Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ikinci öğün ne ki:)valla bilmiyorum:)

İyi akşamlar kızlar, misafirlerim olduğu için foruma giremedim. Bu arada diyet düzenim biraz bozuldu. İnşallah yarından itibaren düzene girerim. Çok yazıldığı için geçmişe şöyle bir bakabildim.İnşallah herkes iyidir. Sevgiler.

Canımmmm sağol inş. metastaz yapmaz:18::18::18:
karataycı olmak böyle bişey işte temizlik yürüyüş

Sağlıklı beslenerek kendini hastanelik edebilecek kadar başarılıymış kesinlikle Kesin az yemiştir

canım benim kemiklerim kalın biara diyetistene gittim kadın bana 49 kilo kas+kemik var sende nekadar kilo versende çıtır olamazsın sen y70 geçme yeter dedi yani anlıycan tip olarak biraz yarma güllük var bende dediginden 2 kilo fazlam da olsa bende+10 gigbi duruyo malesef....

amin..

aminn

geçmiş olsun canım..termaforla sıcak uygulama yap canım iyi gelir..
huyysuz ve tatlı kaadınn.. huysuz ve tatlı kadınn.. he kıss aynen..o kuralcılığımdan işyerindekiler nasibini alıyor bol bol..
tatlı ve şirin dostum benim..bu yaz olmasa da seneye mutlaka tanışıcaz inşallah canım..

yarma gül hee..alemsin..

Son düzenleme:
Merhabalar, ben de Karatay diyetine başlamaya karar verdim. Ancak yasak olan yiyeceklerin neler olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ekmek ve pirinç yok sanırım; ancak başka neler yenilmemeli bilmiyorum... Gerçi akşam 7den sonra hiçbir şey yenmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim....?

sevgili kaneel
çok saol ya cvp verdiğin için.akşam yemeği için muz kakao olayı kaçamak mı sence bide bunu söylesen?eger değilse bana cok ii geldi zaman zaman tekrarlarım die şeettim:)
canim cok canimiz isterse gunde bir porsiyon meyve hakkimiz var ama onuda sabhlari yemeyi tercih ediyoruz gun icinde gerekli enerjiyi bize saglamasi icin aksam yemegi olarak pek tercih etmiyoruz.. Bilgine

sewgili yoldaşlarımmmmmmmm
diyetin regl sürecindeki gelişimi hakkında bilginiz var mı ? Sanki 3-4 gün yerimde saydım doğru mu ?

canim adet doneminde kilo vermenin durmasi veya bir iki kilo alinmasi gayet normal dir .. adet doneminden sonra 1 2 gun icerisindeki vucudundaki odemleri atarsin .. Problem yok dogru yoldasin .. basarilarrr

bugün kaçamakla sonlandı maalesef.:18::18:.üzdüm kendimi

sabah

kıymalı omlet

öğlen

fırında köfte
tarhana
brokoli salatası

akşam

tavuk döner(2 avuç kadar lavaş)
1 kaşık eşime yaptığım patates kavurma

offfff..tutamadım kendimi ama yarın yine günüm var..regl hala olamadım ..şiştikçe şiştimmm

Yürüyüş için tebrikler . Sucuğu evde mi yaptın :44: Temizlik için de ellllerine sağlık oh mis

sucuğu evde yapmadım,sürekli alışveriş yaptığımız kasaptan aldım canım

oh ne güzel leylakım,bol bol yürü gari
afiyet olsun kızlar,bu hafta gerçekten iradeli geçsin artık

yürüyom gariiii
sağol canım,öyle olacak bundan sonra

Leylak84 bu arada bende çok heyecanlıyım. Yarını atlatmam lazım unutturmam lazım ki 2 . günümü de yapabiliyim detoksta Yoksa hedefe ulaşamayacam

ben de çok merak ediyom yaw,kadın dayanışması olaraktan senin kazanmanı istiyorum1 gün yapsan da işe yarar bebişim

keşke ayrana tuz koymasaydın bebişim,su tutar vücudunda:26::26:

ıkıncı ogunum

corba
kurufasulye
pılav
salata
fındık
hurma
helva
omega3

afiyet olsun bebişim,bende de kuru vardı
Canımmmm sağol inş. metastaz yapmaz:18::18::18:

karataycı olmak böyle bişey işte temizlik yürüyüş

inşallah canım:105::105:

kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir çeşitleri
salatalık
ceviz fındık
çay

öğlen: 3 köfte
salata
ayran

akşam: 6 çiğ köfte
2 kepçe kuru fasulye
turşu
yarım muz

Merhaba kizlar
Herkeze iyi aksamlar .. Nasilsiniz ??

Ben bugun tam gun okuldaydim ,, hic bir sekilde kacamak yapmadim .. dolu dolu hareketlive bereketli bir gun du benim icin.

Erken uyandim erken kahvaltimi yaptim.
Kahvaltim;
1 avuc badem ,
1 muz ,
3 dilim eski kasar ,
omega 3 , multivitamin , d vitamini

Okul gunum cok uzuuuuun oldugu icin ogle yapmak zorunda kaldim.
1 bardak mercimek corbasi , 1 bardak ayran

Aksam;
1 irice tavuk budu , (firinda)
1 kase yesil mercimek corbasi
kahve
cay su

spor ; 35 dakika sabah okula kadar tempolu yurudum.
Sizleri okudum simdi Leslie sansone ile 2 mile 30 dakika yapacagim ..

Simdilik cikiyorum kizlar ..

şimdilik 3 öğün yapıyorum inşallah 2 öğüne düşeceğim...

bu menüyle cumaya ---- çıkarım inşallah. gerçi bugün adet olmuşum su tutmuştum vücudum ...ayyy yoksa bu hafta kilo veremezmiyimki?

ama tatlı krizine girmedim henüz normalde olsa tatlısız geçiremezdim...

Sucuk yasak değil miydi

Salıyı cuma ya ikna etttiiimmmmmm :122::122::122::122::118::118::118::118::119::119::121: Çok teşekkür ederiimmm desteğin için :122::118::118::119:

Tuz koymadım kiii Bugun hiç tuzlu bişey yiyip içmedim

Bu soruyu sormuştum; ancak cevap alamadım... Konuşmalardan yola çıkarak sucuğun da yasak olduğunu anlamış oldum... Başka ??????

sucuk yasak değil bebişim,ya evde yapmak yada güvenilir bi yerden almak gerekiyo
cumaya tartıda baya bi eksi görürsün kesin canım,yaşasııııın
sen tuz yazınca ben de koydun sandımanlayış kabiliyetim eksildi bir an
:86::86::86:

Est. canım. İnşallah ya inşallah Sporu azalttım bu ara ama Yok yok tuz olmayacak anlamında yazdım bende de hata var

Bu soruyu sormuştum; ancak cevap alamadım... Konuşmalardan yola çıkarak sucuğun da yasak olduğunu anlamış oldum... Başka ??????

Kısaca glisemik indeksi 50 nin altında olan yiyecekler serbest. İşlenmiş ürünler yasak. Fabrikasyona girmiş yani.. Akşam 8 den sonra yemek yasak.

Çikolatanın bile glisemik endeksi 50nin altında görünüyor; ancak şeker yasak... Biraz çelişkili oldu tabi... ?

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…