Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun iyiniyetlim,yürüyüş de süper olmuş
Canım Leylakım sağol sen de yürüdün:13:
Benim kız sınavlarına kendi çalışır sonuçları da süper hiç zprlamaz kendini mesela yarın değil öteki gün 2 sınavı birden var şimdi kitap okuyor.. Sınavlarından da en az 90-100 alır..

oldu olan artık önümüzdeki maçlara bakıciizz..

ilk gün 800 gr çok iyi bence..tartıda sonucu yarın sabah göreceksin canım..bugün tartı seni yanıltır..

Canım detoks yapıyorsun aç kalıyorsun sonra hoooppp gene kaçamak

Özellikle karataya yeni başlamış arkadaşlar kilo vermek için acele etmeyin bence sabırlı olunKarataya vücudunuz ve zihniniz alışsın hızla verilen kilolar sağlıklı değil..

Bugün nihayet yürüyüşlerimize başladık eşimle

Oldukça doğal bir yer burası.. Tarlalar su kanalları ahırlar (inekler keçiler ohh ) yok yok doğayı seven gelsin
Mİnik seralara fideler yapılmış yazlık sebze fideleri.. Evlerin bahçeleri yeşilliklerle dolu halk çalışkan manzara süppe benim için.. Havası tertemiz

protein susatır canım..normal..
Canım detoks yapıyorsun aç kalıyorsun sonra hoooppp gene kaçamak

e
ne desen haklısın canım.:18::18:.ama regl bir hafta gecikince kudurdum ben.bidaa yapmıycam sözzz
Benim evi tarumar ettiiii imdaaattt.. hem oynuyor hem de dağıtıyor tüm gün uyumadı kaçtım ben iyi akşamlarrr

kolay gelsin

yardım edinnnn

sabah zeytin 2yumurta 1 su bardagı kadar ceviz
öğle çiger kavurma salata mercımek çorba
akşam tavuk sote salata bulgur çorba
çayla birlikte kayısı arası 4 adet ceviz

karataya uygunmudur..devam edim mi olacaksa karatay nasıl olmalı

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

İyi akşamlar kızlar kahvaltıyı sağlam yapınca akşam öğünü yerıne de detoks çorba içtim şimdi de bir fincan yeşil çay ama biraz halsizlik var sabah da böyle olursa dıyetıme devam edıcem Aralarda ayran ıçmedim ondan mı oldu acaba :26:

Sanırım kayısı arası ceviizi akşam yemegınden sonra yedın bu tarz şekerli kuru meyveleri kahvaltıda tüketmekte fayda var keza kuruyemiş için de aynısını söyleyebilirim fazla tüketilince kilo vermeyi yavaşlatabiliyor
Onun dışında bence menün uygun kolay gelsin

ihya:
15 kiloyu karataylamı verdin benim için 5kilo vermek o kadar gözümde büyüyor ki kendie güvenim yok

canım ben dogum yaptım ve hastaneden cıkınca dırrek karataya basladım.yavas belkı ama cok guzel bı dıyet.
bı de ben oyle kolay kılo veren bırı degılım ona ragmen cok ıyı gıttı kılolar.5 kılo ne kı canım ya benım nıyetım 30 kılo daha vermek bence dıyete devam et
akısına bırak hıııc sabrını dagıtmains verırsın hemen kılocukları

canım benım kızda 5.5 aylık ve emziriyorum.ayran dtoksunda da 2.günüm ama inan sütüm cogaldı gün boyu ayran yesilcay icmektenazaltmıyo yani icin rahat olsun

slm canim bebegin daha kucukmus boyle detokslar sutu cogaltiyo gibi gorunsede saglikli olmuyo..toksin atilirken vucuttan zararli maddeler sutten bebege de gecebiliyo..emzirenler burun diyetlerde dikkatli olmali..kolay gelsin..

karatay diyetinde sakız çiğnemek serbestmi?duyduğuma göre sakız çiğnerken mide yemek yer gibi harekete geçiyormuş sizce sakıncası varmıdır aralarda çiğneyebilirmiyiz birde kitapta mantardan bahsetmemiş serbestmi kızlar [TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"]

[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ögle 1 elma. kizarmis tavuk, 1 avuc kadar kizarmis patates.
1 kase mercimek corbasi.

Aksam 2 tane et köftesi 2 bardak ayran. Bol, bol su
Aksam 17.30 -19.00 kadar fitnes 1 saat Zumba, 1. 1/2 toplam 2.1/2 saat spor. saat spor.

Son düzenleme:
slm karatay guzelleri..ben karataydan kopmus durumdayim ama4-5 saat kuralina ve aksam 6 tan sonra yememe kuralina uyuyorum..hazirliklarim bitti sayilir ama bende bittim..trde keyif yapmak icin sabirsizlaniyorum..ordada bazi kurallari esnetirim kesin ama gelince aranizdayim ins..sevgiler..

merhaba kızlar
yarın karataya başlıyorum
1.kitapdaki 1 haftalık programı uygulıcam ilk başta
öğlen zeytin yağlı fasulye yazıyor miktarı yok mu istediğimiz kadar mı ? :44::44::44:
yürüyüş bandınıda aldım akşam 30 dk tempolu yürüdüm :118:

inşallah kalıcı olarak

Ögle 1 elma. kizarmis tavuk, 1 avuc kadar kizarmis patates.
1 kase mercimek corbasi.

Aksam 2 tane et köftesi 2 bardak ayran.
Aksam 17.30 -19.00 kadar fitnes 1 saat Zumba, 1. 1/2 saat spor.
senin menulerinde hep karataya uymayan yiyecekler var sanirim sen karatayla degil sporla kilo veriyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…