Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yıyıp ıcıp zayıflıyor ınsan,bu resımdekı benım. Moralınızı yuksek tutun,kımseye aldırmayın,akıl tartınıza bakın,daha benım de 41 kılo fazlam var,beslenmeyı ogrendım bu dıyetle ,hergun yenı bırsey daha ogrenıyorum zıhnım berraklastı.

Eklentiler

• $1.res%C4%B1m%7E%20p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4...webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:

Haklisin canım sagol önemli olan kilo vermek hemde hiç bir diyette yemediğimiz seyleri yiyerek:)

bir arkadaş un çuvalını üzerine koydum tartının onunda yağını suyu ölçtü diyodu
normal tartı al bence...

ne yiyip içiyosun ki kilo alasınn..
ben dün akşam 3 kase tarhana çorba içtimmm
pek acıkmışımmm...
öğle pirinçli ıspanak yedim ya ondan sanırımm

işte buraya yazdıklarımı yıyorum.
ne bılım fazla mı gelıyor acaba?

kılo vemedıgım kesın ama,versem hıssederdım:26:

doğru ya muhım olan herseyden yemek ama az yemek o zaman kılo almıyorsun ıpın ucunu kacırnca hemen sısıyor bı tarafların :)))

Zeytını az tuketıyorsunuz ya,zeytın de tok tutuyor.Cuvalı tartmanız cok zekıce

günaydınn şekerlerrr, nasılsınız bakalım?

ben iyiyim çok şükür bayrama az kaldı nişanlımı 3 aydır görmüyorum onu görecem daha nolsun?

kahvaltımı yazayım hemennn

2 yumurtadan loxi tarifli kaşarlı maydonozlu omlett
6 zeytin
salatalık-domates
ceviz-kayısı
yeşil çay

Ben de cumartesi sabahı 58.2 kgdım.
2 gündür hiç kaçamağım yok harika spor.
Bugün bir baktım 58.8 ..
Şaşkınım.
sende de öyle çıkıyorsa,ilginç doğrusu.sen çünkü benden çok daha aktif yapıyorsun sporu ve çok daha uzun zamandır.ben ham olduğum için kaslar şişiyor diyordum ama demek sürekli yapanlarda da oluyor bu durum :26:
42 beden oluyor masallah,vucut sıkılasıyor,tartıya aldırmayın fazla ,Super anne masallah
inşallah öyledir gülcüm.teşekkür ederim canım.sana da kocaman maşallah

tatlım yazdım ama olsun gene yazarım arzum fitnesense benimki.yağ su kas kemik ölçüyor.nasıl ölçtüğü konusunda hiç bir fikrim yok.onu ben de anlayabilmiş değilim,hatta amaan yanlıştır diyordum ama doğru zaman da doğru sonuçlar çıkarıyor.mesela kızım tartılıyor onda yağ su oranı çıkmıyor.ben çıkıyorum yağ oranım 44 çıkıyor mesela (başlangıçta 53 tü).eşim tartılıyor aşağı yukarı kilomuz aynı ama onda yağ oranı 29 filan çıkıyor.benimle kilosu hemen hemen aynı olan bir arkadaşım tartıldı onda da sonuç farklı çıktı.yani ben anlamadım ama bu regl dönemimde de su oranımın nasıl uçtuğunu gösterdi,o zaman iyice emin oldum.
bir de tartıya yaşını,boyunu,cinsiyetini kaydettiriyorsun.ona göre yapıyordur diyordum ama 2.5 kg fazla çıktım dün,yağ oranım düşük su oraım yüksek çıktı.tam tersi de olabilirdi.İşte bunu nereden biliyor onu bilmiyorum.kullanma klavuzunu da okumadım.başka kullanan arkadaşlarım da var,onlar da çok memnun.tercih senin tabi

yok canım sana öyle geliyordur zaten gr gr gidiyor haftalık nasıl farkedecen ki.
şimdi tarın yok ya kontrol edemiyorsun ondan oluyor bu kuruntular. almamışsındır bence loximmm

doğru ya muhım olan herseyden yemek ama az yemek o zaman kılo almıyorsun ıpın ucunu kacırnca hemen sısıyor bı tarafların :)))

