Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bende birazcık dövme pilavı yedim yasak mı çok fena moral bozdum valla

sersumcuuum bak duy hayatm hep menu veriyorum:)o listeyi haketcem,gircem bu kiloları da vercem:)
öğle
mini iskender sadece etini yedim
yarım tabak ıspanak
okadar:)
hergün lesslie yle 45dk yürüyorum hopluyorum zıplıyorum :)

canlar
yarın ayran detoxu yapcam da kızım 11aylık emziriyorum sütüme etki edermi ki?gerci baklagiller var içinde azaltmaz herhalde demi?acil 1-2 kilo verim ya:)bi arkadasım yaz mıs kilo vermek antidepresan diye agzına sağlık aynen benim içinde öyle.hele bi yorumlayın benim durumu bakem:))

kahvaltim: bir elma ve 300ml taze süt

ögle: 3 incir, kücük kase ceviz

aksam: domates corbasi, köfte ve mantarli bulgur pilavi yaninda cacik ve salata

sabah yine gec kalmamak icin yumurtami yiyemedim, öfff karatay kahvaltilarimi özledim :2:

bence yapma canim, 1-2 kilo icin risk etmeye degmez.. ama sen bilirsin.

iyi akşamlar güzel kızlar

kahvaltı 08.00; 2 ufak yumurta(pazardan köy yumurtası alıyorum),5 zeytin, 1 kk peynir,1 biber,2 ceviz,1 minik kase yoğurt,2 kuru kayısı,omega 3
ara 14.45;1 bardak süt
akşam 18.00;1 tabak kapuska,1 kase yoğurt yerim

öğlen arası dışarıda 45 dk orta tempo yürüdüm
detoksçular artmış bakıyorum..umarım çok güzel sonuçlar alırsınız ama bırakınca birden yerseniz geri gelebilir hemencecik

kızlar karatay hocadan Allah razı olsun,çoğu şeyimizi doğal alıp tüketiyoruz artık,alırken sorguluyoruz..vereceği zararları hesaba katıyoruz...benim kaçamaklar bile kuruyemiş ve kuru meyveyle oluyo yaapazarda mumsuz portakal buldum geçen hafta hem de 1 liraya..eskiden mumlu mumsuz ayrımını bile bilmezdim,ne cahilmişim
mesai bitti,bu akşam fırında karnabahar ve mantar yapacağım...farklı bi tarif bilenler varsa fırın dışında mesela iyi olur,öptüm hepinizi

slm kızlar menü bildirimi yapıyorum dün akşam bol roka hamsi tava ve patlıcan salatası bu sabah ta klasik karatay kahvaltımı yaptım 1 gibi şimdi de şekersiz kahvemi içiyorum işin gerçeği ekmek yemeyince acıkmıyorum . Sizde nasıl gidiyor

canım benım kızda 5.5 aylık ve emziriyorum.ayran dtoksunda da 2.günüm ama inan sütüm cogaldı gün boyu ayran yesilcay icmektenazaltmıyo yani icin rahat olsun

merhaba kızlar
detoks ıyı gıdıyo da aksam olcem sandım aclıktan.hemen uyuyayım da sabah olsun dıye bı yatışım vargunduz hıc acıkmıyorum ama.sonucu da cok merak edıyorum ya hayırlıs
sabah
1 yumurta
biraz kuruyemıs karısık biraz peynir
bol salatalık domates
arada ayran
bırazdan da cyıne corba mı ıccecegım ıns

ihya:
15 kiloyu karataylamı verdin benim için 5kilo vermek o kadar gözümde büyüyor ki kendie güvenim yok

Al sana kraker al Annende de kaçamak yapmayasın

işler yoğun diye öğlen anneme de gidemedm. kaçamaklı birşey yememek için iş yernndekilerle de yemek yemedm. yani açım aççç
:18:

hepinize ayrı ayrı teşekkürler birbirinizi motivasyon etmeniz çok güzel
umarım kalıcı olur hepinizin verdikleri

ayran detoksundan bahsetmişsiniz ne kadar zaman sonra yapmaya başladınız

canım ayran detoksunu ben yapmadım ama yapan arkdslar sana yardımcı olurlar

sabah: 1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
ceviz
çay

öğlen: 2 kepçe çorba
1 parça tavuk pirzola
1 kaşık makarna
salata

arada 1 kahve içtim

sabah: 1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
ceviz
çay

öğlen: 2 kepçe çorba
1 parça tavuk pirzola
1 kaşık makarna
salata

arada 1 kahve içtim

akşam öğünümü de şimdi yedim.....öğleden kalanlarla idare ettim...
2 kepçe çorba
2 tavuk pirzola
3 çiğ köfte
turşu

10 marttan beri yapıyoum ama 1 kilo verdim sadece ve son 3-4 gündür durdu veremiyorum çok üzülüyorum ama bırakmaya da niyetim yok. fazla su içemiyorum belki ondandır. aralarda da kuru kayısı incir yaban mersini dut karışımı yiyorum.inşallah devam ederim.

canımcım bulgur mercimek nohut pişmiş hallaerimi birer kasık yoksa 1er kasık alıp pişiripmi yapıosun corbayı?ascık da açsana tarifi ben algılayamadımda :)))

Evet pişmiş halleriyle olacakmış. Ama ben tarifi birebir uygulamıyorum. Bu bakliyat karışımını akşam yemeği gibi yiyorum. Hepsi haşlanmış haliyle 4 kaşık olacak.

En fazla 3 kaşık yenmeli diyorlar. Verdiğin kilo çok güzel

Son düzenleme:
yalnızca 9 gün olmuş başlayalı ve 1 kilo vermişsiniz.bence gayet iyi.zaten ayda 3-4 kilo vermek en sağlıklısı.öyle büyük kayıplar daha sonra size fazlasıyla geri dönüyo.

kızlar selam herkse geçen cuma yazamadım şimdi bildiirm veriiim
başlangıç kilo:77,2
geçen hafta:75,6
bu hafta:74,2
mutluyum yaşasın devam devam karataya devam :))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…