Baş ağrım dün uyuyunca geçti. Bugün iyiyim. Güzel bi kahvaltı yaptım kendime geldim. Bügünde devam edicem detoksa çünkü 1 günde 1 kilo vermişim bile:) motive oldum. Yarında protein
Canım ne diycez sana yaa fbmy detoks ardından proteintam işkenceben yapsam ertesi gün yasaklılara dalardım kesin
Sabırlı olup sadece karatayla devam etseniz daha sağlıklı olur bence.. siz bilirsiniz.. S
Seni gerçekten tebrik ederimmm:13:
Malesef benden 1000 gram gitti.Olsun buna da şükür [/QUOTE
tesekkur ederım canım ya sende cok guzel vermıssın:13:
benım kılolar haddınden fazlaoldugundan daha cok verdım bence.arada bır yapmayı dusunuyorum ben
Çok +++ dayım cumaya kadar aldıklarımı vermem azda olda geçen haftaya göre - ye düşmem lazımmmmm:)
Canımcım selam , biraz geçmişi okiim dedim , şimdi gördüm mesajını.iyimmm uleyyynnn sen nasılsın? Kız ne kadar karmaşık yazmışsın bugün kim ne yiyecek kısmınıuleyyynnn birdym naber
Seni gerçekten tebrik ederimmm:13:
Malesef benden 1000 gram gitti.Olsun buna da şükür [/QUOTE
tesekkur ederım canım ya sende cok guzel vermıssın:13:
benım kılolar haddınden fazlaoldugundan daha cok verdım bence.arada bır yapmayı dusunuyorum ben
Haklısın kiloyla orantılı olabilir. Ama güzel bir motivasyon olmuş.Tberiklerr
Canımcım selam , biraz geçmişi okiim dedim , şimdi gördüm mesajını.iyimmm uleyyynnn sen nasılsın? Kız ne kadar karmaşık yazmışsın bugün kim ne yiyecek kısmınıBeynim uyuştu okurken
kesin karmaşık yazdım ben sen zorlandığına göre
İyiyim canım 8lerle (genç kızlarımla:)) voleybol oynadım dışarısı günülk güneşlik süper.. Onları oynarken görünce dalıcam aralarına
Herkese merhaba kızlarrrrr ,
Nasılsınız güzeller ? İki gündür bilgisayarım içine cin kaçmış gibi çığlık attığı için giremedim nete.Özledim hepinizi...Nasıl gidiyo diyet işleri? Çiğdemcim gözün aydın 1 kg gitmişşşşş
Bundan 10 yıl önce falandı bir saat yoga dersine girmiştim ama hiperaktif olmamdan mütevellit sıkıntıdan patlamış , depresyona girmiştim.Bi şans daha veriim , artık yaşlandım belki hoşuma gider dedim ve şimdi tekrar yazıldım yogaya.Dün ilk dersim vardı , valla hoşuma gitti.Hayatta herkes ve herşey 2. bir şansı hakediyor diye düşündüm.Aynı şekilde pilatesi de yapamıyodum çok yavaş diye.Cuma da pilates dersi var , onu da bi denicemmm...Eğer o da iyi giderse bir hafta yoga+pilates bir hafta da yoga+step (bunu yıllarca yapmışlığım var) yapıcam.Bunun dışında kendi ziporlarım da var , baya doldurdum haftamı...
Dün pazara gittik, çok güzel sebzeler vardı , bolca aldım , hem tazecik hem ucuz...Baklayı pişirdim gelir gelmez.O kadar tazeydi ki dolaba koymaya kıyamadım.Ben çok sevmem ama yerim , esas eşim çok sever.Girit usulü pişirdim , taze soğanla....
Neyse efem , bi de ilk kez denk geldi maş fasulseyi aldım.Sizler yapıyo musunuz? Akşamdan suya koydum , soğanlı yemeğini yapıcam şimdi , bakalım nasıl olacak? Bi de salatası yapılıyomuş , kalandan da haftaya salata yaparım artıkkkk...
İşte böyle güzeller....
senin menulerinde hep karataya uymayan yiyecekler var sanirim sen karatayla degil sporla kilo veriyorsun..
Teşekkür ederim BirdyValla evde bütün pilates malzemelerim dolabımda kalabalık yapıyor. Aslında yapınca çok rahatlıyor kaslarım falan ama çok yavaş geliyor ya :44: Maş fasülyesini hiç yapmadım da yemedim de bAfiyet olsun canım
Sabah karatay kahvaltımı yaptım oh bee dedim.
Canim kizarmis patatesin disinda karatay olmayan yiyecek yok sanirim.
Spor haftada 4-5 gün sanirim en büyük etki de bu.
He canım , kendinizi harab ettiniz ayran içicez diye...Yazık canınıza ...Zaten un+şeker yemeyince kilolar gider... Siz şaşmayın Karatay'dan...
sana cvp yazmistim ama cikmamis
sakizi ben surekli cignerim..sekersizse sorun yok..
mantarda aynen sorun yok yeniyo diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?