Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar..

sabah menüm..:
bol peynir ile bol domates konservesi pişirdim..yumurta kıracaktım kırmadım...
onu yedim...domateslerim de acı biber olduğu için acılıydı..

yanında 1/2 ince belli kuruyemiş

öğlen ise:
1 haşlanmış yumurta.
bol konserve domates .pişirdim..acılı biberli idi yine..

bol peynir yedim..

ve 1 tane hurma..çoktatlıydı..

akşama hamburger yapacağım ..büyük oğlanın isteği üzerine ...

yanında patates kızartması..

kendim ne yerim bilmiyorum..sadece köfte yerim sanırım..

benim bugünkü menüm böyle kızlar...

ben de belimi incittim ..bu öğlen..
küçük oğlum pusetinde uyuya kaldı okul dönüşü..
onu pusetten çıkartım ,,yatağına koydumm..belim çok ağrıdı..oturduğum yerden kalkamadım 40 dakika falan..

simdi biraz açıldı..ama eğilemiyorum yine...

sağlığımızın kıymetini bilelim..

kendinize iyi bakın kızlar ..öpüyorum..

iyi diyetler...

bol leptinler sizin olsun.

Geçmiş olsun canım Sıcak havluyu pres yap istersen. Biraz rahatlatır belki. Bence sen Köfte yap ve bol yeşil salata bir de çorba ohhhh doydun demektir. sabah ve öğle menülerin güzel

ya arkadaşlar birşey soracam aylık ne kadar kilo verdiriyor.

Öyle bir ölçü yok. Sizin ne kadar kurallara uydugunuz, kilolu ya da daha az kilolu olmanız. Metabolizma hızınız vs hepsi etkiliyor tabiki bunlar saydığım bir kaç detay... Bir hafta deneyin hızını az çok anlarsınız

kızlar 2,5 aydır adet göremiyorum 2 keredir gecikiyo.bir rahatsızlığım yok ama sanırım fazla stresliyim o yüzden.sizce 2,5 aydır adet göremediğim için vücudum ödem toplamış olabilir mi?çünkü kendimi bazen çok şiş hissediyorum.kalori diyetiyle kilo vermiş biri olarak yasaklanan şeyleri(kuruyemiş,tam yağlı süt ürünleri,tereyağ vs..) tükettiğim zaman kendimi kilo almış gibi hissediyorum ama artık hayatımı kaloriyle de kısıtlamak istemiyorum.bu diyeti hakkıyla uygulayıp da yine de kilo alan birileri var mıdır acaba?vallahi en büyük korkum oldu kilo almak.daha önce bir kere daha verip aldım o yüzden psikolojim allak bullak.çok uğraştım verebilmek için bundan böyle endişeleniyorum.

sevgili karataycı dostlarım,
sabah okulda 8de kkahvaltımı yapmıştım eve geldim iş yaptım berrakla ilgilendim haaa gelirken 20dk yürüdüm amaaaaa acıkmadım:)sabah okula giderkende 10dk hızlı yürümüştüm soğuktu -ben kayseride yasıyorum-.3bucukta öğle yemeğimi yedim.
öğle yemeğim:
1corba kasesi taze fasülye(dünden vardı)
1tabak fırında karnabahar
salata

küp gibi doydum:)))

Kaç yaşındasınnızzz ? Bir de hiç kadın doğuma gidip polikistik over bakımından muayene oldunuz mu ? Kilo alımını tetikleyen bir durumdur aynı zamanda...

tabii ki adetin geciktiğinde vücudun su toplaması normaldir..kilo değil onlar aldırma,geçici şişlikler...kalori diyetini boşver hayatım,bugüne kadar çok diyet yaptım,tek gıda,kalori,6 öğünlü vs vs..sonuç ne oldu,hüsran...aç kalmadan geniş zamana yayarak ama az ama çok,sonuçta bi şekilde kilo veriyomusun ona bak..tabii ki beslenme alışkanlığımızı değiştirmezsek hoop geri geliyo kilolar...bu doğa kanunu..bu diyeti hakkıyla uygulayıp kilo alan kimseyi duymadım ben ama çok sık kaçamak yapınca yerimizde saydığımız oluyo..ya da azcık aldığımız..yaşantına göre ayarlayacağın öğün sayısınca,doyma ölçüne göre miktarları belirleyip doyunca atıştırmaya devam etmemek,gece yememek ve hareketli olmak,yürüyüş,hepsi bu...kolay gelsin canım..

oh ne güzel leylakım,bol bol yürü gari

afiyet olsun kızlar,bu hafta gerçekten iradeli geçsin artık
canım senin beden kitle endeksin 24 civarı..nasıl dana gibi olabiliyosun ki...vücut şeklin mi...benimki elma mesela,göbek ağırlıkta:26:....o ikilem hepimizde var,bazan o tarafa bazan bu tarafa..
özlemcim sadece hikayesini okutma,resimleri var facebookta onları da göster belki gaza gelir "karatay diyeti ve sonuçları"sayfasından görebilirsin...
tamam canım sağol hatırlattığın için
tamam canım kolay gelsin

karakter tahlilin doğru canım...genç kızlığımda bile herkesten daha olgundum,iyi mi kötü mü bilmiyorum şuan,keşke ben de azcık haşarılık yapsaydımşikayetlerim ev ahalisinden olur genelde bazan da çok kızarım atarlanırım yani..napçan be gülüm dünya hali değişiyo bizim haller de değişiyo tabii

Kaç yaşındasınnızzz ? Bir de hiç kadın doğuma gidip polikistik over bakımından muayene oldunuz mu ? Kilo alımını tetikleyen bir durumdur aynı zamanda...

