Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet bende ne kadar sevgiyi ve iyi niyeti az görür bir dünyada olduğummuzu, elde edince de ne kadar mutlu olduğumuzu bir kez daha gördüm. Sizin adınıza çok sevindim gerçekten

benimkiler karatay hocaya hak veriyolar,tv de çıkınca ilgiyle izliyolar ama iş yapmaya gelince ekmekten bi türlü vazgeçemiyolarhadi bakalım yarın tartı yüzünü güldürsün de sen kazan iddayı

Orası öyle canım. Annemler de bak ne kadar doğru söylüyorlar diye söylenip duruyordu. Ama ben yapıncaaa doktora git bi tahlil yaptır bakıyım vs hemen endişe

Umarım ben kazanırım yoksa yandım. Hizmet etmekten zayıflayacam yoksa

haklisin canim.. ben baslarda aksamlari süt iciyordum ama icmeyince daha iyi bir sonuc aliniyor tartida.

O zaman artık onu da kısıtlayacaz

Son düzenleme:

Kesinlikle hadi annen neyse de kaynanan zayıfsa dilinden kurtulamazsın. Çıtır ol çıtır çıtır Hatalarının farkına vardığın için bile milyon tane insandan daha öndesin bi kere.

Çok sevindim Bu arada nasıl farklı deneyeceksin canım ? Acilen çok değil. Acilen kalıcı kilo vermemiz lazım

Kolay gelsin canım. En azından şeker oranı daha az diye biliyorum. Belki faydasını görür. Denemekte yarar var. Bol Şans

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba ,
Çok güzel bir hafta diliyorum hepimize.Haftasonu çok fena yedim ,bildiğiniz gibi diil , ama hem Ctesi hem de dün 2 saat yürüyüş yaptım.Şuan hala bacaklarım ağrıyo valla.Kızlar ben de hemen hep dışarıda yürüyorum.Ancak hava muhalefeti olursa evde yürüyorum.Zaten yapı olarak da çok üşüyen ya da hasta olan bi insan diilim o yüzden yağmur-kar da olsa atıyorum kendimi dışarı...
Şimdi 5 gün güzel beslenmeye çalışıcam.Yarın pazara gidicez , bi ton sebze alıcam.
Şimdi yemek yapmaya gidiyorum.Kırmızı mercimek çorbası ve nohut yapıcam.
Bu arada dün lahan böreği yaptım.Biçoklarınız biliyodur ama bilmeyenler ve böreği özleyenler için tarif edeyim :
Beyaz lahanayı ince ince doğrayıp buharda hafif haşlayıp soğuttum.Başka bir kapta 2 yumurta+süt+bolca lor peyniri+maydanoz+dereoyu+taze soğan+acı pul biberi omlet yapar gibi karıştırdım.Cam kabı güzelce tereyağladım. Lahanayı da karışıma ekleyip güzelce karıştırdım ve kaba yaydım.Biraz tereyağı eritip bunu da kaşıkla üzerine gezdirdim ve fırına verdim.Yaklaşık 45 dakika falan pişti sanırım.Üzeri kızarınca fırında çıkardı ve sıcak olarak yedik.Su böreği tadında olmuştu.Kıymalı ya da ıspanaklı da yapabilirsiniz.Fikir versin diye resmini de ilave ediyorum :

gözün aydın canım...bu detoksu ben hiç yapmadım dayanamam diye..çok bilmiyorum ama bulgur yerine buğday pekala da olur,hatta daha da iyi olur bence..
evet ya..bu zamanda gerçek dosta hasretiz çoğumuz..annelerin endişesi bitmez canım,arada yaptırır gösterirsin tahlil sonuçları iyi çıkınca meraklanmazlar...valla ne yap yap kazan bacım..hizmetleri bitmez bu kocişlerin vesselam

Detoksum bitsin mutlaka deneyeceğim nefis bişeye benziyor

Canımsın İnşallah denk düşer seninle de tanışırız Özlemcim.Ben gerçekten merak ediyorum herkesi , daha önce yazmıştım ; yüzlerinizi hayal etmeye çalışıyorum falan...Yani keşke mümkün olsa da hepimiz biraraya gelebilsek...Seni de mesela ben hep çok olgun , çok anlayışlı biri olarak algılıyorum.Sanki böyle çok şikayet etmeyen , herkesin gönlünü yapmaya çalışan biri olarak...

detokstakı kahvaltıyı yapacagım ama ekmek yerıne kuruyemıs yıyıcem hatta hesapladım bi dilim kepek ekmegiyle 1 kasık cevız yaklasık aynı kalori
sonra 2 saatte bır corba yerine sade ayran icecegim ins aksamda detoks corbasindan yapıp 1 lt icmeyi planladım kısaca karatayca ayran detoksu oldu
hani madem ekmek zararlı sık yemekte zararlı dıyo hocamız bende bunu kendimize benzettim bakalım sonuc ne olacak

Detoksum bitsin mutlaka deneyeceğim nefis bişeye benziyor

Dene canımcım , hiç suçluluk duymadan bisürü yiyebileceğin bi tarif.Resimleri akşam çekmiştim , flu çıkmış kusura bakma.
Sen detoksa başladın mı bugün ? Ben o ayran işinden çok tırsıyorum yaw :18::18::18: Çok zorlamayın kendiniz...