Herseyden yemıyoruz,kıtapta zaten ılacları rafa kAldıranların oykulerı var,ozetle asmam ısımlı arkadasın dedıgı gıbı "topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-
ekmek,tuz_krıstal kaya tuzu olmalı-(bulamadım deniz tuzu kullanıyorum),şeker hayatından cıkıyor ve inan canın ıstemıyor...yavas fakat anladıgım kadarıyla yaglardan veriyorsunuz saat 20 den sonra bır sey yemek yok_kızlar genelde 19 dan sonra yemiyorlar_zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorsunuz aksam tatlı canınız cekerse tarcınlı ılık süt,mıdenız kazınırsa 1 bardak ayran ıcılebılır
turk kahvesı ekspreso ıslenmemış kahveler ıcılebılır sut konabılır.-hıcbır sey diyet olmayacak-
dıkkat edılmesı gerekenler bol su -2lıtre en az-yapamıyorum ama?yazayım -gunluk en az20 dak spor yuruyus-
bır dekabız olmamaya calışmak?keten tohumu salatalara konabılır kayısı sabah bunun için
hocanın tavsıyesı omega3 hapın etkın olması için de kuru erik
kolay gelsin""........Harıka seyler oluyor ayda 4 kılo verıyorum sekız kılo vermıs gıbı duruyorum,ustelık bu dıyette lezzet var.

günydın kıslar nasılsınız.dun hafta tatılımdı koşuşturma alışverıs derken gremedımnete.dun uzun suredır ılk defa kandıme yakısan bır elbıse buldum karnım hep sıs olurdun durusunu begenmezdım tuhaf gelırdı dun kıayfet bakarken okadar rahattımkı.2kılo bıle ne kadar etkılıyo ınsanı kaldıkı 20 kılo daha var.dun endımı cok ıyı hıssettım tam 5 saat alışverıs merkezlerını gezdım hemde hıc yorulmadan sıkılmadan sporumda aradan cıkmış oldu.sabah erkenden uyandım attım kendımı dısarı havada cok soguk deıldı gezdım de gezdım anlıyacagınız.
kahvaltım
1caybardagı cay
1küçük dılım peynır
1dılım domates
1dılım salatalık
kasar peynırı kucuk bı dılım.
7tane zeytın

günaydın oğlusumu drye götureceğim hemen kahvaltıı yazayım
kahvaltım
15 tane zeytın
1 kk dan bıraz fazla koyun peynırı azda çeçil az tulum peyniri
2 yumurta tereyağında
5 kayısı 5 ceviz 2 bardak 300 ml bardakta çay
59 kilo oldum hatta küsüratlı çunku bu aralar sızı duzenlı takıp edemıyorum edemeyınce hem motivem hemde kontrolum azaldı inş toparlanırım saat 5 e kadar bir şey yemeyı dusunmuyorum sadece 1 turk kahvesi bol su ve yeşil çay içeçeğim hepinizi çok öpüyorum şimdilik hoşçakalın.

buraya yazdıklarınsa aldığını sanmıyorummm...
en fazla aynı kalmışsındır..
yediklerinde birşey yok..
çok iyi gidiyorsun maşşlaah...
moral bozmak yokk..
devammmmmmm.....
yaza ne kaldı şurdaaaa
pes etme bakimmmmm
Zeytını az tuketıyorsunuz ya,zeytın de tok tutuyor.Cuvalı tartmanız cok zekıce
bugün 9 adet yedimm,az mı sence...
artanları da öğle menümde yediğim oluyor...
siyah zeytinipek değil ama yeşil zeytini çerez gibi yiyorum vallaaa pek seviyorum pekk...
ama işte kahvaltı yapma sürem azolduğu için hepsini birden ancak okadar yiyebiliyorumm..
saat 7de uyanıyorum,evden 7.45de çıkmam gerekiyor..
10-15 dklık sürede yemem gerekiyor hepsinii

