merhaba arkadaşlar..
sabah menüm..:
bol peynir ile bol domates konservesi pişirdim..yumurta kıracaktım kırmadım...
onu yedim...domateslerim de acı biber olduğu için acılıydı..
yanında 1/2 ince belli kuruyemiş
öğlen ise:
1 haşlanmış yumurta.
bol konserve domates .pişirdim..acılı biberli idi yine..
bol peynir yedim..
ve 1 tane hurma..çoktatlıydı..
akşama hamburger yapacağım ..büyük oğlanın isteği üzerine ...
yanında patates kızartması..
kendim ne yerim bilmiyorum..sadece köfte yerim sanırım..
benim bugünkü menüm böyle kızlar...
ben de belimi incittim ..bu öğlen..
küçük oğlum pusetinde uyuya kaldı okul dönüşü..
onu pusetten çıkartım ,,yatağına koydumm..belim çok ağrıdı..oturduğum yerden kalkamadım 40 dakika falan..
simdi biraz açıldı..ama eğilemiyorum yine...
sağlığımızın kıymetini bilelim..
kendinize iyi bakın kızlar ..öpüyorum..
iyi diyetler...
bol leptinler sizin olsun.
ya arkadaşlar birşey soracam aylık ne kadar kilo verdiriyor.
ya arkadaşlar birşey soracam aylık ne kadar kilo verdiriyor.
kızlar 2,5 aydır adet göremiyorum 2 keredir gecikiyo.bir rahatsızlığım yok ama sanırım fazla stresliyim o yüzden.sizce 2,5 aydır adet göremediğim için vücudum ödem toplamış olabilir mi?çünkü kendimi bazen çok şiş hissediyorum.kalori diyetiyle kilo vermiş biri olarak yasaklanan şeyleri(kuruyemiş,tam yağlı süt ürünleri,tereyağ vs..) tükettiğim zaman kendimi kilo almış gibi hissediyorum ama artık hayatımı kaloriyle de kısıtlamak istemiyorum.bu diyeti hakkıyla uygulayıp da yine de kilo alan birileri var mıdır acaba?vallahi en büyük korkum oldu kilo almak.daha önce bir kere daha verip aldım o yüzden psikolojim allak bullak.çok uğraştım verebilmek için bundan böyle endişeleniyorum.
tabii ki adetin geciktiğinde vücudun su toplaması normaldir..kilo değil onlar aldırma,geçici şişlikler...kalori diyetini boşver hayatım,bugüne kadar çok diyet yaptım,tek gıda,kalori,6 öğünlü vs vs..sonuç ne oldu,hüsran...aç kalmadan geniş zamana yayarak ama az ama çok,sonuçta bi şekilde kilo veriyomusun ona bak..tabii ki beslenme alışkanlığımızı değiştirmezsek hoop geri geliyo kilolar...bu doğa kanunu..bu diyeti hakkıyla uygulayıp kilo alan kimseyi duymadım ben ama çok sık kaçamak yapınca yerimizde saydığımız oluyo..ya da azcık aldığımız..yaşantına göre ayarlayacağın öğün sayısınca,doyma ölçüne göre miktarları belirleyip doyunca atıştırmaya devam etmemek,gece yememek ve hareketli olmak,yürüyüş,hepsi bu...kolay gelsin canım..kızlar 2,5 aydır adet göremiyorum 2 keredir gecikiyo.bir rahatsızlığım yok ama sanırım fazla stresliyim o yüzden.sizce 2,5 aydır adet göremediğim için vücudum ödem toplamış olabilir mi?çünkü kendimi bazen çok şiş hissediyorum.kalori diyetiyle kilo vermiş biri olarak yasaklanan şeyleri(kuruyemiş,tam yağlı süt ürünleri,tereyağ vs..) tükettiğim zaman kendimi kilo almış gibi hissediyorum ama artık hayatımı kaloriyle de kısıtlamak istemiyorum.bu diyeti hakkıyla uygulayıp da yine de kilo alan birileri var mıdır acaba?vallahi en büyük korkum oldu kilo almak.daha önce bir kere daha verip aldım o yüzden psikolojim allak bullak.çok uğraştım verebilmek için bundan böyle endişeleniyorum.
