Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sana cvp yazmistim ama cikmamis
sakizi ben surekli cignerim..sekersizse sorun yok..
mantarda aynen sorun yok yeniyo diye biliyorum..

Canım bende fena bir halsizlik var sende de böle bişi oldu mu ayakta sallanıyorum resmen şimdilik uyuyacağım ama sabah da böyle olursa demekki detoks benim harcım değil

Halsizlik olmadı canım bende. Ama ben aralarda ayran içtim. 2 saatte bir. O biraz tokluk sağlıyor bana. Şuanda açım mesela. Ama birazdan yatarım o da bastırılmış olur. Suyu az içmiş olabilirsin belki...

iyi geceler kizlar ,
kusura bakmayin nete girmeye vaktim olmadi .. nasilsiniz ??
bugun tum gun isteydim ve cok yoruldum.. cok sukur kacamaksiz bir gun daha atlattim..

kahvaltimi paylasmistim..
ogle is yerinde biraz peynir ve bir haslanmis yum.sarisi yedim

aksam;
bir irice tavuk budu
yarim kase yesil mercimek corbasi
1 kase sulu kofte

spor ; 1 saat tempolu yuryyus hemen yuruyusten sonra 30 dakika 2 mile LEslie Sansone yaptim

sanırım yeni taşındın hayırlı uğurlu olsun nereye taşındın ?

sersum liste yapmayı kabul ediyorum 2 hafta sonra ekleyebilirsin beni . Liste sırasına nereden bakıcam birde.

Öncelikle sen hep yoruluyosun yoğun bi işin var galiba canım. Allah kolaylık versin. Spor için tebrik ediyorum seni. Gerçekten dikkatimden kaçmadı süpersin. Menün içinse ayrıca tebrikler.

Bende detoksun ikinci günündeyim. Karatayı özledim. Aşırı acıkmadım ama yiyememek mahrum olmak zor. Hele de kısıtlanmaya yeni başlamış bir cips delisi için karataya alışmadan detoks yapmak biraz delilik

Ben kaçıyorum yoksa açlıktan herşeyi yicem İyi geceler

bravo spora vakit bulabilmişsin :130:
birşey sorucaktım öğün olarak miktar yazmıyorsa istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz ?

Detoks yapan arkadaşlar sizdede baş ağrısı oldumu? Açlıktan değilde sanırım bu baş ağrısından dolayı yarın yapamıcam.şimdi bile uyuyamıyorum. Bu saatte bişeyde yemek istemiyorum. Niye böyle oldu acaba. Suyumuda tam içtim halbuki.

Günaydın kızlar son iki haftadır yoktum...

İpin ucu iyice kaçtı. Bu sabah tardıldım 83,5 kg mım 2,5 kg geri gelmiş yeniden
İşi sıkı tutmam lazım.

20. Mart. 2013 tarihi ile bildirimlerime tekrar başlıyorum. Hepinize sevgiler...

bugün sabah:
1 bardak süt, iki dilim kaşar peyniri, 1 avuç ceviz içi

1yumurta
aZcık tulum peynir
4zeytin
1ceviz
1salatalık

farkettimde kahvaltımı bile azaltıyorum gün gectikçe bu ii bişi benim gibi doymak bilmeyen biri için.
canlar
buarada detokstan vazcaydım sizin yorumlarınız üzerine emziriyorum ya riske atmak istemedim kuzucuğumu,toksinler süte falan gecer allah korusun zaten hasta yavrum
cumayı iple çekiyorum inşallah güzel bi rakam görürüm.
hepinize güzel bi gün diliyorum

dün akşam 3 ad mercımek köftesi yedım
yanında da dövme aşı( aşurelık dövmeden yapılan)
sabah : 2 yumurtalı peynırlı omlet ve 3-4 ceviz yedım
kızım hasta olduğu için işe gitmeden onunla ilgilenmek için fazla bır şey yemek işime gelmedı

Detoksta ikinci günümü de tamamladım ama bi gariplik var. İlk gün 800 ikinci gün de 200 verdim :26: Yani toplam 1000 gram. Sporu az yaptım sanırım o yüzden az kilo verdim. Gerçi totalde 1 kilo iki günde iyi gibi duruyor ama ben zaten karatayla günde 500 vermeye başlamıştım. En iyisi düzene devam. Bunu kilolar durmaya başlayınca yapıyım diyorum.

