- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
birdy selam tatlım,melexinle tanışmışsınız sonunda, sergiye katılıp destek vermişsin,okuyunca çok mutlu oldum,belki komşu da olursunuz bakarsınikinizin birbiriniz hakkındaki fikirleri ne güzel..biz de bunları okuyunca sizleri daha da çok sevdik valla..en azından kendi adıma öyle oldu
benimkiler karatay hocaya hak veriyolar,tv de çıkınca ilgiyle izliyolar ama iş yapmaya gelince ekmekten bi türlü vazgeçemiyolarhadi bakalım yarın tartı yüzünü güldürsün de sen kazan iddayı
haklisin canim.. ben baslarda aksamlari süt iciyordum ama icmeyince daha iyi bir sonuc aliniyor tartida.
benıde gaza getırdın canım bende bugun basladım ama bıraz farklı deneyecegım ben
bakalım ne olucak sonucbenım de acılen cok cok kılo vermem lazım.Hamılelıgımde 30 kılo cıvarı aldıgım ıcın olay oldu
cok dalga gectıler.karatayla su an hamılelık kılolarımdan sadece 7 kılo kaldı.dıgerlerıde oncekı hatalarımdan
12 nısana memlekete gıdıyorum ıyı gorunmem lazım annem kaynanam Allaah:18::18:
paylaştığın 140 kilodan 90 a düşen adamın hikayesini akşam mutlaka eşime okutucam,kendisi 120 ye dayandıgerçekten kurukayısıyı öyle yese yine de kilo verirmi ki ..denettiricem mutlaka..o da tatlıya dayanamadığından 3-5 verip alıyo..dikiş tutturamıyo,belki kuru kayısı keser tatlı isteğini..
kızlar işlerim kaldı,ben biraz çalışiyim öğlen yürüyüşe çıkıcam,inşallah rüzgar çıkmaz
gözün aydın canım...bu detoksu ben hiç yapmadım dayanamam diye..çok bilmiyorum ama bulgur yerine buğday pekala da olur,hatta daha da iyi olur bence..Bugün 60 lı rakamları gördüm. Dün lavaş yemiştim valla nasıl korku içinde yattım bilemezsin. Umarım kalıcı olarak kurtulabilirim. Bu detoks işimi kolaylaştırır uamrım. Kahvaltımı şimdi yapıcam acaba geç mi kaldım.
Bide bulgur yerine tam bugday ile yapanlar oldu mu ya. Bulgur fena bişey ya o yüzden merak ettim. :44:
evet ya..bu zamanda gerçek dosta hasretiz çoğumuz..annelerin endişesi bitmez canım,arada yaptırır gösterirsin tahlil sonuçları iyi çıkınca meraklanmazlar...valla ne yap yap kazan bacım..hizmetleri bitmez bu kocişlerin vesselamEvet bende ne kadar sevgiyi ve iyi niyeti az görür bir dünyada olduğummuzu, elde edince de ne kadar mutlu olduğumuzu bir kez daha gördüm. Sizin adınıza çok sevindim gerçekten
Orası öyle canım. Annemler de bak ne kadar doğru söylüyorlar diye söylenip duruyordu. Ama ben yapıncaaa doktora git bi tahlil yaptır bakıyım vs hemen endişe
Umarım ben kazanırım yoksa yandım. Hizmet etmekten zayıflayacam yoksa
O zaman artık onu da kısıtlayacaz
Kızlar herkese merhaba ,
Çok güzel bir hafta diliyorum hepimize.Haftasonu çok fena yedim ,bildiğiniz gibi diil , ama hem Ctesi hem de dün 2 saat yürüyüş yaptım.Şuan hala bacaklarım ağrıyo valla.Kızlar ben de hemen hep dışarıda yürüyorum.Ancak hava muhalefeti olursa evde yürüyorum.Zaten yapı olarak da çok üşüyen ya da hasta olan bi insan diilim o yüzden yağmur-kar da olsa atıyorum kendimi dışarı...
Şimdi 5 gün güzel beslenmeye çalışıcam.Yarın pazara gidicez , bi ton sebze alıcam.
Şimdi yemek yapmaya gidiyorum.Kırmızı mercimek çorbası ve nohut yapıcam.
Bu arada dün lahan böreği yaptım.Biçoklarınız biliyodur ama bilmeyenler ve böreği özleyenler için tarif edeyim :
Beyaz lahanayı ince ince doğrayıp buharda hafif haşlayıp soğuttum.Başka bir kapta 2 yumurta+süt+bolca lor peyniri+maydanoz+dereoyu+taze soğan+acı pul biberi omlet yapar gibi karıştırdım.Cam kabı güzelce tereyağladım. Lahanayı da karışıma ekleyip güzelce karıştırdım ve kaba yaydım.Biraz tereyağı eritip bunu da kaşıkla üzerine gezdirdim ve fırına verdim.Yaklaşık 45 dakika falan pişti sanırım.Üzeri kızarınca fırında çıkardı ve sıcak olarak yedik.Su böreği tadında olmuştu.Kıymalı ya da ıspanaklı da yapabilirsiniz.Fikir versin diye resmini de ilave ediyorum :
Eki Görüntüle 660487 Eki Görüntüle 660488
birdy selam tatlım,melexinle tanışmışsınız sonunda, sergiye katılıp destek vermişsin,okuyunca çok mutlu oldum,belki komşu da olursunuz bakarsınikinizin birbiriniz hakkındaki fikirleri ne güzel..biz de bunları okuyunca sizleri daha da çok sevdik valla..en azından kendi adıma öyle oldu
Detoksum bitsin mutlaka deneyeceğim nefis bişeye benziyor
gözün aydın canım...bu detoksu ben hiç yapmadım dayanamam diye..çok bilmiyorum ama bulgur yerine buğday pekala da olur,hatta daha da iyi olur bence..