oh ne güzel leylakım,bol bol yürü gari
babana çok geçmiş olsun iyiniyetlimallah yaşatmasın bi daha...keşke yemese:26::26:
merak içindeyim ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah sen kazanırsın
evet canım kaldırdım,bu ilçede yürüyüş yolu,stadyum çok o yüzden en güzeli açık havada yürümek
aminn canıımmm
herkese merhaba kısslar
sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gittim,sonra kahvaltı ve dip köşe ev temizliğini de bitirdikten sonra burdayım şükür
kahvaltım
2 yumutadan sucuklu-kaşarlı omlet
zeytin
peynir
pastırma
salatalık
az fıstık
1 saat de yürüyüş
afiyet olsun kızlar,bu hafta gerçekten iradeli geçsin artıkselam guzellıkler
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
4 zeytın,bol peynır
fındık,domates,omega3
turk kahvesı(sutlu)
bol su,yesıl çay
dun de 1 saat dısarda yurumustum
hepımız ıcın bol ıradelı ve saglıklı bır hafta dılerım
canım senin beden kitle endeksin 24 civarı..nasıl dana gibi olabiliyosun ki...vücut şeklin mi...benimki elma mesela,göbek ağırlıkta:26:....o ikilem hepimizde var,bazan o tarafa bazan bu tarafa..selam kızlar nabersiniz.. haftasonu bol kaçamaklı geçti kesin verdigim 1,5 kiloyu geri almışımdır korkudan tartıya çıkamıyom odenli yani bu gün balon gibi hissediyorum kendimi regle olacam galiba dışarı çıktım bugün magzaların camlarında kendimi görünce dana gibiyim demekten kendimi alamadım göbüş toto almış başını gider bende ne halt edecem bilemiyom bi tarafım asıl şu diyete derken bitarafım eglen coş yemek yemek çooook hoş diyo.. bende durum budur allah yardımcım olsun ne diyelim.....
tamam canım sağol hatırlattığın içinözlemcim sadece hikayesini okutma,resimleri var facebookta onları da göster belki gaza gelir "karatay diyeti ve sonuçları"sayfasından görebilirsin...
tamam canım kolay gelsinKesinlikle. Benim ki zaten çok üşengeç. Şarj aletini bile bazen benden isterFırsat geçerse eline şeyini çıkarır
Gözüm kalıcı olarak ayar inşallahValla baya uzun zamandır da tahlil yaptırmadım. Aksattım Ama biraz daha kilo vereyim baştan aşağı tüm tahlillerime baktırıcam.
Sonucu paylaşıcam mutlaka ve dediğin gibi detoksu da bugdayla yapıcam bulgur yerine.
Canımsınİnşallah denk düşer seninle de tanışırız Özlemcim.Ben gerçekten merak ediyorum herkesi , daha önce yazmıştım ; yüzlerinizi hayal etmeye çalışıyorum falan...Yani keşke mümkün olsa da hepimiz biraraya gelebilsek...Seni de mesela ben hep çok olgun , çok anlayışlı biri olarak algılıyorum.Sanki böyle çok şikayet etmeyen , herkesin gönlünü yapmaya çalışan biri olarak...
Kaç yaşındasınnızzz ? Bir de hiç kadın doğuma gidip polikistik over bakımından muayene oldunuz mu ? Kilo alımını tetikleyen bir durumdur aynı zamanda...
