- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Çikolatanın bile glisemik endeksi 50nin altında görünüyor; ancak şeker yasak... Biraz çelişkili oldu tabi... ?
cok enteresan, gecen ayda bu topikte cümleten regl olmustuk
ve ben bugün tatli krizlerime yenik düstüm, cok üzgünüm :2:
Ayran detoksu hiç yormadı beni bugun neden acaba ???? Yanlış bişey mi yaptım ? Neden acıkmıyorum.
Ne yedin canım. Olsun ya özellikle regl nin ilk 2 günü bende dayanamadım.
yazmayayim canim, özellikle tüm gün ayran icen biri olarak canin cekebilir
nasil acikadin anlamadim, masallah
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
Bugunu de Lesli siz gecirmedim 2 mile yaptim 30 dakika
Tebrik ederim canııımm. Ben de 1 miil yaptım sadece
Tebrik ederim canim 1 mile olsun ama illaki olsun Nerede haraket orada bereket
Bir sorum var canim sana ben deneyimli bir Karatayciyim uzuuuunnn suredir kilo veremiyorum ve bende ayran detoxunu denemek istiyorum. .. sen tecrubeli ve denemis biri olaraktan .. Kac gunde kac kilo kaybettigini soyleyebilirmisin ???/???
Sen yazın gelicen ya , görüşücez zaten o zaman kıssss...Hatta misafirimiz olun çok seviniriz valla
He sen şöölesin ; Cadı diil cadaloz..He kuralcı , esnemeye yatkın diil , hafiften asabi ve huysuz lakin kaya gibi sağlam , yarı yolda bırakmaz , söz verdi mi geri dönmez , dedikodunu yapmaz , çat diye yüzüne söyler , ömürlük dost...
Afiyet olsun Pampişim , mükellef bi öğün olmuş
Cok guzel gidiyoorsun canim .. Durmak yok Karataya devam ayran detoxunun da sonuclarini merakla bekliyorum. Kolay gelsinnBen miiii ben çok tecrübeli değilim kiBugun yaptım sadece yarın sabah söyleyebilirim ancak sonucu Ama karataya 5.3.2013 te başladım 13 günde 3 kilo verdim. :44:
Cok guzel gidiyoorsun canim .. Durmak yok Karataya devam ayran detoxunun da sonuclarini merakla bekliyorum. Kolay gelsinn
Ben cikiyorum kizlar .. Kendinize dikkat edin .. Leptininiz de Sabriniz da bol olsun .. Herkezin her dilegi gercek olsun .. Iyi geceler .. Yarin gorusuruz
Bugunu de Lesli siz gecirmedim 2 mile yaptim 30 dakika
Tebrik ederim canııımm. Ben de 1 miil yaptım sadece
Ben cikiyorum kizlar .. Kendinize dikkat edin .. Leptininiz de Sabriniz da bol olsun .. Herkezin her dilegi gercek olsun .. Iyi geceler .. Yarin gorusuruz
Keşke okul günlerime dönebilseydin makbuştadını çıkart bence
Kesinlikle. Benim ki zaten çok üşengeç. Şarj aletini bile bazen benden isterFırsat geçerse eline şeyini çıkarır
Gözüm kalıcı olarak ayar inşallahValla baya uzun zamandır da tahlil yaptırmadım. Aksattım Ama biraz daha kilo vereyim baştan aşağı tüm tahlillerime baktırıcam.
Sonucu paylaşıcam mutlaka ve dediğin gibi detoksu da bugdayla yapıcam bulgur yerine.
Denemeye değer teşekkürlerkızıçelerim günaydın hepinize. hepimiz için güzel bir hafta olsun inş
sabah kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yarm kase yoğurt
şkersz çay
bu arada sanırım wc problemime çare buldm. hafta sonu arkdsımda kalmıştım. annesi bana wc sorunu için yogurt içine bir tatı kaşıgı ezilmiş çörek otu karıstırıp e iyi gelcek demişti. uyguladım. hakikatten de iyi geldi. yediğimden bu yana 2 defa wcye cıktım. bu sorundan muzdarip arkdslara duyurulur
Evet bence süt ya da ayran çok acıkılırsa ya da regl dönemlerinde tatlı ihtiyacı arttığında tarçınlı süt içilebilir diğer zamanlarda pek önermem..
merhaba arkadaşlar..
sabah menüm..:
bol peynir ile bol domates konservesi pişirdim..yumurta kıracaktım kırmadım...
onu yedim...domateslerim de acı biber olduğu için acılıydı..
yanında 1/2 ince belli kuruyemiş
öğlen ise:
1 haşlanmış yumurta.
bol konserve domates .pişirdim..acılı biberli idi yine..
bol peynir yedim..
ve 1 tane hurma..çoktatlıydı..
akşama hamburger yapacağım ..büyük oğlanın isteği üzerine ...
yanında patates kızartması..
kendim ne yerim bilmiyorum..sadece köfte yerim sanırım..
benim bugünkü menüm böyle kızlar...
ben de belimi incittim ..bu öğlen..
küçük oğlum pusetinde uyuya kaldı okul dönüşü..
onu pusetten çıkartım ,,yatağına koydumm..belim çok ağrıdı..oturduğum yerden kalkamadım 40 dakika falan..
simdi biraz açıldı..ama eğilemiyorum yine...
sağlığımızın kıymetini bilelim..
kendinize iyi bakın kızlar ..öpüyorum..
iyi diyetler...
bol leptinler sizin olsun.
cok enteresan, gecen ayda bu topikte cümleten regl olmustuk
ve ben bugün tatli krizlerime yenik düstüm, cok üzgünüm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?