyor.Cuvalı tartmanız cok zekıcebir arkadaş un çuvalını üzerine koydum tartının onunda yağını suyu ölçtü diyodu
normal tartı al bence...
ne yiyip içiyosun ki kilo alasınn..
ben dün akşam 3 kase tarhana çorba içtimmm
pek acıkmışımmm...
öğle pirinçli ıspanak yedim ya ondan sanırımm
sende de öyle çıkıyorsa,ilginç doğrusu.sen çünkü benden çok daha aktif yapıyorsun sporu ve çok daha uzun zamandır.ben ham olduğum için kaslar şişiyor diyordum ama demek sürekli yapanlarda da oluyor bu durum :26:Ben de cumartesi sabahı 58.2 kgdım.
2 gündür hiç kaçamağım yok harika spor.
Bugün bir baktım 58.8 ..
Şaşkınım.
inşallah öyledir gülcüm.teşekkür ederim canım.sana da kocaman maşallah42 beden oluyor masallah,vucut sıkılasıyor,tartıya aldırmayın fazla ,Super anne masallah
kankacım daha once yazdın mı bılmıyorum,kaçırmıs olabılrıım.tartın ne marka,yarın ile gidebilirsem alacagım 1 tane,yağ kas olcenler daha mantıklı sanırım.
nasıl olctugunu de anlamıyorum onların kıloya göre bır oran mı yapıyor acaba,tartı nasıl olcebılır ki yagı kası?:26:
afiyet olsun bebikkkkkkkk
2 ogunu dene bakalım,ben bırkaç gundur 3 ogun yapıyorum,ve sısnhıssedıyorum kendımı,sanırı kılo aldımbır tartı alsam da baksm artık
işte buraya yazdıklarımı yıyorum.
ne bılım fazla mı gelıyor acaba?
kılo vemedıgım kesın ama,versem hıssederdım:26:
doğru ya muhım olan herseyden yemek ama az yemek o zaman kılo almıyorsun ıpın ucunu kacırnca hemen sısıyor bı tarafların :)))
Herseyden yemıyoruz,kıtapta zaten ılacları rafa kAldıranların oykulerı var,ozetle asmam ısımlı arkadasın dedıgı gıbı "topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-doğru ya muhım olan herseyden yemek ama az yemek o zaman kılo almıyorsun ıpın ucunu kacırnca hemen sısıyor bı tarafların :)))
buraya yazdıklarınsa aldığını sanmıyorummm...işte buraya yazdıklarımı yıyorum.
ne bılım fazla mı gelıyor acaba?
kılo vemedıgım kesın ama,versem hıssederdım:26:
bugün 9 adet yedimm,az mı sence...Zeytını az tuketıyorsunuz ya,zeytın de tok tutuyor.Cuvalı tartmanız cok zekıce
günaydın oğlusumu drye götureceğim hemen kahvaltıı yazayım
kahvaltım
15 tane zeytın
1 kk dan bıraz fazla koyun peynırı azda çeçil az tulum peyniri
2 yumurta tereyağında
5 kayısı 5 ceviz 2 bardak 300 ml bardakta çay
59 kilo oldum hatta küsüratlı çunku bu aralar sızı duzenlı takıp edemıyorum edemeyınce hem motivem hemde kontrolum azaldı inş toparlanırım saat 5 e kadar bir şey yemeyı dusunmuyorum sadece 1 turk kahvesi bol su ve yeşil çay içeçeğim hepinizi çok öpüyorum şimdilik hoşçakalın.
bizi takip edemediğin zmanalarad neler yedin de 2 kilo geliverdi...
ömrümüz boyunca dikkat mi edicez yediklerimize anlamadım kii..
ben de öyleyim azcık kaçırsam fazlasıyla geri alıyordum..
ama karatayla bu mümkün olmaz sanıyordum sonuçta yedikelrimziden hiç kısmıyoruz ki,ömrümün sonuna kadar da doyana kadar yemek yiyebilirim
buraya yazdıklarınsa aldığını sanmıyorummm...
en fazla aynı kalmışsındır..
yediklerinde birşey yok..
çok iyi gidiyorsun maşşlaah...
moral bozmak yokk..
devammmmmmm.....
yaza ne kaldı şurdaaaa
pes etme bakimmmmm
ohh düşmaların çatlasınnnn ikizcimmmm,harikasınnnngünaydın çıtırlar....
sabah:2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir
10 zeytin
domates
ceviz-badem
şekersiz çay(eskiden çayı çok içerdim şimdi nadir içiyorum)
akşam:bulgurlu pırasa yapacağım...
sabah:1 saat yürüdüm...
kendimi çok iyi hissetmeye başladım...bayağı zayıfladığımı söylüyorlar...yeter daha verme diyorlar..ben 4 kilo daha vereceğim diyince şok oluyorlar...
kıyafetlerim çok genişledi.hatta gelmiyorlar...
ekmek yemediğimi söyleyince olmaz,az çok yemek lazım diyorlar...ekmeğin yeri başkaymış...zayıf düşermişim...ama ben kendimi çok iyi, hissediyorum...:118::124::124::124:
afiyet olsun canım.tartına baktım netten,yarın bulursam ondan alıcamkahvaltım:
2 k.k. yumurta
50 gr. kadar peynir
11 ad. zeytin
1 büyük domates (az zeytinyağ)
1 ince acı biber
1 avuç ceviz
½ kk tahin helvası
2 bardak çay
Herkese günaydın,
Sabah
2 yumurta, kaşar ve dereotu ile tereyağında omlet
2 kk tam yağlı beyaz peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
8 adet siyah ve yeşil zeytin
2 ceviz
1 kuru erik
1 omega 3 950 mg.
1 multivitamin
bu saate kadar
1 türk kahvesi şekersiz
1 ıhlamur+papatya çayı demleme şekersiz
1 ıhlamur demleme şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?