Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Sucuk
Fıstık

1 saat de kahvaltı öncesi yürüyüş:)))))

Çiğdem öyle fındığa ben de bayılıyorum ya ilk çıktığında hep alırım tazeyken tadına doyulmuyor
Ayda bir kere ancak gidebiliyoruz İle orada yiyoruz avm de.. Benim evde yaptığım köfte o kadar lezzetli olmuyor..

2 öğün yapamıyorum koca boğazlı olmuşum Bugün işimi garantiye aldım. Evde makarna olucek sevmem ve yemem okul çıkışı ne yiyeceğimi bilmiyorum mercimek köftesi iyi gider bence

öncelikle merhaba 15-20 gündür yazılanların hepsini okudum ve 1 haftadır bende başladım karatay diyetine kitabıda aldım okudum ve acıkmadan saglıklı beslenmeyi ögrendim
13.03.2013 de kilom 90.5 di bugün ise 87 çok şaşırdım ve sevindim yılmadan devam edeceğim hedefim 70 bundan sonra sizlerleyim şimdiden teşekkürler

2 yumurta
salatalık domates yeşillik
ceviz peynir ve çay kahvaltım

Son düzenleme:
selam kızlar. bu saat oldu anca girebildim. bugün işler dağ gbi. nasıl biticekte akşam olucak bilmiyorum vallahi. sizde durumlar nasıl bakalım. herkes iyidir inş..
sabah kahvaltısını karataya göre yapamadım işe geç kalınca mümkün olmadı
iş yernde arkdstan aldgım 2 krakerle duruyorum mecbur. brazdan eve gdip yemek yicem. bklm valide ne hzırlamış. dönüşte yazarm tekrar. öpüldünüz kızlar

aramıza hoşgeldin canım. 1 hafta içinde çok güzel kilo vermişsin. ben 3 kiloyu 2 ayda anca verdm böyle devam edersn inş

kilo vermek en güçlü antidepresandan daha etkili benim gözümde.

menümü de yazayım ben düne ait;

sabah işe gelirken chai tea latte içtim yağsız süt-organik kuruyemiş bi de gün kurusu

09:00 omlet-ayran

13:00 yoğurtlu semiz otu-tavuk döner

19:30 az bakla ve yoğurt

Ben de köfteyi lezzetli yapamıyorum ya Annem mükemmel yapar aynı malzemeler ama benimki hiç güzel olmuyo O fındıktan olsa da yesek ya

2 öğün yapamıyorum koca boğazlı olmuşum Bugün işimi garantiye aldım. Evde makarna olucek sevmem ve yemem okul çıkışı ne yiyeceğimi bilmiyorum mercimek köftesi iyi gider bence

Az mi yiyosun acaba canım. Ya da çok erken mi kalkıyosun acaba :44: Oldu mu şimdi ayran detoksu yapıyoruz burda

Aramıza hoşgeldin. Kilo ne kadar fazla olursa giden ağırlık da o kadar artıyor sanırım canım. Tebriklerr :119:

Al sana kraker al Annende de kaçamak yapmayasın

Kesinlikleeeee katılıyorum Menülerini beğendim canım :128:

ellerine sağlık canım..yemeğin 2 kere yanmış üzüldüm ama:26::26:

kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum..
Dert değil canım listeyi yaptım ya çok şükür, üstümden sıkıntısı gitti.

Kızlar daha dikkar etmeye çalışıyorum artık, belkim ay sonu kocişle uyuşursak zipora yazılcem, ama nasip. Yani kociş işten döncek ben zipora oğluşuma o bakacek umarım böyle planlıyoruz, yan çizip çamıra batmazsa.
bu arada dün 1 saat yürüdüm,ya yokuuşu çıkarken nefes nefese kaldım,çok üzüldüm bu kilo gerçekten dert. Bugün yağmırlı ama çıkmaya çalışacam fazlalıklar yerleşmeden gitsin bari.. Herkese kolay gele,

slm karatay hanımları

sabah :09.50 bitti
2 yumurtadan salata
6 zeytin biraz peynir
3 incir
kabuklu fıstık avuçiçi kadar çay

saat13.00 sütlü kahve

şimdi 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum hava çok güzel

kızlar lütfen cvp verin benim sorunum kalça ve basen bölgem call başlamak istiyordum ama slim in 6 bölgesel yağlar için bi programmış
sizce yürüyüşle callmı yoksa slim mi yapayım

Sağolun canlarım

Yok kaçamak çok yaptığım için insülin direncim oluşmak üzre bence
Canım ben hep erken kalkarım zaten.. Bugün biraz geç oldu 7:30 da kalktım:26:
Tıka basa yedim sabah fazla yedim bence tabakta son kalan peyniri de zorlayıp yiyemedim düşün
Yok öğleyin eve gittiğimde tüm ahali yemek yiyor sıcacık yemekler bahçeden yeni toplanmış yeşillikler sebebiyle öğleyin dayanamayıp yiyorum
Bugün spagettilerini ve çorbalarını içtiler.. Ben ile
15.30 gibi evde olurum 2. öğünümü yaparım inş.

aramıza hoşgeldin canım. 1 hafta içinde çok güzel kilo vermişsin. ben 3 kiloyu 2 ayda anca verdm böyle devam edersn inş

hepinize ayrı ayrı teşekkürler birbirinizi motivasyon etmeniz çok güzel
umarım kalıcı olur hepinizin verdikleri

ayran detoksundan bahsetmişsiniz ne kadar zaman sonra yapmaya başladınız

Son düzenleme:

O zaman tamam

hepinize ayrı ayrı teşekkürler birbirinizi motivasyon etmeniz çok güzel
umarım kalıcı olur hepinizin verdikleri

ayran detoksundan bahsetmişsiniz ne kadar zaman sonra yapmaya başladınız

Valla canım bu diyette 14. günüm. Ben dün başladım. Yani karatay diyetinde bunu yapın diye bi süre yok böyle bi öneri de yok bildiğim kadarıyla...

canımcım bulgur mercimek nohut pişmiş hallaerimi birer kasık yoksa 1er kasık alıp pişiripmi yapıosun corbayı?ascık da açsana tarifi ben algılayamadımda :)))

karatay diyetinde öğünlerde pilav yenmemeli diye açıklama var ama bulgurla ilgili bi açıklama bulamadım.acaba bulgur yememiz gerekenler arasında mı? bu arada ben iki bir kase kadar kısır yedim.diyeti harfiyen olmasada uygulamaya çalışıyorum.4 günde 2.5 kilo vermişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…