selam kızlar ben yine burdayımm ve çoook kilo aldım uzun süredir giremiyordum forma nasılsınız ben çok kötüyüm kilo aldımmm lütfen bana destek olun eskisi gibi tekrar gitsin kilolar sizler nasılsınız bu arada burayı çok özledimmm sizleri çok özledim beni tekrar alın aranıza söz birdaha gitmicemmmyok yeni taşınmadım ama yakında buradan taşınabiliriz.
Reglin niye gecikti acep bak canımcım şu detoksu yapıyorsun ondan da olur.. önce olmuyordu
Valla misler gibi ohhh leylakımmm.. Yaşasın bahar.. Hava durumuna bakıyorum hemen sabah bugün de açık cuma yağışlı bugün de yürümem lazım
selam kızlar ben yine burdayımm ve çoook kilo aldım uzun süredir giremiyordum forma nasılsınız ben çok kötüyüm kilo aldımmm lütfen bana destek olun eskisi gibi tekrar gitsin kilolar sizler nasılsınız bu arada burayı çok özledimmm sizleri çok özledim beni tekrar alın aranıza söz birdaha gitmicemmm
Zorlandım yawww , çizelge yapıcam şimdi , belki o şekilde anlayabilirim
Ohhhh oyna valla , ne kadar güzelll...Hareket için her fırsatı değerlendirmek lazım
geçmiş olsun canım..termaforla sıcak uygulama yap canım iyi gelir..
huyysuz ve tatlı kaadınn..huysuz ve tatlı kadınn.. he kıss aynen..o kuralcılığımdan işyerindekiler nasibini alıyor bol bol..
tatlı ve şirin dostum benim..bu yaz olmasa da seneye mutlaka tanışıcaz inşallah canım..
yarma gül hee..alemsin..
Öğle Yemeğim:
1 tabak etli bezelye
1 bardak kayısı hoşafı
1 su bardağı çiğ fıstık kan üzümü karışımı
Akşam Yemeği:
Bu saat itibariyle koca bir kase yoğurdun içine fıstık ve üzüm atarak yedim.
Artıkın dükkanı kapatmış bulunuyorum.
Çay kahve haricinde açılmayacak inşallah...
Hepinize sevgiler...
merhaba ben yeni başladımda ne kadar zamanda 9kilo verdin tebrikler
Teşekkür ederim 2,5 ayda verdim . 80 ni gördüm, yaklaşık bir buçuk aydırda böyle bir aşağı bir yukarı geziyorum. bugün tartıldım 83,5 tum. İnşallah yeniden düzenli olarak verebilirim.
Teşekkür ederim 2,5 ayda verdim . 80 ni gördüm, yaklaşık bir buçuk aydırda böyle bir aşağı bir yukarı geziyorum. bugün tartıldım 83,5 tum. İnşallah yeniden düzenli olarak verebilirim.
karatayda 1.günüm 11 'e doğru kahvaltı yaptım (biraz geç oldu) akşam oldu ve hala açıkmadım
hoşgeldinsersum liste yapmayı kabul ediyorum 2 hafta sonra ekleyebilirsin beni . Liste sırasına nereden bakıcam birde.
aslında normalde gecikmedi canım..23 şubatta olmuştum ama benimki hep 6-7 gün erken gelirdi bu sefer 3 gün erken geldi ondan yanii..tabii detoksun etkisi de olabilir haklısınReglin niye gecikti acep bak canımcım şu detoksu yapıyorsun ondan da olur.. Önce olmuyordu
sen yapma o patatesli bişeydenKahvaltımmm
Kızım hep aklıma giriyor yaa tutturuyor patatesli bişey var ondan yapalım diye.. Ben de o mutfağa girmeden yumrutaları koydum haşlansın diye önlemimi aldım hafta sonu yapacağımı söyledim. Napayım yoksa 2 günde bir istiyor:26:
2 haşlanmış köy yumurtası
ceviz fındık
domates salatalık
bahçemden roka marul
ev yapımı siyah zeytin
üzerine evde kahve yapıp içtimsizlere de afiyet olsun
omegalarımı unutmuşum şimdi hatırladım:26:
cumartesi ben de yaptım etl, keşkek sevmedi bizimkilerÖğleyin eve gidince yemek yememek için yine önlemimi aldımKeşkek öğleden sonra pişecek
Makarnayı bitirmediler dün mercimek köftesi yediler. Ahali öğleyin onu yiyecek. Yoksa keşkeği yerler o da çöpe gider
Eşime de ıspanak kavurması var.
kızım tek çeşit yiyor zaten o da makarna yer.
Off evin beyni kadın bence kesinlikle herkesin ne yiyeceğini bile dıdısına kadar biz hesaplıyoruz. Herşeyde parmağımız varo da başka
Ben de okul dönüşü etli keşkek ve nohut yiyeceğim. Yeşillik + yoğurt da var.. Ev ahalisi de akşam yer keşkekle nohutu
selam kızlar ben yine burdayımm ve çoook kilo aldım uzun süredir giremiyordum forma nasılsınız ben çok kötüyüm kilo aldımmm lütfen bana destek olun eskisi gibi tekrar gitsin kilolar sizler nasılsınız bu arada burayı çok özledimmm sizleri çok özledim beni tekrar alın aranıza söz birdaha gitmicemmm
hoşgeldinekledim canım seni de 2 hafta sonra liseye girersin 2 hafta düzenli menü bildirimi yapman gerekiyor. .
sersum 3 gündür yapıyorum zaten pazartesiden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?