evet ya..bu zamanda gerçek dosta hasretiz çoğumuz..annelerin endişesi bitmez canım,arada yaptırır gösterirsin tahlil sonuçları iyi çıkınca meraklanmazlar...valla ne yap yap kazan bacım..hizmetleri bitmez bu kocişlerin vesselam
Evet bende ne kadar sevgiyi ve iyi niyeti az görür bir dünyada olduğummuzu, elde edince de ne kadar mutlu olduğumuzu bir kez daha gördüm. Sizin adınıza çok sevindim gerçekten
Orası öyle canım. Annemler de bak ne kadar doğru söylüyorlar diye söylenip duruyordu. Ama ben yapıncaaa doktora git bi tahlil yaptır bakıyım vs hemen endişe
Umarım ben kazanırım yoksa yandım. Hizmet etmekten zayıflayacam yoksa
..
O zaman artık onu da kısıtlayacaz
Dene canımcım , hiç suçluluk duymadan bisürü yiyebileceğin bi tarif.Resimleri akşam çekmiştim , flu çıkmış kusura bakma.
Sen detoksa başladın mı bugün ? Ben o ayran işinden çok tırsıyorum yaw :18::18::18: Çok zorlamayın kendiniz...
detokstakı kahvaltıyı yapacagım ama ekmek yerıne kuruyemıs yıyıcem hatta hesapladım bi dilim kepek ekmegiyle 1 kasık cevız yaklasık aynı kalori
sonra 2 saatte bır corba yerine sade ayran icecegim insaksamda detoks corbasindan yapıp 1 lt icmeyi planladım kısaca karatayca ayran detoksu oldu
hani madem ekmek zararlı sık yemekte zararlı dıyo hocamız bende bunu kendimize benzettimbakalım sonuc ne olacak
35900 çiğdemklsn ve dğer arkadaşlar çok sağolun hoşgeldinleriniz için, hoşbuldum. Dün kendimi inanaılmaz iyi hissettim çok dinamiktim ve de yemek yemekten yoruldumne güzel bir diyet bu. Bu diyette kendimi çok iyi hissediyorum çünkü hergün çektiğim o kan şekeri düşmeleri yaşamıyorum artık. 2 günde 500 gr vermişim bu arada yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet canım ya , hele ki yaş ilerleyince yeni dost kazanmak iyice zorlaşıyor , o yüzden çok mutlu oldum ben de dün...İyi ki gitmişim diyorum...
Başladım ama zaten geç kalktım daha az önce kahvaltı yaptım. Şimdi yeşil çay içiyorum. Karataya benzeterek yapıcam ya. Orda sık beslenmeden bahsetmişler bize uymuyor ki. O yüzden ayranı ve ayran çorbasını ayrı hazırlayacağım.Önemli olan akşam kısmı bence gündüz farkında olmuyorsun zaamn geçiveriyo Bakalım ben
akşam napıcamAcıkırsam akşam da sadece ayran içmeyi planlıyorum.
Aynen canım zaten modifiye etmek gerekiyor bu diyeti. Temel kurallar değişmeden yapıcam bende. Ben kuruyemiş olarak ceviz yedim.1 çay bardağı yerine yarım yedim. Zaten öyle yapmazsak sürekli insülini uyarmış oluruz. veremeyiz kilo milo Tebrikler doğru karar
hadi hayirlisi ins sonuclar cok guzel olur canım kolay gelsin sana da
Başladım ama zaten geç kalktım daha az önce kahvaltı yaptım. Şimdi yeşil çay içiyorum. Karataya benzeterek yapıcam ya. Orda sık beslenmeden bahsetmişler bize uymuyor ki. O yüzden ayranı ve ayran çorbasını ayrı hazırlayacağım.Önemli olan akşam kısmı bence gündüz farkında olmuyorsun zaamn geçiveriyo Bakalım ben
akşam napıcamAcıkırsam akşam da sadece ayran içmeyi planlıyorum.
Aynen canım zaten modifiye etmek gerekiyor bu diyeti. Temel kurallar değişmeden yapıcam bende. Ben kuruyemiş olarak ceviz yedim.1 çay bardağı yerine yarım yedim. Zaten öyle yapmazsak sürekli insülini uyarmış oluruz. veremeyiz kilo milo Tebrikler doğru karar
hadi hayirlisi ins sonuclar cok guzel olur canım kolay gelsin sana da
Teşekkür ederim şekerimSakın kaçamak yapma Bol şans acıktıkça aklına ben geleyim Ben de seni aklıma getiricem Kaçamak yooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?