Sen yazın gelicen ya , görüşücez zaten o zaman kıssss...Hatta misafirimiz olun çok seviniriz valla
He sen şöölesin ; Cadı diil cadaloz..He kuralcı , esnemeye yatkın diil , hafiften asabi ve huysuz lakin kaya gibi sağlam , yarı yolda bırakmaz , söz verdi mi geri dönmez , dedikodunu yapmaz , çat diye yüzüne söyler , ömürlük dost...
Afiyet olsun Pampişim , mükellef bi öğün olmuş
Canımmmm sağol inş. metastaz yapmaz:18::18::18:
babana çok geçmiş olsun iyiniyetlimallah yaşatmasın bi daha...keşke yemese:26::26:
merak içindeyim ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah sen kazanırsın
evet canım kaldırdım,bu ilçede yürüyüş yolu,stadyum çok o yüzden en güzeli açık havada yürümek
aminn canıımmm
karataycı olmak böyle bişey işte temizlik yürüyüşherkese merhaba kısslar
sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gittim,sonra kahvaltı ve dip köşe ev temizliğini de bitirdikten sonra burdayım şükür
kahvaltım
2 yumutadan sucuklu-kaşarlı omlet
zeytin
peynir
pastırma
salatalık
az fıstık
1 saat de yürüyüş
Benim 3 tanıdığım yaptı biri hastanelik oldu belki bir yerde yanlışlık yaptı ama diğer ikisi inanılmaz kilo verdi biri artık bir seneyi geçti koruma aşamasında diğeri daha ikincii ayda falan ama ikisi de obez denecek kadar kiloluyken maşallahları var.
tabii ki adetin geciktiğinde vücudun su toplaması normaldir..kilo değil onlar aldırma,geçici şişlikler...kalori diyetini boşver hayatım,bugüne kadar çok diyet yaptım,tek gıda,kalori,6 öğünlü vs vs..sonuç ne oldu,hüsran...aç kalmadan geniş zamana yayarak ama az ama çok,sonuçta bi şekilde kilo veriyomusun ona bak..tabii ki beslenme alışkanlığımızı değiştirmezsek hoop geri geliyo kilolar...bu doğa kanunu..bu diyeti hakkıyla uygulayıp kilo alan kimseyi duymadım ben ama çok sık kaçamak yapınca yerimizde saydığımız oluyo..ya da azcık aldığımız..yaşantına göre ayarlayacağın öğün sayısınca,doyma ölçüne göre miktarları belirleyip doyunca atıştırmaya devam etmemek,gece yememek ve hareketli olmak,yürüyüş,hepsi bu...kolay gelsin canım..
oh ne güzel leylakım,bol bol yürü gari
afiyet olsun kızlar,bu hafta gerçekten iradeli geçsin artık
canım senin beden kitle endeksin 24 civarı..nasıl dana gibi olabiliyosun ki...vücut şeklin mi...benimki elma mesela,göbek ağırlıkta:26:....o ikilem hepimizde var,bazan o tarafa bazan bu tarafa..
tamam canım sağol hatırlattığın için
tamam canım kolay gelsin
karakter tahlilin doğru canım...genç kızlığımda bile herkesten daha olgundum,iyi mi kötü mü bilmiyorum şuan,keşke ben de azcık haşarılık yapsaydım şikayetlerim ev ahalisinden olur genelde bazan da çok kızarım atarlanırım yani..napçan be gülüm dünya hali değişiyo bizim haller de değişiyo tabii
Dünya çıkar dünyası malesef. Annemin ne komşuları var. 25 yıldır arayıp görüşüyorlar. Ben daha komşularımı bile tanımıyorum.Herkes dedikodu fiskos peşinde. Bende uzak duruyorum bazen. Deprem falan olursa çatıda tanışıyoruz
Tüm şehitlerimizin ailelerine Allahtan sabır dilerim.
Ülkemizin güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerine ve ailelerine şehit olan arkadaşları için Allahtan sabır dilerim.
Umarım daha fazla kayıp vermeden güzel günler geçiririz.
Şehitlerimizi bol bol ziyaret edin.. Gerçekten çok farklı bir duygu. Hem gurur hem hüzün hem de acı hissediyorsunuz. Ağlamaktan kendimi alamadığım bir yer. Şehitlik...
Sorma yaww , bizim burda da asansörde karşılaşınca merhaba diyorum cevap vermeye eriniyolar.Neyin havası anlamadım ki , sanki Malibu Beach'de malikanede yaşıyolar anasını satiiim
Evet arkadaşlar , hatırlattığınız için çok teşekkürler.Çanakkale Savaşları'nda bu vatan için canını siper etmiş olan tüm askerlerimize ve Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk'e Allahtan rahmet diliyor , mekanları cennet olsun diyorum.Çiğdem'in söylediği gibi tüm Gelibolu ve Çanakkale ve tüm tabyalar hala eski bir hüznü barındırıyor ve her gittiğimde aynen benim de gözlerim doluyor.İnşallah herkesin fırsatı olur da gidip ziyaret edebilirler...
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor...
Tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın ve Allahım bu vatanı dahili ve harici tüm düşmanlarımızdan korusun...
geçmiş olsun canım..termaforla sıcak uygulama yap canım iyi gelir..merhaba arkadaşlar..
ben de belimi incittim ..bu öğlen..
küçük oğlum pusetinde uyuya kaldı okul dönüşü..
onu pusetten çıkartım ,,yatağına koydumm..belim çok ağrıdı..oturduğum yerden kalkamadım 40 dakika falan..
simdi biraz açıldı..ama eğilemiyorum yine...
sağlığımızın kıymetini bilelim..
kendinize iyi bakın kızlar ..öpüyorum..
iyi diyetler...
bol leptinler sizin olsun.
huyysuz ve tatlı kaadınn..Sen yazın gelicen ya , görüşücez zaten o zaman kıssss...Hatta misafirimiz olun çok seviniriz valla
He sen şöölesin ; Cadı diil cadaloz..He kuralcı , esnemeye yatkın diil , hafiften asabi ve huysuz lakin kaya gibi sağlam , yarı yolda bırakmaz , söz verdi mi geri dönmez , dedikodunu yapmaz , çat diye yüzüne söyler , ömürlük dost...
[/COLOR]
yarma gül hee..alemsin..canım benim kemiklerim kalın biara diyetistene gittim kadın bana 49 kilo kas+kemik var sende nekadar kilo versende çıtır olamazsın sen y70 geçme yeter dedi yani anlıycan tip olarak biraz yarma güllük var bende dediginden 2 kilo fazlam da olsa bende+10 gigbi duruyo malesef....
canim cok canimiz isterse gunde bir porsiyon meyve hakkimiz var ama onuda sabhlari yemeyi tercih ediyoruz gun icinde gerekli enerjiyi bize saglamasi icin aksam yemegi olarak pek tercih etmiyoruz.. Bilginesevgili kaneel
çok saol ya cvp verdiğin için.akşam yemeği için muz kakao olayı kaçamak mı sence bide bunu söylesen?eger değilse bana cok ii geldi zaman zaman tekrarlarım die şeettim:)
sewgili yoldaşlarımmmmmmmm
diyetin regl sürecindeki gelişimi hakkında bilginiz var mı ? Sanki 3-4 gün yerimde saydım doğru mu ?
Yürüyüş için tebrikler. Sucuğu evde mi yaptın :44: Temizlik için de ellllerine sağlık oh mis
oh ne güzel leylakım,bol bol yürü gari
afiyet olsun kızlar,bu hafta gerçekten iradeli geçsin artık
Leylak84 bu arada bende çok heyecanlıyım. Yarını atlatmam lazım unutturmam lazım ki 2 . günümü de yapabiliyim detokstaYoksa hedefe ulaşamayacam
Çiğdemce Ayran Detoksu
Siz nasıl yaptınız bilmiyorum.
Kahvaltı (11.30)
1 dilim beyaz peynir
1 domates
2 salatalık
1/2 çay bardağı ceviz içi
1 haşlanmış yumurta
Saat (14:00)
Naneli ayran Tuz2,5 su bardağı
Saat (16:30)
Naneli ayran Tuz2,5 su bardağı
Saat (18:30)
Detoks çorba 2 su bardağı ayrana tüm iç malzemeler koyularak içilecek ( 4 kaşık haşlanmış nohut, 4 kaşık tam bugday, 4 kaşık yeşil mercimek ) Nane + salatalık 1/2
Saat (20:00)
Naneli ayran Tuz3 su bardağı
Topladığınızda 2 lt ayran içmiş oluyorsunuz. Ve iç malzemeleri çorba gibi içiyorsunuz. 20 den sonra da hiç bişey yok
Gün boyunca 2 lt de su tüketiyoruz.
Kafeinli hiçbişey içmedim. Sabah kahvaltısı dahil tuz kullanmak
Bugünkü programım buBu saate kadarki tüm plana uyuldu. Bu saate kadar rahat geçti. Yarın da devam
Ama orjinalinde böyle anlatılmış ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
ıkıncı ogunum
corba
kurufasulye
pılav
salata
fındık
hurma
helva
omega3
Canımmmm sağol inş. metastaz yapmaz:18::18::18:
karataycı olmak böyle bişey işte temizlik yürüyüş
sucuğu evde yapmadım,sürekli alışveriş yaptığımız kasaptan aldım canım
ben de çok merak ediyom yaw,kadın dayanışması olaraktan senin kazanmanı istiyorum1 gün yapsan da işe yarar bebişim
keşke ayrana tuz koymasaydın bebişim,su tutar vücudunda:26::26:
Merhabalar, ben de Karatay diyetine başlamaya karar verdim. Ancak yasak olan yiyeceklerin neler olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ekmek ve pirinç yok sanırım; ancak başka neler yenilmemeli bilmiyorum... Gerçi akşam 7den sonra hiçbir şey yenmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim....?
Sucuk yasak değil miydi
Salıyı cuma ya ikna etttiiimmmmmm :122::122::122::122::118::118::118::118::119::119::121: Çok teşekkür ederiimmm desteğin için :122::118::118::119:
Tuz koymadım kiiiBugun hiç tuzlu bişey yiyip içmedim
sucuk yasak değil bebişim,ya evde yapmak yada güvenilir bi yerden almak gerekiyo
cumaya tartıda baya bi eksi görürsün kesin canım,yaşasııııın
sen tuz yazınca ben de koydun sandımanlayış kabiliyetim eksildi bir an:86::86::86:
Bu soruyu sormuştum; ancak cevap alamadım... Konuşmalardan yola çıkarak sucuğun da yasak olduğunu anlamış oldum... Başka ??????
Est. canım.İnşallah ya inşallah Sporu azalttım bu ara ama Yok yok tuz olmayacak anlamında yazdım bende de hata var
Kısaca glisemik indeksi 50 nin altında olan yiyecekler serbest. İşlenmiş ürünler yasak. Fabrikasyona girmiş yani.. Akşam 8 den sonra yemek yasak.
Bu soruyu sormuştum; ancak cevap alamadım... Konuşmalardan yola çıkarak sucuğun da yasak olduğunu anlamış oldum... Başka ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?