Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar ben yine burdayımm ve çoook kilo aldım uzun süredir giremiyordum forma nasılsınız ben çok kötüyüm kilo aldımmm lütfen bana destek olun eskisi gibi tekrar gitsin kilolar sizler nasılsınız bu arada burayı çok özledimmm sizleri çok özledim beni tekrar alın aranıza söz birdaha gitmicemmm

slm kızlar

bugun ayran detoksumda ıkınıcı gunumdeyım ılk gun ufak bır kacamak yapmama ragmen 600 gr gıtmıs cok mutlu oldum
bugunde 1yumurta bıraz peynır
1 dılım tambugday ekmegı
maydanoz +domates yedım
2 saat arayla yogurtcorbasına devam

aralarda cay+yesılcay+form cayı+ve kahvemı ıctım (kahve yasak ama bukadar ayranla ısyerınde uyurum dıye ıctım )

cok yogunum bu aralar, yazdiklarinizi okuyamiyorum bile :2:

bugün mecburen iki ögün yapmis olacagim, kahvaltiyi saat 11de yaptim ögleye vaktim yok.
aksam saat 18de balik yaninda brokoli yiyecegim..

calismak istemiyorum artik, üfffffffff

Hoşgeldin canım.. Ne demek seni gördüğümüze sevindik.. Gitme evet kürkçü dükkanına döndün

teşekkür ederim arkadaşlar..bugün daha iyiyim..sıcak su torbasıyla uyudum gece ve gündüz uzandığımda..

ve daha iyiyim.kas gevşetici hap ve krem kullandım...

benim sabah menüm:
1 yumurtalı menemen

1 avuç fındık

öğlen menüm:
ebegümeci yemeği

ve 2 bardak süt (ara öğün olarak içiyorum ) iki bardağı da doldurdum ..garantiye aldım..

dün de sabah 9 da kahvaltı yapmıştım..az yemiştim..

öğlenden sonra aydan aya olan günüm vardı.

orada yerim diye öğlen öğünümü atladım..

ve sabah kahvaltı sonrası 6,5 saat sonra ikinci öğünümü yedim..

hamur işi ,kurabiye , kadayıflı sütlü tatlı,mercimek köftesi cıs cıs cıs

akşam da evde fırında hamsi vardı..10kadar hamsi yedim üstüne...

Rekor kırdım gerçekten 14:00 te evden çıktım. 15:00 te eve geldim. 45 yürüdüm hemde tempolu sonra da Alışveriş merkezine girip ordan bişeyler baktım. Ama almadım Kilo vereyim ödül olarak kendime cicişler alcam. 65 e kadar hiç bişey almak yok

Öğle Yemeğim:
1 tabak etli bezelye
1 bardak kayısı hoşafı
1 su bardağı çiğ fıstık kan üzümü karışımı

Akşam Yemeği:
Bu saat itibariyle koca bir kase yoğurdun içine fıstık ve üzüm atarak yedim.
Artıkın dükkanı kapatmış bulunuyorum.
Çay kahve haricinde açılmayacak inşallah...

Hepinize sevgiler...

merhaba ben yeni başladımda ne kadar zamanda 9kilo verdin tebrikler

selam kızlar bugünkü menüm
sabah:muz,peynir,zeytin,fındıkiçi,3 kayısı
öğle:tarhana çorba,zeytinyağlı bakla,1 kuru incir,yoğurt
akşama tavuk sote yemeği düşünüyorum yoğurtla

spor:30 dakika step

merhaba ben yeni başladımda ne kadar zamanda 9kilo verdin tebrikler

Teşekkür ederim 2,5 ayda verdim . 80 ni gördüm, yaklaşık bir buçuk aydırda böyle bir aşağı bir yukarı geziyorum. bugün tartıldım 83,5 tum. İnşallah yeniden düzenli olarak verebilirim.

Teşekkür ederim 2,5 ayda verdim . 80 ni gördüm, yaklaşık bir buçuk aydırda böyle bir aşağı bir yukarı geziyorum. bugün tartıldım 83,5 tum. İnşallah yeniden düzenli olarak verebilirim.

tebrikler vermişsin baya vermişsin spor olarak ne yapıyorsun
bende daha önce kafama göre diyet uygulayıp kilo verdikten sonra belli bi kısmını geri almıştım inşallah bi daha geri almam karatay hocayla

tebrikler baya vermişsin spor olarak ne yapıyorsun
bende daha önce kafama göre diyet uygulayıp kilo verdikten sonra belli bi kısmını geri almıştım inşallah bi daha geri almam karatay hocayla

Kızlar merhaba menü bildirimimi yapıyorum

Sabah:

Klasik karatay kahvaltımı yaptım ceviz yemedim

şimdi de kahveyle cevizimi yiyorum sonra da yarım elma yicem canım çekti . Bu sabah tartıya çıktığımda bir süprizle karşılaştım 59,9 olmuşum yaşasın karatay diyeti :))))

sersum liste yapmayı kabul ediyorum 2 hafta sonra ekleyebilirsin beni . Liste sırasına nereden bakıcam birde.
hoşgeldin ekledim canım seni de 2 hafta sonra liseye girersin 2 hafta düzenli menü bildirimi yapman gerekiyor..
Reglin niye gecikti acep bak canımcım şu detoksu yapıyorsun ondan da olur.. Önce olmuyordu
aslında normalde gecikmedi canım..23 şubatta olmuştum ama benimki hep 6-7 gün erken gelirdi bu sefer 3 gün erken geldi ondan yanii..tabii detoksun etkisi de olabilir haklısın
sen yapma o patatesli bişeyden
cumartesi ben de yaptım etl, keşkek sevmedi bizimkiler..bana kaldı ama ben de yiyemedim çöpe gidicek yazık

off canımyaa herşeyi düşünmek çok zor haklısın

hoşgeldin canım üzülme hepberaber veririz gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…