Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öğleyin eve gidince yemek yememek için yine önlemimi aldım Keşkek öğleden sonra pişecek
Makarnayı bitirmediler dün mercimek köftesi yediler. Ahali öğleyin onu yiyecek. Yoksa keşkeği yerler o da çöpe gider
Eşime de ıspanak kavurması var.
kızım tek çeşit yiyor zaten o da makarna yer.

Off evin beyni kadın bence kesinlikle herkesin ne yiyeceğini bile dıdısına kadar biz hesaplıyoruz. Herşeyde parmağımız var o da başka

Ben de okul dönüşü etli keşkek ve nohut yiyeceğim. Yeşillik + yoğurt da var.. Ev ahalisi de akşam yer keşkekle nohutu

Baş ağrım dün uyuyunca geçti. Bugün iyiyim. Güzel bi kahvaltı yaptım kendime geldim. Bügünde devam edicem detoksa çünkü 1 günde 1 kilo vermişim bile:) motive oldum. Yarında protein

Canım ne diycez sana yaa fbmy detoks ardından proteintam işkence ben yapsam ertesi gün yasaklılara dalardım kesin
Sabırlı olup sadece karatayla devam etseniz daha sağlıklı olur bence.. siz bilirsiniz.. S

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. Uzun süredir forumu takip etmekle beraber ancak karar verdim dahil olmaya..

Ben bankacıyım ve uzun süren mesailer beni ziyedesiyle yoruyordu.neyseki karatay diyeti ile daha doğrusu sağlıklı beslenme ile düzene girdim.

her sabah aç karnına 20- 30 dakika bisiklet çevirip, dumble ile çalışmaya başladım. akşam eve gidince gün yorgunluğuna aldırmadan en az 20-30 dakika bisiklet ve egzersiz yapıyorum .öğünlerimde ekmek ve unlu mamüller kesinlikle yok artık. onun haricinde ara öğünlerim çiğbadem ve günlük 1 adet elma. akşam 8den sonra hiçbirşey yemiyorum .

Sizlere önerim de Kekik Suyu ve Bol limon ile sağlıklı beslenme tarzınızı desteklemeniz.

Canım ne diycez sana yaa fbmy detoks ardından proteintam işkence ben yapsam ertesi gün yasaklılara dalardım kesin
Sabırlı olup sadece karatayla devam etseniz daha sağlıklı olur bence.. siz bilirsiniz.. S

Çok +++ dayım cumaya kadar aldıklarımı vermem azda olda geçen haftaya göre - ye düşmem lazımmmmm:)

Canımcım selam , biraz geçmişi okiim dedim , şimdi gördüm mesajını.iyimmm uleyyynnn sen nasılsın? Kız ne kadar karmaşık yazmışsın bugün kim ne yiyecek kısmını Beynim uyuştu okurken

kesin karmaşık yazdım ben sen zorlandığına göre
İyiyim canım 8lerle (genç kızlarımla:)) voleybol oynadım dışarısı günülk güneşlik süper.. Onları oynarken görünce dalıcam aralarına

Sabah kavlatim.
2 yumurta, 3 tane közlenmis yesil biber. 5 tane ceviz, 6 zeytin, 6 tane küp dilimli beyaz peynir.
1/2 salatalik, 2 tane kuru kaysi, cay.

Herkese merhaba kızlarrrrr ,
Nasılsınız güzeller ? İki gündür bilgisayarım içine cin kaçmış gibi çığlık attığı için giremedim nete.Özledim hepinizi...Nasıl gidiyo diyet işleri? Çiğdemcim gözün aydın 1 kg gitmişşşşş
Bundan 10 yıl önce falandı bir saat yoga dersine girmiştim ama hiperaktif olmamdan mütevellit sıkıntıdan patlamış , depresyona girmiştim.Bi şans daha veriim , artık yaşlandım belki hoşuma gider dedim ve şimdi tekrar yazıldım yogaya.Dün ilk dersim vardı , valla hoşuma gitti.Hayatta herkes ve herşey 2. bir şansı hakediyor diye düşündüm.Aynı şekilde pilatesi de yapamıyodum çok yavaş diye.Cuma da pilates dersi var , onu da bi denicemmm...Eğer o da iyi giderse bir hafta yoga+pilates bir hafta da yoga+step (bunu yıllarca yapmışlığım var) yapıcam.Bunun dışında kendi ziporlarım da var , baya doldurdum haftamı...
Dün pazara gittik, çok güzel sebzeler vardı , bolca aldım , hem tazecik hem ucuz...Baklayı pişirdim gelir gelmez.O kadar tazeydi ki dolaba koymaya kıyamadım.Ben çok sevmem ama yerim , esas eşim çok sever.Girit usulü pişirdim , taze soğanla....
Neyse efem , bi de ilk kez denk geldi maş fasulseyi aldım.Sizler yapıyo musunuz? Akşamdan suya koydum , soğanlı yemeğini yapıcam şimdi , bakalım nasıl olacak? Bi de salatası yapılıyomuş , kalandan da haftaya salata yaparım artıkkkk...
İşte böyle güzeller....

Zorlandım yawww , çizelge yapıcam şimdi , belki o şekilde anlayabilirim
Ohhhh oyna valla , ne kadar güzelll...Hareket için her fırsatı değerlendirmek lazım

Teşekkür ederim Birdy Valla evde bütün pilates malzemelerim dolabımda kalabalık yapıyor. Aslında yapınca çok rahatlıyor kaslarım falan ama çok yavaş geliyor ya :44: Maş fasülyesini hiç yapmadım da yemedim de Afiyet olsun canım
Sabah karatay kahvaltımı yaptım oh bee dedim.

senin menulerinde hep karataya uymayan yiyecekler var sanirim sen karatayla degil sporla kilo veriyorsun..

Canim kizarmis patatesin disinda karatay olmayan yiyecek yok sanirim.
Spor haftada 4-5 gün sanirim en büyük etki de bu.
Cok dikkat ediyorum. patates yememem gerkti ama nefsm cekti:) 8 kg daha vermem gerek Yildizcigim.

Son düzenleme:

He canım , kendinizi harab ettiniz ayran içicez diye...Yazık canınıza ...Zaten un+şeker yemeyince kilolar gider... Siz şaşmayın Karatay'dan...

Canim kizarmis patatesin disinda karatay olmayan yiyecek yok sanirim.
Spor haftada 4-5 gün sanirim en büyük etki de bu.

en büyük etki spor elbette ama yediklerimizede dikkat edince daha kolay oluyor

akşam menüsü birazdan hazırlayacagım akşam üzeri yürüyüş yapacağım

Topçata çorbası

Zeytinyağlı taze fasulye

Yoğurt

He canım , kendinizi harab ettiniz ayran içicez diye...Yazık canınıza ...Zaten un+şeker yemeyince kilolar gider... Siz şaşmayın Karatay'dan...

Haklısın kesinlikle artık şaşmam Denemek istedim sadece. Ama ackmadım sadece çeşitli yiyememek canımı sıktı

selam hanımlar....sabah kahvaltım:tereyağında pişmiş 1 yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
çay

tartılmıyorum çünkü adetliyim hala moralim bozulsun istemiyorum ama kilo vermiş gibide durmuyorum...şişim gene püfffff
cuma tartılacağım inşallah veririm yaaa...
aksi gibi bugünde misafirlerim var...birsürü cıssss yaptım nasıl dayanacağım bilemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…