Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Sucuk
Fıstık
1 saat de kahvaltı öncesi yürüyüş:)))))
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Sucuk
Fıstık
1 saat de kahvaltı öncesi yürüyüş:)))))
Nımnımnımmmmmnımınımmm...Haftaya Haftaya Bu hafta maksimum tikkattttttt gerekiyoo
Finduk çok severim aslında hemde şu ağaçtan koparıyosun da sen çıkarıyorsun ya çiğ gibi oluyor ayyy bayılrım. Karadenizden katılan yok mu ya sipariş etsek hem ekonomi olur valla
öncelikle merhaba 15-20 gündür yazılanların hepsini okudum ve 1 haftadır bende başladım karatay diyetine kitabıda aldım okudum ve acıkmadan saglıklı beslenmeyi ögrendim
13.03.2013 de kilom 90.5 di bugün ise 87 çok şaşırdım ve sevindim yılmadan devam edeceğim hedefim 70 bundan sonra sizlerleyim şimdiden teşekkürler
2 yumurta
salatalık domates yeşillik
ceviz peynir ve çay kahvaltım
Tebrikler yürüyüş ve kaçamaksız kahvaltın içinnn
süppperrrrrhem yürüyüş hem klasik karatay kahvaltısı için Leylakım:112:
Çiğdem öyle fındığa ben de bayılıyorum ya ilk çıktığında hep alırım tazeyken tadına doyulmuyor
Ayda bir kere ancak gidebiliyoruz İle orada yiyoruz avm de.. Benim evde yaptığım köfte o kadar lezzetli olmuyor..
2 öğün yapamıyorum koca boğazlı olmuşumBugün işimi garantiye aldım. Evde makarna olucek sevmem ve yemem okul çıkışı ne yiyeceğimi bilmiyorum mercimek köftesi iyi gider bence
öncelikle merhaba 15-20 gündür yazılanların hepsini okudum ve 1 haftadır bende başladım karatay diyetine kitabıda aldım okudum ve acıkmadan saglıklı beslenmeyi ögrendim
13.03.2013 de kilom 90.5 di bugün ise 87 çok şaşırdım ve sevindim yılmadan devam edeceğim hedefim 70 bundan sonra sizlerleyim şimdiden teşekkürler
2 yumurta
salatalık domates yeşillik
ceviz peynir ve çay kahvaltım
selam kızlar. bu saat oldu anca girebildim. bugün işler dağ gbi. nasıl biticekte akşam olucak bilmiyorum vallahi. sizde durumlar nasıl bakalım. herkes iyidir inş..
sabah kahvaltısını karataya göre yapamadım işe geç kalınca mümkün olmadıiş yernde arkdstan aldgım 2 krakerle duruyorum mecbur. brazdan eve gdip yemek yicem. bklm valide ne hzırlamış. dönüşte yazarm tekrar. öpüldünüz kızlar
kilo vermek en güçlü antidepresandan daha etkili benim gözümde.
menümü de yazayım ben düne ait;
sabah işe gelirken chai tea latte içtim yağsız süt-organik kuruyemiş bi de gün kurusu
09:00 omlet-ayran
13:00 yoğurtlu semiz otu-tavuk döner
19:30 az bakla ve yoğurt
Dert değil canım listeyi yaptım ya çok şükür, üstümden sıkıntısı gitti.ellerine sağlık canım..yemeğin 2 kere yanmış üzüldüm ama:26::26:
kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum..
Önemli değil
Sağolun canlarım
Ben de köfteyi lezzetli yapamıyorum yaAnnem mükemmel yapar aynı malzemeler ama benimki hiç güzel olmuyo O fındıktan olsa da yesek ya
Az mi yiyosun acaba canım. Ya da çok erken mi kalkıyosun acaba :44: Oldu mu şimdi ayran detoksu yapıyoruz burda
Aramıza hoşgeldin. Kilo ne kadar fazla olursa giden ağırlık da o kadar artıyor sanırım canım. Tebriklerr :119:
Al sana kraker alAnnende de kaçamak yapmayasın
Kesinlikleeeee katılıyorumMenülerini beğendim canım :128:
aramıza hoşgeldin canım. 1 hafta içinde çok güzel kilo vermişsin. ben 3 kiloyu 2 ayda anca verdmböyle devam edersn inş
Yok kaçamak çok yaptığım için insülin direncim oluşmak üzre bence
Canım ben hep erken kalkarım zaten.. Bugün biraz geç oldu 7:30 da kalktım:26:
Tıka basa yedim sabahfazla yedim bence tabakta son kalan peyniri de zorlayıp yiyemedim düşün
Yok öğleyin eve gittiğimde tüm ahali yemek yiyor sıcacık yemekler bahçeden yeni toplanmış yeşillikler sebebiyle öğleyin dayanamayıp yiyorum
Bugün spagettilerini ve çorbalarını içtiler.. Benile
15.30 gibi evde olurum 2. öğünümü yaparım inş.
hepinize ayrı ayrı teşekkürler birbirinizi motivasyon etmeniz çok güzel
umarım kalıcı olur hepinizin verdikleri
ayran detoksundan bahsetmişsiniz ne kadar zaman sonra yapmaya başladınız
suyun fazlası böbrekleri yorar 3 lt yi geçmemelisinMerak etme canım benim suyla hiç sorunum olmadı çok şükür hatta bazen fazla diye azaltmaya bile çalışıyorum günlük en azı 4 litre bazen 6 bile olabiliyor
Salgın haline geldiKolay gelsin
2 lt ayrana 4 kaşık haşlanmış Nohut ,4 kaşık haşlanmış bulgur, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek koyuyorsunuz. İçine tuz olmayacak. Nane vs baharat koyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?