21 yaşındayım.daha önce hiç böyle gecikmeler olmazdı.2 kere kadın doğuma gittim tahlil falan yaptı ultrasona baktı ama hiçbi şey çıkmadı.pazartesi randevu aldım yine gidecem.daha önce kilo almamın sebebi hormonal değildi zaten ergenlik döneminde çok fazla abur cubur yer çok fazla kola içerdim.yani haddinden fazla beslenirdim üstelik sağlıksız beslenirdim.bi de hareketsizdim.şimdi sağlıksız olan hiçbi şeyi ağzıma sürmüyorum.abur cubur kola pilav makarna ekmek fast food.hayatımda şekerin ş'si yok azami dikkat ediyorum.kaçamak bile yok diyebilirim ve en azından günde 30 dakika spor yapıyorum.çevremdekiler böyle dikkat ettiğim sürece almayacağımı söylüyolar ama nedense ben yine de endişeleniyorum.karataya geçtiğimden beri hayatıma 1 senedir sokmadım doğal tereyağını, mercimek köfteyi(abartmadan yiyorum tabii),kuruyemişi sokunca birden panikledim.ama karatay beslenme stilini de çok seviyorum ve hocaya da çok güveniyorum.neticede 1000'den fazla hastası bu beslenme şekliyle kilolarından kurtulmuş ve koruyolar.benimkisi de böyle bi ikilem işte..
kızlar selam
kahvaltı 08.00; 2 yumurta,3 kaşık menemen,7 zeytin,1 kk peynir,6 ceviz,1 kase yoğurt,2 kuru kayısı,omega 3
ara 13.30; 2 bardak ayran,1 amasya elması
akşam 18.00;1 kase peynirli salata,ikişer kaşık bezelye ve kısır,
öğlen arası dışarıda 1 saat orta tempo yürüdüm,2.5 litre su,2 kahve,3 kupa bitki çayı içtim
bugün iş açısından verimli geçmedi..bi daha forumu açmadan önce işlerimi bitiricem yoksa burayı bırakıp işe konsantre olamıyorum,herkese iyi akşamlar ben kaçtım
Günaydınlaaarrrr
Hafta sonu regl olduğum için belki de kaçamaklıydı:26::26:
Akşam kızımla yaş pasta yaptık.. Eşim kızım oğluş yedi ben tadına bakmadım bile.. Sabah 2 çatal aldım sadece
Bu sabah
2 haşlanmış yumurta
fındık ve badem
çeri domates ve salatalık
7-8 siyah-yeşil zeytin
çeçil peyniri
2 çatal pasta
çay
4 omega 3
hepinize iyi haftalar ve afiyet olsunnnn
Keşke okul günlerime dönebilseydin makbuştadını çıkart bence
Evet Leylakım yaaa ben artık şekerli şeyler pek yiyip içemiyorum. Ama babam kolon kanserini atlattı çok şükür.. Bir de ona anlatabilsem.. Bir oturuşta tepsi baklavayı yer o derece yaniyineleyecek diyorum bana mısın demiyo
sağol canım,insanın dünyası kararıyo valla ya..
:
Ah tatlım ya , bu ne çok iltifat , valla mahçup oldumokuyan kızlar beni çok matah bişi zannedecek... Biz de inan aynı şekilde o kadar mutlu olduk ki seni tanıdığımıza , iyi ki gitmişiz de tanışmışız dedik...Yani direkt şu hissi aldım senden ; asla kötülük yapamayacak biri , asla yalan söyleyemeyeck biri...O kadar temiz...Çok zamandır denk gelmediğim kadar iyilikle dolu ....
Hangimiz daha şanslıyız bilemedim...Yapış canımcım bana , ben de yapışıcam sanaKadınlar kulübü ne kadar güzel bişeye vesile oldu
Bu arada gerçekten çok güzeldin , gerçekten fıstık gibisin , ben hiçbir fazlalık görmedim inan.Kocam da habire abla-kardeş gibi duruyolar deyip durdu.Bence fazla zorlayıp sıkma kendini bu diyet işleri için.Sen bir bütün olarak çok güzelsin.
