Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sewgili yoldaşlarımmmmmmmm
diyetin regl sürecindeki gelişimi hakkında bilginiz var mı ? Sanki 3-4 gün yerimde saydım doğru mu ?

Yoğurt bende tam tersi etki yapıyo ya Ama yinede detokstan sonra deneyeceğim. Tebrikler bu arada

diyetin regl sürecindeki gelişimi hakkında bilginiz var mı ? Sanki 3-4 gün yerimde saydım doğru mu ?

Diyette kaçamak yapmamak biraz zor oluyor. :18: En azından benim için evet bende yerimde saydım doğru tespit. Aslında verseniz de şişlik oluyor. Belkide ondan. Regl den bir gün sonra falan bir bak bakalım.

Regl döneminde vücut su tutuyor arkadaşlar.. Regliden sonra kendinize 1 hafta kadar süre tanıyın normale dönmek için..

Sorma yaww , bizim burda da asansörde karşılaşınca merhaba diyorum cevap vermeye eriniyolar.Neyin havası anlamadım ki , sanki Malibu Beach'de malikanede yaşıyolar anasını satiiim

Evet arkadaşlar , hatırlattığınız için çok teşekkürler.Çanakkale Savaşları'nda bu vatan için canını siper etmiş olan tüm askerlerimize ve Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk'e Allahtan rahmet diliyor , mekanları cennet olsun diyorum.Çiğdem'in söylediği gibi tüm Gelibolu ve Çanakkale ve tüm tabyalar hala eski bir hüznü barındırıyor ve her gittiğimde aynen benim de gözlerim doluyor.İnşallah herkesin fırsatı olur da gidip ziyaret edebilirler...
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor...
Tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın ve Allahım bu vatanı dahili ve harici tüm düşmanlarımızdan korusun...

Benim 3 tanıdığım yaptı biri hastanelik oldu belki bir yerde yanlışlık yaptı ama diğer ikisi inanılmaz kilo verdi biri artık bir seneyi geçti koruma aşamasında diğeri daha ikincii ayda falan ama ikisi de obez denecek kadar kiloluyken maşallahları var.

slm kızlar nasıl gıdıyor ınsallh dıyetınız super gıdıyordur kac gundur gıremıyorum yogundum bu aralar
dogum gunlerı mısafırler derken kacamklarım baya arttı kesın artı olmusumdur oyuzden bıldırı vermek ıstedemdım ama yarından ıtıbaren sok uygulama lazım 2 gun proteın yapmayı dusunuyorum ıpı ucu bı kacınca corap sokugu gıbı gelıyor benımde oyle oldu artık dur demem lazım ...

Aynen aynen neyin havası anlamadım bende. Bir de bön bön bakıyorlar. Bu kimin nesi der gibi.. Kandillerde bile sadece tanıdıklarına helva dağıtanlar var Aman neyse ki az kaldı

Birdy Okurkan gözlerim doldu hatırladım oraları yine Aminnn...

slm kızlar 2 haftadır giremedim rahatsızdım karatya bugün tekrar döndüm:2::2::2:
bu arada verdiğim 2 kiloyu geri aldım sporolmadı ve diyete dikkat edemedm

sabah: 1 yumurta
yarımyufkadan yağsız gözleme
7 zeytin
fındık
çay

oğlumu okula bırakınca 1 saat yürüyüş

bo bol su

babana çok geçmiş olsun iyiniyetlimallah yaşatmasın bi daha...keşke yemese
:26::26:

Kızlar yarın tartılıyorum Kociş tartacak beni O yüzdeeen bugun ayran detoksu yapıyorum.

merak içindeyim ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah sen kazanırsın

evet canım kaldırdım,bu ilçede yürüyüş yolu,stadyum çok o yüzden en güzeli açık havada yürümek

aminn canıımmm

herkese merhaba kısslar
sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gittim,sonra kahvaltı ve dip köşe ev temizliğini de bitirdikten sonra burdayım şükür
kahvaltım
2 yumutadan sucuklu-kaşarlı omlet
zeytin
peynir
pastırma
salatalık
az fıstık

1 saat de yürüyüş

selam guzellıkler

kahvaltım

2 yumurtadan omlet
4 zeytın,bol peynır
fındık,domates,omega3
turk kahvesı(sutlu)

bol su,yesıl çay

dun de 1 saat dısarda yurumustum

hepımız ıcın bol ıradelı ve saglıklı bır hafta dılerım

uzmanlar regl döneminden bi hafta ya da 10 gün önce ve regl döneminde tartılmanın doğru sonuçlar vermeyeceğini söylüyor.çünkü bu dönem vücut ödem yapabiliyo ve o şişkinlik tartıda kendini belli ediyo.1-2 hatta 3 kg daha fazla gösterebiliyosunuz.bu yüzden regl dönemi bittikten 1-2 gün sonra tartılmak en doğru sonucu verir.tabii sabah aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra.

selam kızlar nabersiniz.. haftasonu bol kaçamaklı geçti kesin verdigim 1,5 kiloyu geri almışımdır korkudan tartıya çıkamıyom odenli yani bu gün balon gibi hissediyorum kendimi regle olacam galiba dışarı çıktım bugün magzaların camlarında kendimi görünce dana gibiyim demekten kendimi alamadım göbüş toto almış başını gider bende ne halt edecem bilemiyom bi tarafım asıl şu diyete derken bitarafım eglen coş yemek yemek çooook hoş diyo.. bende durum budur allah yardımcım olsun ne diyelim.....

özlemcim sadece hikayesini okutma,resimleri var facebookta onları da göster belki gaza gelir "karatay diyeti ve sonuçları"sayfasından görebilirsin...

Yürüyüş için tebrikler . Sucuğu evde mi yaptın :44: Temizlik için de ellllerine sağlık oh mis

Kahvaltı süper Yürüyüş için Umarımmmmm özelllikle de bu 2 gün ayran detoksunda irade için bol şansa ihtiyacım var

O zaman daha da mutlu oldum şimdi Çünkü regl dönemindeyim Cumaya kadar daha da veririrm. :122::122::122:

waow o zaman bu hafta listeye 1,sıradan girersin hem detoks hem reglin giden ödemi

waow o zaman bu hafta listeye 1,sıradan girersin hem detoks hem reglin giden ödemi

Listeye ilk girişim olacak o yüzden çok heycanlıyım Geçen hafta tartıldığımda reglydim. Ama sonra kilo falan aldım. Yani şiştim. Daha şimdi yeni cuma günkü kiloma gelebildim. Kaçamaklarım oldu çünkü Bisküvi gibi O yüzden ayran detoksu yapıyorum Kociş tartacak amaç iddiayı kaybetmemek Önemli olan birinciliğim değil inan iddiayı kazanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…