ohh düşmaların çatlasınnnn ikizcimmmm,harikasınnnn
3 cocuklu çıtır annemizzzz
ikizcim ben de eskisi kadar çay içmiyorummm şekermiş demekki onu içiren deee
yok canım ne pes etmesı,kendımı dıyette bıle hıssetmıyorum,hıc ac kalmıyorum kiiiicanımın ıstedıgı yemeklerı yapıp bol bol yıyorum,57 kılo olunca da böyle beslenırım ben,haftada 1 tatlı bır de tuzlu kaçamak yaparım en fazla
ohh düşmaların çatlasınnnn ikizcimmmm,harikasınnnn
3 cocuklu çıtır annemizzzz
afiyet olsun canım.tartına baktım netten,yarın bulursam ondan alıcam
afiyet olsun.peynır zeytın ve cevız az ama yavas yavas gecıyoruz galiba karataya:)
günydın kıslar nasılsınız.dun hafta tatılımdı koşuşturma alışverıs derken gremedımnete.dun uzun suredır ılk defa kandıme yakısan bır elbıse buldum karnım hep sıs olurdun durusunu begenmezdım tuhaf gelırdı dun kıayfet bakarken okadar rahattımkı.2kılo bıle ne kadar etkılıyo ınsanı kaldıkı 20 kılo daha var.dun endımı cok ıyı hıssettım tam 5 saat alışverıs merkezlerını gezdım hemde hıc yorulmadan sıkılmadan sporumda aradan cıkmış oldu.sabah erkenden uyandım attım kendımı dısarı havada cok soguk deıldı gezdım de gezdım anlıyacagınız.
kahvaltım
1caybardagı cay
1küçük dılım peynır
1dılım domates
1dılım salatalık
kasar peynırı kucuk bı dılım.
7tane zeytın
günaydınn şekerlerrr, nasılsınız bakalım?
ben iyiyim çok şükür bayrama az kaldınişanlımı 3 aydır görmüyorum onu görecem daha nolsun?
kahvaltımı yazayım hemennn
2 yumurtadan loxi tarifli kaşarlı maydonozlu omlett
6 zeytin
salatalık-domates
ceviz-kayısı
yeşil çay
Leptin hormonu iştahı kapatan, yağları yakan hormondur. İnsülin hormonu da acıktıran ve yağları depo eden hormondur. Leptin, vücutta bulunan tüm hormonların işlemesini idare eden hormondur. Orkestra şefidir. Tiroide, pankreasa, strese, seks hormonlarına her şeye emreder.
Ağzımıza bir yiyecek koyar koymaz kan şekerimiz yükselir. Kan şekeriyle beraber insülin hormonu da yükselir. 2 saat sonra insülin düşmeye başlar ve vücuttaki şeker enerjiye dönüşür, 2 saatten sonra da glukagon depo edilmiş şekeri enerjiye dönüştürür. İşte bunlardan sonra leptin hormonu devreye girer ve o zaman yağlar yakılmaya başlanır ve depo edilmiş olan yağlar enerji sağlamak için kullanılır. 4 saat aralıkla yemek yendiğinde metabolik olarak yağların yanma süresi başlar ve devam eder. Onun için biz sık sık yedikçe insülin salgılanır, insülin salgılandıkça da uzun vadede insülin direnci oluşur ve bu şekilde kilo vermeye imkân ve ihtimal yoktur.
Kızlar umudum yok diye söylemiştim zaten sonucum negatif
ama ister istemez 0'ı görünce bozuldum
sende de öyle çıkıyorsa,ilginç doğrusu.sen çünkü benden çok daha aktif yapıyorsun sporu ve çok daha uzun zamandır.ben ham olduğum için kaslar şişiyor diyordum ama demek sürekli yapanlarda da oluyor bu durum :26:
inşallah öyledir gülcüm.teşekkür ederim canım.sana da kocaman maşallah
tatlım yazdım ama olsun gene yazarımarzum fitnesense benimki.yağ su kas kemik ölçüyor.nasıl ölçtüğü konusunda hiç bir fikrim yok.onu ben de anlayabilmiş değilim,hatta amaan yanlıştır diyordum ama doğru zaman da doğru sonuçlar çıkarıyor.mesela kızım tartılıyor onda yağ su oranı çıkmıyor.ben çıkıyorum yağ oranım 44 çıkıyor mesela (başlangıçta 53 tü).eşim tartılıyor aşağı yukarı kilomuz aynı ama onda yağ oranı 29 filan çıkıyor.benimle kilosu hemen hemen aynı olan bir arkadaşım tartıldı onda da sonuç farklı çıktı.yani ben anlamadım ama bu regl dönemimde de su oranımın nasıl uçtuğunu gösterdi,o zaman iyice emin oldum.
bir de tartıya yaşını,boyunu,cinsiyetini kaydettiriyorsun.ona göre yapıyordur diyordum ama 2.5 kg fazla çıktım dün,yağ oranım düşük su oraım yüksek çıktı.tam tersi de olabilirdi.İşte bunu nereden biliyor onu bilmiyorum.kullanma klavuzunu da okumadım.başka kullanan arkadaşlarım da var,onlar da çok memnun.tercih senin tabi
Moralim gittikçe bozuluyor.
Menülerimi gördünüz bu hafta.
Kaçamağım yoktu.
Sporum güzeldi.
Ama pazar 58.2 dün 58.8 bugün 59 çıktım.
Fikri olan var mı?
Ceylincim bozma sen moralini bak kilo verdiğinde bu problemde ortadan kalkacak rakatlıkla hamile olacaksın.
Ama stres çok etkiliyor bu konuyu diye okumuştum.
Stres can sıkıntısı yok.
olsun canım hıc moralını bozma kılo vermeye devam emın ol etkısı olucak ve moralını hep koru kendıne olumlu seyler telkın et allah hayırlısını nasıp etsın canım
canım hakkında hayırlısı olsun....
ya canım bende aynı durumda sayılırım.her hafta en az 1 kilo veriyordum bu hafta sadece 400gr gitti,çok canım sıkılıyor...farklı birşeyde yapmadım..kacamağımda yok...
vücut alıştı durdumu acaba...:44:
sağolun kızlar elimde değil ister istemez bozuluyor moralim
test vermek ümit doğurtuyor her defasında...
Ama hakkımda hayırlısı tabi,zayıf hamile kalıcam daha iyi olucak benim için inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?