kızlar turşu kuran yok mu yahu aranızda?hani ev yapımı az tuzlu filan
gunaydın kızlar bugunkı menumu yazayım hemen ve bırde sorum var
1 kayısı yumurta
2zeytın
az beyaz peynır
3çeri domates
2kayısı
2cevız
omega3
1kuru erık
2.ogunumu 17de yıycem
bulgurlu pırasa
dereotlu maydanozlu yogurt
ne dersınız sızce kahvaltım azmı olmus ama bunlarla doyuyorum ve aksama kadar acıkmıyorum yorumlarınızı beklıyorum
masalcım,cahide jibek diye bir blog var,salatalık turşusu tarifi var yapmak istersen
kımse yorum yapmamış:44:
selam kızlar
bu sabah ki menüm ;
4 kaşık melemen , 3 tane zeytin , 1 dilim peynir , 1 bardak süt
öğlen menüm ; 1 porsiyon borani (yoğurtlu haşlanmış ıspanak), ekstradan 1 bardak da ayran
saat 4 te de 3 tane badem yiyeceğim ...
akşama allah kerimmm
gunaydın kızlar bugunkı menumu yazayım hemen ve bırde sorum var
1 kayısı yumurta
2zeytın
az beyaz peynır
3çeri domates
2kayısı
2cevız
omega3
1kuru erık
2.ogunumu 17de yıycem
bulgurlu pırasa
dereotlu maydanozlu yogurt
ne dersınız sızce kahvaltım azmı olmus ama bunlarla doyuyorum ve aksama kadar acıkmıyorum yorumlarınızı beklıyorum
Becerebilir miyim kii ?
Bu sene olmasa da kendim ne kadar yerim sonuçta seneye turşu kursam ne güzel olur aslında.
Bir bakayım bloğa teşekkür ederimm.
Kahvaltıda yumurta tek olmuş onun haricinde bir problem yok bence.
Kahvaltın çok az gibi geldi bana juliacım.
kızlar, simdi girebildim nete geçmişi okumak ne mümkün :)
menümü yazıyım
şimdi sabah kahvaltım için kzıcaksınız ama işim vardı koşarak cıktım evden o yüzden :)
bir de aksam eve gittiğim gibi truff yapım harikaaa oldu :) sözlüm de begendi pek cok :)
karataya devam ekmek yok patates yok :)
dün aksam - yaptıgım truff'tan iki tane ve bir avuc ceviz - 4 hurma - 3 kayısı ( regl olucam da :)
- 4 köfte - 5 piliç kroket - bol yoğurt
su : 1,5 lt. spor : 20+20+20 yürüyüş
bu sabah : evden acele cıktım - sadece 1 bardak süt ve bir truff ( tatlı canavarıı :)
öğle : tavuk şiş - sadece tavuklarını yedim, asla ekmeğinden pilavından ve patates püresinden tatmadım - yanımdakilerim hüpletmesine ragmen :)
1 bardak ayran ve bir avuc badem
cok mu yemiş yemişim kızlarrr?
tsk ederım masalcım kendımı yapayanlız hıssetmıstım burda(((( yumurtayı ozellıkle tek yedım cunkı gectıgımız gunlerdede tek yedıgımde acıkmadıgımı gorunce bosa kalorı almayım dıye dusundum bılmıyorum ne kadar dogru
az değil bence cnm gayet normal yemişsinnn
tamam canım tskler.tabaga hazırlamıstım hepsını tabak dıger gunlerden daha bos gıbı gorundu gozume o yuzden:44:
Sadece hurma ve kayısıyı akşam yemesen daha iyi olurdu gibi geldi bana.
BU arada truf nasıldı?
Ayy çok merak ediyorum.
Tariften kaç tane çıkıyor?
eeğer acıkmıosan sorun yok cnmmya karatayda ekmek yok ama ben ekmeksiz diyeti çok sağlıklı görmüorum amaaa yaaa sonuçta tahıla da vucudumuzun ihtiaycı varr öle değil mi kızlar
:44:bu konuya en dogru cevabı gül verebılır bence o hepımızden tecrubelı
tsk ederım masalcım kendımı yapayanlız hıssetmıstım burda(((( yumurtayı ozellıkle tek yedım cunkı gectıgımız gunlerdede tek yedıgımde acıkmadıgımı gorunce bosa kalorı almayım dıye dusundum bılmıyorum ne kadar dogru
Özellikle söylüyor ama canan hoca kilo verene kadar 2 yumurta diye, bence sen yine de dinle papadiyacım hocayı.
Bir süre daha 2 yumurta ile devam et.
truf yaparken dayanamadım bir tarife bir agzıma attım vallahi, bir de reglim yaklastı iyice cekici göründüler gözüme :)))
tatlım tariften 5 tane top cıkıyor, ama ben tarcını fazla atmısım daha az olabilirdi, tarcına dikkat :) ama harikaaaaa bir tarif. insanın tatlı ihtiyacı diye birsey kalmıyor, hele de yanında sütle müthiş oluyor
Off bana da gönderseydin ya
Neyse malzemeleri bugün alabilirim umarım diyorum.
canım bu dıyetın mantıgı sabah yedıklerımızın enerjisini vucut aksama kadar cok rahat kullandıgı ıcın sabah kuvvetlı yemek.aksam ogunu hafıf olmalı mumkun mertebe.ı yeGerçekten öyle, ama sabahları yemekte çok zorlanıyorum zaten. Sence şöyle bir formül uygun olur mu; sabah canım hiç bir şey yemek istemiyor, sabahları es geçsem öğlende biraz yemek biraz kahvaltılık karışık yesem (örneğin yumurtamı peynirimi zeytinimi ve yemekte ne varsa) akşamda bir öğün doyurucu yemeğimi yesem nasıl olur? Yine günde iki öğün
Kızlar umudum yok diye söylemiştim zaten sonucum negatif
ama ister istemez 0'ı görünce bozuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?