Kesinlikle. Benim ki zaten çok üşengeç. Şarj aletini bile bazen benden ister Fırsat geçerse eline şeyini çıkarır

Gözüm kalıcı olarak ayar inşallah Valla baya uzun zamandır da tahlil yaptırmadım. Aksattım Ama biraz daha kilo vereyim baştan aşağı tüm tahlillerime baktırıcam.

Sonucu paylaşıcam mutlaka ve dediğin gibi detoksu da bugdayla yapıcam bulgur yerine.

Evet canım ya , hele ki yaş ilerleyince yeni dost kazanmak iyice zorlaşıyor , o yüzden çok mutlu oldum ben de dün...İyi ki gitmişim diyorum...

35900 çiğdemklsn ve dğer arkadaşlar çok sağolun hoşgeldinleriniz için, hoşbuldum. Dün kendimi inanaılmaz iyi hissettim çok dinamiktim ve de yemek yemekten yoruldum ne güzel bir diyet bu. Bu diyette kendimi çok iyi hissediyorum çünkü hergün çektiğim o kan şekeri düşmeleri yaşamıyorum artık. 2 günde 500 gr vermişim bu arada yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Başladım ama zaten geç kalktım daha az önce kahvaltı yaptım. Şimdi yeşil çay içiyorum. Karataya benzeterek yapıcam ya. Orda sık beslenmeden bahsetmişler bize uymuyor ki. O yüzden ayranı ve ayran çorbasını ayrı hazırlayacağım. Önemli olan akşam kısmı bence gündüz farkında olmuyorsun zaamn geçiveriyo Bakalım ben
akşam napıcam Acıkırsam akşam da sadece ayran içmeyi planlıyorum.

Aynen canım zaten modifiye etmek gerekiyor bu diyeti. Temel kurallar değişmeden yapıcam bende. Ben kuruyemiş olarak ceviz yedim. 1 çay bardağı yerine yarım yedim. Zaten öyle yapmazsak sürekli insülini uyarmış oluruz. veremeyiz kilo milo Tebrikler doğru karar

Tebrikler Sen burda söylenenleri yap daha neler değişecek

Evet canım ya , hele ki yaş ilerleyince yeni dost kazanmak iyice zorlaşıyor , o yüzden çok mutlu oldum ben de dün...İyi ki gitmişim diyorum...

Dünya çıkar dünyası malesef. Annemin ne komşuları var. 25 yıldır arayıp görüşüyorlar. Ben daha komşularımı bile tanımıyorum. Herkes dedikodu fiskos peşinde. Bende uzak duruyorum bazen. Deprem falan olursa çatıda tanışıyoruz

Tüm şehitlerimizin ailelerine Allahtan sabır dilerim.

Ülkemizin güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerine ve ailelerine şehit olan arkadaşları için Allahtan sabır dilerim.

Umarım daha fazla kayıp vermeden güzel günler geçiririz.

Şehitlerimizi bol bol ziyaret edin.. Gerçekten çok farklı bir duygu. Hem gurur hem hüzün hem de acı hissediyorsunuz. Ağlamaktan kendimi alamadığım bir yer. Şehitlik...

NASIL GİDİYO KIZLAR

Karatayı bırakalı uzun zaman oldu bu zaman içinde 2 kilo daha aldım ve 60 kilo oldum . 1 aydır diyet yapmadan günde 1 saat spor yapıyordum ama kilo veremedim diyet gerekiyormuş bunu anladım ve bu sabah yeni bir başlangıç yaptım işte KARATAY KAHVALTIM

kızıçelerim günaydın hepinize. hepimiz için güzel bir hafta olsun inş

sabah kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yarm kase yoğurt
şkersz çay

bu arada sanırım wc problemime çare buldm. hafta sonu arkdsımda kalmıştım. annesi bana wc sorunu için yogurt içine bir tatı kaşıgı ezilmiş çörek otu karıstırıp e iyi gelcek demişti. uyguladım. hakikatten de iyi geldi. yediğimden bu yana 2 defa wcye cıktım. bu sorundan muzdarip arkdslara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…