Bugun biraz işim var kamu dairelerinde beni uğraştırmazlar umarım Geldiğimde tekrar uğrarım öpüyorum.

herkeslere günaaaydın;

Menüm:

07:30 3 gün kurusu-fındık
09:00 2 yumurta-beyaz peynir-çeçil peyniri-portakal-1 ya da 2 ceviz.
13:00 köfte-salata-yoğurt- dövme pilaav
19:00 salata-köfte

akşam da eve gidince annem elma erik vişne falan karıştırıp kaynatmış hiç şeker koymamış ondan içtim.

günaydın karatayımın çıtırları. akşam menümü yazamadm.

akşam menüm;
1 tbk miss gbi anne tarhanası
balık
yoğurt
salata

sabah kahvaltım;
yarm kase yoğurt
peynir
2 adet haşlanmış yumurta
şekersz çay

detoksum bıttı sukur karatayımın gozunu seveyım ya ne dıyetler var yazık mıllete dıyorum ac ac durdum cıgdemın dedıgı gıbı gece
baslıyo aclık krızlerı ıkı gunde cok zorladı benı ama deydı
tam 2 kılo gıtmısıkı gunde.dun tuz koymadım corbaya ıcerken ınanılmaz mıdem bulandı
hatta bıraz cıkarttım ama 2 gun oldugu ıcın dayanıyo ınsan.bı de ben ekımden bu yana dıyetteyım boyle seyler ınsanı guzel motıve edıyo.dukanın atak donemı gıbı.yanı yapacak arkadaslara tavsıyem cıgdem nasıl yaptıgımızı gerıde ayrıntılı acıklamıs sagolsun oyle yapmaları ve kesınlıkle aksam gec saatlere kalmayın hemen uyuyun.bız karataycılar alıskın degılız boyle ac kalmaya
bende bas agrısı yapmadı canım kahvaltısı doyuruyodu ıyıce.2 saate bır ayran ıcınce aclık kalmıyo gunduzlerı
herkese tavsıye ederım kısacası

Seni gerçekten tebrik ederimmm :13:

Malesef benden 1000 gram gitti. Olsun buna da şükür

Son düzenleme:
sanırım yeni taşındın hayırlı uğurlu olsun nereye taşındın ?
Yok yeni taşınmadım ama yakında buradan taşınabiliriz.
protein susatır canım..normal..

ne desen haklısın canım.:18::18:.ama regl bir hafta gecikince kudurdum ben.bidaa yapmıycam sözzz

kolay gelsin
Reglin niye gecikti acep bak canımcım şu detoksu yapıyorsun ondan da olur.. Önce olmuyordu
havalar düzeldi yürüyüşlerimiz başladı ne güzel iyiniyetlim

Valla misler gibi ohhh Leylakımmm.. Yaşasın bahar.. Hava durumuna bakıyorum hemen sabah bugün de açık cuma yağışlı bugün de yürümem lazım

Kahvaltımmm
Kızım hep aklıma giriyor yaa tutturuyor patatesli bişey var ondan yapalım diye.. Ben de o mutfağa girmeden yumrutaları koydum haşlansın diye önlemimi aldım hafta sonu yapacağımı söyledim. Napayım yoksa 2 günde bir istiyor:26:
2 haşlanmış köy yumurtası
ceviz fındık
domates salatalık
bahçemden roka marul
ev yapımı siyah zeytin
üzerine evde kahve yapıp içtim sizlere de afiyet olsun
omegalarımı unutmuşum şimdi hatırladım:26:

Baş ağrım dün uyuyunca geçti. Bugün iyiyim. Güzel bi kahvaltı yaptım kendime geldim. Bügünde devam edicem detoksa çünkü 1 günde 1 kilo vermişim bile:) motive oldum. Yarında protein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…