Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kımse yorum yapmamış:44:

selam kızlar

bu sabah ki menüm ;

4 kaşık melemen , 3 tane zeytin , 1 dilim peynir , 1 bardak süt

öğlen menüm ; 1 porsiyon borani (yoğurtlu haşlanmış ıspanak), ekstradan 1 bardak da ayran

saat 4 te de 3 tane badem yiyeceğim ...

akşama allah kerimmm

ikizcim çoktan çok azdan az gider dıye bır laf vardır senınde fazlan az kaldıgı ıcın bence azar azar gıdıyo hıc moralını bozma daha sıkı sarıl gıden yagdan gıdıyodur kalıcı gıdıyodur

kızlar, simdi girebildim nete geçmişi okumak ne mümkün :)
menümü yazıyım

şimdi sabah kahvaltım için kzıcaksınız ama işim vardı koşarak cıktım evden o yüzden :)
bir de aksam eve gittiğim gibi truff yapım harikaaa oldu :) sözlüm de begendi pek cok :)

karataya devam ekmek yok patates yok :)

dün aksam - yaptıgım truff'tan iki tane ve bir avuc ceviz - 4 hurma - 3 kayısı ( regl olucam da :)

- 4 köfte - 5 piliç kroket - bol yoğurt

su : 1,5 lt. spor : 20+20+20 yürüyüş

bu sabah : evden acele cıktım - sadece 1 bardak süt ve bir truff ( tatlı canavarıı :)
öğle : tavuk şiş - sadece tavuklarını yedim, asla ekmeğinden pilavından ve patates püresinden tatmadım - yanımdakilerim hüpletmesine ragmen :)
1 bardak ayran ve bir avuc badem

cok mu yemiş yemişim kızlarrr?

masalcım,cahide jibek diye bir blog var,salatalık turşusu tarifi var yapmak istersen

Becerebilir miyim kii ?
Bu sene olmasa da kendim ne kadar yerim sonuçta seneye turşu kursam ne güzel olur aslında.
Bir bakayım bloğa teşekkür ederimm.

kımse yorum yapmamış:44:

Kahvaltıda yumurta tek olmuş onun haricinde bir problem yok bence.

Kahvaltın çok az gibi geldi bana juliacım.

az değil bence cnm gayet normal yemişsinnn

ama melemen yumurtalı zaten cnm artı bi daha yumurta yemeğe gönlüm el vermedi

Sadece hurma ve kayısıyı akşam yemesen daha iyi olurdu gibi geldi bana.
BU arada truf nasıldı?
Ayy çok merak ediyorum.
Tariften kaç tane çıkıyor?

tamam canım tskler.tabaga hazırlamıstım hepsını tabak dıger gunlerden daha bos gıbı gorundu gozume o yuzden:44:

eeğer acıkmıosan sorun yok cnmm ya karatayda ekmek yok ama ben ekmeksiz diyeti çok sağlıklı görmüorum amaaa yaaa sonuçta tahıla da vucudumuzun ihtiaycı varr öle değil mi kızlar

sabahları içilelen ılık limonlu suyun sebebi: Soğuk su mideyi yaklaşık 20 dakika içinde terketmekle birlikte sıcak su ise midede hemen hemen 80 dakika boyunca kalmaktadır. Yani sabahları içilen sıcak veya ılık limonlu su midede uzun bir süre kalıp mideyi dolu tutacağından kişinin daha az yemek yemesine neden olur. Bu da sabah kahvaltısından önce içilen limonlu suyun dolaylı olarak kişinin zayıflamasına sebep olur. Burada zayıflamaya yardımcı olan suyun içinde limon bulunması değil, suyun sıcak veya ılık olmasıdır. Zaten birçok diyetisyen de hastalarının sabahları uyanınca ılık su içmelerini önermektedirler. Bunun sebebi sıcak suyun mideyi geç terkederek mideyi dolu tutmasıdır.

Sadece hurma ve kayısıyı akşam yemesen daha iyi olurdu gibi geldi bana.
BU arada truf nasıldı?
Ayy çok merak ediyorum.
Tariften kaç tane çıkıyor?

truf yaparken dayanamadım bir tarife bir agzıma attım vallahi, bir de reglim yaklastı iyice cekici göründüler gözüme :)))
tatlım tariften 5 tane top cıkıyor, ama ben tarcını fazla atmısım daha az olabilirdi, tarcına dikkat :) ama harikaaaaa bir tarif. insanın tatlı ihtiyacı diye birsey kalmıyor, hele de yanında sütle müthiş oluyor

eeğer acıkmıosan sorun yok cnmm ya karatayda ekmek yok ama ben ekmeksiz diyeti çok sağlıklı görmüorum amaaa yaaa sonuçta tahıla da vucudumuzun ihtiaycı varr öle değil mi kızlar

:44:bu konuya en dogru cevabı gül verebılır bence o hepımızden tecrubelı

canım bu dıyetın mantıgı sabah yedıklerımızın enerjisini vucut aksama kadar cok rahat kullandıgı ıcın sabah kuvvetlı yemek.aksam ogunu hafıf olmalı mumkun mertebe.ı ye

aksam hafıf ve 8 den sonra yemedıgınde zaten ertesı sabah gayet acıkmıs olarak kalkacaksın.bugun yedıklerın de cok az degıl zaten,zamanla düzen oturur.

Kızlar umudum yok diye söylemiştim zaten sonucum negatif
ama ister istemez 0'ı görünce bozuldum

uzulme canım,Allah sana en dogru zamanda verecek ıns bebisi.

sen rahat ol ve kılo vermeye odaklan su anda,hamıle kalmayı dusunme bıle.

o

.

Dün sabahtan sonra uğrayamadım yoğundum biraz...

Önce menülerimi yazayım:

Dün sabahı yazmıştım, öğlende bir muz ile biraz ceviz yedim, bir bardak süt içtim. Akşama da lahana salatası, pırasa yemeği ve yoğurt yedim. Epeydir 3 öğün yememiştim dün
yedim...Aslında kaşarlı otlu omlet yemeyi planlamıştım ama pırasa pişirince canım yumurta çekmedi tekrardan... Su da 3 ltyi geçti biraz.

Bugün sabah 2 yumurta, peynir, biraz ceviz, 2-3 küçük salatalık, 2-3 küçük domates ve 6 adet zeytin yedim.
Şimdi cafe latte'mi yudumlayarak yazıyorum. Sabah Leslie ile 3 mil yaptım, su 2 lt oldu yatana kadar 3'ü geçer sanırım

Geçmişi okumaya gidiyorum 20 sayfadan fazla var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…