Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağol canım Spor için tebrikler AAAAAFİYET olsun

Cumaya kadar 67 olmam lazım

Canım ben kaçar çok uykum geldı ıyı geceler leptın kaçmasın uyuyayım artık

ayran detoksunda ılk gun ıyıydı hıc acıkmadım
sabah
1 yumurta
az cevız az peynır
boll salatalık domates

aralarda sadece ayran
aksam
ayran corbası ama tuz attım yanlışlıkla
ins iyi olur guzel kılo verebılırız ya cok ugrasıyoz su kılolar yuzunden

merhaba kızlar

kahvaltim

2 yumurta taze baharatli
biraz eski peynir
3 ceri
1 salatalik
2 kayisi
omega3
multivitanin
dvitamini
kahve

Eklentiler

• $image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 39
sabah (08:00) 2 tereyağında yumurta,4 zeytin,6 badem,1 ceviz,2 kk beyaz peynir,çay,
akşam( 17:30) 1 pidesiz iskender

günaydın dün öğlen : bulgur pilavı ve barbunya yedım
akşam mercımek köftesi
bu sabah : 2 yumurtalı kaşar peynırlı omlet 4-5 ceviz

Kızlar günaydın sabah kalktım çok kötü başım agrıyor ne zaman şekerlı bırsey yesem böyle oluyor dünkü bonıbondan sonra oldu bi fikri olan var mı niye olur şeker değerlerim normaldi İyi mi kötü mü bilemedim böyle olunca başım ağrır diye de uzak durmaya çalışıyorum

karatayda doyana kadar yememiz söyleniyor ama menülere baktığımda dolu dolu yiyenlerin kilo veremediklerini görüyorum (benim gibi az yeyip de gram gram zayıflayanları saymıyorum)
bence burada bi yanlış var karatay hoca da siyaset meydanında bi alman atasözünden alıntı yaparak ''sabahları krallar gibi öğlenleri dükler gibi akşamları fakir gibi'' yiyeceksiniz demişti

yani gi 0 diye löp löp et yiyerek veya tabak tabak bakliyat her öğünde avuç avuç kuruyemiş yiyerek kilo vermek mümkün değil

hocamız güzel söylüyor da iş uygulamaya gelince aksıyor,yeni karataycılara benim de naçizane tavsiyem;kuruyemişi sadece sabahları ölçüyü aşmadan tüketmeleri,meyveyi mümkün olduğunca azaltmaları,serbest diye her hafta lahmacun,helva yememeleri,bulguru da sadece serbest ölçülerde tüketmeleri...aslında hepimiz farkındayız ama bazen pis boğazlıktan 3 kaşık bulgur 1 tabak,1kibrit kutusu kadar helva avuç içi boyutlara ulaşıyor.ama ben bun bile başarı olarak görüyorum,ekmekssiz,meyvesiz,tatlısız yaşıyoruz,olsun varsın az gitsin yada yerimizde sayalım...öncelikli amaç;sağlıklı olmak sonra da yavaş yavaş zayıflamak(bu arada löp löp et inanılmaz zayıflatır)

verırsın Bende heyecanla beklıyorum ıddanın sonucunu

Sağol canım bende çok heycanlıyım valla veririm gibi geliyor bana da ama yemeyi bırakabilirsem

Canım ben kaçar çok uykum geldı ıyı geceler leptın kaçmasın uyuyayım artık

İnşalllaaahhh leptinin güzel güzel çalışşmıştır gece

İlginç demi bende o düzende yaptım hiç ama hiç acıkmadım. Niye tuz attın Verelim kurtulalım kilolardann

Aynen canım benimde öyle oluyor uzun zamandan beri düşük glisemik indeksli beslenip yüksek gi beslenince e vucut haliyle tepki verecek. Sen suyu biraz fazla tüket bugun bence bir de protein falan ye toparlanırsın heralde.

Aynen ben de farkettim kuruyemiş akşam iyi gelmiyor. Meyveyi zaten hiç yemiyorum başladığımdan beri 2 defa yedim. Haftada bir gün yani Bulguru daha önce yazmıştım zaten kestim diye. Tespitlerine sonuna kadar katılıyoum. Aslında hocaya da katılıyorum. Açık havada 5 km hanginiz koşup da kilo veremiyorki bu kurallara uyup. Bizim hareketimiz eksik. 5 km yürüyüş istiyor hoca. Ya zaman yok ya da belkide bahanemiz çok. Şahsen benimki hep bahane

ben helvayı doğru bulmuyorum susam faydalı ama şeker çok var içinde
kuruyemişi ben de sabahları yemeyi doğru buluyorum
evet et zayıflatır yağsız haşlama olursa hayvansal yağlar faydalı ama zayıflama sürecinde yağlı et yediğinde zayıflayamayız

aksam yemegim
bi tabak karnabahar(yazamamistim)
kahvaltim
tereyagfa iki yumirta
az kasar
yarim cb ceviz
dereotu
4zeytin

slm kızlar
bugun ayran detoksu na gırdım 2 gun yapabılırsem yapacam bakalım

sabah kahvaltım :
1 yumurta
az peynır
salatalık+domates+nane+maydonoz+cay

bundan sonra 2 saat araylla ayran corbamı ıcecem

galiba canım neyse bugün dikkat edeyim biraz dediğin gibi suya falan kahvaltımı klasik yaptım ama bugün gün boyu sadece ayran mı içsem bi faydası olur mu ki :26::26:

Tamamen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…