bizi takip edemediğin zmanalarad neler yedin de 2 kilo geliverdi...
ömrümüz boyunca dikkat mi edicez yediklerimize anlamadım kii..
ben de öyleyim azcık kaçırsam fazlasıyla geri alıyordum..
ama karatayla bu mümkün olmaz sanıyordum sonuçta yedikelrimziden hiç kısmıyoruz ki,ömrümün sonuna kadar da doyana kadar yemek yiyebilirim

günaydın çıtırlar....
sabah:2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir
10 zeytin
domates
ceviz-badem
şekersiz çay(eskiden çayı çok içerdim şimdi nadir içiyorum)
akşam:bulgurlu pırasa yapacağım...
sabah:1 saat yürüdüm...
kendimi çok iyi hissetmeye başladım...bayağı zayıfladığımı söylüyorlar...yeter daha verme diyorlar..ben 4 kilo daha vereceğim diyince şok oluyorlar...
kıyafetlerim çok genişledi.hatta gelmiyorlar...
ekmek yemediğimi söyleyince olmaz,az çok yemek lazım diyorlar...ekmeğin yeri başkaymış...zayıf düşermişim...ama ben kendimi çok iyi, hissediyorum...:118::124::124::124:

kahvaltım:

2 k.k. yumurta
50 gr. kadar peynir
11 ad. zeytin
1 büyük domates (az zeytinyağ)
1 ince acı biber
1 avuç ceviz
½ kk tahin helvası
2 bardak çay

Herkese günaydın,

Sabah
2 yumurta, kaşar ve dereotu ile tereyağında omlet
2 kk tam yağlı beyaz peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
8 adet siyah ve yeşil zeytin
2 ceviz
1 kuru erik
1 omega 3 950 mg.
1 multivitamin

bu saate kadar
1 türk kahvesi şekersiz
1 ıhlamur+papatya çayı demleme şekersiz
1 ıhlamur demleme şekersiz

famircim ctesi mantı yedim hemde dolu tabak ekmek poğaca pazar komsunun kızının dogum gunuydu onda yedım az yedım ama etkılemış ptesi misafir geldı öglenden onlara hazırladım mecburen onlarla öglen akşam oturmak zorunda kaldım onlarla bırlıkte yiyince olçu kalktı bıde mısafırden önce doyulmaz bızde mısafır doyup kalkıncaya kadar bızde sende eşlık edersın o kadar oyalanmama ragmen bayagı uzun kaldık masada oda etkıledı ya bunlar benı etkılıyor bıde kılom duzene gırmedı hedefledıgıgım kıloya gelsem onu sabıtlesem belkı bu kadar etkılenmezdım ama dalgalanmalar oldugu için çok etkılendım.

yok canım ne pes etmesı,kendımı dıyette bıle hıssetmıyorum,hıc ac kalmıyorum kiiiicanımın ıstedıgı yemeklerı yapıp bol bol yıyorum,57 kılo olunca da böyle beslenırım ben,haftada 1 tatlı bır de tuzlu kaçamak yaparım en fazla

ohh düşmaların çatlasınnnn ikizcimmmm,harikasınnnn

3 cocuklu çıtır annemizzzz

kahvaltım:

2 k.k. yumurta
50 gr. kadar peynir
11 ad. zeytin
1 büyük domates (az zeytinyağ)
1 ince acı biber
1 avuç ceviz
½ kk tahin helvası
2 bardak çay
afiyet olsun canım.tartına baktım netten,yarın bulursam ondan alıcam

afiyet olsun.peynır zeytın ve cevız az ama yavas yavas gecıyoruz galiba karataya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…