galiba canım neyse bugün dikkat edeyim biraz dediğin gibi suya falan kahvaltımı klasik yaptım ama bugün gün boyu sadece ayran mı içsem bi faydası olur mu ki :26::26:
herkesde farkli canim.. kilona ve metabolizmana ve en önemliside kacamak yapmamana bagli..
ben 6 haftada 4,9 kg verdim. spor cok az yaptim ve malesef haftada bir ögün kacamaklarimda oldu..[/QUOTE
CANIM YA İYİ GİTMİŞ BİRDE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMİŞSİN KİLOYU HADİ BAKALIM BENİMDE 2. GÜNÜM BUGÜN ZOR DEĞİL YETERKİ ŞEKERİN DÜŞMAN OLDUĞUNU BİLMEK LAZIM
aslinda daha da fazla gidebilirdi.. spor ve sifir kacamak yapsaydim.
ayrica izinli olan seyleri genellikle doyana kadar degil sonuna kadar dolana kadar yiyorum..
izinle olan yiyeceklerde bile dikkatli olmaz lazim. mesela meyve sirf kahvaltida ve bulguru hergün yememek gibi..
Bugunu de Lesli siz gecirmedim 2 mile yaptim 30 dakika
Tebrik ederim canııımm. Ben de 1 miil yaptım sadece
Ayran detoksu hiç yormadı beni bugun neden acaba ???? Yanlış bişey mi yaptım ? Neden acıkmıyorum.
Ne yedin canım. Olsun ya özellikle regl nin ilk 2 günü bende dayanamadım.
Canım karatay usülü beslenince insülin direnci kırılıyor ve sık sık acıkmıyorsun
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım menümü paylaşayım 2yumurta+peynir+ domates+6 zeytin+omega3...kızlar şu ayran çorbasını nasıl yapıyosunuz biriniz tarifi yazarsa çok sevinirim ....
slm kızlar
bugun ayran detoksu na gırdım 2 gun yapabılırsem yapacam bakalım
sabah kahvaltım :
1 yumurta
az peynır
salatalık+domates+nane+maydonoz+cay
bundan sonra 2 saat araylla ayran corbamı ıcecem
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım menümü paylaşayım 2yumurta+peynir+ domates+6 zeytin+omega3...kızlar şu ayran çorbasını nasıl yapıyosunuz biriniz tarifi yazarsa çok sevinirim ....
Sen bilirsin canım zorlamış olmayım ama kesinlikle tavsiye ederim, ben hiç acıkmadım. Ara öğün gibi oluyor ben ayran çorbası değilde ayran içtim. Akşam yemeği olarak çorbayı içtim ama keşke malzemeleri 1 er kaşık az koysaydım çok fena şiştim ayranının bir kısmını içemeyip akşam 8 de içeceğim ayrana ekledim napim tıkadı.
Sabah tartıldım 69.9 dan 69.1 e inmişim ama wc ye çıkamıyoum tabi 2 gündür de.Birazdan yine aynı yöntemi uygulamaya başlıycam ve dün hiç spor yapmamıştım. Bugun spor da ekleyecem. Bakalım insallah kayda değer bişey gider.
Kahvaltımı sağlam yaptım ben zaten deneyım barı zaten kahvaltıdan sonra aksama kadar acıkmam yarın da bütün gün evdeyim ders falan çalışır unuturum ya ben gecen seferde avm ye gitmiştim o yüzden yemek katına çıktık o kokular aç olmayanı bile acıktırıyor ama bu sefer bir yere de gitmemBugün yapayım da gitsin kilolar yarın akşam da yine spora giderim ohhh süper olur inşallah Belki başımın ağrısı da diner biraz neyse öğleden sonra okulum var şimdi hazırlanayım
Merak etme canım benim suyla hiç sorunum olmadı çok şükür hatta bazen fazla diye azaltmaya bile çalışıyorum günlük en azı 4 litre bazen 6 bile olabiliyorSorma o alışveriş merkezi yok mu
Kolay gelsin canımİnsanın sırtından yük gidiyo be. Bu aralar kendimi hafiflemiş hissediyoum Evet mutlakaaaa sporunu yap
Hadi kolay gelsin hazırlannn mislerrr gibiSuyu unutma olur mu okulda en azından suyunu düzgün iç
Merak etme canım benim suyla hiç sorunum olmadı çok şükür hatta bazen fazla diye azaltmaya bile çalışıyorum günlük en azı 4 litre bazen 6 bile olabiliyor
Evet dolaşıma aşırı da yüklenmemek lazım O zamannnn gitsin kilolaaaarrrrrrrrr :122::122::122::122::124::124::124:
Sorma o alışveriş merkezi yok mu
Kolay gelsin canımİnsanın sırtından yük gidiyo be. Bu aralar kendimi hafiflemiş hissediyoum Evet mutlakaaaa sporunu yap
Hadi kolay gelsin hazırlannn mislerrr gibiSuyu unutma olur mu okulda en azından suyunu düzgün iç
Avm lerde ızgara köfte de yapılıyor mesela r.mizde yeriz hep biz.. Pizza da var ama köfte salata ayran süpper oluyor valla
Avm lerde ızgara köfte de yapılıyor mesela r.mizde yeriz hep biz.. Pizza da var ama köfte salata ayran süpper oluyor valla
Dışarıda güneşi görmek mithiş anlatamamen çok da yürüyüş zamanı yaklaşıyor ondan böyleyim:119::119:
Kahvaltım
biber soslu 2 yumurtadan omlet
çeçil peyniri
salatalık
ceviz (fındığım bittiiiii(( söylemesi ayıp bir çuval fındığı bitirdik.. Karataycı olunca çuvalla anca yetişiyor )
zeytin
çay
üzerine kahvem
4 omega 3
:119::122::122::122::13:
Ben hazırım ve çıkıyorum akşam görüşürüz kızlarNımnımnımmmmmnımınımmm...Haftaya Haftaya Bu hafta maksimum tikkattttttt gerekiyoo
Finduk çok severim aslında hemde şu ağaçtan koparıyosun da sen çıkarıyorsun ya çiğ gibi oluyor ayyy bayılrım. Karadenizden katılan yok mu ya sipariş etsek hem ekonomi olur valla
Ben hazırım ve çıkıyorum akşam görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?