kızıçelerim günaydın hepinize. hepimiz için güzel bir hafta olsun inş
sabah kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yarm kase yoğurt
şkersz çay
bu arada sanırım wc problemime çare buldm. hafta sonu arkdsımda kalmıştım. annesi bana wc sorunu için yogurt içine bir tatı kaşıgı ezilmiş çörek otu karıstırıp e iyi gelcek demişti. uyguladım. hakikatten de iyi geldi. yediğimden bu yana 2 defa wcye cıktım. bu sorundan muzdarip arkdslara duyurulur
sewgili yoldaşlarımmmmmmmm
diyetin regl sürecindeki gelişimi hakkında bilginiz var mı ? Sanki 3-4 gün yerimde saydım doğru mu ?
haklisin canim.. ben baslarda aksamlari süt iciyordum ama icmeyince daha iyi bir sonuc aliniyor tartida.
Yoğurt bende tam tersi etki yapıyo ya Ama yinede detokstan sonra deneyeceğim. Tebrikler bu arada
Diyette kaçamak yapmamak biraz zor oluyor. :18: En azından benim için evet bende yerimde saydım doğru tespit. Aslında verseniz de şişlik oluyor. Belkide ondan. Regl den bir gün sonra falan bir bak bakalım.
Sorma yaww , bizim burda da asansörde karşılaşınca merhaba diyorum cevap vermeye eriniyolar.Neyin havası anlamadım ki , sanki Malibu Beach'de malikanede yaşıyolar anasını satiiimTebriklerSen burda söylenenleri yap daha neler değişecek
Dünya çıkar dünyası malesef. Annemin ne komşuları var. 25 yıldır arayıp görüşüyorlar. Ben daha komşularımı bile tanımıyorum.Herkes dedikodu fiskos peşinde. Bende uzak duruyorum bazen. Deprem falan olursa çatıda tanışıyoruz
Tüm şehitlerimizin ailelerine Allahtan sabır dilerim.
Ülkemizin güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerine ve ailelerine şehit olan arkadaşları için Allahtan sabır dilerim.
Umarım daha fazla kayıp vermeden güzel günler geçiririz.
Şehitlerimizi bol bol ziyaret edin.. Gerçekten çok farklı bir duygu. Hem gurur hem hüzün hem de acı hissediyorsunuz. Ağlamaktan kendimi alamadığım bir yer. Şehitlik...
sewgili yoldaşlarımmmmmmmm
diyetin regl sürecindeki gelişimi hakkında bilginiz var mı ? Sanki 3-4 gün yerimde saydım doğru mu ?
Sorma yaww , bizim burda da asansörde karşılaşınca merhaba diyorum cevap vermeye eriniyolar.Neyin havası anlamadım ki , sanki Malibu Beach'de malikanede yaşıyolar anasını satiiim
Evet arkadaşlar , hatırlattığınız için çok teşekkürler.Çanakkale Savaşları'nda bu vatan için canını siper etmiş olan tüm askerlerimize ve Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk'e Allahtan rahmet diliyor , mekanları cennet olsun diyorum.Çiğdem'in söylediği gibi tüm Gelibolu ve Çanakkale ve tüm tabyalar hala eski bir hüznü barındırıyor ve her gittiğimde aynen benim de gözlerim doluyor.İnşallah herkesin fırsatı olur da gidip ziyaret edebilirler...
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor...
Tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın ve Allahım bu vatanı dahili ve harici tüm düşmanlarımızdan korusun...
Evet Leylakım yaaa ben artık şekerli şeyler pek yiyip içemiyorum. Ama babam kolon kanserini atlattı çok şükür.. Bir de ona anlatabilsem.. Bir oturuşta tepsi baklavayı yer o derece yaniyineleyecek diyorum bana mısın demiyo
Kızlar yarın tartılıyorumKociş tartacak beni O yüzdeeen bugun ayran detoksu yapıyorum.
sağol canım,çok pis bi ağrı hakkaten,evlerden ırak olsunbugün daha iyiyim şükür...bantları kaldırmışınız,ben de sıkılıyorum bantta yavv,akşam yürüme şansım olmadığından öğlen arası yürüyorum
Sorma yaww , bizim burda da asansörde karşılaşınca merhaba diyorum cevap vermeye eriniyolar.Neyin havası anlamadım ki , sanki Malibu Beach'de malikanede yaşıyolar anasını satiiim
Evet arkadaşlar , hatırlattığınız için çok teşekkürler.Çanakkale Savaşları'nda bu vatan için canını siper etmiş olan tüm askerlerimize ve Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk'e Allahtan rahmet diliyor , mekanları cennet olsun diyorum.Çiğdem'in söylediği gibi tüm Gelibolu ve Çanakkale ve tüm tabyalar hala eski bir hüznü barındırıyor ve her gittiğimde aynen benim de gözlerim doluyor.İnşallah herkesin fırsatı olur da gidip ziyaret edebilirler...
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor...
Tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın ve Allahım bu vatanı dahili ve harici tüm düşmanlarımızdan korusun...
uzmanlar regl döneminden bi hafta ya da 10 gün önce ve regl döneminde tartılmanın doğru sonuçlar vermeyeceğini söylüyor.çünkü bu dönem vücut ödem yapabiliyo ve o şişkinlik tartıda kendini belli ediyo.1-2 hatta 3 kg daha fazla gösterebiliyosunuz.bu yüzden regl dönemi bittikten 1-2 gün sonra tartılmak en doğru sonucu verir.tabii sabah aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra.sewgili yoldaşlarımmmmmmmm
paylaştığın 140 kilodan 90 a düşen adamın hikayesini akşam mutlaka eşime okutucam,kendisi 120 ye dayandıgerçekten kurukayısıyı öyle yese yine de kilo verirmi ki ..denettiricem mutlaka..o da tatlıya dayanamadığından 3-5 verip alıyo..dikiş tutturamıyo,belki kuru kayısı keser tatlı isteğini..
kızlar işlerim kaldı,ben biraz çalışiyim öğlen yürüyüşe çıkıcam,inşallah rüzgar çıkmaz
herkese merhaba kısslar
sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gittim,sonra kahvaltı ve dip köşe ev temizliğini de bitirdikten sonra burdayım şükür
kahvaltım
2 yumutadan sucuklu-kaşarlı omlet
zeytin
peynir
pastırma
salatalık
az fıstık
1 saat de yürüyüş
selam guzellıkler
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
4 zeytın,bol peynır
fındık,domates,omega3
turk kahvesı(sutlu)
bol su,yesıl çay
dun de 1 saat dısarda yurumustum
hepımız ıcın bol ıradelı ve saglıklı bır hafta dılerım
uzmanlar regl döneminden bi hafta ya da 10 gün önce ve regl döneminde tartılmanın doğru sonuçlar vermeyeceğini söylüyor.çünkü bu dönem vücut ödem yapabiliyo ve o şişkinlik tartıda kendini belli ediyo.1-2 hatta 3 kg daha fazla gösterebiliyosunuz.bu yüzden regl dönemi bittikten 1-2 gün sonra tartılmak en doğru sonucu verir.tabii sabah aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra.
Yürüyüş için tebrikler. Sucuğu evde mi yaptın :44: Temizlik için de ellllerine sağlık oh mis
Kahvaltı süperYürüyüş için Umarımmmmm özelllikle de bu 2 gün ayran detoksunda irade için bol şansa ihtiyacım var
O zaman daha da mutlu oldum şimdiÇünkü regl dönemindeyim Cumaya kadar daha da veririrm. :122::122::122:
waow o zaman bu hafta listeye 1,sıradan girersin hem detoks hem reglin giden ödemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?