Mükemmel ev sahipliğin için tekrar çok teşekkürler.En kısa zamanda görüşmek ümidiyle , ikimiz de sevgilerimizi yolluyoruz
NOT : Kızlar havalar düzeliyo artık , İstanbul çapında bir organizasyon yapmaya çalışalım mı önümüzdeki zamanlarda ?
dene bakalım canım..belki uygulamak ister..paylaştığın 140 kilodan 90 a düşen adamın hikayesini akşam mutlaka eşime okutucam,kendisi 120 ye dayandıgerçekten kurukayısıyı öyle yese yine de kilo verirmi ki ..denettiricem mutlaka..o da tatlıya dayanamadığından 3-5 verip alıyo..dikiş tutturamıyo,belki kuru kayısı keser tatlı isteğini..
kızlar işlerim kaldı,ben biraz çalışiyim öğlen yürüyüşe çıkıcam,inşallah rüzgar çıkmaz
harika gözüküyor kıss ellerine sağlıkKızlar herkese merhaba ,
Çok güzel bir hafta diliyorum hepimize.Haftasonu çok fena yedim ,bildiğiniz gibi diil , ama hem Ctesi hem de dün 2 saat yürüyüş yaptım.Şuan hala bacaklarım ağrıyo valla.Kızlar ben de hemen hep dışarıda yürüyorum.Ancak hava muhalefeti olursa evde yürüyorum.Zaten yapı olarak da çok üşüyen ya da hasta olan bi insan diilim o yüzden yağmur-kar da olsa atıyorum kendimi dışarı...
Şimdi 5 gün güzel beslenmeye çalışıcam.Yarın pazara gidicez , bi ton sebze alıcam.
Şimdi yemek yapmaya gidiyorum.Kırmızı mercimek çorbası ve nohut yapıcam.
Bu arada dün lahan böreği yaptım.Biçoklarınız biliyodur ama bilmeyenler ve böreği özleyenler için tarif edeyim :
Beyaz lahanayı ince ince doğrayıp buharda hafif haşlayıp soğuttum.Başka bir kapta 2 yumurta+süt+bolca lor peyniri+maydanoz+dereoyu+taze soğan+acı pul biberi omlet yapar gibi karıştırdım.Cam kabı güzelce tereyağladım. Lahanayı da karışıma ekleyip güzelce karıştırdım ve kaba yaydım.Biraz tereyağı eritip bunu da kaşıkla üzerine gezdirdim ve fırına verdim.Yaklaşık 45 dakika falan pişti sanırım.Üzeri kızarınca fırında çıkardı ve sıcak olarak yedik.Su böreği tadında olmuştu.Kıymalı ya da ıspanaklı da yapabilirsiniz.Fikir versin diye resmini de ilave ediyorum :
Eki Görüntüle 660487 Eki Görüntüle 660488
ben nasılım hayalinde benCanımsınİnşallah denk düşer seninle de tanışırız Özlemcim.Ben gerçekten merak ediyorum herkesi , daha önce yazmıştım ; yüzlerinizi hayal etmeye çalışıyorum falan...Yani keşke mümkün olsa da hepimiz biraraya gelebilsek...Seni de mesela ben hep çok olgun , çok anlayışlı biri olarak algılıyorum.Sanki böyle çok şikayet etmeyen , herkesin gönlünü yapmaya çalışan biri olarak...
selam guzellıkler
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
4 zeytın,bol peynır
fındık,domates,omega3
turk kahvesı(sutlu)
bol su,yesıl çay
dun de 1 saat dısarda yurumustum
hepımız ıcın bol ıradelı ve saglıklı bır hafta dılerım
cicişcim sütlü türk kavhvesini nasıl yapıyosun
Sen yazın gelicen ya , görüşücez zaten o zaman kıssss...Hatta misafirimiz olun çok seviniriz valla
aynen
ah keşke dinlese seni canım
yaaaa ben yokum yaaaa şaka şaka yapın tabii şekerim ben de daha sonra katılırım aranıza
dene bakalım canım..belki uygulamak ister..
harika gözüküyor kıss ellerine sağlık
ben nasılım hayalinde bencadıı korkunçç ööleee hep emirler veren kural kural diyen mii
ıkıncı ogunum
corba
kurufasulye
pılav
salata
fındık
hurma
helva
omega3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?