Canım Leylakım sağol sen de yürüdün:13:Afiyet olsun iyiniyetlim,yürüyüş de süper olmuş
Benim kız sınavlarına kendi çalışır sonuçları da süper hiç zprlamaz kendiniselam kızlar gününüz nasıl geçti...hemen söyleyeyim benimki berbat geçti lodos+regle öncesi migrenim tuttu beynim zonkluyo resmen bide üstüne ogluma saatlerce fen çalıştırdımyarın sınavı var anlıycanız bi araba dayak yemiş gibiyim ama bu gün kaçamak yapmadım arada kuruyemiş+ayran akşam kzeytinyaglı kabak+salata+yogurt
oldu olan artık önümüzdeki maçlara bakıciizz..
ilk gün 800 gr çok iyi bence..tartıda sonucu yarın sabah göreceksin canım..bugün tartı seni yanıltır..
protein susatır canım..normal..İnşallah Sersum. Acaba zorlanmadığım için mi işe yaramadı diye düşündüm bende. Akşamki ayranlı çorba öğünümde taneleri 2 şer kaşık koydum. Fazla geldi çünkü gün içinde içmediğim için. Bir de bu sabah dayak yemiş gibi uyandım. Acaba yoğurt mu çarpıyor ya ilk diyete başladığım gün gibi oldum. Acayip susadım falan. Başım bile ağrıdı yani. Hazır yogurt ondan katkıları falan geldi aklıma
ne desen haklısın canım.:18::18:.ama regl bir hafta gecikince kudurdum benCanım detoks yapıyorsun aç kalıyorsun sonra hoooppp gene kaçamak
e
Benimevi tarumar ettiiii imdaaattt.. hem oynuyor hem de dağıtıyor tüm gün uyumadı kaçtım ben iyi akşamlarrr
protein susatır canım..normal..
Canım Leylakım sağol sen de yürüdün:13:
Sanırım kayısı arası ceviizi akşam yemegınden sonra yedın bu tarz şekerli kuru meyveleri kahvaltıda tüketmekte fayda var keza kuruyemiş için de aynısını söyleyebilirim fazla tüketilince kilo vermeyi yavaşlatabiliyoryardım edinnnn
sabah zeytin 2yumurta 1 su bardagı kadar ceviz
öğle çiger kavurma salata mercımek çorba
akşam tavuk sote salata bulgur çorba
çayla birlikte kayısı arası 4 adet ceviz
karataya uygunmudur..devam edim mi olacaksa karatay nasıl olmalı
ihya:
15 kiloyu karataylamı verdin benim için 5kilo vermek o kadar gözümde büyüyor ki kendie güvenim yok
Canım bende fena bir halsizlik var sende de böle bişi oldu mu ayakta sallanıyorum resmen şimdilik uyuyacağım ama sabah da böyle olursa demekki detoks benim harcım değilKafama vurmuşlar gbi resmen
Şimdilik görüşmek üzereeee
canım benım kızda 5.5 aylık ve emziriyorum.ayran dtoksunda da 2.günüm ama inan sütüm cogaldı gün boyu ayran yesilcay icmektenazaltmıyo yani icin rahat olsun
Ögle 1 elma. kizarmis tavuk, 1 avuc kadar kizarmis patates.
1 kase mercimek corbasi.
Aksam 2 tane et köftesi 2 bardak ayran.
Aksam 17.30 -19.00 kadar fitnes 1 saat Zumba, 1. 1/2 saat spor.
karatay diyetinde sakız çiğnemek serbestmi?duyduğuma göre sakız çiğnerken mide yemek yer gibi harekete geçiyormuş sizce sakıncası varmıdır aralarda çiğneyebilirmiyiz birde kitapta mantardan bahsetmemiş serbestmi kızlar[TABLE="align: center"]
[TR]
bence sakiz olayi serbest..tabiki sekersiz olmali..ben surekli cignerim..mantarda da sorun yok yiyebilirsin..
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
senin menulerinde hep karataya uymayan yiyecekler var sanirim sen karatayla degil sporla kilo veriyorsun..Ögle 1 elma. kizarmis tavuk, 1 avuc kadar kizarmis patates.
1 kase mercimek corbasi.
Aksam 2 tane et köftesi 2 bardak ayran.
Aksam 17.30 -19.00 kadar fitnes 1 saat Zumba, 1. 1/2 saat spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?