sana cvp yazmistim ama cikmamiskaratay diyetinde sakız çiğnemek serbestmi?duyduğuma göre sakız çiğnerken mide yemek yer gibi harekete geçiyormuş sizce sakıncası varmıdır aralarda çiğneyebilirmiyiz birde kitapta mantardan bahsetmemiş serbestmi kızlar[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İyi akşamlar kızlar kahvaltıyı sağlam yapınca akşam öğünü yerıne de detoks çorba içtim şimdi de bir fincan yeşil çay ama biraz halsizlik var sabah da böyle olursa dıyetıme devam edıcemAralarda ayran ıçmedim ondan mı oldu acaba :26:
Canım bende fena bir halsizlik var sende de böle bişi oldu mu ayakta sallanıyorum resmen şimdilik uyuyacağım ama sabah da böyle olursa demekki detoks benim harcım değil
merhaba kızlar
yarın karataya başlıyorum
1.kitapdaki 1 haftalık programı uygulıcam ilk başta
öğlen zeytin yağlı fasulye yazıyor miktarı yok mu istediğimiz kadar mı ? :44::44::44:
yürüyüş bandınıda aldım akşam 30 dk tempolu yürüdüm :118:
cevap vericek kimse yok mu :44:
Bugün nihayet yürüyüşlerimize başladık eşimle
Oldukça doğal bir yer burası.. Tarlalar su kanalları ahırlar (inekler keçiler ohh ) yok yok doğayı seven gelsin
Mİnik seralara fideler yapılmış yazlık sebze fideleri.. Evlerin bahçeleri yeşilliklerle doluhalk çalışkan manzara süppe benim için.. Havası tertemiz
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
iyi geceler kizlar ,
kusura bakmayin nete girmeye vaktim olmadi .. nasilsiniz ??
bugun tum gun isteydim ve cok yoruldum.. cok sukur kacamaksiz bir gun daha atlattim..
kahvaltimi paylasmistim..
ogle is yerinde biraz peynir ve bir haslanmis yum.sarisi yedim
aksam;
bir irice tavuk budu
yarim kase yesil mercimek corbasi
1 kase sulu kofte
spor ; 1 saat tempolu yuryyus hemen yuruyusten sonra 30 dakika 2 mile LEslie Sansone yaptim
iyi geceler kizlar ,
kusura bakmayin nete girmeye vaktim olmadi .. nasilsiniz ??
bugun tum gun isteydim ve cok yoruldum.. cok sukur kacamaksiz bir gun daha atlattim..
kahvaltimi paylasmistim..
ogle is yerinde biraz peynir ve bir haslanmis yum.sarisi yedim
aksam;
bir irice tavuk budu
yarim kase yesil mercimek corbasi
1 kase sulu kofte
spor ; 1 saat tempolu yuryyus hemen yuruyusten sonra 30 dakika 2 mile LEslie Sansone yaptim
detoksum bıttı sukur karatayımın gozunu seveyım ya ne dıyetler var yazık mıllete dıyorum ac ac durdum cıgdemın dedıgı gıbı gece
baslıyo aclık krızlerııkı gunde cok zorladı benı ama deydı
tam 2 kılo gıtmısıkı gunde.dun tuz koymadım corbaya ıcerken ınanılmaz mıdem bulandı
hatta bıraz cıkarttımama 2 gun oldugu ıcın dayanıyo ınsan.bı de ben ekımden bu yana dıyetteyım boyle seyler ınsanı guzel motıve edıyo.dukanın atak donemı gıbı.yanı yapacak arkadaslara tavsıyem cıgdem nasıl yaptıgımızı gerıde ayrıntılı acıklamıs sagolsun oyle yapmaları ve kesınlıkle aksam gec saatlere kalmayın hemen uyuyun .bız karataycılar alıskın degılız boyle ac kalmaya
bende bas agrısı yapmadı canım kahvaltısı doyuruyodu ıyıce.2 saate bır ayran ıcınce aclık kalmıyo gunduzlerı
herkese tavsıye ederım kısacası
Yok yeni taşınmadım ama yakında buradan taşınabiliriz.sanırım yeni taşındın hayırlı uğurlu olsun nereye taşındın ?
Reglin niye gecikti acep bak canımcım şu detoksu yapıyorsun ondan da olur.. Önce olmuyorduprotein susatır canım..normal..
ne desen haklısın canım.:18::18:.ama regl bir hafta gecikince kudurdum ben.bidaa yapmıycam sözzz
kolay gelsin
havalar düzeldi yürüyüşlerimiz başladı ne güzel iyiniyetlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?