canlar
yarın ayran detoxu yapcam da kızım 11aylık emziriyorum sütüme etki edermi ki?gerci baklagiller var içinde azaltmaz herhalde demi?acil 1-2 kilo verim ya:)bi arkadasım yaz mıs kilo vermek antidepresan diye agzına sağlık aynen benim içinde öyle.hele bi yorumlayın benim durumu bakem:))
Aynı şey bende de oluyor özlemİşlerimi bitirmeden açarsam saat 4 te iş yapmaya başlıyorum. Ama bugün bilerek bu saatlere bıraktım çünkü acıkma zamanım 2 saate kadar başlayacak :18: bugün önce işleri yaptım ancak şimdi gelebildim tabiiieskiden boş zamanlarda kitap okurdum,kitapları aldım sıradalar ama burası daha cazip
canım boyun kaç ben de ince kemikli değilimdir..73 e indiğimde yeter artık demişti herkes,sanırım 70canım benim kemiklerim kalın biara diyetistene gittim kadın bana 49 kilo kas+kemik var sende nekadar kilo versende çıtır olamazsın sen y70 geçme yeter dedi yani anlıycan tip olarak biraz yarma güllük var bende dediginden 2 kilo fazlam da olsa bende+10 gigbi duruyo malesef....
bana yeter..genç kız değilim ya,ona da şükreder otururum
canlar
yarın ayran detoxu yapcam da kızım 11aylık emziriyorum sütüme etki edermi ki?gerci baklagiller var içinde azaltmaz herhalde demi?acil 1-2 kilo verim ya:)bi arkadasım yaz mıs kilo vermek antidepresan diye agzına sağlık aynen benim içinde öyle.hele bi yorumlayın benim durumu bakem:))
ihya:merhaba kızlar
detoks ıyı gıdıyo da aksam olcem sandım aclıktan.hemen uyuyayım da sabah olsun dıye bı yatışım vargunduz hıc acıkmıyorum ama.sonucu da cok merak edıyorum ya hayırlıs
sabah
1 yumurta
biraz kuruyemıs karısık biraz peynir
bol salatalık domates
arada ayran
bırazdan da cyıne corba mı ıccecegım ıns
Al sana kraker alAnnende de kaçamak yapmayasın
hepinize ayrı ayrı teşekkürler birbirinizi motivasyon etmeniz çok güzel
umarım kalıcı olur hepinizin verdikleri
ayran detoksundan bahsetmişsiniz ne kadar zaman sonra yapmaya başladınız
sabah: 1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
ceviz
çay
öğlen: 2 kepçe çorba
1 parça tavuk pirzola
1 kaşık makarna
salata
arada 1 kahve içtim
canımcım bulgur mercimek nohut pişmiş hallaerimi birer kasık yoksa 1er kasık alıp pişiripmi yapıosun corbayı?ascık da açsana tarifi ben algılayamadımda :)))
karatay diyetinde öğünlerde pilav yenmemeli diye açıklama var ama bulgurla ilgili bi açıklama bulamadım.acaba bulgur yememiz gerekenler arasında mı? bu arada ben iki bir kase kadar kısır yedim.diyeti harfiyen olmasada uygulamaya çalışıyorum.4 günde 2.5 kilo vermişim :)
Aynı şey bende de oluyor özlemİşlerimi bitirmeden açarsam saat 4 te iş yapmaya başlıyorum. Ama bugün bilerek bu saatlere bıraktım çünkü acıkma zamanım 2 saate kadar başlayacak :18: bugün önce işleri yaptım ancak şimdi gelebildim tabiiieskiden boş zamanlarda kitap okurdum,kitapları aldım sıradalar ama burası daha cazip
canım boyun kaç ben de ince kemikli değilimdir..73 e indiğimde yeter artık demişti herkes,sanırım 70
bana yeter..genç kız değilim ya,ona da şükreder otururum
Bencede daha cazipSen hangi kiloda mutluysan o kiloda ol. Başkalarını dinleme
canım benım kızda 5.5 aylık ve emziriyorum.ayran dtoksunda da 2.günüm ama inan sütüm cogaldı gün boyu ayran yesilcay icmektenazaltmıyo yani icin rahat olsun
Evet sütü artırıyormuş. Ben de bir yerde okumuştum ama tam emin olamadım
iyi akşamlar güzel kızlar
kahvaltı 08.00; 2 ufak yumurta(pazardan köy yumurtası alıyorum),5 zeytin, 1 kk peynir,1 biber,2 ceviz,1 minik kase yoğurt,2 kuru kayısı,omega 3
ara 14.45;1 bardak süt
akşam 18.00;1 tabak kapuska,1 kase yoğurt yerim
öğlen arası dışarıda 45 dk orta tempo yürüdüm
detoksçular artmış bakıyorum..umarım çok güzel sonuçlar alırsınız ama bırakınca birden yerseniz geri gelebilir hemencecik
kızlar karatay hocadan Allah razı olsun,çoğu şeyimizi doğal alıp tüketiyoruz artık,alırken sorguluyoruz..vereceği zararları hesaba katıyoruz...benim kaçamaklar bile kuruyemiş ve kuru meyveyle oluyo yaapazarda mumsuz portakal buldum geçen hafta hem de 1 liraya..eskiden mumlu mumsuz ayrımını bile bilmezdim,ne cahilmişim
mesai bitti,bu akşam fırında karnabahar ve mantar yapacağım...farklı bi tarif bilenler varsa fırın dışında mesela iyi olur,öptüm hepinizi
kahvaltim: bir elma ve 300ml taze süt
ögle: 3 incir, kücük kase ceviz
aksam: domates corbasi, köfte ve mantarli bulgur pilavi yaninda cacik ve salata
sabah yine gec kalmamak icin yumurtami yiyemedim, öfff karatay kahvaltilarimi özledim :2:
Olsun canım günler uzun ömrümüz yettiğince yerizMenülerin çok güzelll
merhaba kızlar
detoks ıyı gıdıyo da aksam olcem sandım aclıktan.hemen uyuyayım da sabah olsun dıye bı yatışım vargunduz hıc acıkmıyorum ama.sonucu da cok merak edıyorum ya hayırlıs
sabah
1 yumurta
biraz kuruyemıs karısık biraz peynir
bol salatalık domates
arada ayran
bırazdan da cyıne corba mı ıccecegım ıns
Sorma ya bende çok fena acıktım saat 22 de. Sabah tartılmadın mı
işler yoğun diye öğlen anneme de gidemedm. kaçamaklı birşey yememek için iş yernndekilerle de yemek yemedm. yani açım aççç:18:
:18::18: Açlık :18: Aferin ama kaçamak yapmamış oldunAkşam güzelce yersin
:13:
yalnızca 9 gün olmuş başlayalı ve 1 kilo vermişsiniz.bence gayet iyi.zaten ayda 3-4 kilo vermek en sağlıklısı.öyle büyük kayıplar daha sonra size fazlasıyla geri dönüyo.10 marttan beri yapıyoum ama 1 kilo verdim sadece ve son 3-4 gündür durdu veremiyorum çok üzülüyorum ama bırakmaya da niyetim yok. fazla su içemiyorum belki ondandır. aralarda da kuru kayısı incir yaban mersini dut karışımı yiyorum.inşallah devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?