21 yaşındayım.daha önce hiç böyle gecikmeler olmazdı.2 kere kadın doğuma gittim tahlil falan yaptı ultrasona baktı ama hiçbi şey çıkmadı.pazartesi randevu aldım yine gidecem.daha önce kilo almamın sebebi hormonal değildi zaten ergenlik döneminde çok fazla abur cubur yer çok fazla kola içerdim.yani haddinden fazla beslenirdim üstelik sağlıksız beslenirdim.bi de hareketsizdim.şimdi sağlıksız olan hiçbi şeyi ağzıma sürmüyorum.abur cubur kola pilav makarna ekmek fast food.hayatımda şekerin ş'si yok azami dikkat ediyorum.kaçamak bile yok diyebilirim ve en azından günde 30 dakika spor yapıyorum.çevremdekiler böyle dikkat ettiğim sürece almayacağımı söylüyolar ama nedense ben yine de endişeleniyorum.karataya geçtiğimden beri hayatıma 1 senedir sokmadım doğal tereyağını, mercimek köfteyi(abartmadan yiyorum tabii),kuruyemişi sokunca birden panikledim.ama karatay beslenme stilini de çok seviyorum ve hocaya da çok güveniyorum.neticede 1000'den fazla hastası bu beslenme şekliyle kilolarından kurtulmuş ve koruyolar.benimkisi de böyle bi ikilem işte..

kızlar selam

kahvaltı 08.00; 2 yumurta,3 kaşık menemen,7 zeytin,1 kk peynir,6 ceviz,1 kase yoğurt,2 kuru kayısı,omega 3
ara 13.30; 2 bardak ayran,1 amasya elması
akşam 18.00;1 kase peynirli salata,ikişer kaşık bezelye ve kısır,
öğlen arası dışarıda 1 saat orta tempo yürüdüm,2.5 litre su,2 kahve,3 kupa bitki çayı içtim

bugün iş açısından verimli geçmedi..bi daha forumu açmadan önce işlerimi bitiricem yoksa burayı bırakıp işe konsantre olamıyorum,herkese iyi akşamlar ben kaçtım

Canım tahlillerin düzgünse stres olabilr. Bazı dönemlerde olabiliyor sakin ol. Ama elbette boşverme. Tahlillerini yaptırmana rağmen bu şekildeyse o zaman hayatındaki stres faktörünü azaltmaya çalış. Merak etme kilo falan almazsın.

Aynı şey bende de oluyor özlem İşlerimi bitirmeden açarsam saat 4 te iş yapmaya başlıyorum. Ama bugün bilerek bu saatlere bıraktım çünkü acıkma zamanım 2 saate kadar başlayacak :18:

Leylak84 bu arada bende çok heyecanlıyım. Yarını atlatmam lazım unutturmam lazım ki 2 . günümü de yapabiliyim detoksta Yoksa hedefe ulaşamayacam

kızlar bu detoks diyetini nasıl yapıyorsunuz bide protein diyeti falan okudum lütfen bana da anlatırmısınız:26::26:

Keşke okul günlerime dönebilseydin makbuş tadını çıkart bence
aynen
ah keşke dinlese seni canım
sağol canım,insanın dünyası kararıyo valla ya..
:

yaaaa ben yokum yaaaa şaka şaka yapın tabii şekerim ben de daha sonra katılırım aranıza
dene bakalım canım..belki uygulamak ister..
harika gözüküyor kıss ellerine sağlık
ben nasılım hayalinde ben cadıı korkunçç ööleee hep emirler veren kural kural diyen mii

Çiğdemce Ayran Detoksu

Siz nasıl yaptınız bilmiyorum.

Kahvaltı (11.30)

1 dilim beyaz peynir
1 domates
2 salatalık
1/2 çay bardağı ceviz içi
1 haşlanmış yumurta

Saat (14:00)

Naneli ayran Tuz 2,5 su bardağı

Saat (16:30)

Naneli ayran Tuz 2,5 su bardağı

Saat (18:30)

Detoks çorba 2 su bardağı ayrana tüm iç malzemeler koyularak içilecek ( 4 kaşık haşlanmış nohut, 4 kaşık tam bugday, 4 kaşık yeşil mercimek ) Nane + salatalık 1/2

Saat (20:00)

Naneli ayran Tuz 3 su bardağı

Topladığınızda 2 lt ayran içmiş oluyorsunuz. Ve iç malzemeleri çorba gibi içiyorsunuz. 20 den sonra da hiç bişey yok

Gün boyunca 2 lt de su tüketiyoruz.

Kafeinli hiçbişey içmedim. Sabah kahvaltısı dahil tuz kullanmak

Bugünkü programım bu Bu saate kadarki tüm plana uyuldu. Bu saate kadar rahat geçti. Yarın da devam

Ama orjinalinde böyle anlatılmış ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

selam kızlar akşam yemeğimi de yedim şimdi tüm günün menüsünü yazayım.
sabaheynir,zeytin,fındık,3 kuru kayısı
öğle:mercimek çorba,fırında karnıyarık küçük bir parça,yoğurt,salata
akşam:1 parça karnıyarık,fırında kabak kızarttım sarımsaklı yoğurtlu

bugün okulda 1 saat step yaptım.

Sen yazın gelicen ya , görüşücez zaten o zaman kıssss...Hatta misafirimiz olun çok seviniriz valla
He sen şöölesin ; Cadı diil cadaloz..He kuralcı , esnemeye yatkın diil , hafiften asabi ve huysuz lakin kaya gibi sağlam , yarı yolda bırakmaz , söz verdi mi geri dönmez , dedikodunu yapmaz , çat diye yüzüne söyler , ömürlük dost...

ıkıncı ogunum

corba
kurufasulye
pılav
salata
fındık
hurma
helva
omega3

Afiyet olsun Pampişim , mükellef bi öğün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…